«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κατά κάποιο τρόπο, το ΝΑΤΟ είναι «ευαίσθητο» στη δέσμευση για μια ειδική σύνοδο κορυφής. Αυτό είχε προγραμματιστεί για τις 24 Μαρτίου 2022 για τις Βρυξέλλες.

Δημιουργήθηκε από wimmer

Δαντέλα Βρυξελλών

Του Willy Wimmer
Θυμάται κανείς. 

Στις 24 Μαρτίου 1999 ξεκίνησε ο παράνομος επιθετικός πόλεμος κατά της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γιουγκοσλαβίας και μαζί του η επιστροφή του πολέμου στην Ευρώπη. 

Αλλά δεν είναι μόνο αυτή η καισούρα.

 Με τον πόλεμο εναντίον της Γιουγκοσλαβίας, το ΝΑΤΟ εγκατέλειψε τον αρχικό συμβατικό του σκοπό να υπερασπιστεί τα κράτη μέλη και υποβλήθηκε στην αξίωση των Ηνωμένων Πολιτειών για παγκόσμια ηγεσία μέσω μιας «νέας στρατηγικής αντίληψης».

Μετά τον επιθετικό πόλεμο της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατά της Ουκρανίας από τις 24 Φεβρουαρίου 2022, ο οποίος επίσης παραβιάζει το διεθνές δίκαιο, η στρατηγική αντίληψη του ΝΑΤΟ πρόκειται να ενημερωθεί στην επικείμενη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ αυτήν την εβδομάδα.

Όλα αυτά είναι αποκομμένα από τον καταστατικό χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και τη δική τους εσωτερική τάξη, επειδή η δέσμευση της Γερμανίας στο ΝΑΤΟ προκύπτει από την ένταξη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στη συνθήκη ΝΑΤΟ που αποφασίστηκε από τη γερμανική Bundestag και σε καμία περίπτωση από έννοιες που έχουν έχουν αποφασιστεί οπουδήποτε και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών.

Το ΝΑΤΟ αντλεί το νόμιμο δικαίωμα ύπαρξης του από τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών.

Για την προηγουμένως υπάρχουσα «δυτική κοινότητα αξιών» ήταν μια εντελώς ενοχλητική και εκτεταμένη διαδικασία όταν, πριν από λίγους μήνες, η Κίνα και η Ρωσική Ομοσπονδία ζήτησαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες να δεσμευτούν με σαφήνεια στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών.
Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν πετάει μέσα του για την επερχόμενη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ αυτή την εβδομάδα.

Θα αποτίσει επίσης τα σέβη του στην ειδική Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συγκλήθηκε για εκείνη την ημέρα.

Όλα αυτά βασίζονται στην υπόθεση της Ουάσιγκτον που διατύπωσε ο Γερμανός Αντικαγκελάριος, κ. Habeck.

Σύμφωνα με αυτό, η γερμανική επιρροή στη Δύση μετριέται ανάλογα με το βαθμό και την έκταση που η Γερμανία είναι έτοιμη να «υπηρετήσει».

Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν οι γερμανικές εφημερίδες. Αυτή η γερμανική ταξινόμηση
έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Την 1η Μαρτίου 2022, ο πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ και πρώην Πρόεδρος του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, κ. Λάρι Σάμερς, διατύπωσε την αιτία της ειδικής συνόδου του ΝΑΤΟ στο CNN ως εξής: στην Ουκρανία οι ΗΠΑ υπερασπίζονται την παγκόσμια υπεροχή τους, την οποία που αποκτήθηκε μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο
έχουν πάρει.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο Ρώσος Πρόεδρος, κ. Πούτιν, επιτρέπει επίσης να ακούγεται με αυτόν τον τρόπο στις ομιλίες του.

Αυτό καθιστά σαφές όχι μόνο για τη Γερμανία αλλά και για όλα τα ευρωπαϊκά κράτη μέλη του ΝΑΤΟ τι αναμένεται από αυτά στην ειδική σύνοδο κορυφής και πώς μοιάζει η εσωδυτική τάξη ραμφίσματος.

Αυτό που είναι εντυπωσιακό για τα τρομερά γεγονότα στην Ουκρανία είναι ο γενικός τρόπος με τον οποίο η Δύση σκοπεύει να επηρεάσει τα γεγονότα.

 Ούτε μια γραμμή από τα πολυάριθμα ψηφίσματα δεν αναφέρει ούτε γράφει ότι καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για να τερματιστεί η αιματοχυσία.

Τότε θα έπρεπε να ασχοληθεί κανείς στις Βρυξέλλες, στο Βερολίνο και πάνω απ’ όλα στην Ουάσιγκτον με τα ερωτήματα που κρύβονται πίσω από αυτόν τον πόλεμο και

αναπτύξουν προτεινόμενες λύσεις.

 Γιατί επικαλείται πάντα και συνεχώς την ευρωπαϊκή οικογένεια εθνών, ενώ το ίδιο δεν πρέπει να ισχύει για τον ρωσικό λαό;

 Οφείλονται τα εύσημα στον τηλεοπτικό σταθμό της Μέσης Ανατολής Aljazeera για την επισήμανση της ιστορίας του Περλ Χάρμπορ σε σχέση με τον πόλεμο κατά της Ουκρανίας.

