«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Και μετά μου λένε να μην κλάψω;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Προσπαθώντας να μάθω πέφτω στον πόνο για τον άνθρωπο και τη γη. ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ Ν Ω

Για πρώτη φορά στην ιστορία, ολόκληρη η ανθρωπότητα απειλείται από ένα πραξικόπημα που σκοτώνει τεράστιους αριθμούς ανθρώπων μέσω μιας σύνθετης σειράς μέτρων, ενώ καταστρέφει την ανθρώπινη ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα για όσους δεν σκοτώθηκαν.

Επιπλέον, για πρώτη φορά στην ιστορία, αυτό το πραξικόπημα υλοποιείται με μια σειρά τεχνολογικών μέτρων που υπόσχονται να φυλακίσουν όσους έχουν μείνει ζωντανοί σε μια φυλακή υψηλής τεχνολογίας από την οποία δεν θα υπάρχει διαφυγή.

Ως εκ τούτου, δεδομένου ότι πολλά θεμελιώδη στοιχεία αυτού του πραξικοπήματος δεν έχουν ακόμη πλήρως εφαρμοστεί, το 2022 θα είναι η πιο κρίσιμη χρονιά στην ανθρώπινη ιστορία μέχρι σήμερα.

Αλλά για να νικήσουμε αυτό το πραξικόπημα υψηλής τεχνολογίας πρέπει να είμαστε στρατηγικά γνώστες και να κινητοποιήσουμε αρκετούς ανθρώπους για να συμμετάσχουν. Είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε.

3 Απαντήσεις στη «Σύγκρουση ΝΑΤΟ/Ρωσίας στην Ουκρανία: Η αντίδραση της Δύσης στον νωτιαίο μυελό θα αποδειχθεί εξαιρετικά αυτοκαταστροφική»
Albert Portugheis 21 Μαρτίου 2022 στις 17:00
Όσο κι αν πάντα θαύμαζα το έργο του καθηγητή Jan Oberg, οφείλω να ομολογήσω ότι η ανάγνωση της εισαγωγικής παραγράφου αυτού του άρθρου είναι μεγάλο σοκ και απογοήτευση.
Γιατί «Από τον ανόητο και εντελώς απαράδεκτο πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία»;

Οι πόλεμοι είναι -όπως εξήγησε ο ειδικός Frankling Delano Roosevelt, της προεδρικής εμπειρίας των Η.Π.Α. – προκαθορισμένα ένοπλα παιχνίδια.

Όπως σε όλα τα παιχνίδια. μια ομάδα πρέπει να το ξεκινήσει.

Η πολεμική μαφία γνωστή ως ΟΗΕ, με την Πολεμική της Ύπατη Αρμοστεία, γνωστή ως Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, αποφάσισε το παιχνίδι Ουκρανίας εναντίον Ρωσίας και ότι αυτό.
Όλα πολύ kosher, όλα πολύ καθαρά, όλα πολύ νόμιμα.

Αρκετοί Ουκρανοί πολιτικοί. ο κωμικός ηθοποιός πρόεδρος συμπεριλαμβανομένου, αμείβονται πολύ καλά για να παίξουν το ρόλο των θυμάτων. Φυσικά, οι Αμερικανοί κατασκευαστές στρατιωτικών λατρεύουν τον Πούτιν, επειδή συμφώνησε να παίξει τον κακό.

Ο καθηγητής Olberg λέει ότι «δεν φαίνεται να υπάρχει πλέον κανένα όριο στο τι μπορεί να ειπωθεί για τους Ρώσους και τη Ρωσία».

Για μένα, δεν υπάρχει όριο στην ανθρώπινη βλακεία για την αποδοχή του μιλιταρισμού.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να υπάρξουν μόνο εάν η κυβέρνηση τους παρέχει παιχνίδια δολοφονίας και διδάσκει στα μέλη της πώς να χρησιμοποιούν αυτές τις δυνάμεις για τη μέγιστη θνησιμότητα
Ο καθηγητής Olberg επιτίθεται στη «Δύση».

Επιτίθεται στις ΗΠΑ;

Δύση και ε Γιατί;

Η Δύση και η Ανατολή είναι εταίροι στη δημιουργία του κόσμου στον οποίο ζούμε. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ρωσία και η Κίνα έχουν πρεσβείες στην Ουάσιγκτον και η Αμερική έχει πρεσβείες στη Μόσχα και στο Πεκίνο, μαζί με τους στρατιωτικούς και εμπορικούς ακόλουθούς τους, για να βοηθήσουν στην ολοκλήρωση όλων των αναμενόμενων στρατιωτικών δραστηριοτήτων διάρκεια και κόστος των συγκρούσεων κ.λπ.

Υπνοβασία στην κόλαση: Το τεχνολογικό πραξικόπημα της παγκόσμιας ελίτ κατά της ανθρωπότητας

TRANSCEND MEMBERS , 14 Φεβρουαρίου 2022

Robert J. Burrowes, Ph.D. – Υπηρεσία πολυμέσων TRANSEND

Αντιτίθεστε σε εντολές εμβολίων, κωδικούς QR και άλλους περιορισμούς στα δικαιώματα και την ελευθερία μας;

Αρνούμενος να φορέσεις μάσκα, να κάνεις το εμβόλιο και να μείνεις κλειδωμένος όταν παραγγελθεί;

Συμμετείχατε σε πολλές διαδηλώσεις διαμαρτυρίας για τους περιορισμούς που επιβλήθηκαν από την κυβέρνηση στη χώρα σας; Συμμετέχετε ή υποστηρίζετε τις συνοδείες φορτηγών;

Γιορτάζετε ήδη την άρση των περιορισμών σε ορισμένες χώρες;

Δυστυχώς, υπάρχει ένας απλός λόγος για τον οποίο τα είδη των ενεργειών που προτείνονται παραπάνω δεν μπορούν να ανακτήσουν τα δικαιώματά μας και την ελευθερία μας: οι διάφορες διαμαρτυρίες μας δεν αποτελούν αναπόσπαστα μέρη μιας συνολικής στρατηγικής που έχει σχεδιαστεί για το σκοπό αυτό. Επιπλέον, στην περίπτωση των αυτοκινητοπομπών φορτηγών, περιπλέκουν επίσης ένα ήδη σοβαρό πρόβλημα: διακοπές της εφοδιαστικής αλυσίδας που προκαλούν σοβαρές ελλείψεις τροφίμων. Δείτε την «Ατζέντα «Σκότωση και Έλεγχος» της Παγκόσμιας Ελίτ: Καταστρέφοντας την επισιτιστική μας ασφάλεια» .

Και, να είστε σίγουροι, δεν υπάρχει τίποτα για να γιορτάσετε αν δεν καταλάβετε τι συμβαίνει κάτω από την επιφάνεια.

