«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το αμερικανικό πετρέλαιο WTI επιταχύνει ολοένα και περισσότερο την άνοδό του. Τρίβουν τα χέρια τους στις ΗΠΑ.

ΟΙ ΤΡΕΙΣ

Πετρέλαιο: Τεράστια κέρδη για τις ΗΠΑ μετά τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας

04/03/2022

Τα ερωτήματα που θα κάνω είναι σοβαρά για τον πόλεμο στην Ουκρανία;

 • Ποιον ωφελεί ο πόλεμος; Όπως θα δείτε η Αμερική και γενικά οι μεγάλες αδελφές ανά τον κόσμο θησαυρίζουν σε βάρος των λαών?

 • Γιατί η Αμερική, η Ευρώπη, ο ΟΗΕ, το ΝΑΤΟ, ΟΑΣΕ, G7, και άλλοι??? Δεν σταμάτησαν τον πόλεμο, ενώ μπορούσαν, όταν ο Πούτιν ζήτησε επανειλημμένος εγγυήσεις ότι δεν θα επεκταθεί το ΝΑΤΟ;;;

 • Δηλαδή προσωρινά μέχρι να δουν πως ειρηνικά θα συμφωνούσαν με την Ρωσία δεν σταμάτησαν τον πόλεμο;

 • Ποιους βόλευε ο πόλεμος;;;

 • Από το 2014 ήξεραν τον φόβο, η την δικαιολογία της Ρωσίας/ και παρόλα αυτά προτίμησαν τον πόλεμο και όχι την διπλωματία?

 • Γιατί σε τέτοιες καταστάσεις δεν χρησιμοποίησαν την ουδετερότητα και προς τις δυο κατευθύνεις/ και ασφάλεια για την Ουκρανία/ και για την Ρωσία;;;

 • Αυτό που βλέπουμε καθημερινά, είναι ότι όλα αυτά είναι συνεννοημένα από τις υπέρ-δυνάμεις, σε βάρος των λαών.

 • Όλα είναι συνεννοημένα, το βλέπουμε στις ωμές απαντήσεις της Αμερικής και του ΝΑΤΟ στις εκκλήσεις της Ουκρανίας για στρατιωτική βοήθεια;;;

 • Δεν θα στείλουμε στρατό λέει η Αμερική και το ΝΑΤΟ;;;; Γιατί; Εσείς δεν χρηματοδοτήσατε και παρακινήσατε την Ουκρανία να ενταθεί στο ΝΑΤΟ;;;;

 • Ξέρατε λοιπόν ότι η Ουκρανία είναι πρώην σοβιετική επικράτεια με την πλειοψηφία των κατοίκων να είναι Ρωσοφονοι και Ρωσόφιλοι, ξέρατε ότι είναι τα σύνορα της Ρωσίας και όχι μονή, αλλά ρωσικό έδαφος/ και όμως παρακινούσατε την μαριονέτα σας, ίσως και του Πούτιν να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για το έγκλημά σας!!!

 • Εδώ το θέμα βρωμάει, εβραίος και ο Πούτιν, εβραίος και Ζελένσκι, Χριστιανοί οι Ρώσοι, χριστιανοί και οι Ουκρανοί, άρα δεν είναι θρησκευτικό η φυλετικό το θέμα, Υφαίνατε ότι είναι μόνο οικονομικό και εξουσιαστικό… Και υποψιαζόμαστε ποιοι παίζουν με τις εκατομμύρια ζωές αθώων, με εκατόμβες νεκρών!!!

 • Το ερώτημα είναι πικρό, γιατί; οι λαοί σε όλο τον κόσμο το τρώει αμάσητο και για τις δυο υπέρ-δυνάμεις δολοφόνους;;;

 • Γιατί εκεί που είχαμε παραβίαση των πάντων με την απάτη πανδημία, ξαφνικά μπαίνει σε αποκαθήλωση και προωθείτε ο πόλεμος, δηλαδή τώρα που οι ελευθερίες των λαών έγιναν εύκολα κιμάς, δηλαδή το τεστ επέτυχε, τώρα μπορούνε να εξαφανίσουν τα περιττά και ζημιογόνα ανθρωπάκια, να δημιουργήσουν νέους κανόνες συμπεριφοράς για μια παγκόσμια δικτατορία. Και ξεφορτωνόμαστε τους πολυέξοδους πολίτες και δημιουργούμε νέες παραγωγικές μονάδες για τις βιομηχανίας των εξουσιαστών, αφού έχουν φροντίσει με τα ρομπότ και την τεχνική νοημοσύνη να είναι περιττοί η τρίτη ηλικία σαν εργάτες!

