«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το Ισραήλ ζητάει εγγύηση 2.800 ευρώ από κάθε μη Εβραϊκής καταγωγής Ουκρανό πρόσφυγα!

Bennett: Israel’s ‘sacred’ task is to help Jewish Ukrainian refugees above others

ΕΓΓΥΗΣΗ 2.800 ΕΥΡΩ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΥΚΡΑΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ!..

Στο Εβραϊκό Αίμα πιστεύει ο Ζελένσκυ, αλλά δεν είναι ρατσιστής…

Γράφει ο Θ. ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΣ

Όπως μάς πληροφορούν (δείτε εδώ https://tinyurl.com/5n75brbd ) οι εγκυρώτατοι «Times of Israel», την περασμένη Δευτέρα 7 Μαρτίου ο εβραϊκής καταγωγής Ουκρανός Πρόεδρος Ζελένσκυ μίλησε μέσω Zoom με τους κορυφαίους Ηγέτες του Παγκόσμιου Εβραϊσμού. Μεταφέρω επί λέξει τι αποκαλύπτει το «Times of Israel»: «Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μέσω Zoom με την Διάσκεψη των Προέδρων των Μεγάλων Αμερικανο-Εβραϊκών Οργανώσεων, ο Ζελένσκι συνέκρινε επανειλημμένα τις ρωσικές ενέργειες με αυτές των Ναζί, από πολιορκίες έως εκστρατείες βομβαρδισμών.

Συνέκρινε επίσης τη ρητορική του Πούτιν κατά του ουκρανικού λαού με αυτή που χρησιμοποιούσε ο επικεφαλής προπαγανδιστής των Ναζί, Τζόζεφ Γκέμπελς»!..

Λίγο παρακάτω, το «Times of Israel» είναι ακόμα αποκαλυπτικότερο.

Μεταφέρω επί λέξει στα αγγλικά (για να μη λέτε ότι τα βγάζω από το κεφάλι μου) τι είπε ο Ζελένσκυ στους Εβραίους Ηγέτες των ΗΠΑ, αναφερόμενος στις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001…

«TIMES OF ISRAEL»: «Despite the fact that I’m a Ukrainian citizen with JEWISH BLOOD, I was looking at what was happening with the American people and it was as painful to me,” he said through an interpreter.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: «= Παρά το γεγονός ότι είμαι Ουκρανός πολίτης με ΕΒΡΑΪΚΟ ΑΙΜΑ, κοίταζα τι συνέβη στον Αμερικανικό Λαό και ήταν το ίδιο επώδυνο για μένα», τους είπε (σ.σ.: ο Ζελένσκυ) μέσω ενός μεταφραστού»!..

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ;

Στην συνομιλία του με τους πανίσχυρους Εβραίους Ηγέτες των κορυφαίων Αμερικανικών Οργανώσεων, ο 44χρονος Ζελένσκυ ανέφερε πως έχει ΕΒΡΑΪΚΟ ΑΙΜΑ στις φλέβες του!.. Διανοείστε να είχε πει δημοσίως κάποιος Έλληνας πολιτικός πως έχει ελληνικό αίμα στις φλέβες του; Θα του «την έπεφταν όλοι» (με πρώτους τους Δεσποτάδες της Ελλαδικής Εκκλησίας!..) ότι είναι ρατσιστικό να μιλάμε για ελληνικό αίμα, ότι η Επιστήμη έχει δικαιώσει τον Απόστολο Παύλο πως δεν υπάρχουν Φυλές, ότι όλοι οι άνθρωποι φτιαχτήκαμε «εξ ενός αίματος» και άλλες τέτοιες δικαιωματίστικες παπαριές…

Η Στήλη το είχε γράψει την περασμένη Πέμπτη και πέρασε στο «ντούκου»: Ο Ζελένσκυ ούτε εβραϊκά ξέρει, ούτε πολίτης του Ισραήλ είναι, ούτε στον Ιουδαϊσμό πιστεύει διότι είναι άθεος.

