«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πώς θα προχωρήσει περαιτέρω η ειδική επιχείρηση της Ρωσίας στην Ουκρανία. Πέντε σενάρια;

Φωτογραφία: Alexander KOTS

1 Απριλίου 2022 7:00 π.μ

Ο Viktor Baranets, συνταγματάρχης, στρατιωτικός παρατηρητής για το kp.ru, προσπαθεί να προβλέψει ποιο σενάριο μπορεί να ακολουθήσει τώρα μια ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία

Victor BARANEC

Μετά από διαπραγματεύσεις μεταξύ της ρωσικής αντιπροσωπείας και της ουκρανικής αντιπροσωπείας στην Κωνσταντινούπολη, έγινε σαφές ότι το πρώτο στάδιο της ειδικής επιχείρησης λογικά ολοκληρώθηκε.

Ψάχνετε για επιλογές – τι να κάνετε στη συνέχεια;

Ο στρατιωτικός παρατηρητής του KP Viktor Baranets προσπάθησε να προβλέψει ποιο σενάριο θα μπορούσε να ακολουθήσει τώρα μια ειδική επιχείρηση στην Ουκρανία.

Χάρτης πιθανών σεναρίων για την εξέλιξη των γεγονότων στην Ουκρανία.
Χάρτης πιθανών σεναρίων για την εξέλιξη των γεγονότων στην Ουκρανία.

Φωτογραφία: Alexey STEFANOV

Σενάριο #1: “BOILER”
Τα ρωσικά στρατεύματα μειώνουν τη μαχητική δραστηριότητα στην περιοχή του Κιέβου και του Τσέρνιγκοφ (όπως ανακοινώθηκε στις συνομιλίες στην Κωνσταντινούπολη).

Κατά συνέπεια, δεν είναι λογικό να κρατάμε μια ισχυρή ομάδα «αδρανής» κοντά στα τείχη αυτών των πόλεων.

Επομένως, είναι λογικό να υποθέσουμε ότι θα υπάρξει ανασυγκρότηση – μέρος των στρατευμάτων μας θα αποσυρθεί από το Κίεβο και το Chernigov και θα μεταφερθεί στα νοτιοανατολικά της Ουκρανίας – την κατεύθυνση Kharkov και Donbas για να επιταχυνθεί η επίλυση των καθηκόντων εκεί.

Και στο Donbass, δύο μεγαλύτερες ομάδες ουκρανικών στρατευμάτων έσκαψαν (πολλές ταξιαρχίες!).

Ας τους ονομάσουμε Ντόνετσκ και Μαριούπολη ( δείτε στον χάρτη – σκιάζονται με μπλε).

Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, μόνο 45-60 χιλιάδες στρατεύματα συσσωρεύτηκαν εκεί. Από αυτά, έως και 15 χιλιάδες βρίσκονται στη Μαριούπολη. Πρόκειται για τις μονάδες προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) και τα εθνικιστικά τάγματα, το πιο διάσημο από τα οποία είναι το Azov. Επιπλέον, συνεχίζουν να βομβαρδίζουν τις πόλεις του Ντονμπάς με ρουκέτες και οβίδες.

Μετά την ανασυγκρότηση, το κύριο καθήκον των ρωσικών στρατευμάτων και των δυνάμεων του DPR με το LPR θα είναι η περικύκλωση της ουκρανικής ομάδας στο Donbass, ώστε να μην αφήσει ένα τέτοιο πλήθος του εχθρού στο πίσω μέρος των στρατευμάτων μας και σταματήστε επιτέλους τους βομβαρδισμούς του Ντόνετσκ, του Γκορλόβκα, του Λουχάνσκ…

Η Μαριούπολη θα εκκαθαριστεί πρώτα. Τότε – όλοι οι τρόποι προμήθειας πυρομαχικών και καυσίμων στις ουκρανικές μονάδες στο Kramatorsk, Slavyansk και Severodonetsk θα αποκοπούν. Και το τελευταίο στάδιο είναι η καταστροφή ή η παράδοση της κύριας ομάδας του Κιέβου στο Donbass.

Αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και ένα μήνα. Ήδη, η ραδιοφωνική μας υπηρεσία αναχαιτίζει τα συνεχή αιτήματα των διοικητών των περικυκλωμένων ουκρανικών στρατευμάτων να έρθουν στη διάσωσή τους, να τους παραδώσουν οβίδες, καύσιμα και τρόφιμα. Στείλτε ελικόπτερα για τους τραυματίες.


Η καταστροφή της Μαριούπολης: οι περιοχές που καπνίζει η πόλη μαγνητοσκοπήθηκαν από drone
Η Μαριούπολη έχει καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς.

Η μεγάλη πόλη φλέγεται, δεν έχουν απομείνει σχεδόν καθόλου ολόκληρα κτίρια. Το τάγμα Βοστόκ καθαρίζει σιγά σιγά την πόλη από τους μαχητές του Αζόφ.

Ήδη έχουν γίνει προσπάθειες ελικοπτέρων να απομακρύνουν τη διοίκηση του Αζόφ από τη Μαριούπολη. Όμως τα «πικάπ» καταρρίφθηκαν.

Σε περίπτωση εκκαθάρισης των ταξιαρχιών που έπεσαν στο «καζάνι», το Κίεβο θα χάσει την ισχυρότερη και πιο παρακινημένη στρατιωτική του γροθιά.

Αυτό θα επιτρέψει στη ρωσική διοίκηση να απελευθερώσει έως και 50 χιλιάδες ξιφολόγχες (2 σώματα LPR / DPR, συν τμήματα της Ρωσικής Ομοσπονδίας) και να τους κατευθύνει σε άλλες εργασίες.

Και οι «Ναζί» που παραδόθηκαν θα σταλούν σε εργασίες αποκατάστασης στις πόλεις του Ντονμπάς.


Μάχες κοντά στο Κίεβο: Heroes of Gostomel
Ο πολεμικός ανταποκριτής της Komsomolskaya Pravda Alexander Kots επισκέφτηκε τους αλεξιπτωτιστές, οι οποίοι προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο κοντά στο Κίεβο την πρώτη ημέρα της ειδικής επιχείρησης και κράτησαν την άμυνα υπό πυρά για ένα μήνα

ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΚΩΔΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ
Στο Ντόνετσκ ετοιμάζεται επίσης δικαστήριο για εγκληματίες πολέμου που σκοτώνουν κατοίκους λαϊκών δημοκρατιών εδώ και οκτώ χρόνια. Τα ονόματα και οι τίτλοι τους είναι γνωστά εδώ και πολύ καιρό.

Σενάριο #2. “Pearl BY THE SEA”
Είναι πολύ πιθανό ότι μετά την πλήρη απελευθέρωση του Ντονμπάς, όλες οι δυνάμεις του Νοτίου Μετώπου θα ριχτούν στην επίλυση ενός άλλου στρατηγικού έργου – να πάρουν υπό έλεγχο τον Νικολάεφ, την Οδησσό και άλλες πόλεις της Μαύρης Θάλασσας της Ουκρανίας.

Διότι θα ήταν παράλογο να «διώξουμε» τις ρωσικές μονάδες από το νότο ξανά στο Κίεβο και στο Τσέρνιγκοφ.

Ο στόλος της Μαύρης Θάλασσας είναι ήδη προετοιμασμένος για αυτά τα καθήκοντα, αλλά χρειάζεται υποστήριξη από την ξηρά.

Τουλάχιστον, η Οδησσός πρέπει πρώτα να αποκοπεί από τις οδούς ανεφοδιασμού από την κεντρική και τη δυτική Ουκρανία.

Πολεμικά πλοία της Ρωσικής Ομοσπονδίας βρίσκονται ήδη κοντά στην Οδησσό σε ετοιμότητα για την επιχείρηση.

Θα ήταν λογικό να περιμένουμε την προσγείωση μιας αμφίβιας επίθεσης υπό την κάλυψη της αεροπορίας.

Αλήθεια, πριν από αυτό, οι ναυτικοί σκαπανείς θα έχουν πολλή δουλειά -οι Ουκρανοί «στίξανε» πυκνά την ακτή- και τα νερά, ακόμα και τις παραλίες! – ορυχεία (τα ίδια που έσπασαν μετά την καταιγίδα και κολύμπησαν μέχρι την Τουρκία).

