«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ναι τα ξέρουμε, αλλά τα βάζουμε ως συνήθως κάτω από το χαλί!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ…..Dr. James Giordano on June

Ας πουν επιτέλους τι διάολο είναι αυτός ο ΚορωνοΪος που σταματά με Πόλεμο, Τουρισμό, εποχιακά, Όταν ξεπουλάνε την πατρίδα, όταν ψηφίζουν αντισυνταγματικούς νόμους, όταν ο λαός αντιδρά κ αρχίζει όταν φτιάχνει- εμβόλιο η Pfizer

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας διαπράττει Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας.

 Τα διαβατήρια εμβολίων αποτελούν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, παραβιάζοντας τους διεθνείς νόμους της Σύμβασης της Νυρεμβέργης που θεσπίστηκαν μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.

 Ο Μητσοτάκης και η διεφθαρμένη ιατρική παρέας των Ναζί Μεγκελε, πίστευαν ότι θα μπορούσαν να καταστρέψουν τους νόμους της Νυρεμβέργης με τα διαβατήρια εμβολίων.

Το «πειραματικό» εμβόλιο παραβιάζει και τους 10 Κώδικες της Νυρεμβέργης οι οποίοι επιφέρουν τη θανατική ποινή για όσους επιδιώκουν να παραβιάσουν αυτούς τους Διεθνείς Νόμους»

Η Κλίκα τ Ν. Τάξης, μας λέει ανήκουμε στη Δύση, κ εξοντώνει Λαούς με ΩΡΑΙΟ τρόπο.

Αν ρωτήσεις  γιατί, λένε δεν φταίμε εμείς αλλά οι ΑΛΛΟΙ

Τα βλέπαμε και κάναμε τους στραβούς, τα ακούγαμε και κάναμε τους κουφούς/ και τώρα κλαίμε σαν πόρνες!

Ο Pωσικός πόλεμος στην Ουκρανία προσπαθεί να αναστρέψει την Aαμερικανική καταστροφή που έγινε στη Pωσική αυτοκρατορία της κομμουνιστικής Σοβιετικής Ένωσης το 1990 που οδήγησε στη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης στην Ανατολική Ευρώπη και την Κεντρική Ασία, με δάκτυλο της Αμερικής. Ο ρωσικός πόλεμος στην Ουκρανία ξεκίνησε μετά την αποτυχία του κοινού ευρωσκεπτικιστικού αμερικανικού -βρετανικού -κινεζικού ιού του κορωνοϊού από τον Σεπτέμβριο του 2019 προς τη μη καταστροφή της Γαλλικής Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 Η κοινή ευρωσκεπτικιστική αμερικανική -βρετανική -κινεζική απατή του ιού κορωνοϊού από τον Σεπτέμβριο του 2019 ξεκίνησε ως αποτέλεσμα της Βρετανικής απέλασης από τη Γαλλική Ευρωπαϊκή Ένωση το 2016 λόγω της Βρετανικής κρατικής χορηγίας της Τουρκικής στρατιωτικής εισβολής και κατοχής στην Κύπρο από το 1974.

Ο Μητσοτάκης συνεχίζει να τροφοδοτεί τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο από τις 18 Σεπτεμβρίου 1990 από τότε που η Αμερικανική πόλη της Ατλάντα έκλεψε στους καλοκαιρινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 1996 από την Αθήνα και την Ελλάδα κατά την ψηφοφορία της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής στο Τόκιο, εμποδίζοντας τη μετατροπή της Αθήνας σε μια Eευρωπαϊκή πόλη των ποταμών και γεφυρών με Eευρωπαϊκή αρχιτεκτονική και μαρμάρινα σιντριβάνια, σε συνδυασμό με τις Αμερικανικές μαριονέτες κυβερνήσεις στην Ελλάδα από το 1994 και μετά, να εμποδίζουν την κατασκευή 1000 Ευρωπαϊκών παλατιών στα Ελληνικά νησιά με 18 Ευρωπαϊκά κάστρα στις Ελληνικές Άλπεις.