Το οποίο, μοναδικά σε αυτήν την περίπτωση, απαιτεί μια στρατηγική που αναγνωρίζει και αντιμετωπίζει το τεχνολογικό πραξικόπημα που γίνεται εναντίον μας.

Όπως γνωρίζει καλά οποιοσδήποτε γνωρίζει την ιστορία των αγώνων των λαών, ότι η ιστορία είναι γεμάτη με τα «σώματα» των αποτυχημένων κοινωνικών κινημάτων και των εθνικοαπελευθερωτικών αγώνων, ακόμη κι αν μερικά από αυτά τα «σώματα» εξακολουθούν να συσπώνται και όχι νεκρά.

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί το αντιπολεμικό κίνημα κάνει κύκλους;

 Ή ό,τι έγινε με το Occupy Movement;

Ή γιατί τόσα κινήματα περιβαλλοντικής και κοινωνικής δικαιοσύνης δεν οδηγούν πουθενά;

Ή ακόμα και γιατί τόσοι πολλοί εθνικοαπελευθερωτικοί αγώνες αποτυγχάνουν ή χάνουν ζωτικά κέρδη στη συνέχεια σε μια αρχική νίκη.

Λοιπόν, υπάρχουν ξεκάθαροι λόγοι για την αποτυχία τους και μπορούν να εντοπιστούν εύκολα.

Έχω συζητήσει προηγουμένως ορισμένους βασικούς λόγους στο άρθρο « Γιατί οι ακτιβιστές αποτυγχάνουν» .

Ας εξετάσουμε λοιπόν το τρέχον κίνημα ελευθερίας και ας αναλύσουμε γιατί βρίσκεται σε τροχιά αποτυχίας αυτή τη στιγμή και ας δούμε αν μπορούμε να το ανατρέψουμε πριν να είναι πολύ αργά.

Και για να γίνει αυτό, χρειαζόμαστε ένα υγιές στρατηγικό πλαίσιο.

Μη βίαιη στρατηγική

Η υγιής μη βίαιη στρατηγική έχει δώδεκα στοιχεία –βλέπε τον Μη Βίαιο Τροχό Στρατηγικής– και, δυστυχώς, τα περισσότερα κοινωνικά κινήματα και οι (μη βίαιοι) αγώνες εθνικής απελευθέρωσης στερούνται συνολικής στρατηγικής απλώς και μόνο επειδή μόνο ο πιο σπάνιος ακτιβιστής έχει μια αίσθηση του τι σημαίνει πραγματικά στρατηγική.

Τι είναι λοιπόν στρατηγική; Πολύ απλά, η στρατηγική είναι μια προγραμματισμένη σειρά ενεργειών (τακτικών) που διεξάγονται σε ένα κατάλληλο χρονικό πλαίσιο που έχει σχεδιαστεί για την επίτευξη των δύο στρατηγικών στόχων που διέπουν τη στρατηγική.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τη μη βίαιη στρατηγική στον ιστότοπο της Μη βίαιης Στρατηγικής Άμυνας/Απελευθέρωσης .

Για να είναι αποτελεσματική οποιαδήποτε στρατηγική, πρέπει να βασίζεται σε μια ενδελεχή κατανόηση της εν λόγω σύγκρουσης.

Ανάλυση

Η σωστή στρατηγική σε κάθε σύγκρουση ξεκινά με μια βαθιά ανάλυση του τι συμβαίνει, ώστε να μπορούμε να προσδιορίσουμε ποιος την οδηγεί, γιατί την οδηγεί, πώς την οδηγεί, τι σκοπεύουν να εφαρμόσουν και τι σκοπεύουν να επιτύχουν εάν είναι επιτυχής ?

Επομένως, εάν αναλύσουμε σε βάθος τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο αυτή τη στιγμή, μπορούμε να ξεκινήσουμε παρατηρώντας ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, οι εθνικές κυβερνήσεις, οι ιατρικές αρχές και τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης μας λένε ότι ο ανθρώπινος πληθυσμός κινδυνεύει να να κολλήσουμε έναν ιό (με την ένδειξη «SARS-CoV-2») που προκαλεί μια απειλητική για τη ζωή ασθένεια (με την ένδειξη «Covid-19») και ότι χρειαζόμαστε μια μακρά σειρά περιορισμών (συμπεριλαμβανομένων lockdown και κωδικών QR) καθώς και αρκετές ενέσεις για να προστατευτούμε από αυτή την υποτιθέμενη ασθένεια.

Οπότε, προφανώς, κάθε σοβαρή ανάλυση πρέπει να ξεκινά με τον εντοπισμό αποδείξεων ότι ο ιός υπάρχει, δεδομένου ότι είναι η υποτιθέμενη αιτία για όλα όσα ακολουθούν. Τότε μπορούμε να διερευνήσουμε την προβλεπόμενη βλάβη του.

Ωστόσο, αν αναζητήσουμε αποδείξεις για την απομόνωση αυτού του ιού, γρήγορα ανακαλύπτουμε ότι δεν υπάρχει.

Στην πραγματικότητα, από την αρχή αυτής της «πανδημίας», ένας αυξανόμενος αριθμός γιατρών, επιστημόνων και ερευνητών μπήκαν στον κόπο να τεκμηριώσουν επιστημονικά για εμάς ότι, στην πραγματικότητα, αυτός ο «ιός» δεν υπάρχει.

 Δείτε, για παράδειγμα, «COVID-19: Ο ιός δεν υπάρχει – έχει επιβεβαιωθεί!» και «Δήλωση για την απομόνωση ιών (SOVI)» .

Και για έναν απολογισμό της άκαρπης αναζήτησης της ερευνήτριας Christine Massey κατά τη διάρκεια περισσότερο από ένα χρόνο για να βρει στοιχεία απομονωμένου ιού, μέσω αιτημάτων για την Ελευθερία της Πληροφορίας σε ιδρύματα υγείας/επιστήμης σε όλο τον κόσμο, βλ. ’16 ιδρύματα υγείας/επιστήμης παγκοσμίως Όλοι απέτυχαν να αναφέρουν ούτε 1 ρεκόρ καθαρισμού «SARS-COV-2», από κανέναν, οπουδήποτε, ποτέ» .

Φυσικά, πέρα ​​από αυτό, όπως είναι γνωστό σε ορισμένες πλευρές: «δεν υπάρχουν πρωτότυπα επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν οριστικά ότι οποιοσδήποτε ιός είναι η αιτία οποιασδήποτε ασθένειας».

Δείτε τι σας αρρωσταίνει πραγματικά; 

Γιατί όλα όσα νομίζατε ότι ξέρατε για την ασθένεια είναι λάθος .