Θεωρεί όμως ότι είναι 100% Εβραίος γιατί έχει Εβραϊκό DNA!.. Νομίζω ότι, κατόπιν αυτής της αποκαλύψεως, απαντήθηκε οριστικά το ερώτημα αν οι σημερινοί Εβραίοι πιστεύουν πως είναι Φυλή, πως κυλάει Εβραϊκό Αίμα στις φλέβες τους κλπ – κλπ.

ΕΥΓΕ ΤΟΥΣ: ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΖΗΤΑΝΕ 2.800 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΥΚΡΑΝΟ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!..

Σε άλλο δημοσίευμά τους (δείτε το εδώ https://tinyurl.com/ycksenyc) οι «Times of Israel» αποκαλύπτουν κάτι ακόμα συγκλονιστικότερο που επιβεβαιώνει πόσο μεγάλοι πατριώτες είναι οι Ισραηλινοί και πόσο γράφουν στα παπάρια τους την δικαιωματίστικη προπαγάνδα των επαγγελματιών ανθρωπιστών…

Το Ισραήλ αποφάσισε να δεχτεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα τους Ουκρανούς πρόσφυγες που δεν έχουν την παραμικρή Εβραϊκή Καταγωγή (έστω έναν παππού ή μια γιαγιά, όπως προβλέπει ο Ισραηλινός Νόμος).

Κι όχι μόνο αυτό: Υποχρεώνει τους μη Εβραίους Ουκρανούς πρόσφυγες που καταφθάνουν στο Ισραήλ να πληρώνουν εγγύηση 10.000 νέων ισραηλινών σέκελ (περίπου 2.800 ευρώ) αν θέλουν να μείνουν για μερικούς μήνες στην χώρα!..

Όπως γράφουν επί λέξει οι «Times of Israel», «Η κατάθεση των 10.000 NIS φυλάσσεται ως εγγύηση ότι οι Ουκρανοί θα εγκαταλείψουν τελικά το Ισραήλ, καθώς η χώρα σπάνια χορηγεί καθεστώς πρόσφυγα σε μη Εβραίους και αντ’ αυτού τους επιτρέπει την προσωρινή είσοδο ως τουρίστες»!..

Στο ίδιο δημοσίευμα, οι «Times of Israel» μας πληροφορούν ότι η Ισραηλινή Κυβέρνηση σύντομα θα θέσει όριο στον αριθμό των Ουκρανών προσφύγων που καταφθάνουν στην χώρα.

Αυτό μέχρι σήμερα δεν το έχει ανακοινώσει καμμία άλλη χώρα, πράγμα που δείχνει την μαγκιά των πανίσχυρων Εβραίων…

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ, βρωμεροί ανθρωπιστές;

Το σοφό Ισραήλ ζητάει εγγύηση 2.800 ευρώ από κάθε κατατρεγμένο Ουκρανό πρόσφυγα, προκειμένου να τον φιλοξενήσει για λίγους μόνο μήνες στην Γή της Επαγγελίας!.. Δηλαδή μια τετραμελής Ουκρανική οικογένεια πρέπει να καταθέσει εγγύηση πάνω από 10.000 ευρώ, αν θέλει να φιλοξενηθεί για μερικούς μήνες στην πατρίδα του Ιησού Χριστού!.. Και κανείς απ’ όλους αυτούς τους δικαιωματάκηδες δεν τόχει κάνει θέμα, ενώ όλα τα ελληνικά ΜΜΕ το αποκρύπτουν…

Φαντάζεστε τι θα γινόταν στην αποβλακωμένη από τον Ανθρωπισμό Ελλάδα, αν έβγαινε κάποιος επώνυμος και ζητούσε να πληρώσουν εγγύηση στο Ελληνικό Κράτος οι χιλιάδες Ουκρανοί που καταφθάνουν καθημερινά στην χώρα μας;

Θα τον είχαν καταγγείλει οι πάντες (με πρώτους και καλύτερους τους Δεσποτάδες) για Ρατσισμό, ο «Ρουβίκωνας» θα του πέταγε μολότωφ στο σπίτι, το Κόμμα του θα τον διέγραφε επί τόπου, θα έχανε την δουλειά του κλπ – κλπ.

TIMESOFISRAEL.COM

Bennett: Israel’s ‘sacred’ task is to help Jewish Ukrainian

George Mantzaris

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>