«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτό που με ανησυχεί πατριώτες, δεν είναι αυτά ανεβάζουν στην δημοσιότητα, αλλά αυτά που συμφωνούν κάτω από το τραπέζι;;; ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Νουλατ Για λύση (τουρκικής στρατιωτικής) εγγύησης ΝΑΤΟ

Οι ΗΠΑ ζητούν τον αφοπλισμό της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο!

Η Ουάσινγκτον ακροβατεί μεταξύ Αθήνας, Λευκωσίας και Άγκυρας, με δικαιολογία τη λύση στα ελληνοτουρκικά

Η Υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ πραγματοποίησε προ ολίγων ημερών διερευνητική επίσκεψη στο «τρίγωνο του διαβόλου» -Αθήνα, Λευκωσία, Άγκυρα, με σαφείς εντολές από τον προϊστάμενό της, Αμερικανό ΥΠΕΞ Άντονι Μπλίνκεν, οι χώρες αυτές «να τα βρουν μεταξύ τους», σύμφωνα με ακριβείς υψηλές διπλωματικές πηγές.

Της Κύρας Αδάμ

Η κυρία Νούλαντ, ερχόμενη στην Αθήνα από την Άγκυρα και με βάση την τουρκική ενημέρωση που είχε λάβει, είχε και έτοιμες ρηξικέλευθες «λύσεις» στα προβλήματα Αθήνας – Άγκυρας.

Σύμφωνα με τις απόλυτα ακριβείς διπλωματικές πηγές, η Βικτόρια Νούλαντ υποστήριξε στις επαφές της στην Αθήνα (αλλά και στη Λευκωσία) πως, δεδομένου ότι υπάρχουν ο 6ος Στόλος αλλά και ο γαλλικός στόλος στα νερά της Ανατολικής Μεσογείου, διασφαλίζονται τα εθνικά συμφέροντα και δίκαια της Ελλάδας και της Κύπρου. Εξ αυτού του γεγονότος δεν υπάρχει ανησυχία κυριαρχικής αβεβαιότητας… Αυτό επιβάλλει αφοπλισμό των χωρών, δηλαδή δεν υπάρχει ανάγκη περαιτέρω εξοπλισμών…

Βικτόρια Νούλαντ

Με άλλα λόγια, η κυρία Νούλαντ εμφανίστηκε ως «εντολοδόχος» της Άγκυρας, η οποία μετ’ επιτάσεως το τελευταίο διάστημα επικαλείται τις συνθήκες, απαιτεί την αποστρατιωτικοποίηση των ελληνικών νησιών και διαμαρτύρεται εντόνως για τους ελληνικούς στρατιωτικούς εξοπλισμούς.

Προηγουμένως, στην Άγκυρα, η κυρία Νούλαντ έγινε αποδέκτης, για μια ακόμα φορά, των ισχυρισμών που έχει παρουσιάσει η τουρκική κυβέρνηση τόσο στην προηγούμενη κυβέρνηση Τραμπ όσο και στον νυν ΥΠΕΞ Μπλίνκεν και θα παρουσιάσει για μια ακόμα φορά ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου, τον Μάιο, στην αμερικανική κυβέρνηση, ύστερα από την πρόσκληση επίσκεψης που του απηύθυνε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Σύμφωνα με τις ίδιες ακριβείς διπλωματικές πηγές, ο κ. Τσαβούσογλου ανέφερε στην κυρία Νούλαντ ότι η Ελλάδα στρατιωτικοποιεί παράνομα τα ελληνικά νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τονίζοντας ότι αυτό το έχει παραδεχθεί ο Έλληνας ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας και το αποκαλύπτουν οι δορυφόροι. Δι’ αυτού του λόγου, επέμεινε ο κ. Τσαβούσογλου στην κυρία Νούλαντ, «δεν μπορούμε να αφήσουμε απροστάτευτους τους Τούρκους πολίτες».

Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Νίκος Δένδιας

Δι’ αυτού του τρόπου, η Άγκυρα εδώ και καιρό επιχειρεί να πλασάρει στην αμερικανική κυβέρνηση την εικόνα «του απειλούμενου θύματος» από την Ελλάδα, που την οδήγησε αναγκαστικώς στην αγορά των ρωσικών πυραύλων S-400. Η Άγκυρα υποστηρίζει ότι, λόγω της ελληνικής παραβατικότητας, βρισκόταν «σε δύσκολη θέση», γιατί δεν είχε στη διάθεσή της τους αμερικανικούς πυραύλους Patriot, εξ ου και «αναγκάστηκε» να πάρει τους S-400.

Υπενθυμίζεται ότι το τελευταίο διάστημα, μεσούντος του πολέμου στην Oυκρανία, η κυβέρνηση Μπάιντεν και κυρίως το Στέιτ Ντιπάρτμεντ έχουν βάλει σε δεύτερη μοίρα -κατά το κοινώς λεγόμενο, «έχουν θάψει»- την υπόθεση αγοράς των S-400 από την Τουρκία. Αντιθέτως, έχουν ανοίξει τον δρόμο για την αγορά από την Τουρκία 40 αναβαθμισμένων F-16, με την Άγκυρα να επιμένει ότι θα πάρει και τα ανταλλακτικά τους για πέντε χρόνια.

Το… κερασάκι στην τούρτα ήταν η τοποθέτηση της κυρίας Νούλαντ για τη στάση Ελλάδας και Τουρκίας απέναντι στην Ουκρανία: «Τσουβάλιασε» τις δύο χώρες, υποστηρίζοντας ότι η Ελλάδα και η Τουρκία θα πρέπει να πάρουν τα εύσημα λόγω των ενεργειών τους στην υποστήριξη της Ουκρανίας – καθεμιά με τον τρόπο της!

https://www.newsbreak.gr/amyna/321177/oi-ipa-zitoyn-ton-afoplismo-tis-elladas-stin-anatoliki-mesogeio/?fbclid=IwAR2mNFjX59a7e6Ilqm6jMjSIRRt5RiSo3VUePWjDPcfOhkcvP9NT8cOyrnw#disqus_thread

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>