Ωστόσο, γιατροί, επιστήμονες και ερευνητές που παρουσιάζουν τέτοια στοιχεία λογοκρίνονται από τα κυβερνητικά και εταιρικά μέσα ενημέρωσης και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε αυτό το πλαίσιο, υπάρχει πολύ λίγος χώρος για ουσιαστική συζήτηση, πόσο μάλλον χώρος για να αναδειχθεί η αλήθεια σε ευρύτερη οπτική.

Αν δεν υπάρχει ιός, φυσικά, δεν χρειάζεται κανένας από τους περιορισμούς που έχουν επιβληθεί και δεν χρειάζεται κανένα εμβόλιο.

Γιατί λοιπόν επιβλήθηκαν όλοι αυτοί οι περιορισμοί και τα «εμβόλια»;

Σε αυτό το σημείο σε οποιαδήποτε σοβαρή έρευνα, η έρευνα θα έχει αποκαλύψει τον ρόλο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στην προώθηση της αφήγησης της «πανδημίας» και, υπό την κάλυψη αυτών των ψεμάτων «ιούς»/«εμβόλιο», θα εφαρμόσει σταδιακά το πρόγραμμα «Μεγάλη Επαναφορά» .

Οποιαδήποτε προσεκτική ανάγνωση αυτής της τεκμηρίωσης αποκαλύπτει γρήγορα ότι η «Μεγάλη Επαναφορά» έχει σχεδιαστεί για να μεταμορφώσει ολοκληρωτικά την ανθρώπινη κοινωνία και ακόμη και την ανθρώπινη ζωή σύμφωνα με τις επιθυμίες των ελίτ, γι’ αυτό και δεν ζητήθηκε η γνώμη των υπολοίπων.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η λεπτομέρεια που περιγράφεται στην τεκμηρίωση «Μεγάλη Επαναφορά», την οποία ο καθένας μπορεί να ερευνήσει μόνος του, προσδιορίζει ξεκάθαρα τις επιδιωκόμενες αλλαγές σε περίπου 200 τομείς ανθρώπινης δραστηριότητας, που ουσιαστικά χαρακτηρίζονται ως μέρος της «τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης».

Πέρα από αυτό, ωστόσο, εντοπίζονται εύκολα άλλα σημαντικά στοιχεία της ατζέντας των ελίτ.

Στην ουσία, αυτά περιλαμβάνουν εκείνα που σχετίζονται με την πρόθεση της ελίτ να εξοντώσει ένα σημαντικό ποσοστό του ανθρώπινου πληθυσμού (χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μέτρων, συμπεριλαμβανομένων των «ενέσιμων») και να υποδουλώσει όσους μένουν ζωντανοί σε μια τεχνολογική φυλακή, όπως συμβαίνει τώρα.

Δείτε, για παράδειγμα, «Ατζέντα «Kill and Control» της Παγκόσμιας Ελίτ: Καταστρέφοντας την επισιτιστική μας ασφάλεια» , «Παίρνοντας τον έλεγχο καταστρέφοντας μετρητά: Προσοχή στον κυβερνοχώρο ως μέρος του πραξικοπήματος της Ελίτ» και « Διακόπτης Kill της Κυβέρνησης για το αυτοκίνητό σας, το δικό σας Ελευθερίες και η ζωή σας » .

Και όποια εναπομείνασα προσποίηση ότι μερικοί από εμάς ζούμε σε μια «δημοκρατία» αποκαλύφθηκε τελικά ως αυταπάτη που ήταν εδώ και καιρό, με τα δικαιώματα και την ελευθερία μας εκλυμένα και τη δολοφονία (τώρα) πέντε εθνικών προέδρων που αντιστάθηκαν στο αφήγημα της ελίτ γραφικές απεικονίσεις αυτού του σημείου.

Δείτε το « Σκοτώνοντας τη Δημοκρατία μια για πάντα: Το πραξικόπημα της παγκόσμιας ελίτ που καταστρέφει τη ζωή όπως την ξέρουμε» .

Το θέμα είναι ότι η δημοκρατική διακυβέρνηση έχει ανατραπεί εδώ και πολύ καιρό: έχει απλώς πολλές εκδηλώσεις.

Όπως δήλωσε ο Klaus Schwab, επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, στη Σχολή Διακυβέρνησης John F. Kennedy του Χάρβαρντ το 2017: «Αυτό για το οποίο είμαστε πολύ περήφανοι είναι ότι διεισδύουμε στα παγκόσμια γραφεία των χωρών με τους νέους παγκόσμιους ηγέτες του WEF… όπως ο Justin Trudeau .’ Δείτε “Ο Klaus Schwab του WEF καυχιέται για τη διείσδυση νέων παγκόσμιων ηγετών στα δυτικά γραφεία” .

Αυτοί οι «Νέοι παγκόσμιοι ηγέτες», που σημαίνει εκείνοι, συμπεριλαμβανομένων των πολιτικών, που εκπροσωπούν την Παγκόσμια Ελίτ και όχι τους ανθρώπους των χωρών τους , περιλαμβάνουν μια σειρά από σημερινούς (ή άμεσο παρελθόν) εθνικούς ηγέτες, όπως ο Εμμανουέλ Μακρόν (Γαλλία), η Άνγκελα Μέρκελ. (Γερμανία), Βλαντιμίρ Πούτιν (Ρωσία) και Τζασίντα Άρντερν (Νέα Ζηλανδία). Δείτε «Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες» και «Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ «Νέοι παγκόσμιοι ηγέτες»» .

Έτσι, οποιαδήποτε προσεκτική έρευνα για το τι συμβαίνει παγκοσμίως αποκαλύπτει τέσσερα θεμελιώδη σημεία:

  1. Ο οποίος? Η Παγκόσμια Ελίτ υλοποιεί αυτό το τεχνολογικό πραξικόπημα.

  2. Ως εκ τούτου, ό,τι λίγο έχει απομείνει από την κυριαρχία των κυβερνήσεων καταστρέφεται από το πραξικόπημα και οι κυβερνήσεις είναι ανίσχυρες να αποκαταστήσουν τα θεμελιώδη δικαιώματα και την ελευθερία που διακυβεύονται σε αυτή τη σύγκρουση. Φυσικά, μπορεί να επιτραπεί στις κυβερνήσεις να αφαιρέσουν συγκεκριμένες εντολές σε ορισμένα πλαίσια, καθώς η σημασία συγκεκριμένων εντολών αντικαθίσταται από άλλα στοιχεία της ατζέντας της Ελίτ. Ομοίως, οι νομικές προκλήσεις μπορούν να αποφέρουν ελάχιστους καρπούς, και όχι στο πρωτογενές πρόγραμμα.

  3. Γιατί; Η Παγκόσμια Ελίτ, χρησιμοποιώντας ως όχημα το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, επιδιώκει τον πλήρη έλεγχο του ανθρώπινου πληθυσμού και των πόρων της Γης.