Ο Aαμερικανικός αποκλεισμός της ανάπτυξης της Ελλάδας από τις 18 Σεπτεμβρίου 1990 οδήγησε στο καταστροφικό εικοσάχρονο Aαμερικανικό στρατιωτικό τέλμα στο Αφγανιστάν και το Ιράκ από το 2001 και στο BREXIT το 2016, ως αποτέλεσμα της ένταξης της Κύπρου στη Γαλλική Ευρωπαϊκή Ένωση την 1η Μαΐου 2004 που επιτεύχθηκε από το κίνημα που δημιουργήθηκε από κλεμμένα μαρμάρινα γλυπτά του Παρθενώνα στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο

Κίσινγκερ, σκοτώστε την Ελλάδι, άραγε γιατί τόσο μίσος προς μια φιλειρηνική χώρα.

Τα σκυλιά της Ν.Τάξης που φοβερίζουν μόνο αυτούς που εξουσιάζουν, μόλις αγρίεψε η Αρκούδα, μαζεύτηκαν σαν ποντίκια στη γωνιά, πως λέγετε αυτή η συμπεριφορά;;; Θρασυδειλία!

Κοίταξα μια συνέντευξη στο Bloomberg και σοκαρίστηκα όταν είδα την Πρόεδρο της ΕΚΤ Κριστίν Λαγκάρντ να προωθεί την ιδέα να έχουμε ένα Ψηφιακό ευρώ που αποτελεί παραβίαση της ιδιωτικής ζωής που θα οδηγήσει σε παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τα επόμενα 4 χρόνια;;;

Μας τρομοκρατούν για να μην θυμόμαστε ποιοι είμαστε!

Το Γαλλικό Ευρώ με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σχεδιάστηκαν από Γαλλικοί κρατικοί γραφειοκράτες στο Γαλλικό Υπουργείο Οικονομίας, για να καταπολεμήσουν την παγκόσμιας οικονομικής κυριαρχίας του σατανικού μασονικού Αμερικάνικου δολαρίου που ελέγχεται από μια μαφία οικογενειών στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

 Η Εβραίο Σατανική Μασονική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας εργάζεται ενάντια στην Ιδιωτική Βιομηχανία.

Είναι σαφές ότι πρόκειται για μια κρατική παγκόσμια απάτη των Σατανικών Μασόνων.

Είναι αυτή η σατανική μασονική μαφία οικογενειών στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες που κατευθύνει τις δυτικές κυβερνήσεις συμπεριλαμβανομένης την κυβέρνηση Μητσοτάκη , που οργανώνεται μέσω των Yπουργών Υγείας των δυτικών κυβερνήσεων να επιβάλουν αυστηρούς αντιδημοκρατικούς περιορισμούς στους δημοκρατικούς λαούς της Δύσης.

Η Σατανική Μασονική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει δημιουργήσει μια μυστική αστυνομία μέσω της παρακολούθησης των κινητών δημιουργώντας μια κουλτούρα φόβου για να ενσταλάξει την αίσθηση της πίστης στο καθεστώς, δημιουργώντας μια μυστική αστυνομίας κατά όλων Ελλήνων πολιτών στην Ελλάδα ώστε να προσπαθήσουν να ελέγξουν όλες τις κινήσεις των Ελλήνων πολιτών.

Έχει γίνει χειρότερα τώρα με τον ψεύτικο Αμερικανικό – Κινέζικο – Γερμανικό ιό της απάτης του Κορωναϊου.

 Είναι εντελώς αηδιαστικό να βλέπουμε αυτήν την αντιδημοκρατική συμπεριφορά όπως αυτή η Σατανική Μασονική μαφία των οικογενειών στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη προσπαθούν να αποκαλύψουν μια αντίπαλη ομάδα που υπονομεύει τη Σατανική Μασονική εξουσία τους στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη.

Αυτή η Σατανική Μασονική μαφία των οικογενειών στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη, άρχισαν να χάνουν την εξουσία από την Ελληνική νίκη εναντίον της Τουρκίας στα Ίμια στις 31 Ιανουαρίου, όταν ο Γάλλος πρόεδρος Σιράκ ανέθεσε στις Γαλλικές στρατιωτικές δυνάμεις να στοχεύσουν τα Γαλλικά πυρηνικά όπλα εναντίον της Τουρκίας στην Γαλλική υπεράσπιση της Ελληνικής κυριαρχίας στα Ίμια όπως κατοχυρώνεται στη Συνθήκη του Παρισιού.

