«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΤΙΜΟΣΕΝΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΟΥΚΟΒΙΤΣ, ΔΕΝ ΕΛΥΣΕ ΑΛΛΑ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΕ ΚΑΤΑ ΤΡΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΝΟΣ 3ου ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.

 ΖΑΖΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

11.04.2022

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

(Τιποτα στην Πολιτικη δεν γινεται τυχαια!)

Η παραπληροφοριση και το μανιπουλαρισμα οργιαζουν!

Μετα την οικονομικη κριση του 2007 και την πανδημια με τον Κορωνο’ι’ο το 2019 μαστιζει απο την 24.02.2022 την Ευρωπη και θα την θανατωσει, η κριση της Ουκρανιας.

Η νυν ηγεσια της γερμανοκρατουμενης Ε.Ε. ειναι αξια για ενα βραβειο «Νομπελ» Βλακειας.

Η Ρωσια δεν επιδειωκει την ενσωματωση της Ουκρανιας, αναγκασθηκε νε επεμβει απο αυτους που σχεδιαζουν γεωπολιτικα παιχνιδια για να σωθουν.

Προκειται για εναν παλαιο αγωνα μεταξυ του Κοσμου που θελει να γεννηθει και του Κοσμου που αντιστεκεται για να μην πεθανει.

Με την εισοδο της Ρωσιας στο ΝΑΤΟ, η ενωμενη Πανευρωπη, θα καταλαμβανε επιτελους την θεση της στον πλανητη Γη.

Η Κινα και οι ΗΠΑ θα υποβιβαζονταν σε περιφερειακες δυναμεις.

Αυτο θελουν παση θυσια να αποφυγουν οι ΗΠΑ και θα το επιτυχουν χαριν της Γερμανικης βλακειας.

Απο το 2018 εργαζονται εντατικα οι ΗΠΑ

για την δημιουργια μιας «ταναλιας» γυρω απο την Ρωσια και Κινα της οποιας τα κυρια στηριγματα ειναι οι στρατιωτικες και πολιτικες συμμαχιες τους.

Κατα τον τροπο αυτο το ΝΑΤΟ αποτελει το μετωπο τους στον Ατλαντικο Ωκεανο και η Ιαπωνια μαζι με τους αλλους συμμαχους τους αποτελουν το μετωπο τους στον Ειρηνικο Ωκεανο.

Με αλλα λογια. Η Γερμανια κατα της Ρωσιας και η Ιαπωνια κατα της Κινας.

Αυτο ονομασθηκε «Zeitwende».

Η ολη στρατηγικη των ΗΠΑ βασιζεται στον σχεδιασμο των δυο πολεμικων μετωπων, οπως και στην εποχη του 2ου Παγκοσμιου Πολεμου.

Η στρατιωτικη υπεροχη των ΗΠΑ η οποια αποτελει την σπονδυλικη στηλη αυτης για την παγκοσμια επιρροη και την εθνικη της ασφαλεια εχει αισθητα εξασθενισει.

Η ικανοτητα των ΗΠΑ και των συμμαχων της για την αποτελεσματικη αντιμετωπιση των ζω’ι’κων τους συμφεροντων εμφανιζεται αρκετα μειωνενη και αμφισβητουμενη.

Με αλλα λογια.

Οι ΗΠΑ γνωριζουν οτι δεν διαθετουν υπεροπλια για αντιμετωπιση της συμμαχιας Ρωσιας και Κινας και προσπαθουν να ευρυνουν τις συμμαχιες τους οπου αυτο γινεται δυνατο.

Υπο το ως ανω πρισμα η Ουκρανια ειναι απλως μια «φιγουρα» πανω στο «σκακι» γεωπολιτικων παιχνιδιων για την κατανομη της παγκοσμιας ισχυος των επομενων δεκαετιων.

Η κριση προεκυψε απο την αρνηση του ΝΑΤΟ να ανεχθει μια ουδετερη Ουκρανια.

Η πρωτη ανατροπη οργανωθηκε απο την Ρωσια για να διατηρησει αυτη την επιρροη της στην Ουκρανια.

Η δευτερη ανατροπη οργανωθηκε απο το «Κεντρο της Μνημονιακης Λεηλασιας και της

Απατης» της γερμανο-ελεγχομενης Ε.Ε. για να εισελθει και η Ουκρανια στην επιρροης της και στο αδελφατο αυτης, στο ΝΑΤΟ.