  4. Τι? Αυτή η ελίτ ατζέντα, που ονομάζεται «Μεγάλη Επαναφορά», περιλαμβάνει αυτό που ονομάζεται τέταρτη βιομηχανική επανάσταση, αλλά περιλαμβάνει και άλλα στοιχεία σε σχέση με την ευγονική και τον διανθρωπισμό. Η πρόθεση είναι να σκοτωθεί ένα σημαντικό ποσοστό της ανθρωπότητας και να μεταμορφωθεί ολοκληρωτικά η ανθρώπινη ζωή και η ανθρώπινη κοινωνία για όσους έχουν μείνει ζωντανοί. Δείτε το «Σκοτώνοντας την Ανθρωπότητα: Πώς η Παγκόσμια Ελίτ χρησιμοποιεί την Ευγονική και τον Τρανανθρωπισμό για να Διαμορφώσει το Μέλλον μας» και « Προσοχή στους Υπερανθρωπιστές: Πώς το « Being Human» ανασχεδιάζεται από το πραξικόπημα της Ελίτ Covid-19» .

  5. Πως? Η «Μεγάλη Επαναφορά» υλοποιείται με τη χρήση ελίτ παραγόντων όπως ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, οι εθνικές κυβερνήσεις, οι επίσημες ιατρικές ενώσεις, η φαρμακευτική βιομηχανία και τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης για την προώθηση των ψεμάτων της Ελίτ – ότι ο θανατηφόρος «ιός» SARS-CoV-2 υπάρχει και ότι μια επαχθής σειρά μέτρων που κυμαίνονται από τη χρήση μάσκας έως τα lockdown έως τις πολλαπλές ενέσεις είναι απαραίτητα για την αντιμετώπισή του – ενώ χρησιμοποιείται βαριά λογοκρισία για να διασφαλιστεί ότι η αλήθεια και τα στοιχεία που την εξηγούν, σχετικά με τη βαθύτερη ατζέντα της ελίτ καταστέλλονται . Εν τω μεταξύ, άνθρωποι που δεν γνωρίζουν σε όλη την κοινωνία παίζουν τον ρόλο τους στην εφαρμογή της «Μεγάλης επαναφοράς» εκ μέρους της Παγκόσμιας Ελίτ.

Λοιπόν, τι μπορούμε να κάνουμε?

Αν θέλουμε να νικήσουμε αυτό το (θεμελιωδώς τεχνολογικό) πραξικόπημα της ελίτ κατά της ανθρωπότητας, η στρατηγική μας πρέπει να υπονομεύσει τη δύναμη της Παγκόσμιας Ελίτ να το διεξαγάγει.

Δυστυχώς, οι διαμαρτυρίες μας (είτε αυτοπροσώπως είτε με αποκλεισμό με φορτηγά) ενάντια σε συγκεκριμένες εντολές δεν μπορούν να υπονομεύσουν, με στρατηγική έννοια, τα θεμέλια που καθιστούν δυνατή την υποκείμενη ατζέντα της ελίτ να μας επιβάλλεται.

Εν συντομία, αυτό οφείλεται στο ότι στοχεύουν λανθασμένα (σε κυβερνήσεις και όχι σε θεμελιώδη στοιχεία της ελίτ εξουσίας σε αυτό το πλαίσιο) και αποτελούν λάθος τακτικές σε αυτήν την περίπτωση (ειδικά λόγω της αποτυχίας τους να εντοπίσουν και να αντιμετωπίσουν τα τεχνολογικά στοιχεία του πραξικοπήματος). μεταξύ άλλων ελλείψεων.

Έχουμε λοιπόν δύο επιλογές: Μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε πράγματα που δεν λειτουργούν ή να επικεντρώσουμε εκ νέου αυτό που κάνουμε, ώστε να έχει στρατηγικό αντίκτυπο .

Περιέργως, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταματήσουμε τη διεξαγωγή συγκεντρώσεων ή ακόμη και να σταματήσουμε τις συνοδείες.

Σημαίνει όμως ότι πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα γεγονότα για να εξηγήσουμε τη βαθύτερη ατζέντα πίσω από αυτό που συμβαίνει και να ευαισθητοποιήσουμε τις στρατηγικές ενέργειες που πρέπει να λάβει το ευρύτερο κοινό εάν θέλουμε να νικήσουμε το πρόγραμμα της ελίτ.

Διαφορετικά, ενώ οικοδομούν σχέσεις και ακόμη και αίσθημα αλληλεγγύης, τα συλλαλητήρια και οι κομβόι είναι, στρατηγικά μιλώντας, χάσιμο χρόνου.

Τι σημαίνει λοιπόν «στρατηγικός αντίκτυπος» σε αυτό το πλαίσιο;

Μόλις καταλάβουμε ότι η Παγκόσμια Ελίτ οδηγεί τη «Μεγάλη Επαναφορά» για να επιβάλει μια παγκόσμια τάξη που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των ελίτ, μπορούμε να προσδιορίσουμε το κατάλληλο σύνολο στρατηγικών στόχων για να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας και στη συνέχεια να σκεφτούμε ποιες ενέργειες θα μπορούσαμε να κάνουμε για να επιτύχουμε αυτούς τους στόχους. δηλαδή ενέργειες που κάνουν ουσιαστικά τη διαφορά.

Τι σημαίνει λοιπόν «κάνω τη διαφορά» σε αυτό το πλαίσιο;

Σημαίνει σχεδιασμό και ανάληψη δράσης που υπονομεύει τη δύναμη εκείνων που οδηγούν αυτό που συμβαίνει για να πετύχουν αυτό που θέλουν.

Εάν μια ενέργεια έχει σχεδιαστεί απλώς για να μας επιτρέψει να εκφράσουμε το παράπονό μας (συχνά εκφράζεται ως κατάλογος συγκεκριμένων απαιτήσεων για αλλαγή συγκεκριμένων πραγμάτων) –όπως ουσιαστικά κάνουν οι μαζικές συγκεντρώσεις και οι συνοδεία φορτηγών– δεν υπάρχει λόγος να επιτευχθεί κάτι.

Οι ελίτ έχουν τεράστια εμπειρία στο να μας αγνοούν και κατανοούν πόσο καλά λειτουργεί.

Όπως σημείωσε κάποτε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Alexander Haig σχετικά με μια μαζική αντιπολεμική διαδήλωση: «Αφήστε τους να παρελαύνουν όσο θέλουν, αρκεί να συνεχίσουν να πληρώνουν τους φόρους τους».

 Βλέπε Alexander Haig .

Ως στρατηγός τεσσάρων αστέρων, ο Haig, που δεν θεωρείται ο πιο έξυπνος υπουργός Εξωτερικών στην ιστορία των ΗΠΑ, σίγουρα κατάλαβε τη σημασία της τακτικής επιλογής.