Ήδη, Ουκρανοί εθνικιστές ετοιμάζουν πολλά αντικείμενα στην Οδησσό για ανατίναξη (για παράδειγμα, τη διάσημη όπερα). Σέρνουν στρατιωτικό εξοπλισμό στις κατοικημένες περιοχές της πόλης και τα Εθνικά Τάγματα τοποθετούνται σε νοσοκομεία και σχολεία, ελπίζοντας ότι οι Ρώσοι δεν θα τους χτυπήσουν.

Επιπλέον, ετοιμάζονται να υπονομεύσουν το φράγμα, το οποίο θα πλημμυρίσει μέρος της πόλης.

Η απελευθέρωση της Οδησσού – όχι μόνο θα μπορούσε να γίνει ορόσημο ολόκληρης της ειδικής επιχείρησης, αλλά θα έλυνε και 2 ακόμη στρατηγικά καθήκοντα.

Πρώτον – Η Ουκρανία θα αποκοπεί από ολόκληρη την ακτή της Μαύρης Θάλασσας, έχοντας χάσει όλα τα λιμάνια σε αυτήν.

Το δεύτερο είναι ότι η Ρωσία θα έφτανε φυσικά στην Υπερδνειστερία, η οποία ζητά εδώ και πολύ καιρό να γίνει μέρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας και όπου βρίσκεται η ομάδα μας των στρατευμάτων και των ειρηνευτικών δυνάμεων.

Танк сил ДНР с флагом СССР на украинских дорогах.

Ένα τανκ των δυνάμεων της ΛΔΔ με τη σημαία της ΕΣΣΔ στους δρόμους της Ουκρανίας.

Φωτογραφία: REUTERS

3. Σενάριο №3. “ΠΕΤΑΛΟ”
Αυτό είναι το πιο απροσδόκητο σενάριο για τα κεντρικά γραφεία στο Κίεβο και την Ουάσιγκτον.

Και ένα από τα πιο ενοχλητικά. Ρωσικά στρατεύματα από το νότο, από τον Νικολάεφ και την Οδησσό, κινούνται προς την ομάδα που κινείται από τα βόρεια – από το Κίεβο.

Ως αποτέλεσμα, ένα γιγάντιο «πέταλο» κλείνει κάπου στην περιοχή Uman (βλ. χάρτη).

Ως αποτέλεσμα, το Κίεβο, το Ντνεπροπετρόβσκ, το Ζαπορόζιε και η Πολτάβα παραμένουν περικυκλωμένα, αποκομμένα από την προμήθεια όπλων από την Πολωνία.

Αυτό το «κόψιμο της Ουκρανίας» σε δύο μέρη επιλύει 2 σημαντικές εργασίες ταυτόχρονα.

Πρώτα.

Χωρίς αναπλήρωση των χωρών του ΝΑΤΟ, τα ουκρανικά στρατεύματα θα μπορούν να αντέξουν για όχι περισσότερο από ένα μήνα.

Και, ως εκ τούτου, δεν θα είναι απαραίτητο να κατακτήσουμε τις μεγάλες πόλεις της κεντρικής Ουκρανίας.

Χωρίς οβίδες και καύσιμο ντίζελ, χωρίς «τσιμπήματα» και «ακόντια», το καθεστώς του Κιέβου θα είναι ικανό μόνο για κομματισμό, αλλά όχι για άμυνα, και ακόμη περισσότερο – όχι για αντεπιθέσεις.

Δεύτερος.

Η νέα γραμμή του μετώπου θα διαχωρίσει στην πραγματικότητα το κύριο μέρος της Ουκρανίας από 5-7 περιοχές “Zapadensky” – την ίδια ιδεολογική μύγα στο γάλα που λάσπωσε την υπόλοιπη επικράτεια της Ανεξαρτησίας.

Φυσικά, το γιγάντιο «καζάνι» στο οποίο θα πέσει όλη η κεντρική Ουκρανία δεν θα κρυώσει αμέσως. Προφανώς, εδώ, για να αποκατασταθεί η τάξη, θα χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν τα στρατεύματα της Εθνικής Φρουράς ή εθελοντές.

Οι ανθρωπιστικές συνοδείες θα λειτουργήσουν στο έπακρο.

Και το ουρλιαχτό της Δύσης θα είναι μέγιστο.

Διότι μετά την επιχείρηση «πέταλο» δεν θα υπάρχει περίπτωση να διατηρηθεί η πρώην «φιλοαμερικανική» Ουκρανία.

