«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όσοι Έλληνες έχουν μείνει ακόμα, ξεσηκωθείτε μας παραδίδουν αμαχητί στον εχθρό, για το σφαγείο, δεν σκέφτεστε τον εαυτό σας;;; Δεν σκέφτεστε τα παιδιά σας;;;;;

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α

ΑΠΟΙΚΊΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΏΝ Η ΕΛΛΆΔΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΉ ΜΗΤΑΡΆΚΗ!!!

Έτσι, για να έχουμε” καλό ερώτημα” όπως λέει και ο λαός.

Εν ονόματι ποιού αυτή η κυβέρνηση υπογράφει συμφωνίες με τους Πακιστανούς;

Εικόνα

Του Ελληνικού λαού μήπως;

Μα αν ρωτήσεις τον κάθε Έλληνα, για αυτές τις αθλιότητες, θα δεις τι έχει να πει…

Με ποιους ρε Μητσοτάκη υπογράφεις συμφωνίες ( μέσω Μηταράκη), με τους Πακιστανούς;

Τους συμμάχους της Τουρκίας και εχθρούς της Ελλάδας;

Δείτε λοιπόν τι ακριβώς συμφωνήθηκε:

* Απευθείας πτήση Αθήνα- Ισλαμαμπάντ

* Βίζα 5 χρόνων παραμονής στην Ελλάδα.

* Δυνατότητα παραμονής των Πακιστανών για 9 μήνες στην Ελλάδα και 3 μήνες στο Πακιστάν.

Πόσους Πακιστανούς έχουμε στην Ελλάδα τώρα;

Σύμφωνα με τον Μηταράκη, είναι 60.000(αν θέλει κάποιος τον πιστεύει)

Προσέξτε τώρα την πολιτική αθλιότητα που είπε ο Μηταράκης:

“Γνωρίζουμε καλά γιατί οι άνθρωποι μετακινούνται από τη μια χώρα στην άλλη παράνομα και γίνονται μετανάστες επειδή και στο παρελθόν η ιστορία της Ελλάδας είναι παρόμοια με αυτή του Πακιστάν».

Αν είναι δυνατόν!!!!!

Και για να δικαιολογήσει γιατί υπογράφει αυτές τις συμφωνίες, ο Μηταράκης, ανέφερε ότι όλο αυτό γίνεται για να μην υπάρχει παράνομη μετανάστευση.

Αυτοί θα μας τρελάνουν!!

Έχουμε σύνορα ή όχι;

Φυλάγονται τα σύνορα ή όχι;

Ποιός είπε στους Πακιστανούς να έρχονται;

Ποιός φτιάχνει δομές για να υποδέχεται παράνομους μετανάστες;

Ποιός τους νομιμοποιεί;

Όλοι αυτοί που κατά καιρούς κυβέρνησαν αυτή την χώρα, μηδενός εξαιρουμένου!!!

Και οι Έλληνες που είναι ρεεεε!!!

Τι πάει να πει οι Πακιστανοί στις εποχιακές εργασίες και οι Έλληνες να ρημάζουν στην φορολογία;

Και θέλετε να ξσνσκυβερνησετε την χώρα, μαζί με τους Συριζαιους…

Και το κερασάκι στην τούρτα…

Ο Μητσοτάκης, προσκάλεσε τον Πακιστανό πρωθυπουργό στην Ελλάδα!!

Αποικία του Πακιστάν η Ελλάδα με απόφαση της κυβέρνησης! Ο Μητσοτάκης προσκάλεσε τον Χαν στην Ελλάδα!

Σε επικίνδυνο δρόμο μας βάζουν, δυστυχώς!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΣΧΟΛΙΟ:

Παράξενοι καιροί . Εφιάλτης και πραγματικότητα γίνανε ένα. Κοιμόμαστε με οργή, ξυπνάμε με θυμό, κινούμαστε και εργαζόμαστε χωρίς χαμόγελο, άγχος και σκοτάδι αντικρίζουμε στο αύριο. Κανένα όνειρο, ούτε το πιο μικρό , το πιο κοντινό δεν τολμάμε να αγγίξουμε. Βουλιάζουμε μέσα στη δίνη της υποταγής και της αδράνειας.

Της μοιρολατρίας… φοβισμένοι και απογοητευμένοι, απρόθυμοι να αντιδράσουμε στα δεινά της ζωής μας.

Που πάμε; Ζούμε; Υπάρχουμε; Γίναμε τα σύγχρονα ζόμπι που επιθυμούν. Πειθήνια, φοβισμένα όντα, γεμάτα απόγνωση, πλήρως χειραγωγούμενα. Πεινασμένα σκυλάκια που κουνάνε ευχαριστημένα την ουρά τους σε ό,τι τους πετάξουνε. Αυτό επιδιώξανε και το πετύχανε. Δόσεις ,δάνεια, αγορές, επιτόκια, σπρεντς, ευρώ, φόροι, ανεργία…όλα μια πρόφαση, μια διαβολική παγίδα για ένα και μοναδικό σκοπό: Να σκύψεις το κεφάλι Έλληνα. Να παραδόσεις ΓΗ και ΥΔΩΡ…και ΨΥΧΗ.

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>