 Οι περισσότεροι ακτιβιστές δεν έχουν ιδέα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ιστορία των μαζικών κινητοποιήσεων με αυτές τις μορφές που απέτυχαν να επιτύχουν σημαντική αλλαγή είναι μακρά.

Και αυτός ο κατάλογος ξεκινά με τη μεγαλύτερη διαδήλωση στην ανθρώπινη ιστορία, όταν, ως μέρος μιας σειράς μεγάλων διαδηλώσεων που λάμβαναν χώρα, έως και 30 εκατομμύρια άνθρωποι σε 600 πόλεις διαμαρτυρήθηκαν για την επικείμενη εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ στις 15 Φεβρουαρίου 2003. Βλ. «The World Says Όχι στον πόλεμο .

Και θυμάστε το Occupy Movement το 2011;

Ήταν τεράστιο, κινητοποιώντας τον κόσμο να κατασκηνώσει σε δημόσιους χώρους σε πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Είναι εστίαση;

Το 1% (πλούσια άτομα που κατέχουν και ελέγχουν τις μεγάλες εταιρείες και διαχειρίζονται το χρηματοπιστωτικό σύστημα με τρόπο που ωφελεί δυσανάλογα μια μειοψηφία ενώ υπονομεύει τη δημοκρατία).

Η στρατηγική του; Ουσιαστικά καταλαμβάνουν δημόσιους χώρους. Το κίνημα τελείωσε αφού είχε διεισδύσει σε μεγάλο βαθμό –βλέπε «Έγγραφα του FBI αποκαλύπτουν τη μυστική παρακολούθηση κατάληψης σε όλη τη χώρα» – και η αστυνομία απομάκρυνε βίαια τους καταυλισμούς λίγους μήνες αφότου είχε απογειωθεί παγκοσμίως.

Γιατί λοιπόν αυτές οι κινήσεις αποτυγχάνουν; Είναι πάντα ο ίδιος λόγος: κακή στρατηγική, που πάντα περιλαμβάνει ανεπαρκή ανάλυση, ανακριβή προσδιορισμό του στόχου και λανθασμένη τακτική επιλογή και συχνά περιλαμβανομένης της αποτυχίας επαρκούς αντιμετώπισης των εισβολέων και των προβοκάτορα.

Αν και, πρέπει να τονιστεί, τα κινήματα συνήθως λαμβάνουν μια σειρά από κακώς ενημερωμένες αποφάσεις, έτσι ώστε οι λεπτομέρειες της κακής στρατηγικής να ποικίλλουν από το ένα κίνημα στο άλλο.

Το θέμα είναι ότι οι άνθρωποι γενικά δεν κατανοούν την έννοια της στρατηγικής αντίστασης. απλά μπερδεύουν κάθε μορφή μαζικής κινητοποίησης με τη στρατηγική αντίσταση.

Προσδιορισμός σε τι πρέπει να αντισταθούμε

Μόλις εντοπίσουμε ποιος οδηγεί τη σύγκρουση –σε αυτή την περίπτωση, η Παγκόσμια Ελίτ, όχι οι κυβερνήσεις– καθώς και γιατί και πώς το κάνουν και τι σκοπεύουν, μπορούμε να εντοπίσουμε εκείνα τα θεμελιώδη στοιχεία που καθιστούν δυνατό αυτό που θέλει να πετύχει η Ελίτ .

Έτσι, όπως σημειώθηκε παραπάνω, μια προσεκτική ανάγνωση της βασικής τεκμηρίωσης σύντομα αποκαλύπτει ότι η Παγκόσμια Ελίτ σκοπεύει να εξοντώσει ένα σημαντικό ποσοστό του ανθρώπινου πληθυσμού (χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μέτρων, συμπεριλαμβανομένων των «ενέσιμων») και να υποδουλώσει όσους έχουν μείνει ζωντανοί σε μια τεχνολογική φυλακή. 

Και αυτό τώρα συμβαίνει.

Πώς ακριβώς το κάνει αυτό η Ελίτ;

Σε σχέση με το πρόγραμμα ευγονικής της, χρησιμοποιεί τέσσερα κύρια μέτρα: τις ενέσεις, τη μαζική ανακατανομή του πλούτου από τους φτωχούς στους πλούσιους, την καταστροφή των παγκόσμιων αλυσίδων εφοδιασμού (συμπεριλαμβανομένων αυτών που σχετίζονται με τα τρόφιμα) και την ανάπτυξη του 5G.

 Για επεξηγήσεις αυτών των μέτρων, ανατρέξτε στην ενότητα «Η Ατζέντα «Σκοτώνετε και Ελέγχετε» της Παγκόσμιας Ελίτ: Καταστρέφοντας την επισιτιστική μας ασφάλεια» .

Σε σχέση με το πρόγραμμα της υποδούλωσης, χρησιμοποιεί έναν ουσιαστικό συνδυασμό μέτρων που θα κάνουν αυτές τις φουτουριστικές ταινίες να φαίνονται αρχαϊκές.

Για αρχή, η ένεση, αν είστε από αυτούς που επιζούν, έχει σκοπό να σας μετατρέψει σε υπεράνθρωπο σκλάβο.

Δείτε το « Προσοχή στους Υπερανθρωπιστές: Πώς το « Being Human» ανασχεδιάζεται από το πραξικόπημα Covid-19 της Elite» .

Αλλά και όσοι αντιστέκονται στην ένεση θα υποδουλωθούν.

Χρησιμοποιώντας drones, έξυπνα τηλέφωνα, συσκευές GPS, έξυπνες τηλεοράσεις, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έξυπνους μετρητές, κάμερες παρακολούθησης, λογισμικό αναγνώρισης προσώπου, ηλεκτρονική τραπεζική, συσκευές ανάγνωσης πινακίδων και αυτοκίνητα χωρίς οδηγό, θα ζείτε υπό συνεχή επιτήρηση και θα ελέγχεστε εύκολα είτε στο σπίτι σας. αυτοκίνητο ή έξω στην κοινότητα.

Και θα φωτογραφίζεστε πολλές φορές κάθε μέρα.

Όπως έχουν σημειώσει ο John και η Nisha Whitehead: «Βρισκόμαστε στο χαμένο τέλος μιας τεχνολογικής επανάστασης που έχει ήδη πάρει όμηρους τους υπολογιστές μας, τα τηλέφωνά μας, τα οικονομικά μας, την ψυχαγωγία μας, τα ψώνια μας, τις συσκευές μας και τώρα, τα αυτοκίνητά μας».

Δείτε το « The Government’s Kill Switch for Your Car, Your Freedoms and Your Life » .

Πέρα από αυτό, θυμάστε αυτό το τεστ Covid-19 στο οποίο υποβάλατε;

Ξέρεις τι απέγινε το DNA σου;

 Ηχογραφήθηκε και μπορεί να πουληθεί.