 • Ξανά κάνω το ίδιο ερώτημα, γιατί είναι η μεγάλη εκπλήξει! Γιατί οι λαοί δεν αντέδρασαν, δεν επαναστάτησαν πριν του αφαιρέσουν τα δικαιώματά τους, στο όνομα της δήθεν τρομοκρατίας και της τρομοκρατίας που την ονόμασαν πανδημία, αφού υπήρχαν και υπάρχουν τα στοιχεία ότι όλα αυτά ήταν μια απάτη;;; Η απάντηση είναι, ότι οι λαοί παραχώρησαν τις ευθύνες τους και την ζωή τους, αλλά και την ανεξαρτησία της πατρίδος τους, σε υποσχόμενους κόλακες προδότες τσαρλατάνους του Χάρβαρντ. Τους ξεγέλασαν με δάνεια καλοπέρασης, τους κάθισαν στον καναπέ και έτσι τους αδρανοποίησαν. Τώρα θα απολαύουμε τους καρπούς των λαθών μας!

 • Δυστυχώς αυτό που το έλεγαν φανερά και οι λαοί το έλεγαν ότι είναι φαντασίες, είναι πραγματικότητα, η εξάλειψη των τριών πέμπτων του παγκόσμιου πληθυσμού εφαρμόζετε χωρίς να ανοίγει μύτη!!!

 • Εδώ σταματώ τα ερωτήματα διότι τα ερωτήματα είναι, αν όχι χιλιάδες, εκατοντάδες σίγουρα.

 • Όμως η εμπορεία μου, μου λέει με σιγουριά ότι, όλα αυτά είναι κακοποιήσεις εκκρεμοτήτων των υπέρ-δυνάμεων- εξουσιαστών δολοφόνων.

 • Το χειρότερο δεν το έχουμε δει ακόμα, το μεγάλο μπαμ θα γίνει αλλού που ούτε το υποψιάζεστε, το μεγάλο μπαμ θα γίνει στην μεσόγειο και την μαύρη θάλασσα.

 • Η Αμερική έδωσε στην Ρωσία την Ουκρανία και κάτι άλλο έχει δόση η Ρωσία στην Αμερική??????? Τι είναι αυτό;;;; Μπορεί να είναι ο διαμελισμός της Τουρκιάς, της Λιβύης, Του Ιράν, Από πίσω είναι κριμένο το Εβραϊκό στοιχείο. Δυστυχώς μπορεί να μην ζω, αλλά θα βγω αληθινός, αφού οι λαοί έχουν ξεδοντιαστεί/ και κυρίως δεν υπάρχουν πατριωτικές δυνάμεις, έλλειψη πατριωτών ηγετών.

 • Μην φοβάστε για πυρηνικό πόλεμο, δεν είναι μαλάκες οι εξουσιαστές, αφου έχουν τις δυνάμεις με τα συμβατικά όπλα να φέρουν το ίδιο φρικιαστικό αποτέλεσμα με τα συμβατικά όπλα. Αν θα προσέξατε χθες 4-3-2022 η Αμερική διέψευσε την πρεσβεία της στην Ουκρανία, που έλεγε ότι υπάρχει κίνδυνος με τα πυρηνικά εργοστάσια/ και ο Μπαιτεν είπε ότι δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος?????? Μόνο άμα είσαι ο θεός μπορείς να κάνεις τέτοιες δηλώσεις??????????

