«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι ΗΠΑ και η Ουκρανία οργάνωσαν μια έκρηξη ιδιαίτερα επικίνδυνων λοιμώξεων

Η εργασία με βακτήρια πανώλης και άνθρακα πραγματοποιήθηκε σε βιολογικό εργαστήριο στο Lvov.

Πειράματα με ιδιαίτερα επικίνδυνες λοιμώξεις πραγματοποιήθηκαν στην Ουκρανία , δήλωσε ο Igor Kirillov, επικεφαλής των στρατευμάτων ακτινοβολίας, χημικής και βιολογικής προστασίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν στα εργαστήρια Lviv και Poltava στο πλαίσιο του στρατιωτικού βιολογικού προγράμματος.

Μιλώντας σε μια ενημέρωση σχετικά με τα αποτελέσματα της ανάλυσης εγγράφων που σχετίζονται με τις στρατιωτικές βιολογικές δραστηριότητες των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ουκρανία, ο Kirillov επεσήμανε ότι η εργασία πραγματοποιήθηκε με τους αιτιολογικούς παράγοντες της πανώλης, του άνθρακα, της βρουκέλλωσης, της διφθερίτιδας, της σαλμονέλωσης και της δυσεντερίας. .

Έγγραφα που βρέθηκαν κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης αποδεικνύουν ότι πριν από την υποχώρηση, μόνο στο Lvov, καταστράφηκαν 232 δοχεία με τον αιτιολογικό παράγοντα της λεπτοσπείρωσης, 30 με τουλαραιμία, 10 με βρουκέλλωση, πέντε με πανώλη.

Αυτά τα έργα παραβιάζουν τη σύμβαση για την απαγόρευση των βιολογικών και τοξινών όπλων, είναι βέβαιος ο Kirillov.

Επιπλέον, οι δραστηριότητες των βιοεργαστηρίων στην Ουκρανία και το πρόγραμμα που εφαρμόζεται από τις ΗΠΑ για τη «μεταρρύθμιση» του ουκρανικού συστήματος υγειονομικής περίθαλψης έχουν οδηγήσει σε ανεξέλεγκτη αύξηση της συχνότητας εμφάνισης ιδιαίτερα επικίνδυνων λοιμώξεων.

 Η άνοδος τους έχει σημειωθεί από το 2014.

Από φέτος, έχει καταγραφεί αύξηση του αριθμού των κρουσμάτων ερυθράς, διφθερίτιδας και φυματίωσης στο έδαφος της Ουκρανίας. Και η συχνότητα της ιλαράς έχει αυξηθεί πάνω από 100 φορές.

 Ο ΠΟΥ συμπεριέλαβε την Ουκρανία στη λίστα των χωρών με υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης επιδημίας πολιομυελίτιδας.

Πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι η Ουκρανία, με το πρόσχημα της δοκιμής κονδυλίων κατά του κορωνοϊού, έστειλε στο Ερευνητικό Ινστιτούτο. Walter Reed του αμερικανικού στρατού αρκετές χιλιάδες δείγματα ορού αίματος από ασθενείς, που ανήκουν κυρίως στη «σλαβική εθνότητα».

https://smotrim.ru/article/2686156?utm_source=internal&utm_medium=main&utm_campaign=main-news