Δεν κατέχετε καν το προσωπικό σας DNA! Βλ . Κανονισμοί 2020 για τον κορωνοϊό (Διατήρηση δακτυλικών αποτυπωμάτων και προφίλ DNA προς όφελος της εθνικής ασφάλειας) (αρ. 2) .

Επιπλέον, όπως εξήγησε η Whitney Webb, τα σχέδια έχουν προχωρήσει αρκετά για να «απαιτηθεί ψηφιακό αναγνωριστικό για πρόσβαση και χρήση του Διαδικτύου καθώς και να εξαλειφθεί η δυνατότητα διεξαγωγής ανώνυμων οικονομικών συναλλαγών».

Και οι δύο πολιτικές θα προωθούσαν τον πρωταρχικό στόχο τόσο του WEF όσο και πολλών εταιρειών και κυβερνήσεων να εγκαινιάσουν μια νέα εποχή άνευ προηγουμένου επιτήρησης των απλών πολιτών».

Δείτε το “Τέλος της ανωνυμίας: Γιατί η Συνεργασία του WEF κατά του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο απειλεί το μέλλον της ιδιωτικής ζωής” .

 Προφανώς, αυτό θα προωθούσε επίσης δραματικά τον έλεγχο της ελίτ.

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό τεχνολογιών που εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από το 5G, η πρόθεση είναι να ψηφιοποιήσουμε την ταυτότητά μας και να τη συνδέσουμε με τα τραπεζικά, υγειονομικά, νομικά και άλλα αρχεία μας και να δημιουργήσουμε ένα κοινωνικό πιστωτικό σκορ που θα καθορίζει τι μπορούμε και τι δεν μπορούμε να κάνουμε και που μπορούμε να το κάνουμε.

Με λίγα λόγια, θα κλειστούμε σε μια τεχνολογική φυλακή, είτε είναι το σπίτι μας, είτε το αυτοκίνητό μας είτε η τοπική μας κοινωνία, σε μια «έξυπνη πόλη».

 Οι σωματικές φυλακές δεν θα έχουν σημασία γιατί παντού θα είναι η φυλακή.

 Η ανθρώπινη βούληση θα παραδοθεί εν αγνοία τους από όσους δεν γνωρίζουν τον βαθμό τεχνολογικού ελέγχου που αποδέχονταν κάθε φορά που αγόραζαν το πιο πρόσφατο gadget.

Ένα ζωτικό μέρος αυτού του ελέγχου εξηγείται από την Catherine Austin Fitts σε αυτό το σύντομο βίντεο σχετικά με το «πλέγμα ελέγχου χρηματοοικονομικών συναλλαγών» που δημιουργείται.

Δείτε « Ψηφιακά στρατόπεδα συγκέντρωσης» .

Και, όπως έχει διαφημίσει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, μέχρι το 2030, «Δεν θα σας ανήκει τίποτα. Και θα είσαι ευτυχισμένος ».

Δείτε «8 προβλέψεις για τον κόσμο το 2030» .

Καλώς ήρθατε στην επικείμενη τεχνοκρατική δυστοπία σας. 

Ανθρώπινη ελευθερία; 

Χαμένος. 

Ανθρώπινα δικαιώματα?

 Χαμένος. 

Ανθρώπινη ταυτότητα; 

Χαμένος. Μυστικότητα? 

Χαμένος. 

Ελεύθερη βούληση? 

Χαμένος.

 Κάτι άλλο που κάνει τη ζωή να αξίζει; 

Χαμένος.

Έτσι, με αυτές τις συνοπτικές περιλήψεις, ελπίζουμε ότι μπορείτε να καταλάβετε γιατί αυτές οι συγκεντρώσεις και οι συνοδείες, από μόνες τους, δεν μπορούν να επιτύχουν τίποτα σημαντικό.

Το ανίσχυρο να εκλιπαρείς τις κυβερνήσεις να καταργήσουν ορισμένες εντολές εμβολίων και ακόμη και άλλους γνωστούς πλέον περιορισμούς, ενώ αγνοούν τα συνεχιζόμενα τεχνολογικά μέτρα που εφαρμόζονται «παρασκηνιακά», δεν εμποδίζει, σε καμία περίπτωση, το ελίτ πρόγραμμα να σε εγκλωβίσει σε μια τεχνολογική φυλακή, υποθέτοντας επιζείς από τη βελόνα του θανάτου.

Ως εκ τούτου, εάν θέλουμε να αντισταθούμε αποτελεσματικά σε αυτό το ελίτ πρόγραμμα, πρέπει να προσδιορίσουμε τα θεμελιώδη στοιχεία του. δηλαδή εκείνα τα συστατικά που κάνουν εφικτό αυτό που θέλει να πετύχει η Ελίτ.

 Και μετά αντισταθείτε σε αυτά τα συστατικά.

Αντιστέκεται Στρατηγικά

Ποια είναι λοιπόν τα στοιχεία που δίνουν στην Παγκόσμια Ελίτ τη δύναμη να μας επιβάλλει την ατζέντα της;

Αυτές περιλαμβάνουν τις ενέσεις. ανάπτυξη 5G· τις τεχνολογίες που επιτρέπουν την ολοκληρωμένη (όχι μόνο μαζική) επιτήρηση, ψηφιοποίηση (της ταυτότητάς μας, τραπεζικά, υγειονομικά, νομικά και άλλα αρχεία για τη δημιουργία της προσωπικής μας κοινωνικής πιστωτικής βαθμολογίας) και ρομποτοποίηση του εργατικού δυναμικού. μέτρα για την αναδιάρθρωση της παγκόσμιας οικονομίας προς όφελος των μεγάλων εταιρειών και την εδραίωση της ιδιοκτησίας και του ελέγχου της γεωργικής γης, καθώς και της παραγωγής, της διανομής και ακόμη και της φύσης της παγκόσμιας προσφοράς τροφίμων.

Περιλαμβάνει επίσης τη δύναμη ελέγχου της αφήγησης χρησιμοποιώντας κυβερνητικά και εταιρικά μέσα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την προώθηση της προπαγάνδας των ελίτ ενώ λογοκρίνεται η αλήθεια.

Ως εκ τούτου, πρέπει να αντισταθούμε σε αυτά εάν θέλουμε να υπονομεύσουμε τη δύναμη της Παγκόσμιας Ελίτ να μας ελέγχει.

Όπως σημειώθηκε παραπάνω, οι συγκεντρώσεις και οι συνοδείες είναι χρήσιμες μόνο εάν τις χρησιμοποιήσουμε για να εκπαιδεύσουμε τους ανθρώπους σχετικά με την αληθινή φύση και την πλήρη έκταση της απειλής και να ενημερώσουμε τους εμπλεκόμενους πώς να αντισταθούν αποτελεσματικά σε αυτήν την απειλή.

