«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πώς φτάσαμε στη Ρωσική εισβολή;

 

Αυτές είναι αλήθειες, ωμές καθαρές, γιατί οι λαοί τις προσπερνάνε και επιτρέπουν στους παγκόσμιους δολοφόνους-τέρατα, να έχουν για στόχο την ίδια την γη;;;;

Ρίξατε δυο ατομικές βόμβες στην Ιαπωνία ,κάψατε χιλιάδες κόσμο, που υποφέρει μέχρι σήμερα, μόνο και μόνο για να δείξετε στην τότε Σοβιετική ένωση ότι έχετε πυρηνικά και πρέπει να το βουλώσει.

Στο Βιετνάμ καίγατε τον κόσμο με τις βόμβες ναπάλμ, τα δάση τις υποδομές ενός ολοκλήρου κράτους ,δεν αφήσατε τίποτα όρθιο, ρίχνατε τις βόμβες μέσα στις πόλεις και τα χωριά διαλύοντας τα πάντα.

Διαλύσατε την Γιουγκοσλαβία βομβαρδίζοντας το ίδιο το Βελιγράδι, ρίχνοντας βόμβες στα σπίτια, τα νοσοκομεία, χωρίς να υπολογίζετε τίποτα.

Δικάσατε τον Μιλόσεβιτς σαν εγκληματία στην Χάγη με δίκη παρωδία και τον σκοτώσατε, αφήνοντας τους ουτσεκαδες να βαφτίζουν το Κόσσοβο (αλβανικό),επειδή έτσι γουστάρατε.

Βάλατε τους Τούρκους να εισβάλουν στην Κύπρο, ανεξάρτητο κράτος, και ακόμα 50 χρόνια τώρα, δεν βρίσκουμε ούτε τα κόκκαλα των αγνοουμένων βάζοντας εμάς να διαπραγματευόμαστε μέχρι σήμερα, με τον σφαγέα μας δήθεν για να λυθεί το κυπριακό, ενώ μια χαρά σας βολεύει η κατάσταση.

Αφήνετε τους Τούρκους να αλωνίζουν το Αιγαίο, να αμφισβητούν, τα νησιά και μας λέτε “βρείτε τα μεταξύ σας” ενώ ελεεινά σκουλήκια, ξέρετε καλά τι συμβαίνει, και ποιος απειλεί ποιον.

Διαλύσατε την Λιβύη ,μαζί με τους φίλους σας τους Ευρωπαίους επειδή δεν σας άρεσε ο Καντάφι ,και δεν σας έδινε το πετρέλαιο στην τιμή τζάμπα.

Κάνατε 6 ολόκληρα χρόνια εμφύλιο πόλεμο στην Συρία επειδή δεν γουστάρατε τον Άσσαντ, και σας πείραζε η ναυτική βάση την Ρώσων στην Συρία και ο Άσσαντ σας έβγαινε πολύ Ρωσόφιλος.

Εισβάλατε στο Ιράκ δήθεν για να βρείτε τα πυρηνικά, και στο Αφγανιστάν, για να βρείτε δήθεν τον πρώην φίλο σας Μπιλαντεν και διαλύσατε και τις δυο χώρες, βομβαρδίζοντας ανεξέλεγκτα πόλεις και χωριά διαλύοντας τα πάντα, στέλνοντας στην Βαγδάτη πυραύλους Κρουζ από τα κολοπλοια σας που έσκαγαν μέσα στα καταφύγια ,σκοτώνοντας γυναίκες και παιδιά. Ποιος μπορεί να ξεχάσει εκείνη την νύχτα.

ΟΙ παγκοσμιοι δολοφονοι

Εσείς μιλάτε για δημοκρατία ρε ψεύτες?

Εσείς που φτιάξατε το τελειότερο κέντρο σωματικών και ψυχικών βασανιστηρίων στο Γκουανταναμο.?

Εσείς που κρεμάσατε τον Χουσειν χωρίς δίκη που ελάχιστα χρόνια πριν ήταν ο καλύτερος φίλος και σύμμαχος σας ?

Εσείς που με τους πολέμους και τις πολιτικές σας δημιουργήσατε τον ISIS και τους Ταλιμπαν.

Εσείς που ανατρέψατε με το πιο αιματηρό πραξικόπημα τον Σαλβαδόρ Αλιέντε στην Χιλή, έναν ψηφισμένο δημοκρατικό πρόεδρο, σκοτώνοντας τον μέσα στο προεδρικό μέγαρο, και εγκαθιστώντας την πιο στυγνή δικτατορία του Πινοσετ.

Εσείς που όταν έπεσε το τοίχος του Βερολίνου, υποσχεθήκατε στην Ρωσία ότι το ΝΑΤΟ δεν θα επεκταθεί ούτε μια ίντσα και το φτάσατε μέχρι μέσα στα σκέλια της Ρωσίας , παρά τις υποσχέσεις και τις συμφωνίες σας.

