«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πατριώτες, Έλληνες Ελληνίδες φιλέλληνες με αυτή την προδοτική βουλή κινδυνεύουμε.

ΧΑ ΧΑ ΧΑ Ω

Τα στενά του Βοσπόρου και του Ελλησπόντου η Τουρκία θα τα κλείσει, μόνο αν εξασφαλίσει από τους δυτικούς «συμμάχους» μας??????????? ανταλλάγματα σε Αιγαίο & Κύπρο.

Γι’ αυτό, ας επαγρυπνούμε.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΡΝΤΟΝΓΑΝ ΛΑΒΡΟΦ
Λαβρόφ και κατεχόμενη Κύπρος: Τώρα είναι ώρα για κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών


Η επανειλημμένη αναφορά Λαβρόφ στην κατεχόμενη από τους Τούρκους Κύπρο ως “Τουρκική Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου” είναι δώρο-άδωρο για την Ρωσία: υποβιβάζει την στρατιωτική της επέμβαση στην Ουκρανία σε εισβολή και κατοχή.

Οι Τούρκοι εκμαιεύουν από τους Ρώσους το λάθος δώρο: μια δημόσια αναφορά με σκοπό την πολιτική νομιμοποίηση μιας χαρακτηρισμένης από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ παράνομης εισβολής και κατοχής.

Όμως, όσοι εκτιμούν πως οι Ρώσοι θα αποχωρήσουν από την Ουκρανία και οι δύο άρτι δημιουργηθείσες κρατικές οντότητες θα λυθούν πλανώνται πλάνην οικτράν. Όπως και στην κατεχόμενη Κύπρο, θα αποχωρήσουν μόνον αν νικηθούν στρατιωτικά επί του πεδίου.

Η Ελλάδα θα χάσει τα πάντα, αν εσωτερικεύσει την διαμάχη Αμερικής-Ρωσίας: την δικαιοδοσία (ίσως και την κυριαρχία της) επί ακατοίκητων νήσων, την δικαιοδοσία (ίσως και ιδιοκτησία) επί θαλασσίων οικονομικών ζωνών, τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας της Βορείου Ηπείρου, καθώς και την δίκαιη και βιώσιμη επίλυση του προβλήματος εισβολής και κατοχής των Τούρκων στην Κύπρο.

Τώρα είναι επιβεβλημένο να ακυρωθεί από το Ελληνικό Κοινοβούλιο η Συμφωνία των Πρεσπών.

Η Ελλάδα θα εκβιασθεί από τους Αμερικανούς και Γερμανούς να δώσει γη και ύδωρ στους Τούρκους: η δύση θα κρατήσει την Τουρκία στην σφαίρα επιρροής της.

Μετά την άδικη και μη βιώσιμη επίλυση του Κυπριακού και την διμερή συμφωνία εκχώρησης εθνικών δικαίων στους Τούρκους, θα είναι πια πολύ αργά για την συγκράτηση των ξένων διεκδικήσεων επί της Μακεδονίας.

Ιωάννης Νασιούλας

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>