Για να επαναλάβουμε, ενώ εστιάζουμε στις κυβερνήσεις, στους διάφορους περιορισμούς κλειδώματος και στις εντολές «εμβόλια», και χρησιμοποιώντας λάθος τακτικές, οι άνθρωποι θα κινητοποιηθούν χωρίς αποτέλεσμα.

 Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι υπάρχουν πολλές επιλογές τακτικής – βλέπε «198 Τακτικές μη βίαιης δράσης» – αλλά η κατανόηση του τι έχει στρατηγικό αντίκτυπο σε οποιοδήποτε πλαίσιο είναι ζωτικής σημασίας.

Γιατί; Γιατί οι μη βίαιες ενέργειες και οι αριθμοί που συμμετέχουν, από μόνοι τους, δεν είναι καθοριστικοί. 

Είναι η στρατηγική που καθορίζει το αποτέλεσμα.

Εν ολίγοις, πρέπει να δώσουμε στους ανθρώπους το φάσμα των ενεργειών που θα κάνουν μια κρίσιμη στρατηγική διαφορά. δηλαδή τις ακριβείς ενέργειες που θα υπονομεύσουν τη δύναμη της Παγκόσμιας Ελίτ να μας επιβάλλει το συνολικό της πρόγραμμα.

Αν δεν το κάνουμε αυτό, οι συγκεντρώσεις και οι συνοδείες μας (και εκείνοι οι άνθρωποι που μιλούν σε αυτές τις εκδηλώσεις) απλώς αποτυγχάνουν να ενημερώσουν το κοινό τους για τις ζωτικής σημασίας πληροφορίες που είναι απαραίτητες για να έχουμε επιτυχία.

Έτσι, οι μαζικές συγκεντρώσεις αντίστασης (όπως διαδηλώσεις διαμαρτυρίας, κομβόι φορτηγών, θρησκευτικές υπηρεσίες…), σε όποια παραλλαγή κι αν πάρουν, μπορεί να είναι χρήσιμες επειδή κινητοποιούν ανθρώπους με κοινή προοπτική, αλλά έχουν στρατηγικό αντίκτυπο μόνο εάν αυτοί οι άνθρωποι στη συνέχεια «αναπτυχθούν». να αναλάβουμε δράση που υπονομεύει τη δύναμη της ελίτ να μας επιφέρει αυτό το πραξικόπημα.

Για να δείξουμε αυτό το σημείο: Ποια είναι η αξία της κινητοποίησης ενός στρατού στον πόλεμο; Για να μπορέσετε να το στείλετε για να πολεμήσετε μια στρατηγικά επιλεγμένη σειρά μαχών.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι ακτιβιστές είναι ότι πρέπει να κινητοποιήσουμε τον ακτιβιστικό «στρατό» μας –που είναι η πρωταρχική αξία των μαζικών κινητοποιήσεων– αλλά πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις κινητοποιήσεις για να ενημερώσουμε τους ακτιβιστές ποιες τακτικές χρειαζόμαστε να αναλάβουν στη συνέχεια.

Διαφορετικά, απλώς κινητοποιήσαμε τους συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο για να τους λένε να πάνε ξανά σπίτι τους και να μην κάνουν τίποτα ή, στην περίπτωση των νηοπομπών, να παραμείνουν έως ότου ικανοποιηθεί ένα πολύ περιορισμένο σύνολο αιτημάτων, που δεν ανταποκρίνονται στη θεμελιώδη τεχνολογική ατζέντα (το οποίο είναι μια επιλογή που η Ελίτ θα μπορούσε να θεωρήσει ως το απλούστερο μέσο για να διαλύσει τη διαφωνία σε αυτήν την περίπτωση).

Και με δεδομένες σαφείς ενδείξεις ότι η αστυνομία συλλέγει πληροφορίες για τους ακτιβιστές – βλ. «Η αστυνομία της Οτάβα ανακοινώνει την ψηφιακή παρακολούθηση των διαδηλωτών, υποστηρικτών και δωρητών της Συνοδείας Ελευθερίας» – αυτό μπορεί αργότερα να χρησιμοποιηθεί για να αντιμετωπίσει άτομα, κάτι που είναι προφανώς πιο εύκολο από το να ασχοληθείς με μεγάλα πλήθη .

Επιπλέον, αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και αν τα φορτηγά δεν αφαιρεθούν από την αστυνομία και τον στρατό, αν και αυτό παραμένει ως επιλογή, ιδιαίτερα σε πόλεις όπου τα πλήθη είναι μικρότερα, παρόλο που δεν θα ήταν απαραίτητα εύκολο.

Δείτε «Η αφαίρεση φορτηγών θα μπορούσε να είναι σχεδόν «αδύνατη», λένε οι ειδικοί της βαριάς ρυμούλκησης» .

Φυσικά, οι ακτιβιστές μπορούν να εργαστούν για την οικοδόμηση σχέσεων με την αστυνομία και τον στρατό ως μέρος της προσπάθειας για την πρόληψη της βίαιης απομάκρυνσης.

 Δείτε «Μη βίαιη δράση: Ελαχιστοποίηση του κινδύνου βίαιης καταστολής» .

Ευτυχώς, αυτό συμβαίνει εδώ και αρκετό καιρό σε ορισμένα πλαίσια τα τελευταία δύο χρόνια, με αποτέλεσμα ορισμένοι ενεργοί αστυνομικοί και στρατιωτικοί να αποχωρούν και να ενθαρρύνουν τους συναδέλφους τους να κάνουν το ίδιο.

Βλέπε, για παράδειγμα, «Συμφωνία Ελευθερίας – Ομιλία του Ταγματάρχη του Καναδικού Στρατού Stephen Chledowski» και « onscientious Reignation of Police Officer in Australia » .

Αλλά θα μπορούσε να καταβληθεί πολύ περισσότερη προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση.

Και πάλι, ωστόσο, αυτό από μόνο του δεν θα υπονομεύσει την τεχνολογική φύση του πραξικοπήματος της Ελίτ.

Ούτε θα είναι απαραίτητη η χρήση βίας, παρά τα όσα προτείνει ένας περιστασιακός συγγραφέας. Δείτε «Η ελίτ συγκεντρώνει τις δυνάμεις της για αντεπίθεση στους φορτηγατζήδες» .

Τι μπορούμε να κάνουμε?

Εάν ενδιαφέρεστε να αντισταθείτε στρατηγικά στην τεχνολογική ατζέντα της Παγκόσμιας Ελίτ και σε άλλα μέτρα που σχετίζονται με τη «Μεγάλη Επαναφορά», μπορείτε να διαβάσετε πώς να το κάνετε στον ιστότοπο «Είμαστε άνθρωποι, είμαστε ελεύθεροι» που προσφέρει περαιτέρω ανάλυση, πόρους και λίστα με 29 στρατηγικούς στόχους για να γίνει αυτό.

