«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μια κυβέρνηση προδοτική, μια εγκάθετη βουλή/ και ένας λαός που δεν ξέρει τι τον περιμένει με την δουλική του συμπεριφορά.

προδοτες

 Διάφορες αλήθειες, που τα ελληνικά ΜΜΕ δεν τα ξέρουν και δεν τα ενδιαφέρει να τα μάθουν;;;;;;;;

Αφού ο Πούτιν βγήκε και δήλωσε ότι εγώ δεν έκανα καμία αύξηση και ότι συμβόλαιο έχω υπογράψει, ισχύει κανονικά, γιατί λοιπόν όλες αυτές οι αυξήσεις εδώ; Γιατί τα κάνατε πουτ@ν@ με την ψευτοπανδημια σας και ψάχνετε την λύση στον πόλεμο να σωθείτε. Κοτσάρετε και μια επισιτιστική κρίση για να θησαυρίσουν οι δικοί σας επιχειρηματίες και όλα κομπλέ. Όχι δεν πάει έτσι. Θα τιμωρηθείτε για όλα όλοι.


Καλό είναι ορισμένοι να θυμηθούμε και άλλοι να γνωρισουν πως οι Έλληνες που βρίσκονται στην Ουκρανία δεν βρέθηκαν με αλεξίπτωτο τυχαία.
Ο Ελληνισμός της Ουκρανίας βρίσκεται εκεί από τον 5ο αιωνα π.Χ. με τους Αργοναύτες που έφυγαν από την Ελλάδα και άνοιξαν τους δρόμους προς τις περιοχές της Κριμαίας
Ο Ελληνισμός αυτός όπως και κάθε άλλος αν και διαχρονικά είναι εγκατελελειμενος από κάθε Ελληνική κυβέρνηση ωστόσο στα 24 Ελληνικά χωρια στην περιοχή της Μαριούπολης διατηρείται εδώ και αιώνες η Ελληνική συνηδειση η Ελληνική γλωσσα ο Ελληνικός πολιτισμός .
Στην ουσία η γενοκτονία που γίνεται είναι εις βάρος των εκεί Ελλήνων εδώ και χρόνια και σαυτό αντιστέκεται μόνο ο Πουτιν ..ενώ η δική μας η καθόλα ελληνική κυβέρνηση βοηθά στην ουσία αυτούς που γενοκτονουν έναντι του εκεί Ελληνισμού και για να το καταλάβουμε καλύτερα είναι σαν να στέλνει όπλα στους Αλβανούς η κυβέρνηση σε τυχόν ένοπλες αναταράξεις στις περιοχές την Β Ηπείρου …
Είναι αδιανόητο και ανιστορητο λοιπόν οι άνθρωποι της Ελ.κυβερνησης να ζητούν από αυτούς τους ανθρώπους να ξεριζωθούν από τον τόπο των προγόνων τους απλά και μόνο για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των ΗΠΑ.
Έτσι ανοίγουν τις δομές και καλωσορίζουν στην ουσία για τον επαναπατρισμο των Ελλήνων της Ουκρανίας σένα επικινδυνο παιχνίδι για την Ελληνισμό και την Ελληνικοτητα αυτών των περιοχών…
Απτην άλλη εξυπηρετούν κατά κύριο λόγο την Τουρκία και ίσως και αυτο να συζητήθηκε την Κυριακή ..με αυτούς που τα πίνανε και τρώγανε παρέα ..καθότι αφήνουν αυτές τις Ελληνικές περιοχές στο έλεος των Ταταρων και Αζαρων
οι οποίοι εμφανίστηκαν στις περιοχές αυτές εκατοντάδες χρόνια αργότερα ..
Για όσους δεν γνωρίζουν οι φυλές αυτές είναι Τουρκικές και έτσι δημιουργείται μια τουρκική μειονότητα στην περιοχή
Δεν γνωρίζω αν η κυβέρνηση μπορεί να τα αντιληφθει όλα αυτά ..η κάνει την πάπια πάντως σίγουρα η Ρωσία δεν θέλει κάτι τέτοιο να συμβεί και ναχει τον Τούρκο μέσα στο μαλακό υπογάστριο της .
Η Μαριουπολη είναι μια πόλη που δημιούργησαν οι Έλληνες το 1876 προς τιμήν της Παναγίας και έχει αυτήν την στιγμή τουλάχιστον 100χλδες κατοίκους μόνο αυτή η πόλη..Η περιοχή ήταν πάντα εμπορικό προπύργιο των Ελλήνων .η Οδησσός σας νοιάζει για ξενη πόλη όχι βέβαια Ελληνικοτατη . Το λιμάνι της Οδησσου ήταν από τον 5ο αιώνα από τα σπουδαιότερα λιμάνια των Ελλήνων Μην σας γελάνε
Έτσι η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτε απολύτως απεναντίας ενισχύει αυτήν την κατάσταση με την αποστολή όπλων ..οσό για τον Κο Δενδια που το παίζει Υπ. Εξωτερικών Θα επρεπε να είχε κινήσει γη κ ουρανό ειδάλλως να παραιτηθει Θαεπρεπε να διαμαρτυρηθεί για την ελληνική γενοκτονία και αυτός σφυρίζει αδιάφορα .
Αυτό είναι σε γενικές γραμμές αυτό που γίνεται σαυτες τις περιοχές και θαπρεπε να ειμασταν όλο στους δρόμους δυστυχώς όμως όταν δεν υπάρχει Εθνική Στρατηγική και Εθνική ενημέρωση όλα,αυτά δεν τα μαθαίνει ο Ελληνικός λαός ..και πιστεύει ό,τι του πασάρουν τα χαζοκουτια με τις μαριονέτες που βρίσκονται μεσασαυτα ..
Κριμα για τον Ελληνισμό που για άλλη μια φορά έχει ανάξιους πολιτικούς πολύ μικρούς για μεγάλα ζητήματα ..που θέλουν άνδρες με α@@ια και όχι άνδρες με φουστάνια .

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>