Η Γαλλική πυρηνική άμυνα της Ελλάδας στα Ίμια, στις 31 Ιανουαρίου 1996, έστειλε πανικό και σοκ στην Σατανική Μασονική ελεγχόμενη κυβέρνηση του Μπιλ Κλίντον στην Ουάσινγκτον , και στην Σατανική Μασονική ελεγχόμενη οργάνωση του ΝΑΤΟ προτρέποντας την άμεση παρέμβαση του Αμερικανού Προέδρου Μπιλ Κλίντον στις 31 Ιανουαρίου 1996, όταν έμαθε από μια Γαλλική προεδρική πηγή στην Κύπρο για την Γαλλική πυρηνική αντιπαράθεση εναντίον της Τουρκίας, μετά από δήλωση πολέμου της Τουρκίας στα μεσάνυχτα κατά της Ελλάδας την 1η Φεβρουαρίου 1996.

 Η Ελληνική νίκη στα Ίμια έθεσε τα θεμέλια για την εγκαθίδρυση του επαναστατικού Γαλλικού Ευρώ που σαμποτάρετε από τη Σατανική μασονική μαφία των οικογενειών μέσω των εκπροσώπων της Γερμανικής κυβέρνησης, υπονομεύοντας έτσι τη δύναμη και τον έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας από τη σατανική μασονική μαφία οικογενειών στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρωπαϊκή Ένωση με το Αμερικανικού δολαρίου νομίσματος τους.

Μας τρομοκρατούν να μην σκεπτόμαστε/ και κυρίως να μην έχουμε δικαιώματα.

Αυτός ο Σατανικός μασονικός χημικός πόλεμος στοχεύει στη αναστάτωση του πληθυσμού που έχει καταστροφικές οικονομικές και κοινωνικές διαταραχές με νομικές παραβιάσεις των δημοκρατικών θεσμών.

Αυτός ο χημικός πόλεμος συμβαίνει λόγω της αμερικανικής απώλειας του οικονομικού ελέγχου της Ευρωπαϊκής Ένωσης λόγω της ύπαρξης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που καθορίζει τα ευρωπαϊκά επιτόκια.

Το ΜΠΡΕΞΙΤ είχε συμβεί έτσι ώστε να υπονομεύσει και να καταστρέψει τη Γαλλική Ευρωπαϊκή Ένωση, που επιδιώκει να καταστήσει την Ευρωπαϊκή Ένωση παγκόσμια ανεξάρτητη οικονομικά, στρατιωτικά και πολιτικά από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Γερμανία ελέγχεται από κοινού από τους Αμερικανούς, τους Γάλλους και τους Βρετανούς από το 1945.

Η Σοβιετική Ένωση παραιτήθηκε από τον έλεγχο της Ανατολικής Γερμανίας με την πτώση του κομμουνισμού στην Ανατολική Ευρώπη, προκειμένου να υπονομεύσει τον Γαλλικό στόχο της δημιουργίας μιας Ευρωπαϊκής υπερδύναμης.

 Η Γαλλία προσπαθεί να εκδιώξει τις Ηνωμένες Πολιτείες και τη Βρετανία από τη Γερμανία μέσω της δημιουργίας του Γαλλικού ευρώ, το οποίο σαμποτάρεται από τους Γερμανούς που ελέγχονται από τους Αμερικανούς ως αποτέλεσμα της απουσίας ενός οικονομικοί σταθεροποιητή μηχανισμού οικονομικής μεταφοράς στην Ευρωζώνη για την αντιμετώπιση των εξωτερικών οικονομικών σοκ από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Κίνα που θέλουν να υπονομεύσουν την Ευρωπαϊκή Ένωση στην προσπάθειά της για την μονομερή παγκόσμια κυριαρχία.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ…..

Dr. James Giordano on June

That speaker must be arrested and charged with crimes against humanity. This Satanic chemical war is aimed at engineering population disruption that has catastrophic economic and social disruptions with legal infringements on the democratic institutions .This chemical warfare is occurring because of the American loss of the economic control of European Union due to the existence of the European Central Bank which determines European interest rates – Αυτός ο ομιλητής πρέπει να συλληφθεί και να κατηγορηθεί για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Αυτός ο Σατανικός μασονικός χημικός πόλεμος στοχεύει στη αναστάτωση του πληθυσμού που έχει καταστροφικές οικονομικές και κοινωνικές διαταραχές με νομικές παραβιάσεις των δημοκρατικών θεσμών.

