«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Είναι πολύ δύσκολο να πείσεις τους Έλληνες που φορούν παρωπίδες να κάνουν διασταυρώσεις να μάθουν τις αλήθειες.

Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας: Προκλήσεις εναντίον αμάχων με δηλητηριώδεις ουσίες σχεδιάζεται στην Ουκρανία

Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας: Προκλήσεις εναντίον αμάχων με δηλητηριώδεις ουσίες σχεδιάζεται στην Ουκρανία

10:00, 17.03.2022 Κορυφαίες ιστορίες:  Στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία: μόνο επαληθευμένες πληροφορίες

Φωτογραφία: Maxim Platonov

«Οποιαδήποτε απόπειρα πρόκλησης θα αποκαλυφθεί»

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας δήλωσε ότι η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας προετοίμαζε μια πρόκληση με τη χρήση δηλητηριωδών ουσιών εναντίον αμάχων με την υποστήριξη δυτικών χωρών.

Αυτό γίνεται για να κατηγορηθεί η Ρωσία για τη χρήση χημικού όπλου κατά του πληθυσμού της Ουκρανίας, σημείωσε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Για να σταματήσουν τις προκλήσεις, οι Ρώσοι στρατιώτες αναλαμβάνουν τον έλεγχο των επικίνδυνων εγκαταστάσεων στην απελευθερωμένη περιοχή.

Επίσης, το υπουργείο είπε ότι βρήκε ότι η 4η Ταξιαρχία της Ουκρανικής Εθνικής Φρουράς είχε τον χάρτη της Ουκρανίας με εγκαταστάσεις και είδη αποθηκευμένων δηλητηριωδών ουσιών.

«Οποιαδήποτε απόπειρα πρόκλησης της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας με χρήση δηλητηριωδών ουσιών θα αποκαλυφθεί», τόνισε το υπουργείο Άμυνας.

Το Υπουργείο Άμυνας τόνισε ότι οι υποδιαιρέσεις των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων που συμμετείχαν στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση δεν είχαν και δεν μπορούσαν να έχουν χημικά πυρομαχικά γιατί καταστράφηκαν όλα.


Φωτογραφία: στιγμιότυπο οθόνης βίντεο vk.com/mil

Υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας δήλωσε στις 27 Φεβρουαρίου ότι οι ουκρανοί στρατιώτες άρχισαν να χρησιμοποιούν μαζικά πυρομαχικά φωσφόρου στα προάστια του Κιέβου, κοντά στο αεροδρόμιο Hostomel.

Το Υπουργείο Άμυνας παρατήρησε ότι απαγορεύονταν από το τρίτο πρωτόκολλο της Σύμβασης του ΟΗΕ για τα απάνθρωπα όπλα του 1980.

Λίγες μέρες αργότερα, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ισχυρίστηκε ότι το Κίεβο προσπάθησε να καθαρίσει βιαστικά τα ίχνη ενός στρατιωτικού και βιολογικού προγράμματος που εφαρμόστηκε στην Ουκρανία και χρηματοδοτήθηκε από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ για να αποτρέψει τα γεγονότα παραβίασης του άρθρου 1 των Βιολογικών Όπλων του ΟΗΕ.

Σύμβαση. Σύμφωνα με τα έγγραφα, έγιναν πειράματα με δείγματα κορονοϊού νυχτερίδων .

Ενώ ο επικεφαλής των στρατευμάτων Πυρηνικής, Βιολογικής και Χημικής Προστασίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας Igor Kirillov ισχυρίστηκε ότι ένα από τα καθήκοντα των ΗΠΑ και των συμμάχων τους ήταν να δημιουργήσουν βιολογικούς παράγοντες που θα μπορούσαν να στοχεύουν διαφορετικές εθνοτικές ομάδες του πληθυσμού.

 Τα έγγραφα που έχουν στη διάθεσή τους οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις επιβεβαιώνουν πολυάριθμες περιπτώσεις μεταφοράς βιολογικών δειγμάτων πολιτών της Ουκρανίας στο εξωτερικό.

«Όλες οι υποδιαιρέσεις των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων βρίσκονται έξω από το Τσερνίχιβ»

Επίσης, το ρωσικό υπουργείο Άμυνας διέψευσε τα μηνύματα ότι άμαχοι στο Τσερνίχιβ φέρεται να σκοτώθηκαν από τις ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις.

«Όλες οι υποδιαιρέσεις των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων βρίσκονται έξω από το Τσερνίχιβ, κλείνοντας δρόμους και δεν αναλαμβάνουν καμία επιθετική ενέργεια στην πόλη. Το βίντεο που διαδόθηκε από Ουκρανούς προπαγανδιστές δεν έχει κανένα ίχνος έκρηξης πυρομαχικών. Όλα τα παράθυρα σε κοντινά κτίρια είναι άθικτα», αναφέρεται στο μήνυμα του υπουργείου.

Το υπουργείο Άμυνας είπε ότι όλοι οι νεκροί ήταν θύματα Ουκρανών εθνικιστών ή παράσταση της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας.

«Θέλουμε να δώσουμε προσοχή στο γεγονός ότι αυτές οι πλαστές πληροφορίες δημοσιεύτηκαν στους επίσημους λογαριασμούς της αμερικανικής πρεσβείας στην Ουκρανία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε διαδικτυακούς πόρους της Ουκρανίας χωρίς καμία επαλήθευση και αποδεικτικό στοιχείο.

Την ίδια ώρα, η ίδια η πρεσβεία, όπως είναι γνωστό, βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό στο Λβιβ, ούτε καν στο Κίεβο.

Και αγνοεί τους Ρώσους στρατιώτες που παραδίδουν εκατοντάδες τόνους ανθρωπιστικής βοήθειας και την παραδίδουν στους κατοίκους της περιφέρειας Chernihiv στους οικισμούς που έχουν απελευθερωθεί από τους εθνικιστές», σημείωσε το υπουργείο Άμυνας.

Η Realnoe Vremya παραμένει συντονισμένη για τις εκδηλώσεις.

 Διαβάστε τις λεπτομέρειες στο ειδικό ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής εφημερίδας .

Ντάρια Πινεγίνα

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>