«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εύγε στην πρόεδρο του κυπριακού κοινοβουλίου, Τασούλα ακούς; Αυτά συμβαίνουν στην Κυπριακή βουλή/και όχι του Μητσοτοκισταν!!!

Μπράβο σε αυτή την κυρία που τυχαίνει να είναι η πρόεδρος της κυπριακής βουλής..

Αυτή η κυρία την Πέμπτη διέκοψε τον Ζελενσκι μετά από λίγα λεπτά ομιλίας του στην κυπριακή βουλή κ του θύμισε ότι η Τουρκία εδώ κ 48χρονια,έχει εισβάλει στην χώρα της κ κατέχει πλέον του 37% της Κύπρου…

Κάτι παρόμοιο που κάνει ο Πούτιν…

Η αντίδραση του Ζελενσκι αντί να ήταν υποστηρικτική απέναντι στον κυπριακό λαό,τελικά ήταν να κλείσει την ζωντανή σύνδεση για να μην τα χαλάσει με τον Τούρκο φίλο του Ερντογάν…

Δημοκρατίες κ ελευθερίες φασιστικές δεν υπάρχουν κύριε Ζελενσκι...

Μπράβο σε αυτή την κυρία που τυχαίνει να είναι η πρόεδρος της κυπριακής βουλής..

………………………………

Στο εξής αυτό το παρακάτω κείμενο θα είναι μόνιμα, μέχρι να γίνει πραγματικότητα!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΜΦΙΠΟΛΕΩΣ

Κάθε χρόνο μαζεύονται στο Νταβός της Ελβετίας και στους Δελφούς τα παιδιά της Νέας Τάξης . Διαβάζουν μέσα απο το χαρτάκι αυτά που τους υπαγόρευσε το Μεγάλο Αφεντικό και αυτό το ονομάζουν “συνέδριο” ! Επειδή δεν υπάρχει αντίλογος λένε “Μα δεν υπάρχει ΑΛΛΗ πρόταση εκτός απο την δική μας . Και αφού η δική μας είναι η μόνη πρόταση στο τραπέζι , αυτή θα εφαρμοσθεί” .

Καιρός είναι να ακουσθεί και η φωνή της “άλλης πλευράς” . Η “άλλη πλευρά” είναι όσοι προτείνουν να ΜΗΝ υπάρχουν ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ( αυτή είναι η πηγή όλων των δεινών ) . Όσοι λοιπόν ανήκετε σε αυτή την όχθη παρακαλείσθε να βάζετε υπέρτιτλο σε κάθε κείμενο που δημοσιεύετε “Παγκόσμιο πολιτικοοικονομικό φόρουμ Αμφιπόλεως” . Και κάποια στιγμή να οργανώσουμε κάποιο συνέδριο όλων των διανοητών μας με φυσική παρουσία .

     ΠΑΛΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ     Pythagoras Pythagoridis pitago99@gmail.com

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>