«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτά είναι σπέκουλες καλά σχεδιασμένες!!!

Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝΔηλαδή οι αλήτες αναγγέλλουν ένα χρόνο πριν τις εκλογές διάφορους απάνθρωπους και αντικοινωνικούς νόμους και στις εκλογές, γίνονται (άνθρωποι???????????????) Ερπετοειδή, απάνθρωπα καθάρματα των δολοφόνων τραπεζιτών.

Αριστερή στροφή κάνει ο Μακρόν ΤΟ ΠΑΙΔΙ των τραπεζιτών, Παίρνει πίσω τη σύνταξη στα 65, υπόσχεται αύξηση στα 1.100 ευρώ
Υπό την απειλή της Λεπέν και ενόψει του β’ γύρου των προεδρικών εκλογών, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν έκανε πίσω από της ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ  ΤΟΥ, για σύνταξη στα 65 έτη, ενώ υποσχέθηκε αύξηση της κατώτατης πλήρους σύνταξης  στα 1.100 ευρώ.

«Ο Μακρόν επιταχύνει και κάνει αριστερή στροφή», σχολιάζει σήμερα η «Le Figaro».

Πράγματι, προτού περάσουν 48 ώρες από τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, ο Εμανουέλ Μακρόν άρχισε να βάζει νερό στο κρασί του για μια μείζονα μεταρρύθμιση που είχε ήδη αναβάλει λόγω πανδημίας: τη μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού.

Είμαι έτοιμος να το συζητήσω, δήλωσε τη Δευτέρα το βράδυ σε τηλεοπτική συνέντευξη στο κανάλι BFMTV;;;;;;

Είμαι έτοιμος για να συζητήσω το ρυθμό και τα όρια της μεταρρύθμισης, διαβεβαίωσε ο Μακρόν, προσθέτοντας ότι εκείνο που επιθυμεί είναι «μια νέα μέθοδος διαβούλευσης/ (και το ερώτημα είναι, γιατί δεν το έκανε πριν;;;;;)

Διότι «είναι απαραίτητο να γίνουν διευκρινίσεις».

Είναι απαραίτητο να αποφύγουμε τις εντάσεις και να χτίσουμε μια συμφωνία, πρόσθεσε, οι εντάσεις είναι το φασκέλωμα στις εκλογές εεεεε;;;;;;

Ας σημειωθεί ότι η διακήρυξη Μακρόν, πριν από τον πρώτο γύρο των εκλογών, για υποχρεωτική σύνταξη στα 65, ήταν το μαύρο σημείο στο πρόγραμμά του και τώρα φαίνεται έτοιμος να κάνει συμβιβασμούς.

Έτσι, ο υποψήφιος Μακρόν βάζει μια άνω τελεία στη μεταρρύθμιση των συντάξεων.

Τη Δευτέρα, σε μια περιοδεία που έκανε στη βόρεια Γαλλία, στο Πα-ντε-Καλαί, δήλωσε έτοιμος «να μετακινηθεί» στο ασφαλιστικό και να ανοίξει μια πόρτα για σύνταξη στα 64 και όχι στα 65.

«Είμαι έτοιμος να μετακινηθώ και να πω ότι δεν μπορεί να γίνει μια μεταρρύθμιση ως το 2030, αν νιώθω ότι προκαλεί αγωνία στον κόσμο.

Γιατί δεν μπορώ να λέω την Κυριακή το βράδυ ότι θέλω να ενώσω και όταν ακούω τον προβληματισμό του κόσμου να λέω ότι δεν μετακινούμαι», δήλωσε ο Μακρόν.

«Τα 65 χρόνια δεν είναι δόγμα, μπορούμε να το ξαναδούμε» πρόσθεσε, και επιτέθηκε σε όσους υπόσχονται σύνταξη στα 60, δηλαδή στη Μαρίν Λεπέν.

«Όσοι σας προτείνουν να σας ξυρίσουν δωρεάν, σας λένε ψέματα», δήλωσε ο Μακρόν στο κανάλι BFMTV.