Η ετσι ονομασθεισα «επανασταση» του Κιεβου, δηλαδη το περιφημο «Μα’ι’ντανεκ», που ανετρεψε την κυβερνηση του Γιανουκοβιτς, αποσκοπουσε τοσο στην εκμηδενιση της Ρωσικης οσο και στην μεγιστοποιηση της ΝΑΤΟ’Ι’ΚΟΕΥΡΩΠΑ’Ι’ΚΗΣ επιρροης.

Με αλλα λογια.

Η Ουκρανια για ολους τους ως ανω παικτες γεωπολτικων στοχων ηταν, ειναι και θα παραμεινει «casus belli», ανεξαρτητα απο το γεγονος, οτι τοσο η Ρωσια οσο και η γερμανοκετευθυνομενη Ε.Ε. «παιζουν» στο ιδιο παιχνιδι της Νεας Ταξης Πραγματων.

Ειναι ταυτοχρονα «προμηθευτες» και «πελατες».

Το θεμα συγκρουσης μεταξυ των δυο φαινομενικα αντιμαχομενων παραταξεων ηταν, ειναι και θα παραμεινει για την Ουκρανια θεμα χρονου.

Ποτε δεν θα λυθει  με διαπραγματευσεις.

Για ποιο λογο ηθελε το «Κεντρο Μνημονιακης Λεηλασιας και Απατης» να ριξει τον Γιανουκοβιτς;

Μηπως οι κυριοι παραγοντες ηταν η «διψα» του ουκρανικου λαου για δημοκρατια ‘η η απληστια και η διαφθορα του Γιανουκοβιτς;

Βεβαιως ουτε το ενα ουτε το αλλο.

Οι μεγαλυτεροι διαφθορεις στον κοσμο εγνωριζαν πολυ καλα οτι ο Γιανουκοβιτς ηταν απληστος και διεφθαρμενος και το καθεστως του αυταρχικο.

Οι ιδιοι τον εκαναν πλουσιο, βαζοντας τον να παιρνει με προμηθειες δανεια απο τις χωρες της Ε.Ε., για να δινει εργα σε εταιριες αυτων, εξειδικευμενων στην δημιουργια μεγαλων εργων υποδομων.

Το «Κεντρο Μνημονιακης Λεηλασιας και Απατης της γερμανοκρατουμενης Ε.Ε.» τον εριξε, διοτι αυτος την τελευταια στιγμη αρνηθηκε να βαλει την Ουκρανια στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ εξαιτιας του φοβου του για την ζωη του και την καρεκλα του απο την οργη της Ρωσιας.

Η Ρωσια θα αντιδρουσε οπως ακριβως αντεδρασε απο τις 24.02.2022.

Τα πραγματικα αιτια της σημερινης ουκρανικης κρισης βρισκονται κρυμενα στην γερμανικη απληστια.

(Οι Ελληνες την γνωρισαν με την περιφημη SIEMENS που με τον Χριστοφορατο της λαδωσε ολοκληρη την Βουλη του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης και τον τοτε Βουλευτη και νυν Πρωθυπουργο του κρατιδιου αυτου Κυριακο Μητσοτακη, την γνωρισαν με τον Γερμανο (;) διοικητη της Γερμανικης Τραπεζας Ackermann και τον Ελληνα (:) Πρωθυπουργο Γεωργιο Παπανδρεου και με τα ληστρικα Μνημονια με τα οποια εκλεψαν και κλεβουν ακομη την περιουσια του Ελληνικου λαου.)

Με την καταρρευση της Σοβιετικης Ενωσης ξεπουληθηκε ενα μεγαλο εθνος και τα παντα προγραμματισθηκαν ετσι με συγκαταθεση του Κορμπατσωφ πρωτα και μετα του Γελζιν, για να κρατηθει η Ρωσια μακρυα απο την παραγωγη προκειμενου να αναπτυχθει η επανενωμενη Γερμανια.

Ετσι εξηγειται γιατι η Γερμανια ηταν απο τις πρωτες χωρες που βοηθησαν την επανασταση του «Μα’ι’ντενεκ» στην επιχειρηση ανατροπης του Γιανουκοβιτς.

Το μεγαλυτερο μερος των επαναστατων του «Μα’ι’ντενεκ» μεταφερθηκε στο Κιεβο απο τις δυτικες επαρχιες της Ουκρανιας απ’ οπου ξεφυτρωνουν τα φυσικα παιδια παλαιων δοσιλογων και συνεργατων της ναζιστικης Γερμανιας.

Μετα ομως την ανατροπη του Γιανουκοβιτς τον οποιον στηριζε η Ρωσια, ακολουθησε η προσαρτηση απο τους Ρωσους της Κριμαιας και τις ανατολικες επαρχιες της Ουκρανιας με ελλειψη ουσιαστικης αντιδρασης απο την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ.

