«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητοί αναγνώστες μην τα προσπερνάμε, ισοδυναμούν με τον θάνατό μας, των παιδιών μας και της πατρίδος μας

Στο συγκεκριμένο βίντεο, πέρα από τη σαφέστατη (και πάνσοφη) ανάλυση που κάνει ο Allan Watt για την ψυχολογία που έχει μελετηθεί επισταμένως από τους επικυρίαρχους (και το πως να προκαλείται ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ) οι αναφορές του για ΟΗΕ, παγκόσμια διακυβέρνηση, αφανισμό εθνικής κυριαρχίας,
ακόμα και για πανδημιες και άλλα που καθιστούν τον άνθρωπο ανήμπορο να αντιδράσει, είναι πιο επίκαιρες από ποτέ.
Έχει αναρωτηθεί κανένας  τον λόγο που οι κυβερνώντες δείχνουν τόσο εκδικητικό «πάθος» στην περίπτωση των υγειονομικών;  …Τόσο «πάθος», το οποίο απειλεί ακόμα κι αυτό, που για την εποχή τής Μεταπολίτευσης  υπήρξε το απόλυτο ταμπού και ήταν η απειλή τής μονιμότητας της θέσης στο δημόσιο;

Πού είναι «χαμένοι» οι συνήθεις  «υπερασπιστές» τής μονιμότητας;

Εδώ έχουμε δει «αντιδραστικούς» δημοσίους υπάλληλους να κάνουν ποινικά εγκλήματα και κανένας δεν διανοήθηκε ν’απειλήσει τη θέση τους …Καταδικασμένοι για εγκλήματα δημόσιοι υπάλληλοι όχι μόνον δεν εκδιώκονται από τις θέσεις τους, αλλά δεν τολμάνε να τους «κόψουν» ούτε τον μισθό!

Τι συμβαίνει με τους υγειονομικούς.

Γιατί θέλουν να τους απολύσουνς

Γιατί τους οδηγούν στην οικονομική εξαθλίωση με τη μη καταβολή μισθού;

 Γιατί τόσο μένος απέναντί τους;

Αυτό, το οποίο συμβαίνει είναι το εξής απλό: …Θέλουν να τους απολύσουν …Δεν θέλουν απλά να τους απειλήσουν …Θέλουν πραγματικά να τους απολύσουν.

Όχι επειδή έχουν προσωπικά θέματα μ’ αυτούς, αλλά επειδή πίσω από την  απόλυση αυτήν κρύβονται τα κολοσσιαία συμφέροντα γύρω από την ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ενός κολοσσιαίου και χρυσοφόρου Συστήματος Υγείας .

Συμφέροντα,  τα οποία έχουν να κάνουν και με την παγκόσμια φαρμακοβιομηχανία, η οποία σήμερα θέλει να ελέγχει —μέσα σε όλα τα κράτη — όλη την «πορεία» τού φαρμάκου από το εργοστάσιο στον «πελάτη» και όλο το χρήμα από τα ασφαλιστικά ταμεία μέχρι τις «τσέπες» της …Τη φαρμακοβιομηχανία, η οποία λεηλατεί τα πάντα και δεν ανέχεται αντιδράσεις κι αμφισβητήσεις.

Θέλουν να τους απολύσουν για «διδακτικούς» κι «εκφοβιστικούς» λόγους απέναντι σε όλους όσους θα συνεχίσουν να εργάζονται μέσα στο «κύκλωμα» αυτό …Όλους  όσους εξακολουθούν να πιστεύουν στο κοινωνικό αγαθό τής υγείας και θα επιθυμούσαν ν’ αντιταχθούν στη μεγάλη «λεηλασία» τού Συστήματος Υγείας.

Αφού πρώτα αρνήθηκαν την όποια ανάμειξη τους στα βιοεργαστήρια της Ουκρανίας, τη Παρασκευή, 11 Μαρτίου, στη σύνοδο του ΟΗΕ, οι Αμερικανοί παραδέχθηκαν ανοιχτά πως χρηματοδότησαν τα Ουκρανικά βιολογικά εργαστήρια και μάλιστα είναι και περήφανοι γι’αυτό.

Γιατί δήθεν το έκαναν για να μας προστατέψουν από ασθένειες!!!!

Πιο αφελής, πεθαίνεις!!

Οι Ρώσοι από τη πλευρά τους αναφέρθηκαν με συγκεκριμένα στοιχεία στο πρότζεκτ UP-4, με τα αποδημητικά πουλιά και τον θανατηφόρο ιό H5N1, που έχει 50% θνησιμότητα στους ανθρώπους..

Το Ανώτατο Γερμανικό δικαστήριο, παραδέχεται πως οι επιπτώσεις από τα εμβόλια μπορεί να είναι σοβαρές ακόμη και θανατηφόρες, αλλά παρόλα αυτά υπερψήφισε την υποχρεωτικότητα στους υγειονομικούς.

Όποιος θέλει να αποφύγει τις παρενέργειες μπορεί να παραιτηθεί από τη δουλειά του..Ο μαθητής του Κλάους έχει αποθρασυνθεί εντελώς και μας το λέει στα μούτρα (μετάφραση επί λέξει) “Ο ιός είναι ζωτικής σημασίας, γιατί είναι αυτός που πείθει τους ανθρώπους να δεχθούν..και νομιμοποιεί την ολική βιομετρική παρακολούθηση!

Για να σταματήσουμε τη ‘πανδημία’ θα πρέπει όχι μόνο να παρακολουθούμε τους ανθρώπους αλλά να παρακολουθούμε τι γίνεται κάτω από την επιδερμίδα τους..”
Γιουβάλ Νόα Χαράρι.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>