«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Fauci λέει “Χρησιμοποιείτε lockdown για να εμβολιάζετε τους ανθρώπους”, καθώς ο πόλεμος Covid αναζωπυρώνεται?;?;?;

Η ΑΡΑΧΝΗ ΤΟΥ ΡΑΙΧ

Έλληνες, τι δεν καταλαβαίνετε, από αυτό που μας ετοιμάζουν;;; Θα αφήσουν το ποίμνιό τους το καλοκαίρι να βοσκήσει/ και από το Σεπτέμβριο κατευθείαν στο σφαγείο. Πιθανότατα να έχουν κάνει και κυβέρνηση εθνικής προδοσίας όλοι μαζί/και αλίμονό μας.

Πατριώτες σηκωθείτε από τον ύπνο της αποβλάκωσις, η καλή νοικοκυρά πριν πεινάσει μαγειρεύει!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

«Χρησιμοποιείτε lockdown για να εμβολιαστούν οι άνθρωποι, ώστε όταν ανοίξετε, να μην έχετε κύμα λοιμώξεων. Επειδή έχετε να κάνετε με έναν ανοσολογικά αφελή πληθυσμό του ιού επειδή δεν έχουν εκτεθεί λόγω του lockdown.»

Επιστρέφοντας στις 19 Ιανουαρίου, το The WinePress ανέφερε την πρόβλεψη του Διευθύνοντος Συμβούλου της Pfizer, Albert Bourla, ότι η ζωή θα επανέλθει στην κανονικότητα μέχρι την άνοιξη του τρέχοντος έτους. Επικαλούμενο την πρόβλεψη του Trends Journal, ότι ο πόλεμος του Covid θα τελείωνε από τα μέσα Μαρτίου έως τις αρχές Απριλίου, το WP διαφώνησε πολύ με αυτήν την πρόβλεψη και έκτοτε προειδοποίησε ότι θα συμβεί το ακριβώς αντίθετο.

Έγραφα τότε:

Δηλαδή, σοβαρά; Πως.

Πολλά. φορές. τώρα τα μέσα ενημέρωσης συνήθως στριμώχνουν τις μάζες, δίνοντάς τους μια ψεύτικη αίσθηση ελπίδας και ασφάλειας, μόνο και μόνο για να τραβήξουν το χαλί από κάτω τους πριν από αυτή τη νέα προθεσμία;;

Οι λίστες είναι ατελείωτες. «15 Days To Stop The Spread», σχεδόν 2 χρόνια από αυτό! Η κάλυψη έγινε από εντελώς άχρηστη – σε διπλάσια, τριπλά και ίσως τετραπλάσια – για να τα βγάλετε – βάλτε τα ξανά ακόμα κι αν είστε εμβολιασμένοι – στα N95 και KN95 αυτή τη στιγμή. Και πάλι, μπορούν να δοθούν δεκάδες παραδείγματα.

Η αναβολή ελπίδας αρρωσταίνει την καρδιά·  όταν όμως  έρχεται η επιθυμία,  είναι  δέντρο ζωής.

Ακριβώς πριν από την περσινή Σύνοδο Κορυφής COP26, τα έθνη της G20 συναντήθηκαν στη Ρώμη και συμφώνησαν να εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού μέχρι τα μέσα του καλοκαιριού φέτος.

Και μετά δες τους να το επεκτείνουν λίγο ακόμα. Περιττό να πούμε ότι η πίεση ΘΑ ανεβαίνει, καθώς όλο και περισσότεροι από τους εμβολιασμένους αρρωσταίνουν και πεθαίνουν – κάτι που το Trends Journal, όπως και τα υπόλοιπα mainstream και τα περισσότερα εναλλακτικά μέσα, ΔΕΝ θα αναγνωρίσουν.

Τώρα, μπορούν οι χειριστές της παγκοσμιοποίησης και τα μέσα ενημέρωσης να παίξουν ένα νέο χαρτί ελέγχου, πανδαιμονίας και υστερίας; ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

Όμως, ο πανικός του Covid ΔΕΝ θα φύγει, τουλάχιστον όχι ακόμα. και όταν γίνει, θα μετατραπεί σε μια  ακόμη  πανδημία.