Σενάριο #4. “ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΝΟΤΗΤΑ”
Δυτική Ουκρανία. Αυτή είναι η τελευταία φάση μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης. Και ίσως το πιο δύσκολο.

Η Δυτική Ουκρανία είναι η γενέτειρα του Μπαντέρα.

Αυτή η περιοχή είναι δύσκολο να «επανεκπαιδευτεί»

. Η αντιρωσική ιδεολογία έχει εισαχθεί εδώ για περισσότερα από εκατό χρόνια, από την εποχή της κατοχής αυτών των εδαφών από την Αυστροουγγαρία.

Εδώ θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε όχι “Caliber” και “Daggers”, αλλά τάγματα μαχητών για να πιάσετε ομάδες Bandera στα δάση και στα Καρπάθια βουνά.

Επομένως, υπάρχουν δύο πιρούνια στον τρόπο αντιμετώπισης της Δυτικής Ουκρανίας.

Πρώτα.

Παραχωρήστε 3-5 περιοχές στην Πολωνία. Ονειρευόντουσαν από καιρό ένα «προτεκτοράτο» πάνω από το Lvov-Lemberg.

Κανένας κρίμα.

Ας ξαναμορφώσουν οι ίδιοι τον Μπαντέρα. Επιπλέον, οι Πολωνοί έχουν τη δική τους βαθμολογία για αυτούς.

Οι Ουκρανοί εθνικιστές έσφαξαν πολωνικά χωριά, μη γλυτώνοντας γυναίκες και παιδιά.

Η Ουγγαρία (Transcarpathia) και η Ρουμανία (Chernivtsi) θα πάρουν μία ακόμη περιφέρεια η καθεμία. Υπάρχουν πολλοί Ούγγροι και Ρουμάνοι που έχουν ήδη αποκτήσει διαβατήρια από αυτές τις χώρες.

Η δεύτερη διχάλα στον δρόμο είναι να αφήσετε τη Δυτική Ουκρανία ως μέρος της μελλοντικής ουδέτερης και φιλικής προς τη Μόσχα Nezalezhnaya. Και αυτό είναι το 5ο σενάριο.

Στρατιώτης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας σε θέσεις κοντά στο Ντόνετσκ.

Στρατιώτης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας σε θέσεις κοντά στο Ντόνετσκ.

Φωτογραφία: REUTERS

Σενάριο #5. «ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ»
Δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι ο Ζελένσκι, με τους υπουργούς του σόου και τους εθνικούς στρατηγούς του, θα καταφύγει επίσημα στο Lviv στο τελευταίο στάδιο της ειδικής επιχείρησης (τώρα απλώς κρύβεται σε ένα καταφύγιο εκεί, διαβεβαιώνοντας τους πάντες ότι βρίσκεται στο Κίεβο). Και οι Ηνωμένες Πολιτείες θα είναι έτοιμες να ανακηρύξουν το Lviv προσωρινή πρωτεύουσα της Ουκρανίας με μια εξόριστη κυβέρνηση.

Αυτό είναι ανεπιθύμητο. Γιατί ένα τέτοιο οιονεί κράτος Μπάιντεν-Μπαντέρα θα κρέμεται πάνω από την υπόλοιπη Ουκρανία, απειλώντας την συνεχώς με εκδίκηση.

Ως εκ τούτου, η Δυτική Ουκρανία θα πρέπει επίσης να καθαριστεί μέχρι το τέλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποτελέσματα διαπραγματεύσεων μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας: Έξι βασικά συμπεράσματα και ένα ερώτημα

Προς έκπληξη πολλών ειδικών, οι συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας στην Κωνσταντινούπολη στις 29 Μαρτίου 2022, απέδωσαν ένα απροσδόκητα παραγωγικό αποτέλεσμα. Θα γίνουν όμως οι συμφωνίες που σκιαγραφούνται δρόμος προς την ειρήνη; (περισσότερο)

Читайте на WWW.KP.RU: https://www.kp.ru/daily/27373/4566200/

https://www.kp.ru/daily/27373/4566200/?utm_campaign=zobov_01.04.2022_19_34_09&utm_medium=email&utm_source=Sendsay

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>