«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι Βερσαλλίες ως διαρκής απειλή

10 Φεβρουαρίου 2022  Willy wimmer

Σε λίγες μέρες ο γερμανός καγκελάριος θα είναι καθ’ οδόν πρώτα στο Κίεβο και μετά στη Μόσχα. Θα πρέπει να αναρωτηθεί αν κάνει χάρη στον εαυτό του με αυτό το επιλεγμένο δρομολόγιο.

Θα ήταν ακόμη καλύτερο να αναρωτηθεί αν αυτό εξυπηρετούσε τα γερμανικά συμφέροντα, τα οποία, σύμφωνα με τον Βασικό μας Νόμο, δεν μπορούν παρά να συνίστανται στη διατήρηση της ειρήνης.

Ένα ταξίδι στη Μόσχα θα έπρεπε να είναι όπως είχε κάνει ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν πριν από λίγες μέρες και σύμφωνα με τις διεθνείς συμβάσεις.

Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών θα έπρεπε να το θυμάται αυτό, αντί να πηγαίνει σε μια γραμμή επαφής με πλήρη πολεμική βαφή και να απολαμβάνει να τον αντιλαμβάνονται μονόπλευρα.

Δεν εξυπηρετεί τη Γερμανία εάν ο Γερμανός Καγκελάριος, ήδη κατά την επίσκεψή του στη Μόσχα, όπως “


Ο γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς πρέπει να είναι προσεκτικός πάντως. Με την επίσκεψή του στο εσωτερικό και διεθνώς, αλλά σίγουρα και στη Μόσχα, θα μετρηθεί από την άκρως εντυπωσιακή επίσκεψη του Γάλλου Προέδρου Μακρόν.

Ο πρόεδρος Μακρόν εμφανίστηκε στη Μόσχα σαν να γνώριζε καλά τη μνήμη ενός από τους «πατέρες της Ευρώπης», του πρώην προέδρου της Γαλλίας στρατηγού Ντε Γκωλ.

Το μήνυμα του Μακρόν στη Μόσχα ήταν κρυστάλλινο: τα υπάρχοντα διεθνή σχήματα στην Ευρώπη, σε όλες τις ηπείρους, πρέπει να γεμίσουν ξανά με ζωή.

Παρεμπιπτόντως, μια ζωή που έχει ρουφήξει στον ΟΑΣΕ οι Ηνωμένες Πολιτείες τα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο, η άποψη που εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου με τον Πρόεδρο Πούτιν ότι
Ο Γερμανός Καγκελάριος Όλαφ Σολτς δεν πρέπει να αυταπατάται.

 Θέλει να αντιστοιχεί στη συνάντηση Μακρόν/Πούτιν ή στην εικόνα που παρουσιάστηκε σε όλο τον κόσμο στην Ουάσιγκτον;

 Οι φιλικοί δεσμοί του με τον Γάλλο πρόεδρο Μακρόν είναι πολύ ισχυροί.

 Στη Μόσχα θα φανεί αν αντέχουν οποιοδήποτε φορτίο.

Το stress test θα είναι ότι ο Όλαφ Σολτς μπορεί να φύγει ξανά από τη Μόσχα μόνο εάν επιβεβαιώσει την προοπτική που παρουσίασε ο πρόεδρος Μακρόν στη Μόσχα.

Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς πρέπει να «παραδώσει» κατά την επίσκεψή του στη Μόσχα, και αυτό σημαίνει τη γερμανική συνεισφορά στην «έννοια του Μακρόν για την ειρήνη και τη σταθερότητα στην Ευρώπη».

Μπορεί να αποδειχτεί τυχερός για την Ευρώπη το γεγονός ότι, σε μια κατάσταση όπου τα πάντα και τα πάντα οδηγούνται στα άκρα, οι δύο προσωπικότητες, ο Πρόεδρος Πούτιν και ο Πρόεδρος Μακρόν, ήταν οι πρώτοι που συναντήθηκαν για μια ασυνήθιστα μακρά ανταλλαγή απόψεων.

