«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μεσιέ Πούτιν εμείς δεν φταίμε τπτ καί εμείς πουτσα τρώμε απτό ζαβο.. Ότι έχεις να στείλεις εδώ Παρακάτω!

FMyYlwoUYAIyFGD
Η Ευρώπη εκφασίζεται με δημοκρατικές διαδικασίες;

Η Ιταλία κήρυξε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μέχρι το τέλος του 2022 λόγω πολέμου στην Ουκρανία.

Αυτό επιδίωκαν οι παγκοσμιοτές ναζί με προθάλαμο τον Κορονοϊο, το σκοτάδι εξαπλώνετε, τι θα κάνει η ανθρωπότητα;;;;;;;;;;;;;;

Σημαντικές αποφάσεις μπορούν να ληφθούν χωρίς κοινοβουλευτική συναίνεση. Στη Γαλλία ο Μακρόν έναμιση μήνα πριν απο τις εκλογές δεν έχει δηλώσει προεδρική υποψηφιότητα.

Υποδύεται τον στρατηγό κ αποφεύγει καθε τι προεκλογικό.

Η κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι διαρκείας όπως και το ελευθεροκτόνο πάσο.

To Γαλλικό κοινοβούλιο εδώ και καιρό είναι διακοσμητικό 2/3

Με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία και την κατάσταση έκακτης ανάγκης, ο Μακρον θα μπορούσε να αναβάλλει επ αόριστον τις προεδρικές εκλογές του Απριλίου, όπως και τις κοινοβουλευτικές όπου απειλείται με συγκατοίκηση.

Το παράδειγμα του θα μπορούσαν να ακολουθήσουν κι άλλοι…3/3
ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ Μητσοτακη γαμιεται γιατί έστειλε αμέσως βοήθεια στην Ουκρανία, ενώ άφησε την Εύβοια να καεί, γιατί άφησε λειψό το ΕΣΥ και πέθαναν άνθρωποι αβοήθητοι, γιατί ισοπέδωσε την οικονομία, γέμισε τη χώρα με δήθεν πρόσφυγες, γιατί λέει στον Τούρκο, έλα να πάρεις τη Θράκη;;;

Και η Κύπρος είναι πολύ μακριά για να μας ενδιαφέρει!!!!

Όσοι έχετε 35 σπίτια, offshore για να κρύψετε το μαύρο χρήμα,δεν έχετε δουλέψει ποτέ στη ζωή σας, παραμυθιάζετε το κόσμο και διακοπάρετε συνεχώς.

Οσοι τον θαυμάσατε στη βουλή να μην έχει σταγόνα φιλότιμο για το κόσμο που χάνεται…να τον χαίρεστε!
Όλος δικός σας
Δεν ντρέπεστε?
Έχετε ιδέα τι κάνει?
Σε ποιους στέλνει όπλα?
Σε ποιους???
Τόσο λερωμένες ψυχές έχετε?
Ξυπνηστεεεεεεε
Συνελθετεεεεεε

FMx-95WWUAcTexc
Για αυτό το προδοτικό κάθαρμα και όλη την εγκάθετη βουλή, υπάρχει η Κύπρος;

Ακούτε jpg

Πως δουλεύει αυτή η Ευρωπαϊκή δημοκρατία των πολιτών;;;

Το μυστήριο είναι ακόμα ποιο μεγάλο και γελοίο, που η ίδια η Κύπρος δεν ζητά την ίδια δικαιοσύνη από την Ευρώπη και όλη την παγκόσμια κοινότητα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

FMygeKiXwAg8GRV

Θέμα χρόνου είναι να κηρύξει και αυτό το απόβρασμα έκτακτη ανάγκη, για να αλυσοδέσει ακόμα περισσότερο τον  διαλυμένο ψυχικά και σωματικά Ελληνικό λαό!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>