«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Planet of the Apes: Η θέση της Δύσης απέναντι στη Ρωσία/Πόσο διεφθαρμένη είναι η ΕΕ;

Δημιουργήθηκε από τον Dr. Νόρμπερτ βαν Χέντελ

Στην ταινία Πλανήτης των Πιθήκων ηλικίας μισού και πλέον αιώνα, η πολεμική ανθρωπότητα παρουσιάστηκε ενάντια σε έναν καλά οργανωμένο Πλανήτη των Πιθήκων.
Η σημερινή κατάσταση ταιριάζει σε αυτό.
Οπως:

Η θέση της Δύσης απέναντι στη Ρωσία

  • Όπως ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν η μεγάλη καταστροφή της Ευρώπης, έτσι και το μεγαλύτερο πρόβλημα με τη Ρωσία είναι η επέκταση του ΝΑΤΟ προς τα ανατολικά.


  • Είναι πλέον σαφές ότι σε σχέση με τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης και την επανένωση της Γερμανίας, η Ρωσία είχε υποσχεθεί ότι το ΝΑΤΟ δεν θα επεκταθεί προς τα ανατολικά.
    Για παράδειγμα, ο Jack Matlock, πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Μόσχα, επιβεβαίωσε την εποχή του Γκορμπατσόφ: «Όταν τελειώσαμε τον Ψυχρό Πόλεμο και βοηθήσαμε πολιτικά στην απελευθέρωση της Ανατολικής Ευρώπης, ήταν σαφές ότι έπρεπε να συμπεριλάβουμε τη Ρωσία για μια ελεύθερη και ενωμένη Ευρώπη.
    Γνωρίζαμε επίσης ότι αν προωθήσεις ένα όργανο του Ψυχρού Πολέμου – το ΝΑΤΟ (!!) – τη στιγμή που πέφτουν τα εμπόδια, δημιουργείς νέα εμπόδια στην Ευρώπη και αυτό ακριβώς έχει συμβεί τώρα. Εάν θέλουμε ειρήνη, τότε η Ρωσία, η Ουκρανία και οι χώρες της Ανατολικής και Δυτικής Ευρώπης θα πρέπει να βρίσκονται σε μια ενιαία κοινότητα ασφαλείας.»
    Και περαιτέρω: «Ήταν λάθος να επεκτείνουμε το ΝΑΤΟ προς τα ανατολικά – και ο τρόπος με τον οποίο έγινε .
    Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το τέλος του Ψυχρού Πολέμου δεν ήταν νίκη της Δύσης. Διαπραγματευτήκαμε το τέλος του Ψυχρού Πολέμου και το κάναμε με όρους που ήταν επίσης ευνοϊκοί για τη Σοβιετική Ένωση.
    Εμείς (θα είχαμε!) κερδίσαμε τα πάντα.»
    Και μετά (συνέχισε ο Matlock): «Εάν η Κίνα άρχιζε να οργανώνει μια στρατιωτική συμμαχία με τον Καναδά και το Μεξικό, οι ΗΠΑ δεν θα το ανεχόντουσαν ποτέ και θα το εμπόδιζαν με όποιο μέσο έχουμε.
    Οποιαδήποτε χώρα έχει τη δύναμη να το κάνει θα το έκανε (O-Ton: Matlock).
    Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Χανς Ντίτριχ Γκένσερ υποσχέθηκε επίσης στη Ρωσία το 1990 ότι δεν θα υπάρξει επέκταση του ΝΑΤΟ προς τα ανατολικά: «Συμφωνήσαμε ότι δεν υπήρχε πρόθεση επέκτασης της αμυντικής περιοχής του ΝΑΤΟ προς τα ανατολικά.
    Αυτό ισχύει όχι μόνο για τη ΛΔΓ, αλλά γενικά.»
    Σύγχρονοι μάρτυρες αναφέρουν επίσης ότι στις συνομιλίες εμπιστοσύνης μεταξύ Κολ και Γκορμπατσόφ, αποκλείστηκε η επέκταση του ΝΑΤΟ προς τα ανατολικά.
    Δυστυχώς, η συμφωνία αυτού του κυρίου δεν καταρτίστηκε ποτέ γραπτώς.
    Έσπασε μονομερώς και η Ρωσία είναι βαθιά αναστατωμένη ανάλογα.
    Ούτε πρόκειται για παραβιάσεις του διεθνούς δικαίου ή για τη μεταχείριση των αντιφρονούντων στη Ρωσία σε σύγκριση με τους πολυάριθμους καταστροφικούς και συχνά παράνομους πολέμους που διεξήγαγαν οι ΗΠΑ τα τελευταία 20 χρόνια.

  • Οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και η Ευρώπη, κάτι που είναι εντελώς ασήμαντο, θα πρέπει να καταστήσουν σαφές ότι η επέκταση του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία δεν θα συμβεί και η Ρωσία σίγουρα θα αποκλιμακωθεί.