Εσείς μιλάτε για Δημοκρατία , ειρήνη ,και εγκλήματα πολέμου της Ρωσίας ρε ψεύτες, αληταράδες, δολοφόνοι των λαών ?

Γεμίσατε όλη την Ευρώπη πυραύλους Περσινκ και κρουζ περικυκλώνοντας την Ρωσία η οποία δεν σας πείραζε.

Δεν τηρήσατε ούτε έναν όρο από την συμφωνία του Μινσκ, ενώ αντίθετα η Ρωσία τους τήρησε όλους.

Μια ζωή πούστηδες και υποκριτές.

Ακόμα και τον Χίτλερ, οι δικές σας πολυεθνικές τον χρηματοδότησαν και τον έκαναν θηρίο.

Μόνο η Ουκρανία λοιπόν σας έλειπε από το παζλ, για να ολοκληρωθεί η θηλιά του ΝΑΤΟ γύρω από την Ρωσία να την πνίξει.

Από το 2009 σας προειδοποιεί ο Πούτιν ότι η Ουκρανία είναι κόκκινη γραμμή.

Το 2014 με το πραξικόπημα που εσείς υποδαυλίσατε, Ρίξατε τον Γιανουκοβιτς, εκλεγμένο πρόεδρο, χρησιμοποιώντας τα ναζιστικά και φασιστικά τάγματα σφάζοντας τον κόσμο, και εγκαταστήσατε κυβέρνηση μαριονέτα που είχε σκοπό να προετοιμάσει την χώρα για την είσοδο στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ ενώ ξέρατε ότι είναι κόκκινη γραμμή για την Ρωσία.

Εσείς μιλάτε για δημοκρατία και εισβολές σε ανεξάρτητα κράτη ρε αλήτες ?

Η σημερινή Ρωσία, αν ήθελε, μέσα σε μισή μέρα, έκανε ολόκληρη την Ουκρανία ,χλοοτάπητα. Όμως δεν το κάνει.

Δεν θέλει να σκοτώσει, απλό κόσμο. Οι Ουκρανοί με τους Ρώσους είναι αδελφοί λαοί. Και αυτό είναι τελικά το τραγικό.

Μέχρι και σήμερα, δεν λέτε την αλήθεια ,ψεύτες ελεεινοί.

Εκμεταλλεύεστε τον πόνο του Ουκρανικού, αλλά και του Ρώσικου λαού και παραπλανάτε τον κόσμο.

Ναι. Η Ρωσία έχει δίκιο. Αυτή είναι η αλήθεια.

Αλλά όπως πάντα τελειώσατε εν μία νυκτί την κρίση της πανδημίας και ονομάσατε την Ρωσία σε εχθρό του πλανήτη…

Αυτά ψεύτες ,φαρισαίοι υποκριτές.

Sotiris Pente

Σχόλιο:

Συνταγματάρχης στρατού των ΗΠΑ Douglas McGregor Η αλήθεια για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Το προδοτικό, εβραϊκό σκατο που έβαλαν οι Έλληνες??????

Να κυβερνήσει την Ελλάδα, εξέθεσε επικίνδυνα τον Ελληνικό λαό, για να ικανοποιήσει τα αφεντικά του!

Για ποιους το  έκανε αυτό, όταν δεν το έκανε για την Ελληνική Κύπρο;;;

Δεν το έκανε για την Ελληνική Βόριο Ήπειρο, δεν το έκανε για την Μακεδονία, δεν το έκανε, για τόσους ακόμα σοβαρούς ελληνικούς λόγους.

Και το έκανε για αυτούς που με νόμο έπαψαν να βλέπουν τους χιλιάδες Έλληνες ως μειονότητα / και αναγνώρισαν τους δολοφόνους  Τατάρους. Τούρκους!

Για αυτούς αυτός ο προδότης Μητσοτάκης στέλνει όπλα και προτίθεται να στείλει στρατό!!!

Και έχουμε και την Λουλουδου της Ουκρανίας να πιάνει στο σκατό στόμα του τον Μέγα γίγαντα Λεωνίδα!!!!

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "Νέο μήνυμα Ζελένσκι: <<Δεν θέλω η ιστορία να μας καταγράψει σαν τους 300 του Λεωνίδα. Δεν θα παραδοθώ ποτέ!>> by Κατερίνα 03/03/2022 18:23 3 f Share on 3фo AIH3AN839 NHIARXY"

Και ανιστόρητος και “αδερφή” και Εβραίος

Δεν προσέξατε Μίλησε για μύθο με τους 300 Σπαρτιάτες.

Λες και ιστορία είναι μόνο αυτή η πούστρα.

Χόρια που ο Λεωνίδας και οι 300 πολέμησαν και θυσιάστηκαν ως αγνοί πατριώτες, και όχι υποκριτικά ως ενεργούμενα στην υπηρεσία καταχθόνιων ξένων χρηματο- καπιταλιστικών κέντρων, όπως αυτό το γλοιώδες ασπόνδυλο .

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>