Και στη συνέχεια, στις 13 Μαρτίου, το The WinePress ανέφερε ξανά ότι ο Μπούρλα πίεζε την ανάγκη για μια τέταρτη λήψη Covid, τη στιγμή που η τελευταία παραλλαγή της αναφερόμενης παραλλαγής Omicron μόλις άρχιζε να πιέζεται – όπως φαίνεται σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα.

Και πάλι, έγραψα εκείνη την εποχή, «Και έτσι, όταν ο Μπουρλά είπε ότι θα δούμε μια επιστροφή στην κανονικότητα, αυτό που εννοούσε ήταν  το  κανονικό τους, το «νέο κανονικό» που το λένε».

Αυτό που βλέπουμε τώρα να αποκαλύπτεται ταιριάζει στο ίδιο χρονικό πλαίσιο που είχε προβλέψει ο Μπούρλα τον Ιανουάριο.

Ο Fauci επιστρέφει στα μέσα ενημέρωσης και θέλει περισσότερα χρήματα για την υποπαραλλαγή Omicron και ωθεί την τέταρτη βολή

Και για να βάλει περαιτέρω τη σφραγίδα σε αυτό, ο Δρ. Άντονι Φάουτσι ήταν σε μια άλλη πρόσφατη περιοδεία στα μέσα ενημέρωσης, μιλώντας σε μερικά μεγάλα αμερικανικά μέσα , εξηγώντας ότι οι Αμερικανοί θα πρέπει να μάθουν ζωντανά με τον Covid.

Αυτό δεν πρόκειται να εξαλειφθεί και δεν πρόκειται να εξαλειφθεί.

Και αυτό που πρόκειται να συμβεί είναι ότι θα δούμε ότι  κάθε άτομο θα πρέπει να κάνει τον υπολογισμό  του για το ύψος του κινδύνου που θέλει να αναλάβει.

Έτσι θα κάνετε μια ερώτηση και μια απάντηση για τον εαυτό σας, για μένα ως άτομο, για εσάς ως άτομο. Ποια είναι η ηλικία μου;

Ποια είναι η κατάστασή μου;

Έχω ανθρώπους στο σπίτι που είναι ευάλωτοι που αν φέρω τον ιό στο σπίτι μπορεί να υπάρξει πρόβλημα;

Βρισκόμαστε σε εκείνο το σημείο όπου, από πολλές απόψεις, θα πρέπει να ζήσουμε με κάποιο βαθμό ιού στην κοινότητα.

Η New York Post ανέφερε επίσης

Και έτσι τώρα, το «νέο κανονικό» έχει επιτέλους εδραιωθεί, φαίνεται. Αλλά όπως σημειώθηκε προηγουμένως, με τις απειλές για επερχόμενη γρίπη των πτηνών από τον πρώην διευθυντή του CDC Robert Redfield και με τα αυστηρά lockdown στην Κίνα που οδηγούν σε αυτοκτονίες και κραυγές τρόμου, τα γκολπόστ θα μπορούσαν σίγουρα να μετακινηθούν ξανά.

«Χρησιμοποιείτε lockdown για να εμβολιαστούν οι άνθρωποι»

Και μιλώντας για τα σοβαρά lockdown της Κίνας, ο Fauci μίλησε στον Andrea Mitchell στο MSNBC, ο οποίος ρώτησε τον Fauci, «Πόσο ανησυχητικό είναι το ξέσπασμα στην Κίνα;

Βλέπουμε το lockdown στη Σαγκάη και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ διατάσσει τώρα να βγουν οι οικογένειες, όλοι οι μη απαραίτητοι εργαζόμενοι να βγουν από τη Σαγκάη».

Ο Fauci είπε :

Η Κίνα έχει μια σειρά από προβλήματα, δύο από τα οποία είναι ότι το πλήρες lockdown, που ήταν η προσέγγισή τους, ένα αυστηρότερο lockdown που δεν θα μπορούσατε ποτέ να εφαρμόσετε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Αν και αυτό αποτρέπει την εξάπλωση της μόλυνσης, θυμάμαι ότι έλεγαν από νωρίς, και νομίζω με ακρίβεια, τα πήγαιναν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον.