Αυτό περιλαμβάνει εκστρατεία για να αναγκάσει πολιτικούς και στρατιωτικούς επιστήμονες και τεχνολόγους να αρνηθούν να κάνουν οποιαδήποτε έρευνα ή να αναλάβουν οποιαδήποτε εργασία που σχετίζεται με την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση ή/και τον μεταανθρωπισμό, για να αναγκάσουν τους εργαζόμενους να αρνηθούν να κάνουν οποιαδήποτε εργασία (με παραγωγή, διανομή ή εγκατάσταση οποιασδήποτε τεχνολογίας ) συνδέονται με την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση ή/και τον διανθρωπισμό και να κάνουν τους καταναλωτές να αρνούνται να αγοράσουν ή να αποκτήσουν με άλλο τρόπο οποιοδήποτε προϊόν που σχετίζεται με την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση ή/και τον διανθρωπισμό.

Δηλαδή, να κάνουμε εκστρατεία για να αναγκάσουμε όλους τους τομείς της κοινωνίας να αρνηθούν να αναπτύξουν και να διαθέσουν ή να αγοράσουν/χρησιμοποιήσουν τεχνολογίες που σχετίζονται με την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση και τον μεταανθρωπισμό (συμπεριλαμβανομένων 5G και 6G, στρατιωτικών όπλων, τεχνητής νοημοσύνης [AI], δεδομένα, νανοτεχνολογία και βιοτεχνολογία, ρομποτική, Διαδίκτυο των πραγμάτων [IoT] και κβαντικοί υπολογιστές) επειδή αυτές οι τεχνολογίες θα υπονομεύσουν την ανθρώπινη ταυτότητα, την ανθρώπινη ελευθερία, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την ανθρώπινη βούληση ή/και το απόρρητο.

Βλέπε «Στρατηγικοί Στόχοι που σχετίζονται με την αντίσταση στην τέταρτη βιομηχανική επανάσταση ή/και στον διανθρωπισμό» .

Επιπλέον και πιο απλά, μπορείτε να κατεβάσετε ένα μονοσέλιδο φυλλάδιο που προσδιορίζει μια σύντομη σειρά κρίσιμων μη βίαιων ενεργειών που μπορεί να κάνει ο καθένας.

Αυτό το φυλλάδιο, το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο σε 15 γλώσσες (τσεχικά, δανικά, αγγλικά, φινλανδικά, γαλλικά, γερμανικά, ελληνικά, εβραϊκά, ουγγρικά, ιταλικά, πολωνικά, ρουμανικά, ρωσικά, ισπανικά και σλοβακικά), μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ : ‘The 7 Days Campaign to Resist the Great Reset’ .

Συγκεκριμένα, αυτές οι τελευταίες ενέργειες αποφεύγουν ορισμένα προβλήματα.

Επειδή περιλαμβάνουν ενέργειες από ανθρώπους που είναι διασκορπισμένοι σε όλο τον πληθυσμό, αντί από ανθρώπους συγκεντρωμένους σε μια τοποθεσία (όπως συμβαίνει με τις συγκεντρώσεις), είναι εξαιρετικά δύσκολο να διακοπούν.

 Ως εκ τούτου, εξαλείφουν ουσιαστικά τον κίνδυνο βίαιης καταστολής.

Εάν σας αρέσει η στρατηγική αντίσταση στη «Μεγάλη επαναφορά», σκεφτείτε να γίνετε μέλος της ομάδας Telegram «We Are Human, We Are Free» .

συμπέρασμα

Για πρώτη φορά στην ιστορία, ολόκληρη η ανθρωπότητα απειλείται από ένα πραξικόπημα που σκοτώνει τεράστιους αριθμούς ανθρώπων μέσω μιας σύνθετης σειράς μέτρων, ενώ καταστρέφει την ανθρώπινη ελευθερία και τα ανθρώπινα δικαιώματα για όσους δεν σκοτώθηκαν.

Επιπλέον, για πρώτη φορά στην ιστορία, αυτό το πραξικόπημα υλοποιείται με μια σειρά τεχνολογικών μέτρων που υπόσχονται να φυλακίσουν όσους έχουν μείνει ζωντανοί σε μια φυλακή υψηλής τεχνολογίας από την οποία δεν θα υπάρχει διαφυγή.

Ως εκ τούτου, δεδομένου ότι πολλά θεμελιώδη στοιχεία αυτού του πραξικοπήματος δεν έχουν ακόμη πλήρως εφαρμοστεί, το 2022 θα είναι η πιο κρίσιμη χρονιά στην ανθρώπινη ιστορία μέχρι σήμερα.

Αλλά για να νικήσουμε αυτό το πραξικόπημα υψηλής τεχνολογίας πρέπει να είμαστε στρατηγικά γνώστες και να κινητοποιήσουμε αρκετούς ανθρώπους για να συμμετάσχουν.

Είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε.

_______________________________________________

Robert Burrowes, Ph.D. είναι μέλος του Δικτύου TRANSCEND για το Περιβάλλον Ανάπτυξης της Ειρήνης και έχει δεσμευτεί δια βίου για την κατανόηση και τον τερματισμό της ανθρώπινης βίας. 

Έχει κάνει εκτενή έρευνα από το 1966 σε μια προσπάθεια να κατανοήσει γιατί τα ανθρώπινα όντα είναι βίαιοι και είναι μη βίαιος ακτιβιστής από το 1981.

Είναι ο συγγραφέας του βιβλίου Why Violence; Ιστότοποι: ( We Are Human, We Are Free ) ( Charter ) ( Flame Tree Project ) ( Songs of Nonviolence ) ( Nonviolent Campaign Strategy ) ( Nonviolent Defense/Liberation Strategy ) Robert J. Burrowes ) ( Feelings First )  Email: flametree@riseup.net


Ετικέτες:  ,  ,  ,  , Καπιταλισμός  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  ,  , Κόσμος ,  ,  ,  , ,  ,  ,  ,  ,  , 

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στο Transcend Media Service (TMS) στις 14 Φεβρουαρίου 2022.

Αντιπνευματικά δικαιώματα : Τα συντακτικά άρθρα και τα άρθρα που προέρχονται από το TMS μπορούν ελεύθερα να ανατυπωθούν, να διαδοθούν, να μεταφραστούν και να χρησιμοποιηθούν ως υλικό υπόβαθρο, με την προϋπόθεση αναγνώρισης και συνδέσμου προς την πηγή, περιλαμβάνεται TMS: Sleepwalking into Hell: The Global Elite’s Technological Coup d’état Against Humanity . . Ευχαριστώ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο:

https://www.transcend.org/tms/2022/02/sleepwalking-into-hell-the-global-elites-technological-coup-detat-against-humanity/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>