 • Αυτό που λένε, για με ένα σπάρο δυο κέρδη, κάντε το με ένα σπάρο πολλαπλά κέρδη! Αυτό είναι σχεδιασμένο από τη ένωση των δυο Γερμανιών και υλοποιείτε σταδιακά για να μην έχουν εκπλήξεις, όπως στον πρώτο και δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, τώρα φροντίσει να έχουν εξαγοράσει τα πάντα και τους πάντες, με εκατέρωθεν δήθεν εχθροπραξίες, με μητέρα των μαχών τον Κορονοϊων, αφού το παγκόσμιο τεστ τρομοκράτησης τον λαών επέτυχε, αφαίρεσαν τις δημοκρατικές διαδικασίες των εθνών, Υπάρχει πουθενά ο ΟΗΕ, τα ατομικά δικαιώματα/ και τώρα θα κυβερνούν με τα διαγγέλματα των εκτάκτων αναγκών??????????

 • Δυστυχώς σκοτώνουμε αυτή την ανθρωπότητα, για να φτιάξουμε καινούργια, η παγκόσμια φρικαλεότητα των εξουσιαστών, μπορεί να σταματήσει μόνο από δικό τους λάθος.

 • Παρακάτω ωμές αλήθειες επάνω στο αίμα αθώων!!!

Οι τιμές του πετρελαίου επιτάχυναν εκ νέου την άνοδό τους σήμερα (4/3), με το αμερικανικό αργό να κερδίζει περισσότερο από 5% ως αντίδραση στις ανησυχίες για την παροχή ενέργειας από τη Ρωσία εξαιτίας των κυρώσεων που στοχεύουν τον κολοσσό πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Τεράστια κέρδη για τις ΗΠΑ μετά τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας

Το συμβολαιο του αμερικανικού αργού (Western Texas Intermediate) στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης ήταν στα 113,36 δολάρια γύρω στις 17.20 ώρα Ελλάδας, σημειώνοντας αύξηση 5,24%.

Το Brent της Βόρειας Θάλασσας στο Λονδίνο σημείωνε αύξηση 4,72% στα 115,67 δολάρια, αφότου πέρασε το όριο των 120 δολαρίων χθες, Πέμπτη, ως αντίδραση στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία που κλιμακώνεται.

Σταδιακή ελάττωση των εσόδων της Ρωσίας

Οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση στη Ρωσία λόγω της εισβολής της στην Ουκρανία θα πλήξουν σταδιακά τα έσοδα της Μόσχα από το πετρέλαιο, παρά το γεγονός ότι δεν στοχεύουν άμεσα τις ρωσικές εξαγωγές πετρελαίου και αερίου, δήλωσε εν τω μεταξύ η επικεφαλής της ενεργειακής πολιτικής της ΕΕ.

Η ΕΕ έχει επιβάλει αρκετά πακέτα κυρώσεων στη Ρωσία, συμπεριλαμβανομένης της απαγόρευσης στις εξαγωγές συγκεκριμένων τεχνολογιών διύλισης στη Ρωσία από την Ευρώπη, καθιστώντας τον εκσυγχρονισμό των διυλιστηρίων πετρελαίου πιο δύσκολο και πιο δαπανηρό για τη Ρωσία.

«Αυτές οι τεχνολογίες κατασκευάζονται στην Ευρώπη, δεν μπορούν εύκολα να εφαρμοστούν διεθνώς από άλλους προμηθευτές», δήλωσε η επίτροπος της ΕΕ για την ενέργεια Κάντρι Σίμσον.

«Άρα θα δούμε ότι εν καιρώ θα υπάρξει ελάττωση των εσόδων από το διυλισμένο πετρέλαιο που το 2019 εισέφερε 24 δισεκ. ευρώ εσόδων για τη Ρωσία», δήλωσε η ίδια σε επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Οι ρωσικές πωλήσεις πετρελαίου και αερίου αντιστοιχούσαν στο 36% του συνολικού προϋπολογισμού της χώρας πέρυσι, ξεπερνώντας κατά πολύ τις αρχικές προβλέψεις ως αποτέλεσμα των τιμών που έχουν εκτοξευθεί.

Οι κυρώσεις της ΕΕ δεν στοχεύουν άμεσα τις ρωσικές εξαγωγές πετρελαίου και αερίου. Μια τέτοια κίνηση θα στερούσε από τη Μόσχα ένα σημαντικό κομμάτι των εσόδων της, αλλά θα επέφερε επίσης μεγάλο οικονομικό πλήγμα στην Ευρώπη και μπορεί να οδηγήσει ανοδικά τις ήδη υψηλές τιμές αερίου.