Παρ’ ολα αυτα Τα μελη της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ υπο την καθοδηγηση των ΗΠΑ επιδειωκουν παση θυσια να δουν την Ουκρανια ως μελος της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ. Τι απειλει τα ως ανω μελη και ειδικα την Γερμανια, εαν η Ουκρανια παραμεινει εκτος Ε.Ε. και ΝΑΤΟ ‘η διαλυμενη σε επιμερους κομματια;

 Ασφαλως αυτο που απειλουσε την ναζιστικη Γερμανια οταν αυτη εστηνε την χιλιετη αυτοκρατορια της.

Η αδυναμια της στον ενεργειακο τομεα.

Αυτη η αδυναμια, ειδικα της Γερμανιας, την κανει μονιμα απειλητικη και διεκδικητικη προς τον πλησιεστερο χωρο οπου βρισκεται η λυση του προβληματος της και αυτος ειναι ο χωρος της Ουκρανιας και της Ρωσιας.

Παρ’ ολου που οι γερμανικες χιλιετεις αυτοκρατοριες δεν ζουν περισσοτερο απο 10 με 15 χρονια αυτες παραμενουν εξαρτημενες απο την Ρωσια.

Η γερμανικη βιομηχανια εξαρταται απο τον ενεργειακο διακοπτη της Ρωσιας.

Για οσο χρονο θα παραμεινει αμεταβλητη η κατασταση αυτη θα παραμεινει και αυτη μια επικινδυνη μηχανη στο κεντρο της Ευρωπης.

Μια μηχανη ομως που για να λειτουργησε θα ελεγχεται απο την Ρωσια.

Εκτος και εαν ξανατολμησει μαζι με την Ουκρανια μια νεα επιθεση κατα την μεταστροφη του χρονου (Zeitwende) οπως προσφατα τον ονομασε.

Καλωσωρισαται Ευρωπαιοι στο Παρασκηνιο για τον πρωτο Μεγαλο Πολεμο του 21ου μ.Χ. αιωνα, που και αυτη την φορα θα λαβει χωρα στον χωρο σας.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή η απόσπασμα. Η μη τήρηση των ανωτέρω επισύρει τις κυρώσεις του Νόμου 2121/1993, άρθρο 66. Άδεια μπορεί να δοθεί ΓΡΑΠΤΩΣ μόνο από την ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Εάν θέλετε να αναφέρετε αυτήν την ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στο ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ ή να αναπαράγετε το περιεχόμενό της, επικοινωνήστε με τον ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ μέσω των σχολίων, για εξουσιοδότηση (τα σχόλια αυτά δεν θα είναι ορατά από το κοινό ). Σεβαστείτε τη δουλειά των άλλων.

Εάν, αντίθετα, παρά την επαγρύπνησή μας, πιστεύετε ότι μια ανάρτηση που αναπαράγει το έργο σας έχει υπερβεί χωρίς την άδειά σας το δικαίωμα προσφοράς ή αναπαραγωγής για πληροφορίες που προβλέπονται από τη γαλλική νομοθεσία, επικοινωνήστε μαζί μας επίσης για απόσυρση.

…………………………………..

Στο εξής αυτό το παρακάτω κείμενο θα είναι μόνιμα, μέχρι να γίνει πραγματικότητα!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ

Κάθε χρόνο μαζεύονται στο Νταβός της Ελβετίας και στους Δελφούς τα παιδιά της Νέας Τάξης . Διαβάζουν μέσα απο το χαρτάκι αυτά που τους υπαγόρευσε το Μεγάλο Αφεντικό και αυτό το ονομάζουν “συνέδριο” ! Επειδή δεν υπάρχει αντίλογος λένε “Μα δεν υπάρχει ΑΛΛΗ πρόταση εκτός απο την δική μας . Και αφού η δική μας είναι η μόνη πρόταση στο τραπέζι , αυτή θα εφαρμοσθεί” .

Καιρός είναι να ακουσθεί και η φωνή της “άλλης πλευράς” . Η “άλλη πλευρά” είναι όσοι προτείνουν να ΜΗΝ υπάρχουν ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ( αυτή είναι η πηγή όλων των δεινών ) . Όσοι λοιπόν ανήκετε σε αυτή την όχθη παρακαλείσθε να βάζετε υπέρτιτλο σε κάθε κείμενο που δημοσιεύετε “Παγκόσμιο πολιτικοοικονομικό φόρουμ Αμφιπόλεως” . Και κάποια στιγμή να οργανώσουμε κάποιο συνέδριο όλων των διανοητών μας με φυσική παρουσία .

     ΠΑΛΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ     Pythagoras Pythagoridis pitago99@gmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>