«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η δύση και τα πληρωμένα παπαγαλάκια της, δεν τα ξέρει αυτά;;; Γιατί να τα ξέρει, αφού ο κορονοϊος και ο πόλεμος στην Ουκρανία συνδέονται απόλυτα, είναι ένα φρικτό σχέδιο εξ αρχής κατά της ανθρωπότητας.

Γιος του προέδρου των ΗΠΑ Χάντερ Μπάιντεν που ασχολείται με τη χρηματοδότηση βιολογικών εργαστηρίων — Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας

Ο γιος του προέδρου των ΗΠΑ Χάντερ Μπάιντεν που ασχολείται με τη χρηματοδότηση βιολογικών εργαστηρίων — Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας παρουσίασε νέες λεπτομέρειες σχετικά με τα βιοεργαστήρια στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, στη χρηματοδότησή τους συμμετέχει επενδυτικό ταμείο Rosemont Seneca υπό την ηγεσία του γιου του προέδρου των ΗΠΑ, Χάντερ Μπάιντεν.

Σύμφωνα με το RIA Novosti, υπάρχει σύνδεση μεταξύ του καθορισμένου ταμείου και των βασικών εργολάβων του Πενταγώνου.

Αυτό περιλαμβάνει τη Metabiota, η οποία, μαζί με τους Black and Veach, είναι ο κύριος προμηθευτής εξοπλισμού για τα βιοεργαστήρια του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο.

Εκτός από το Πεντάγωνο, στην εφαρμογή του προγράμματος συμμετέχουν η Υπηρεσία Διεθνούς Ανάπτυξης των ΗΠΑ, το Ίδρυμα Σόρος και το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων και το Εθνικό Εργαστήριο στο Λος Άλαμος, το οποίο αναπτύσσει πυρηνικά όπλα ως μέρος του Μανχάταν Η Project, μεταξύ άλλων, ασκεί επιστημονική επίβλεψη, αναφέρει το υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας, οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους πήραν τουλάχιστον 16.000 βιοδοκιμές από την Ουκρανία — για παράδειγμα, στο πλαίσιο του έργου UP-8 στο Lviv, το Kharkiv, την Οδησσό και το Κίεβο, 4.000 στρατιώτες πήραν δείγματα αίματος για αντισώματα. hantaviruses, 400 για αντισώματα στον ιό του πυρετού Κονγκό-Κριμαίας.

 Αυτό έγινε για να επιλεγούν οι βιολογικοί παράγοντες που είναι πιο επικίνδυνοι για τον πληθυσμό μιας συγκεκριμένης περιοχής, γράφει το RIA Novosti.

Εξάγονταν επίσης επικίνδυνα παθογόνα και οι φορείς τους. Μεταξύ των παραληπτών, καταγράφηκαν το Lugar Center στη Γεωργία, εργαστήρια αναφοράς στη Βρετανία και το Ινστιτούτο Loeffler στη Γερμανία.

«Η κατάσταση με τη διανομή παθογόνων βιοϋλικών από την Ουκρανία στις ευρωπαϊκές χώρες μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο ανθρώπων και δημιουργία επιδημιολογικής εστίας, η κλίμακα της οποίας θα είναι συγκρίσιμη με την πανδημία του COVID-19», αναφέρει το υπουργείο Άμυνας.

Στις 6 Μαρτίου, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε ότι το καθεστώς του Κιέβου προσπαθούσε επειγόντως να καλύψει τα ίχνη ενός στρατιωτικού βιολογικού προγράμματος που χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ που εφαρμόζεται στην Ουκρανία για να αποτρέψει την αποκάλυψη παραβιάσεων του Άρθρου 1 του Βιολογικού και Τοξινών Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τα Όπλα.

Λίγες μέρες αργότερα, ο επίσημος εκπρόσωπος του τμήματος, υποστράτηγος Igor Konashenkov, δήλωσε ότι πειράματα με κορονοϊό νυχτερίδων διεξήχθησαν σε βιοεργαστήρια που δημιουργήθηκαν και χρηματοδοτήθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Ουκρανία.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Σεργκέι Λαβρόφ είπε ότι η Ρωσία απαιτεί να εξετάσει το θέμα των βιολογικών εργαστηρίων στην Ουκρανία στο πλαίσιο της Σύμβασης για την απαγόρευση της ανάπτυξης, παραγωγής και αποθήκευσης βακτηριολογικών (βιολογικών) και τοξινών όπλων και για την καταστροφή τους (BTWC).

Η Ρωσία σκοπεύει επίσης να ζητήσει έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για το θέμα των αμερικανικών βιολογικών εργαστηρίων στην Ουκρανία.

Χθες, το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας δήλωσε ότι στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες αποκάλυψαν νέα στοιχεία που αποδεικνύουν τη συμμετοχή του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ στην ανάπτυξη συστατικών βιολογικών όπλων στην Ουκρανία.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που ελήφθησαν, μια φαρμακευτική εταιρεία με συμβόλαιο με το Πεντάγωνο εργαζόταν για τη δοκιμή μη καταχωρημένων φαρμάκων στον ουκρανικό στρατό.

Η Realnoe Vremya παρακολουθεί τα γεγονότα. Διαβάστε τις λεπτομέρειες σε ειδικό άρθρο της ηλεκτρονικής εφημερίδας.

Ντάρια Πινεγίνα
Source : https://realnoevremya.com/articles/6263-hunter-biden-involved-in-the-financing-of-biological-laboratories

Σχόλιό:

Αγαπητοί αναγνώστες μην πέσετε στην παγίδα του δήθεν κομουνισμού η καπιταλισμού, αλλά να κάνετε διασταύρωση αν είναι αλήθεια, την διαχωριστική γραμμή την έχουν βάλει σκόπιμα, εμείς η εκείνοι;;;;;;;;;;;

Αυτό είναι  ένας διαχρονικός διχασμός σχεδιασμένος να ελέγχουν τον άνθρωπο!

Άλλωστε για τον γιο του Μπαιτεν ξέραμε από τις αμερικανικές εκλογές, αλλά κανένας δεν έδωσε σημασία/ και τώρα θα τα πληρώσει όλη η ανθρωπότητα.

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ ξέρει τη ανεβάζει, εσείς ξέρετε τι θέλετε να μάθετε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>