«Θα μπορούσα να σας πω, αν ήμουν δημαγωγός και ήθελα να εκλεγώ, ότι θα πάω τη σύνταξη στα 60, αλλά ποιος θα τη χρηματοδοτήσει;

Να ζητήσω από τους συνταξιούχους να μειώσουν τη σύνταξή τους, τι να κάνω; Αντίθετα, μπορώ να πάω τη σύνταξη στα 64;

Επειδή νιώθω τον δισταγμό των Γάλλων, η απάντηση είναι ”ναι”».

Αύξηση και στην κατώτατη σύνταξη
«Θέλω να κάνω δύο πράγματα: να συνδέσω τις συντάξεις με τον πληθωρισμό από την 1η Ιουλίου.

Και θέλω να αυξήσω την κατώτατη σύνταξη στα 1.100 ευρώ το μήνα, που είναι σήμερα στα 900 ευρώ» υποστήριξε ο Εμανουέλ Μακρόν, προσθέτοντας: «Δεν αποκλείω το δημοψήφισμα για οποιαδήποτε μεταρρύθμιση».

H στρατηγική που υιοθετεί ο Εμανουέλ Μακρόν για τον β’ γύρο της 24ης Απριλίου συνοψίζεται σε λίγες λέξεις, σύμφωνα με το επιτελείο του: «περιοδείες, μίντια, κάθοδος στο λαό».

Οι τραπεζίτες του στέλνουν μήνυμα, φρόντισε αυτά που θα δώσεις να μπορείς να τα πάρεις πίσω!

Στόχος του είναι, υποστηρίζουν, «να πείσει τους ψηφοφόρους που είναι εχθρικοί ή αναποφάσιστοι».

Παρότι ο υποψήφιος πρόεδρος παραμένει φαβορί με 54%, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, έναντι 46% της αντιπάλου του, Μαρίν Λεπέν, εντούτοις το επιτελείο του φοβάται την αριστερή ψήφο που υποτίθεται θα έρθει από το στρατόπεδο Μελανσόν.

Κυρίως η καμπάνια του Γάλλου προέδρου στοχεύει το 21,9% των ψηφοφόρων του Ζαν Λικ Μελανσόν, οι οποίοι σκέπτονται να μην ψηφίσουν στον β’ γύρο.

Σαρκοζί, Ζοσπέν υπέρ Μακρόν
Υπενθυμίζεται πως όλοι οι υποψήφιοι που δεν πέρασαν στον δεύτερο γύρο, εξαιρουμένου του ακροδεξιού Ερίκ Ζεμούρ, κάλεσαν τους υποστηρικτές τους να στηρίξουν τον Εμανουέλ Μακρόν στις επαναληπτικές εκλογές της 24ης Απριλίου.

Ας σημειωθεί ότι σήμερα ένας πρώην συντηρητικός πρόεδρος και δύο πρώην σοσιαλιστές πρωθυπουργοί τοποθετήθηκαν υπέρ του Εμανουέλ Μακρόν.

Με ανάρτησή του στα social media, ο Νικολά Σαρκοζί όχι μόνο τοποθετήθηκε υπέρ του υποψηφίου Μακρόν για τον δεύτερο γύρο, αλλά έπλεξε το εγκώμιό του τόσο για τη διεθνή του ακτινοβολία όσο και για το οικονομικό και ευρωπαϊκό του πρόγραμμα;;;;

Που στο διάολο το είδε η κλέφτρα Σαρκοζα το καλό οικονομικό;;;

Ασφαλώς μιλά εκ μέρους των τραπεζών!

Επίσης, ο πρώην πρωθυπουργός (1997-2002) και γραμματέας του Σοσιαλιστικού κόμματος της Γαλλίας επί Μιτεράν, ο Λιονέλ Ζοσπέν, ανακοίνωσε σήμερα ότι θα ψηφίσει στο δεύτερο γύρο των εκλογών τον Εμανουέλ Μακρόν, ενώ και ο Μπερνάρ Καζνέβ, πρώην πρωθυπουργός σοσιαλιστικής κυβέρνησης, ανακοίνωσε επίσης ότι θα ψηφίσει τον Εμανουέλ Μακρόν.

Αλίμονο τα λαμόγια δεν χαλιούνται!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>