Η Ευρώπη εισάγει το 90% του αερίου της, περίπου το 40% αυτού από τη Ρωσία.

Η ΕΕ λέει ότι μπορεί να διαχειριστεί μια μερική διατάραξη στις ρωσικές ροές αυτό τον χειμώνα, χάρη στις αυξημένες εισαγωγές υγροποιημένου φυσικού αερίου και τα επίπεδα των αποθεμάτων.

Αλλά μια πλήρης ή παρατεταμένη παύση των ρωσικών προμηθειών θα απαιτήσει έκτακτα μέτρα για να μειωθεί η ζήτηση, όπως το κλείσιμο εργοστασίων, σύμφωνα με αναλυτές. Όλες οι χώρες της ΕΕ έχουν σχέδια έκτακτης ανάγκης για να αντιμετωπίσουν τα σοκ στις προμήθειες αερίου.

Οι χώρες της ΕΕ πρέπει να έχουν αποθέματα πετρελαίου έκτακτης ανάγκης που να καλύπτουν τουλάχιστον 90 ημέρες. Οι περισσότερες χώρες έχουν αποθέματα που ξεπερνούν το επίπεδο αυτό.

Οι ροές αερίου στην Ευρώπη από τη Ρωσία έχουν παραμείνει σταθερές μετά την εισβολή, αν και οι τιμές έχουν αυξηθεί εν μέσω ανησυχιών για προβλήματα στην τροφοδοσία. Ο ρωσικός ενεργειακός κολοσσός Gazprom έχει πει ότι οι εξαγωγές αερίου μέσω της Ουκρανίας συμβαδίζουν με τα αιτήματα των πελατών της.

Βρετανία: Πάνω από τα 118 δολάρια το βαρέλι έκλεισε το πετρέλαιο Μπρεντ

Το πετρέλαιο Μπρεντ της Βόρειας Θάλασσας, παράδοσης Μαΐου, έκλεισε απόψε στα 118,11 δολάρια το βαρέλι, τιμή που είχε καταγραφεί για τελευταία φορά τον Αύγουστο του 2008.

Στο κλείσιμο της συνεδρίασης, στο Λονδίνο, η τιμή του Μπρεντ κατέγραφε αύξηση +6,92% σε σύγκριση με την αμέσως προηγούμενη ημέρα.

Ουγγαρία: Χωρίς προβλήματα η παραλαβές από τη Ρωσία

Η Ουγγαρία παραλαμβάνει αέριο από τη Ρωσία σύμφωνα με το συμβόλαιο που έχει και η διαμετακόμιση του αερίου και τα φορτία πετρελαίου δεν έχουν διαταραχθεί, δήλωσε την ίδια στιγμή ο υπουργός Εξωτερικών Πέτερ Σιγιάρτο σε βίντεο που ανάρτησε από τις Βρυξέλλες στη σελίδα του στο Facebook.

Ο Σιγιάρτο δήλωσε πως η κατάσταση στην Ουκρανία γίνεται όλο και πιο σοβαρή και επανέλαβε πως η Ουγγαρία δεν θα στείλει στρατεύματα ούτε όπλα στην Ουκρανία και δεν θα αφήσει να περάσουν από το έδαφός της οποιεσδήποτε αποστολές θανατηφόρων όπλων.

………………..

5-3-2022

Όλο αυτό είναι ένα παραμύθι εντυπώσεων και τρομοκράτησης.

Η Ρωσία δεν έφερε ολόκληρο κομβόι χιλιομέτρων για να το αράξει στις λάσπες όπως λένε οι ανίδεοι.

Έχει σκοπό να κάνει πολιορκία και να τους αφήσει να σφαχτούν μεταξύ τους, χωρίς να το χρεωθεί!

Περιμένετε και θα δείτε την πολιτισμένη φρίκη!

Με αυτό το κομβόι αν ήθελε σε 24 ώρες είχαν τελειώσει όλα, αλλά με μεγάλη αιματοχυσία.