Χρησιμοποιείτε lockdown για να εμβολιάζετε τους ανθρώπους, ώστε όταν ανοίξετε, να μην έχετε κύμα λοιμώξεων. Επειδή έχετε να κάνετε με έναν ανοσολογικά αφελή πληθυσμό του ιού επειδή δεν έχουν εκτεθεί λόγω του lockdown.

Το πρόβλημα είναι ότι τα εμβόλια που χρησιμοποιούν δεν είναι τόσο αποτελεσματικά όσο τα εμβόλια που χρησιμοποιούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, την ΕΕ και άλλα μέρη.

Έτσι, δεν έχουν τον βέλτιστο βαθμό προστασίας.

Επίσης, έχουν πολύ από τους μεγαλύτερους σε ηλικία πληθυσμό τους, που είναι οι πιο ευάλωτοι ανάμεσά μας, και έτσι, υπάρχει ένα διπλό αρνητικό εκεί.

Πρώτον, δεν έχουν ανθρώπους που είναι προστατευμένοι, και ο Β, οι άνθρωποι που το χρειάζονται περισσότερο, δεν κάνουν τον εμβολιασμό. Αυτή είναι η πηγή του προβλήματος στην Κίνα.

 Η Φιλαδέλφεια γίνεται η πρώτη πόλη των ΗΠΑ που επαναφέρει τις μάσκες, καθώς ο Fauci προειδοποιεί ότι θα μπορούσαν να επιστρέψουν σε ολόκληρο το έθνος

ΣΧΟΛΙΟ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ

Τα λόγια των ασεβών πρέπει να περιμένουν αίμα· αλλά το στόμα των ευθύς θα τους ελευθερώσει.

Υπάρχει ένα περίεργο πράγμα που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στο mainstream: Μέσοι όπως το CNN , το MSNBC και άλλα φιλελεύθερα μέσα, μαζί με τα συντηρητικά, αναφέρουν τη φρίκη που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην Κίνα.

Για μένα, αυτό σηματοδοτεί ότι προσπαθούν να τρομάξουν τις μάζες για το τι θα μπορούσε, και πιθανώς , να έρθει και στα κράτη.

Ο Μπόρις Τζόνσον στο Ηνωμένο Βασίλειο είπε ότι τα lockdown θα μπορούσαν κάλλιστα να επανέλθουν, οπότε φαίνεται ότι αυτό μειώνεται.

Ο Μπόρις Τζόνσον προειδοποιεί ότι τα lockdown θα μπορούσαν να επανέλθουν, καθώς η κυβέρνηση χρηματοδοτεί τη δημιουργία επίσημων διαβατηρίων εμβολίων

Εάν τα lockdown επανέλθουν στις πολιτείες, αυτό μπορεί να προκαλέσει πολλούς ανθρώπους να ξεκινήσουν σοβαρά ταραχές και εξεγέρσεις ενάντια στην κυβέρνηση και την αστυνομία.

Με αυτόν τον ρυθμό, αν όχι ακόμα μια φτιαγμένη παραλλαγή, θα το κατηγορήσουν για όλα κάτω από τον ήλιο.

 Ενημερωθείτε για μια επερχόμενη γρίπη των πτηνών. Χωρίς να λέμε ότι θα συμβεί, αλλά αυτή η δικαιολογία φαίνεται να είναι αυτό που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης προετοιμάζουν αθόρυβα τις μάζες να αποδεχτούν.

https://winepressnews.com/2022/04/14/fauci-says-you-use-lockdowns-to-get-people-vaccinated-as-the-covid-war-is-reigniting/

Σχόλιο:

Τα τύμπανα της φρίκης μας προειδοποιούν.

Ο ΠΟΥ προειδοποιεί τώρα για τη νέα παραλλαγή του μεταλλαγμένου “XE” Omicron που διαφημίζεται ως “η πιο μεταδοτική έκδοση του Covid ακόμα”

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>