«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εσείς και Εμείς

 H ELLHNIKOTHTA

Πώς τα φέρνει έτσι η ζωή είμαστε μερικά άτομα λίγα που αντιδρούμε γιατί έχουμε αμφισβήτηση γιατί θέλουμε να έχουμε σφαιρική ενημέρωση γνώση, και γιατί ψαχτήκαμε με πολλά!

Ξεκινώ από την πανδημία δεν ακούσαμε μόνο τι μας είπαν για εμβολιασμό τα ΜΜΕ ακούσαμε γιατρούς που και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ήταν εναντίον των εμβολιασμών, πήραμε θέση απέναντι στην επιβολή και την αφαίρεση των συνταγματικών μας δικαιωμάτων και υπερασπιστήκαμε τα ανθρώπινα δικαιώματα που τα καταπάτησαν πήραμε θέση ενάντια στο ξεπούλημα της Μακεδονίας πήραμε θέση για το ξεπούλημα σε αεροδρόμια λιμάνια τρένα ΔΕΗ κ.α!!

Με λίγα λόγια σκεφτήκαμε με την λογική και το συμφέρον της πατρίδος και των ανθρώπων της!!!

Πήραμε θέση ενάντια στους λάθρο που τους πληρώνουμε αδρά και ανά πάσα ώρα και στιγμή δεν ξέρεις πως θα αντιδράσουν σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία!!!

Πήραμε θέση στα κακώς κείμενα,σας προτείναμε να μας ακούσετε και να αγωνιστούμε όμορφα ειρινικα όλοι μαζί!!!

Τι έκανε το μεγάλο ποσοστό εναντίον μας???

Χλευάζατε μας είπατε ψεκια μας είπατε τρελούς ακούσατε το κάθε λαμόγιο πληρωμένο δημοσιογράφο και σας παρέσυραν εναντίον μας!!!

Τώρα λουστείτε όλα τα παραπάνω με την υπακοή σας και την στήριξή που τους δώσατε ΘΑ ΕΜΒΟΛΙΑΖΕΣΤΕ ΣΥΝΕΧΏΣ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΝΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΉΣ ΧΡΥΣΑ ΤΗΝ ΕΝΈΡΓΕΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΕΣΆΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ ΣΑΣ!!!ΤΗΝ ΧΑΜΈΝΗ ΕΘΝΙΚΉ ΚΥΡΙΑΡΧΊΑ!!!

Αλλά όπως δείχνει η στάση σάς ότι καρφί ότι δεν σας καίγεται.

Μην παραπονιέστε λοιπόν για τίποτα πήρατε στον λαιμό σας εσάς, αλλά και εμάς που σας χτυπήσαμε καμπανάκι κινδύνου και οδεύουμε πλέον όλοι μαζί σε ατελείωτο γκρεμό!!!

Τουλάχιστον εμείς οι λίγοι που φωνάζουμε τόσο καιρό και πίστη έχουμε και γνώσεις έχουμε και αποφασισμένοι είμαστε να ζήσουμε στην ύπαιθρο λιτά και ελεύθερα προπάντων και θα επιβιώσουμε!!!

Εσείς έχετε μάθει στην καρπαζιά,των μικροεπιδωματων να τρέχετε να απλώνετε τα χέρια να σας δίνουν τρόφιμα, συσσίτια, ρούχα, κ.τ.λ.

Αυτή είναι η διαφορά μας εμείς οι λίγοι δεν παρακαλάμε για τα παραπάνω εξευτελιστικά υλικά!!!

Εμείς διεκδικούμε την αξιοπρέπεια μας και προσπαθούμε να φτιάξουμε κοινωνία περιφανή με αρχές για όλους όλες με ανιδιοτελώς, δεν θα πάμε ποτέ για ένα μισθό των 600-700-800 ευρώ να γλείψουμε, εμείς θα πάμε στην κάλπη γιατί εκτιμούμε κάποια πρόσωπα για το ακέραιο του χαραχτήρα τους ,και θα τα στηρίξουμε!

Βλέπετε η διαφορά μας απέχει παρασαγκας απ’ τους έρποντας και εμάς που τιμούμε τον όρθιο άνθρωπο που περπατά,αυτόν που δεν εκβιάζεται αυτόν που σέβεται τον τίτλο τιμής του Έλληνα της Ελληνίδας,αυτόν που τιμάει το γένος το έθνος απ’ την εποχή του Ερμή του τρισμέγιστου 17000 π.χ έως τώρα τον πολιτισμό την ιστορία το αίμα που έχυσαν οι πρόγονοι μας για το υπέρτατο αγαθό ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ Αυτοί είμαστε εμείς ενώ οι υπόλοιποι είναι σκουλήκια που με την στάση τους υπονόμευσαν όλα τα παραπάνω!!!!

Δικαιωνόμαστε αργά και σταθερά και έχουμε καθαρή συνείδηση!!!!

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>