«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αλήθεια αυτά τα πολιτικά και προδοτικά σκατά, που κυκλοφορούν, με ποιους κάνουν παρέα, ποια μάνα τα γέννησε;;;;; ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ των επιστημόνων που αναπτύσσουν το νέο ελληνικό UAV… θα τους το επιτρέψουμε;

Πληροφορίες από σοβαρές πηγές, αναφέρουν ότι η ομάδα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου που εργάζεται στο ελληνικό μη επανδρωμένο αερόχημα (UAV) το οποίο χρηματοδοτεί το υπουργείο Οικονομικών, υπέστη κλασικό “bullying” από τα κ@λόπαιδα των οργανωμένων -μα τραγικών αισθητικά- μειοψηφιών που παριστάνουν τους αγωνιστές, επιθυμώντας να στρέψουν την Ελλάδα σε δρόμους του πάλαι ποτέ (αν)υπαρκτού “σοσιαλισμού”.

Εάν αληθεύει, πρόκειται για μια αθλιότητα αίσχιστου είδους, πρόκληση στο δημοκρατικό πολίτευμα και την κυβερνητική πολιτική της εμπλοκής της ελληνικής ακαδημαϊκής κοινότητας και στην προσπάθεια ανάπτυξης αμυντικής βιομηχανίας.

Οι τύποι αυτοί, αρσενικού και θηλυκού γένους, έχουν κάθε δικαίωμα να πιστεύουν ό,τι επιθυμούν και θα μας βρουν πάντα στο πλευρό τους εάν οποιοσδήποτε επιχειρήσει να αμφισβητήσει αυτό τους το δικαίωμα.

Εκεί που θα μας βρουν με τον προσήκοντα… φανατισμό εναντίον τους, είναι εάν θεωρούν δικαίωμά τους, στο πλαίσιο ενός στρεβλά θεωρούμενου “ακτιβισμού”, να επιχειρούν να επιβάλουν την άποψή τους σε όλους τους υπόλοιπους και μάλιστα χρησιμοποιώντας βία, με στόχο να τρομοκρατήσουν.

Οι “αγωνιστές” συμπατριώτες μας έχουν προγραμματίσει κινητοποίηση για την ερχόμενη Τετάρτη, με τη φρασεολογία στην αφίσα τους, να είναι αποκαλυπτική της παιδείας και της… ψυχοσύνθεσής τους. Σε αυτή την κινητοποίηση λοιπόν, να μην έχετε καμία αμφιβολία, εάν δεν ληφθούν αυστηρότατα μέτρα με τον κατάλληλο τρόπο, θα εκτραπεί σκοπίμως.

Για να περάσει το μήνυμα κατατρομοκράτησης στην ελληνική κοινωνία, κυρίως όμως στην επιστημονική κοινότητα.

Και για να υπονομεύσει κάθε προσπάθεια να μειωθεί η εξάρτηση της χώρας από τα μεγάλα εξοπλιστικά συμφέροντα, τα οποία υποτίθεται πως αντιμάχονται. Ως εδώ και μη παρέκει, το “αστείο”.

Το θέμα αφορά την κυβέρνηση Μητσοτάκη και ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. Άπαντες οφείλουν να λάβουν ξεκάθαρη θέση και να αποφασίσει η οργανωμένη πολιτεία, εάν σκοπεύει να συνεχίσει να ανέχεται τέτοια φαινόμενα.

Διότι εάν υποτεθεί ότι αυτοί οι γραφικοί εκπροσωπούνται με κάποιον τρόπο στη Βουλή από κάποιους που βρίσκουν φυσιολογικό στο καταστατικό τους να αμφισβητούν ακόμα και το πολίτευμα, δεσμευόμενοι… να εργαστούν για να το ανατρέψουν, θα πρέπει να μας εξηγηθεί πειστικά, για ποιον λόγο όλη αυτή η φοβία απέναντι σε ένα μονοψήφιο ποσοστό και το πως ανέχονται τέτοιες σταλινική εμπνεύσεως πρακτικές.

Ελπίζουμε, βάσιμα μετά από την κινητοποίηση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (ΠΡΟ.ΠΟ) και του υπουργού, Τάκη Θεοδωρικάκου προσωπικά, με αντικείμενο να εφαρμοστεί ο νόμος και να πάψει η Ελλάδα να αποτελεί χώρα των χιλιάδων νόμων που απλώς δεν εφαρμόζονται, να γίνουν όλα όσα πρέπει για να προστατευθούν Έλληνες πολίτες που υφίστανται τρομοκρατία και εκφοβισμό.

Κυρίως όμως, να προστατευθεί η ίδια η πατρίδα, από αυτούς που παθαίνουν αναφυλαξία ακούγοντας αυτή τη λέξη και θεωρούν πως μπορούν να ασχημονούν υπονομεύοντας το μέλλον της.

Διότι μπορεί να γράφουν ότι δήθεν δεν είναι ούτε με τη Ρωσία, ούτε με την Ουκρανία, ξεχνώντας να αναφέρουν το ότι δεν είναι και με την Ελλάδα.

Για τα πραγματικά κίνητρά τους έχουμε λόγους αμφιβολίας ακόμα και όσον αφορά τη δήθεν “αδέκαστη” στάση τους.

Κι αν δεν αντιμετωπιστούν καταλλήλως και έγκαιρα, θα συνεχίσουν να λειτουργούν σε βάρος των ελληνικών εθνικών συμφερόντων, σε πολλαπλά επίπεδα.

https://www.defence-point.gr/news/epicheirisi-tromokratisis-ton-epistimonon-poy-anaptyssoyn-to-neo-elliniko-uav-tha-toys-to-epitrepsoyme

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>