Αυτά περιελάμβαναν το αμερικανικό εμπάργκο κατά της Ιαπωνίας και πάνω από όλα το ενεργειακό μποϊκοτάζ.

 Παρουσιάστηκε στο Aljazeera από τον «Πατέρα των Κυρώσεων» και σύμβουλο τόσο των Δημοκρατικών όσο και των
Ρεπουμπλικανών αμερικανικών κυβερνήσεων.
Από την κατάσταση των ειδήσεων των αγγλοσαξονικών ραδιοτηλεοπτικών φορέων, ο στόχος για τις Βρυξέλλες είναι ξεκάθαρος και ξεκάθαρος εδώ και καιρό: είναι η στάση του Γερμανού Ομοσπονδιακού Καγκελαρίου, κ. Όλαφ Σολτς.

Μπορέσαμε να μάθουμε αρκετά για αυτό τους τελευταίους μήνες.

 Η κατάσταση σύγκρουσης στα ανατολικά και τώρα ο πόλεμος κατά της Ουκρανίας θα πρέπει να αλλάξουν τη συνολική στατικότητα της Γερμανίας με τέτοιο τρόπο ώστε ακόμη και οι πολωνικές απαιτήσεις για αποστολή του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία να μην αντιτίθενται πλέον από το Βερολίνο.

Ακόμη και το άρθρο 5 της συνθήκης του ΝΑΤΟ καθιστά σαφές στο μέλλον πώς η στάθμιση έχει μετατοπιστεί σε βάρος της Γερμανίας.

Το καθήκον της βοήθειας περιγράφεται και κυμαίνεται από διπλωματικές προσπάθειες και ανταλλαγή ιδεών έως στρατιωτική επιχείρηση

. Μόνο οι ΗΠΑ επιτρέπεται να παίζουν σε αυτό το πληκτρολόγιο σε πλήρη έκταση, όταν πρόκειται για αυτό. Όλοι είδαμε πώς μοιάζει ο βομβαρδισμός κατά της Γερμανίδας Καγκελάριος στην περιβόητη ειδική σύνοδο της γερμανικής Βουλής της Κυριακής, όταν η καγκελάριος ανέτρεψε το πολιτικό δόγμα της Γερμανίας κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Για να είναι ξεκάθαρο. Σε αυτή την ειδική σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, ο γερμανικός λαός περιμένει από τη Γερμανίδα Καγκελάριο να «αποφύγει τη ζημιά στον γερμανικό λαό».

 Σε απλή γλώσσα, αυτό σημαίνει ότι μέχρι την τελευταία διατύπωση των ψηφισμάτων και των ανακοινώσεων όταν το πολιτικό δόγμα της Γερμανίας μετατράπηκε στο αντίθετό της από τη μια μέρα στην άλλη από τον ομοσπονδιακό καγκελάριο. Για να είναι ξεκάθαρο.

 Σε αυτή την ειδική σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, ο γερμανικός λαός περιμένει από τη Γερμανίδα Καγκελάριο να «αποφύγει τη ζημιά στον γερμανικό λαό».

Σε απλή γλώσσα, αυτό σημαίνει ότι μέχρι την τελευταία διατύπωση των ψηφισμάτων και των ανακοινώσεων όταν το πολιτικό δόγμα της Γερμανίας μετατράπηκε στο αντίθετό της από τη μια μέρα στην άλλη από τον ομοσπονδιακό καγκελάριο.

Για να είναι ξεκάθαρο.

Σε αυτή την ειδική σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, ο γερμανικός λαός περιμένει από τη Γερμανίδα Καγκελάριο να «αποφύγει τη ζημιά στον γερμανικό λαό». Σε απλή γλώσσα, αυτό σημαίνει ότι μέχρι την τελευταία διατύπωση των ψηφισμάτων και των ανακοινώσεων
μια γερμανική συναίνεση σε οποιοδήποτε μέτρο που οδηγεί ή θα μπορούσε να οδηγήσει στη συμμετοχή του ΝΑΤΟ ή/και της Γερμανίας στον πόλεμο στην Ουκρανία, άμεσα ή πονηρά, παραβιάζει τα συμφέροντα του γερμανικού λαού.

Πρέπει να περιμένουμε από τον Γερμανό Ομοσπονδιακό Καγκελάριο να χρησιμοποιήσει με επιτυχία τις δύο συνόδους κορυφής στις Βρυξέλλες στις 24 Μαρτίου 2022 για συγκεκριμένα βήματα που θα οδηγήσουν στον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία και στην αποτροπή μιας νέας διαίρεσης στην Ευρώπη.

Φωτογραφίες κατάθεση φωτογραφιών

Η γνώμη του συγγραφέα/του υπεύθυνου επικοινωνίας μπορεί να διαφέρει από αυτή των συντακτών.

 Άρθρο 5 Παράγραφοι 1 και 3 του Βασικού Νόμου (1) «Καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει και να διαδίδει ελεύθερα τη γνώμη του με λόγο, γραφή και εικόνες και να λαμβάνει πληροφορίες από γενικά προσβάσιμες πηγές χωρίς εμπόδια. 

Η ελευθερία του Τύπου και η ελευθερία του ρεπορτάζ μέσω του ραδιοφώνου και του κινηματογράφου είναι εγγυημένα. Λογοκρισία δεν γίνεται».

https://www.world-economy.eu/nachrichten/detail/bruesseler-spitzen/

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>