«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο τρόπος για να λογοδοτήσει ο εγκληματίας Φάουτσι. Στο Η.Β. ασκήθηκαν κατηγορίες εναντίον του και κατά του Μπιλ Γκέιτς

February 10, 2022  The Flag Report

Είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι λίγοι Αμερικανοί γνωρίζουν για την κατάθεση της 6ης Δεκεμβρίου 2021 στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ), με την οποία κατηγορούνται 16 υψηλόβαθμα άτομα για γενοκτονία και άλλα συναφή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας λόγω των ενεργειών τους κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID-19. Η κατάθεση στο ΔΠΔ γίνεται για λογαριασμό του λαού του Ηνωμένου Βασιλείου (Η.Β.), ο οποίος έχει υποστεί σχεδόν 160.000 θανάτους από το COVID-19 και σοβαρές ανεπιθύμητες αντιδράσεις από τα υποχρεωτικά πειραματικά εμβόλια.

Μεταξύ των κατηγορουμένων 16 ατόμων είναι ο Dr. Anthony Fauci, ο Dr. Peter Daszak, οι Bill και Melinda Gates, ο Boris Johnson και οι διευθύνοντες σύμβουλοι των εταιρειών Pfizer, Moderna και Johnson and Johnson. Μεταξύ των επτά ατόμων που κατέθεσαν την καταγγελία του ICC είναι ο Dr. Michael Yeadon, πρώην αντιπρόεδρος και επικεφαλής επιστήμονας της έρευνας για τις αλλεργίες και το αναπνευστικό σύστημα της Pfizer.

Αυτό το άρθρο υποδηλώνει ότι η κατάθεση στο ΔΠΔ του Ηνωμένου Βασιλείου μπορεί να χρησιμεύσει ως πρόδρομος και προηγούμενο για αμερικανικές ποινικές διώξεις πολλών υψηλόβαθμων ατόμων λόγω των δραστηριοτήτων τους που σχετίζονται με την πανδημία COVID-19.

Αντί να ελπίζουν ότι η ομοσπονδιακή κυβέρνηση θα αναλάβει οποιαδήποτε δράση, οι απαγγελίες κατηγοριών θα μπορούσαν να προέλθουν από μεγάλα δικαστήρια που θα συγκαλούνταν από έναν ή περισσότερους γενικούς εισαγγελείς των πολιτειών για λογαριασμό των χιλιάδων πολιτών (και των επιζώντων αγαπημένων τους) στις αντίστοιχες πολιτείες τους που πέθαναν ή/και υπέφεραν λόγω του ιού COVID-19 ή/και των υποχρεωτικών πειραματικών εμβολιασμών.

Ιστορικό. Το ΔΠΔ διερευνά εγκλήματα που αφορούν τη διεθνή κοινότητα.

Οι δραστηριότητές του διέπονται από μια διεθνή συνθήκη που ονομάζεται Καταστατικό της Ρώμης, η οποία έχει επικυρωθεί από περισσότερες από 120 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών.

 Το ΔΠΔ μπορεί να “παρέμβει” όταν ένα κράτος-μέλος δεν λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα για να προσαχθεί ένας εγκληματίας στη δικαιοσύνη.  Θεωρητικά, τα κράτη-μέλη πρέπει να συνεργάζονται με το δικαστήριο.

Μεταξύ άλλων, ο φάκελος του ΔΠΔ του Ηνωμένου Βασιλείου κατηγορεί τους 16 κατηγορούμενους ότι παραβίασαν αρκετές από τις αρχές δεοντολογίας της ιατρικής έρευνας που προβλέπονται στον Κώδικα της Νυρεμβέργης του 1947.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο Dr. Francis Boyle, καθηγητή ποινικού και διεθνούς δικαίου στο University of Illinois College of Law, το Καταστατικό της Ρώμης επιτρέπει την εφαρμογή του Κώδικα της Νυρεμβέργης από τις χώρες που το έχουν υπογράψει

Ο Κώδικας της Νυρεμβέργης περιέχει δέκα καθιερωμένα ιατρικά δεοντολογικά πρότυπα που πρέπει να ακολουθούνται κατά τη διενέργεια ιατρικών πειραμάτων σε ανθρώπινα υποκείμενα.

Δύο από τα σημαντικότερα είναι: 1) η λήψη συγκατάθεσης μετά από ενημέρωση για τη συμμετοχή σε ιατρικά πειράματα και 2) η δοκιμή πειραματικών φαρμάκων και εμβολίων πρώτα σε ζώα πριν από τη χορήγησή τους σε ανθρώπους.

Κανένα από τα δύο παραπάνω σημαντικά πρότυπα του Κώδικα της Νυρεμβέργης δεν τηρήθηκε όταν επαγγελματίες της ιατρικής, κυβερνητικοί αξιωματούχοι και άλλα υψηλόβαθμα άτομα επέβαλαν στους ανθρώπους να λαμβάνουν τα πειραματικά εμβόλια COVID-19.

Έτσι, ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για γενοκτονία και άλλα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας κατά 16 υψηλόβαθμων ατόμων που δεν τήρησαν τις παραπάνω διατάξεις του Κώδικα της Νυρεμβέργης.