Οι ρωσικές δυνάμεις κατέλαβαν τον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια, τον μεγαλύτερο της Ευρώπης, κατά τη διάρκεια σφοδρών μαχών στη νοτιοανατολική Ουκρανία, βομβαρδίζοντας και πυρπολώντας παρακείμενο στις κεντρικές εγκαταστάσεις κτίριο, ανακοίνωσαν οι ουκρανικές αρχές.

Η κατάληψη του πυρηνικού σταθμού ενίσχυσε τους φόβους για την έλλειψη πρόσβασης στις μετρήσεις της ραδιενέργειας και για τις πιθανότητες πυρηνικού ατυχήματος, δηλώνουν ειδικοί, αν και τονίζουν ότι δεν φαίνεται να υπάρχουν άμεσοι ραδιολογικοί κίνδυνοι.

Χιλιάδες άνθρωποι που ζουν στην περιοχή κοντά στον πυρηνικό σταθμό δεν μπορούν να απομακρυνθούν λόγω των συνεχιζόμενων βομβαρδισμών από τις ρωσικές δυνάμεις, δήλωσε ο πρεσβευτής της Ουκρανίας, Sergiy Kyslytsya, κατά την έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ????

Και αυτουνού του ΟΗΕ οι μέρες είναι μετρημένες, θα φτιάξουν άλλο οργανισμό ποιο καλύτερο για τα συμφέροντά τους, στα δολοφονικά μέτρα τους.

Από την πλευρά του, ο Ρώσος πρέσβης, Βασίλι Νεμπένζια, τόνισε ότι η Ρωσία δεν επιτέθηκε στον πυρηνικό σταθμό, αντικρούοντας την κατηγορία λέγοντας ότι είναι «ψέμα».

Σημείωσε πως η επίθεση αποτελεί μια «επικίνδυνη νέα κλιμάκωση» στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και προειδοποίησε ότι ο «επικείμενος κίνδυνος» παραμένει, επικαλούμενη τα ρωσικά στρατεύματα, τα οποία είπε ότι βρίσκονται 32 χλμ. από τη δεύτερη μεγαλύτερη πυρηνική εγκατάσταση της Ουκρανίας.

Ο Ρώσος διπλωμάτης κατηγόρησε την Ουκρανία ότι προκάλεσε πυρκαγιά σε αυτή την εγκατάσταση.

Η κατηγορία ότι η Ρωσία είναι υπεύθυνη «είναι μέρος μιας εκστρατείας ψεμάτων» κατά της Μόσχας, είπε.

Ο Νεμπένζια, ωστόσο, αναγνώρισε ότι στην εν λόγω περιοχή μαίνονται μάχες με Ρώσους στρατιώτες. Μίλησε όμως για ανταλλαγές πυρών μεταξύ «ελαφρών όπλων» που, σύμφωνα με τον ίδιο, δεν περιελάμβαναν βομβαρδισμούς.

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας κατηγόρησε για την επίθεση Ουκρανούς σαμποτέρ, χαρακτηρίζοντάς την «τερατώδη πρόκληση».

Ο γενικός διευθυντής της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ), Ραφαέλ Μαριάνο Γκρόσι, μιλώντας μέσω βίντεο από αεροπλάνο, καθώς κατευθυνόταν στην Τεχεράνη, υπογράμμισε τη «σημασία» των πυρηνικών σταθμών που βρίσκονται στην Ουκρανία.

Όσοι καταλαβαίνουν θα πιάσουν το μήνυμα, που λέγετε Ιράν.

Επανέλαβε ότι είναι έτοιμος να πάει στην Ουκρανία σε πυρηνικές εγκαταστάσεις και διευκρίνισε ότι υπέβαλε σχετικό αίτημα στην Ουκρανία και τη Ρωσία, το οποίο «μελετούν». Αυτή η αποστολή του ΔΟΑΕ θα περιοριστεί στην «ασφάλεια» των χώρων, χωρίς πολιτική παρέμβαση, υποστήριξε.

 Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ εδώ και τρία χρόνια το έλεγε, αλλά ο αρθογράφος ερευνητής ήταν φαντασμένος;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>