Αυτός ο χημικός πόλεμος συμβαίνει λόγω της αμερικανικής απώλειας του οικονομικού ελέγχου της Ευρωπαϊκής Ένωσης λόγω της ύπαρξης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που καθορίζει τα ευρωπαϊκά επιτόκια.

θεραπεία του ιού – Αυτό θα μπορούσε να ήταν μια πολιτική άσκηση παραβίασης των δημοκρατικών συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών στη Δημοκρατική Δύση .

 Η οικονομική ζημία που προκλήθηκε από αυτόν τον Σατανικό μασονικό ιό του Κορωναιου είναι 5 φορές πιο επιζήμια από την Αμερικανική δημιουργημένη παγκοσμίως οικονομική κρίση του 2008, που είχε ως στόχο να υπονομεύσει τόσο την Ευρωπαϊκή Ένωση με την ασφυκτική Ευρωζώνη όσο και την κομμουνιστική Κίνα.

δελτίο ) Γάλλος λοιμωξιολόγος: Το εμβόλιο του κορονοϊου αλλοιώνει το DNA!

ΟΧΙ στην αντιδημοκρατική αστυνομική κρατική δικτατορία

Φαίδων Βόβολης:  για το εμβόλιο κορωνοϊού και την έμμεση υποχρεωτικότητα του

Όπως είπε ο γιατρός, ένα αποτελεσματικό εμβόλιο παίρνει μια δεκαετία για να αναπτυχθεί αποτελεσματικά και άψογα για χρήση με το εμβόλιο να προστατεύει εκείνους που το παίρνουν από τη δική τους ελεύθερη βούληση .

Το εμβόλιο δεν μπορεί να είναι υποχρεωτικό και να επιβάλλεται στον πληθυσμό χρησιμοποιώντας το εμβόλιο ως μια πολιτική άσκηση για να υπονομεύσουν οι διεφθαρμένοι και πουλημένοι πολιτικοί τις ελευθερίες των δυτικών δημοκρατιών και των δυτικών δημοκρατικών θεσμών., ως αποτέλεσμα της αποδοχής μίζες από τις φαρμακευτικές εταιρείες

Και έχουμε και την αριστερά του λαού?

Μια αριστερά που είναι πάντα το καλύτερο δεκανίκι της φασιστικής δεξιάς, μα η αριστερά είναι το φασιστικό  κόμμα που την πατρονάρει τον μέντορά της την Δεξιά!

Μία αριστερά που λέει ότι τάχα διαφωνεί με τις αναστολές των υγειονομικών, αλλά δεν δέχεται να προκαλέσει ονομαστική ψηφοφορία για να δυσκολέψει να περάσουν αυτές οι αναστολές, για να μην την προκαλέσει μαζί με την “Ελληνική λύση” (και τους ανεξαρτητοποιημένους αριστερούς βουλευτές)…

Μία αριστερά που λέει ότι τάχα διαφωνεί με τις αναστολές των υγειονομικών, αλλά δεν κινητοποιεί κανένα μέλος της για να στηρίξει τις διαδηλώσεις τους που διεξάγονται επίμονα 8 μήνες τώρα…

Μία αριστερά που λέει ότι τάχα διαφωνεί με τις αναστολές των υγειονομικών, αλλά τους έχει κλεισμένα, δημοσιογραφικός, τα μικρόφωνα…

Μία αριστερά που λέει ότι τάχα διαφωνεί με τις αναστολές των υγειονομικών, αλλά αρνείται να τους δώσει τον λόγο για ένα λεπτό στη χθεσινή αντιπολεμική συναυλία όταν πολύ φιλικά της το ζήτησαν.

Μια αριστερά που δηλώνει εναντίον σε όλα τα εθνικά θέματα.

Και πού για να ακουστεί κάτι για τους υγειονομικούς σε αναστολή και για όλες αυτές τις πολιτικές διαχωρισμού στη χθεσινή συναυλία, έπρεπε να καβαλήσουν τοίχους, να πηδήξουν μάντρες και να αρπάξουν το μικρόφωνο οι φίλοι από τη πρωτοβουλία ενάντια στο υγειονομικό απαρτχάιντ…

Κυρίως όμως θα έπρεπε να ντρέπεται η ίδια για την κατάντια της, ως κόμμα του λαού???????

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>