Με δεδομένη την παραπάνω κατάθεση στο ΔΠΔ του Ηνωμένου Βασιλείου, μπορεί κανείς να αναρωτηθεί: γιατί να μην επιδιώξουν μια παρόμοια κατάθεση στο ΔΠΔ Αμερικανοί πολίτες εναντίον ουσιαστικά των ίδιων μερών που κατονομάζονται στην κατάθεση του Ηνωμένου Βασιλείου (με εξαίρεση τον Μπόρις Τζόνσον);

Πρόσθετοι κατηγορούμενοι θα μπορούσαν να είναι ο Dr. Francis Collins και ορισμένοι άλλοι υψηλόβαθμοι Αμερικανοί αξιωματούχοι.

Αντί να βασίζονται στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση για να αναλάβουν δράση, ένας ή περισσότεροι γενικοί εισαγγελείς των πολιτειών θα μπορούσαν ενδεχομένως να υποβάλουν καταγγελία στο ΔΠΔ παρόμοια με την κατάθεση στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αλλά αυτή η ενέργεια από μόνη της θα άφηνε τη διαδικασία και το αποτέλεσμα εντελώς ανεξάρτητα από την αμερικανική νομολογία και εκτός αυτής – δεν αποτελεί αποδεκτή ή επιθυμητή εναλλακτική λύση.

Το κατά πόσον η κατάθεση στο ΔΠΔ του Ηνωμένου Βασιλείου θα είναι επιτυχής για τη δίωξη οποιουδήποτε από τους κατονομαζόμενους 16 κατηγορούμενους είναι άγνωστο και αβέβαιο.

Αντί της κατάθεσης στο ΔΠΔ, αυτό που μπορεί να συμβεί στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ένας ή περισσότεροι πολιτειακοί εισαγγελείς να εφαρμόσουν μια διαφορετική στρατηγική χρησιμοποιώντας τη δική τους εισαγγελική εξουσία.

Η στρατηγική αυτή προβλέπει ότι τουλάχιστον ένας γενικός εισαγγελέας της πολιτείας θα κάνει τα εξής: 1) να εντοπίσει τα βασικά υψηλόβαθμα άτομα των οποίων οι ενέργειες πρέπει να διερευνηθούν για να διαπιστωθεί εάν έχουν διαπραχθεί εγκλήματα που σχετίζονται με το COVID-19, και 2) εάν υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις για εγκληματική δραστηριότητα, να συγκαλέσει σώμα ενόρκων για να ακούσει τα στοιχεία και να προχωρήσει σε απαγγελία κατηγοριών σύμφωνα με τους ποινικούς νόμους της πολιτείας.

Έχει αποδειχθεί ότι η έρευνα για το COVID-19 με σκοπό το κέρδος από τη λειτουργία που διεξήγαγε η κινεζική κομμουνιστική κυβέρνηση στο εργαστήριο Wuhan ήταν μια απερίσκεπτη, μυστική δραστηριότητα που εγκρίθηκε, χρηματοδοτήθηκε και χρηματοδοτήθηκε από τους Drs. Fauci, Collins, Daszak και άλλους αξιωματούχους.

Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ αρνήθηκε να εκτελέσει αυτή την έρευνα, καθώς θεωρήθηκε μη ασφαλής και παραβίαζε ένα μορατόριουμ για τέτοιου είδους έρευνες.

Η έρευνα για το κέρδος της λειτουργίας οδήγησε είτε άμεσα είτε έμμεσα στον πόνο και το θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων Αμερικανών πολιτών και κατοίκων.

Με βάση πειστικά στοιχεία που θα παρουσιαστούν σε σώμα ενόρκων, προτείνεται ότι, τουλάχιστον, τα στοιχεία αυτά θα δικαιολογούν κατηγορίες για εγκληματική αμέλεια και/ή ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Ανάλογα με τα προσκομιζόμενα αποδεικτικά στοιχεία και τις διατάξεις των ποινικών κωδίκων των πολιτειών, μπορεί επίσης να προκύψουν κατηγορίες για φόνο ή/και συνωμοσία προς διάπραξη φόνου.

Εν κατακλείδι, εκατομμύρια νομοταγείς Αμερικανοί έχουν βαρεθεί τα υψηλόβαθμα άτομα που διαπράττουν εγκλήματα για τα οποία με κάποιο τρόπο διαφεύγουν της ευθύνης και της τιμωρίας.

Εάν τα στοιχεία δείχνουν ότι τα άτομα αυτά είναι ένοχα για εγκλήματα που σχετίζονται με το COVID-19, όπως περιγράφεται στο παρόν, πρέπει σίγουρα να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν.

Είναι πραγματικά καιρός να αναλάβουμε δράση κατά όσων διαπράττουν εγκλήματα σχετικά με το COVID-19!

Πηγή: American Thinker

Το The Flag Report, ως news aggregator, δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους.

Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου.

Το The Flag Report, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

https://theflagreport.com/o-tropos-gia-na-logodotisei-o-egklimatias-faoutsi-sto-i-v-askithikan-katigories-enantion-tou-kai-kata-tou-bil-gkeits/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>