Όποιος ανταλλάσσει ιδέες για έξι ώρες σημαίνει επιχείρηση. Αλλά όχι μόνο αυτό. Από τη διάσημη ομιλία του στην Αγία Πετρούπολη τον Δεκέμβριο του 2019 με θέμα «Οι Βερσαλλίες 1919 και οι συνέπειες για την Ευρώπη και τον κόσμο», ο Πρόεδρος Πούτιν κατέστησε σαφή τη λαμπρή ιστορική του κατανόηση για την ειρήνη στην Ευρώπη.

Έξι μήνες αργότερα, ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν κατέστησε σαφές πώς εκτιμά την ευθύνη της Γαλλίας για την ιστορική αποτυχία των «Βερσαλλιών» και ότι όλα έπρεπε να γίνουν εξάγουν συμπεράσματα από αυτό για τη συνεργασία στην Ευρώπη.

Αυτό ήταν τόσο πολύ διαφορετικό από τους κανονισμούς για το χρέος του πολέμου, οι οποίοι, υπό την αμερικανική πίεση και μέσω Αμερικανών πρακτόρων, είχαν παραμορφώσει το «Βερσαλλίες 1919» με έναν εντελώς τοξικό τρόπο.

Όποιος θέλει να αποφύγει τις «Βερσαλλίες 1919» στην Ευρώπη και δεν θέτει σε κίνδυνο τις αξίες του δεν μπορεί να αποφύγει όσα είπε ο Πρόεδρος Μακρόν στη συνέντευξη Τύπου με τον Πρόεδρο Πούτιν.

Αυτό το ιστορικό θεμέλιο για τη σημερινή πολιτική δραστηριότητα είναι το σημείο αναφοράς για το τι θα πει η Γερμανίδα Καγκελάριος στη Μόσχα την επόμενη εβδομάδα. στην Ευρώπη και δεν θέλει να θέσει σε κίνδυνο τις αξίες του, δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγει αυτό που είπε ο πρόεδρος Μακρόν στη συνέντευξη Τύπου με τον Πρόεδρο Πούτιν.

Αυτό το ιστορικό θεμέλιο για τη σημερινή πολιτική δραστηριότητα είναι το σημείο αναφοράς για το τι θα πει η Γερμανίδα Καγκελάριος στη Μόσχα την επόμενη εβδομάδα. στην Ευρώπη και δεν θέλει να θέσει σε κίνδυνο τις αξίες του, δεν υπάρχει τρόπος να αποφύγει αυτό που είπε ο πρόεδρος Μακρόν στη συνέντευξη Τύπου με τον Πρόεδρο Πούτιν.

Αυτό το ιστορικό θεμέλιο για τη σημερινή πολιτική δραστηριότητα είναι το σημείο αναφοράς για το τι θα πει η Γερμανίδα Καγκελάριος στη Μόσχα την επόμενη εβδομάδα.
Το δράμα των γεγονότων μπορεί να φανεί από το γεγονός ότι η αμερικανική πλευρά κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να σκίσει την προσέγγιση του Γάλλου Προέδρου Μακρόν για την επίλυση των συγκρούσεων προτού η ιδέα του Μακρόν εδραιωθεί πραγματικά.

Η συζήτηση που μόλις ξεκίνησε στις ΗΠΑ για την παράδοση των προβληματικών πυραυλικών συστημάτων, τα οποία, μεταξύ άλλων, Η Ρουμανία στοχεύει στη Ρωσία, η Ουκρανία δεν βαθμολογεί.

Η Ουάσιγκτον βγάζει τα γάντια παγωτού και θέλει να μετακινήσει αυτά τα πυραυλικά συστήματα όσο το δυνατόν πιο κοντά στα ρωσο-ουκρανικά σύνορα.

Ο γερμανός καγκελάριος πρέπει να γνωρίζει ότι η επίσκεψή του στη Μόσχα μπορεί να σημαίνει μόνο προσθήκη γερμανικών προβληματισμών στην ιδέα του προέδρου Μακρόν.

Στη Μόσχα διακυβεύεται κάτι άλλο για την Ευρώπη εκτός από την ευρωπαϊκή ειρήνη.

https://www.world-economy.eu/nachrichten/detail/versailles-als-immerwaehrende-drohung/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>