  • Η ακινησία της δυτικής διπλωματίας θα έφταιγε η ίδια αν ξεσπούσαν πόλεμοι.
    Όμως η Αυστρία δεν παίζει τον ρόλο της:
    ο 3ος Πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου, Νόρμπερτ Χόφερ, παραπονιέται ότι ο υπουργός Εξωτερικών Σάλενμπεργκ δεν εκπληρώνει την υποχρέωσή του να δραστηριοποιηθεί στην υπόθεση της ειρήνης.
    Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει λανθάνουσα κίνδυνος η Ρωσία να «κλείσει τη βρύση του φυσικού αερίου»· τότε, σύμφωνα με τον Χόφερ, οι εταιρείες θα πρέπει να κλείσουν και τα τρόφιμα να σπανίζουν.
    Ο Χόφερ είναι επικριτικός για τον ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο οποίος είναι πάντα «οριακής σημασίας» όταν οι πραγματικές κρίσεις είναι η ημερήσια διάταξη!
    Και προειδοποιεί επίσης για ένα πιθανό κύμα προσφύγων «σε περίπτωση που υπάρξει εκτεταμένη ένοπλη σύγκρουση».
    Η Αυστρία είναι ένα ουδέτερο κράτος και πρέπει να διαδραματίσει το ρόλο της σύμφωνα με τις υποχρεώσεις ουδετερότητας που έχει αναλάβει η ίδια, δηλαδή να δημιουργήσει γέφυρες μεταξύ των διαφόρων ευρωπαϊκών συμφερόντων.

  • Πόσο διεφθαρμένη είναι η ΕΕ;

    Ένας από τους 14 αντιπροέδρους της επιτροπής, ο οποίος ανήκει στο CDU, ανοικοδόμησε το γραφείο του αντιπροέδρου του στις Βρυξέλλες κατά
    630.000,00 ευρώ. Αυτό είναι περίπου το ισοδύναμο μιας μονοκατοικίας σε μια καλή κατοικημένη περιοχή.
    Ο Christian Ortner, ένας από τους λίγους δημοσιογράφους που τολμάει να πει τα σημαντικά πράγματα, εξηγεί ότι το κόστος για τη μετατροπή γραφείου περιλαμβάνει μια ξεχωριστή οθόνη για το άνοιγμα των παραθύρων. Περιλαμβάνονται γυάλινοι τοίχοι που γίνονται γαλακτώδεις και χωρίσματα που μπορούν να εξαφανιστούν με το πάτημα ενός κουμπιού.

  • «Μόνο τα ηλεκτρικά στόρια και τα εντοιχισμένα έπιπλα θα κόστιζαν 80.000 ευρώ. Ωστόσο, σχεδιάζεται επίσης μια συσκευή τηλεδιάσκεψης και υπαγόρευσης, η οποία μπορεί επίσης να μεταφραστεί ταυτόχρονα.»
    Η νομενκλατούρα των Βρυξελλών ενήργησε χειρότερα από τον Λουδοβίκο ΙΔ’ στον απολυταρχισμό.
    Οι ολοένα και πιο φτωχοί άνθρωποι είναι πιθανώς κατανοητοί από τις Βρυξέλλες μόνο ως λαοί και φασαρίες.
    Αλλά και ο πρόεδρος της Επιτροπής Von der Leyen ενεργεί με παρόμοιο τρόπο όταν πρόκειται για παραγγελία τουλάχιστον 1,8 δισεκατομμυρίων δόσεων εμβολίου και τεράστια ποσά ευρώ (20 USD ανά δόση εμβολίου).
    Μετά από ανάκριση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, διαβιβάστηκαν σελίδες με μαυρισμένα έγγραφα σχετικά με τις συμβάσεις. Ειδικά για θέματα τιμής παράδοσης και ευθύνης κ.λπ.
    Τα σύντομα μηνύματα από τον Πρόεδρο της Επιτροπής δεν απαιτούν διαφάνεια, πρέπει να το αφήσετε να λιώσει στο στόμα σας.
    Η Επιτροπή της ΕΕ θεωρεί ότι όλα τα σύντομα μηνύματα εξαιρούνται από τους κανονισμούς διαφάνειας. Ως εκ τούτου, διαγράφονται συστηματικά.
    Μπορεί να επισημανθεί με σεμνότητα ότι ο Ομοσπονδιακός Καγκελάριος της Αυστρίας Σεμπάστιαν Κουρτς έπρεπε να παραιτηθεί λόγω (όχι διαγραμμένων) σύντομων μηνυμάτων του πιο περίεργου είδους.
    Η αρχή είναι ότι όταν γίνονται προβληματικές συμβάσεις, καλύπτονται, διαγράφονται και οι άνθρωποι θεωρούνται ανόητοι.
    Δεν είναι περίεργο που η εμπιστοσύνη στην πολιτική έχει εξαφανιστεί.

φορολογικά απόβλητα

Η φορολογική σπατάλη στην Αυστρία προφανώς δεν έχει όρια.
Ένας στόλος εμβολιασμών στο μέγεθος, ακούστε και εκπλαγείτε, σχεδιάζεται ένα δισεκατομμύριο ευρώ.
Αυτό θα ήταν οκτώ νέοι αναχαιτιστές το 2002 ή θα μπορούσατε να υποστηρίξετε 2,5 εκατομμύρια φτωχότερους Αυστριακούς με 400,00 ευρώ ο καθένας με αυτά τα χρήματα.
Ένα σκάνδαλο που χαρακτηρίζει ανάλογα την κρίση του Corona.
Παραδείγματα παρόμοιας φύσης θα μπορούσαν να δοθούν σε αφθονία. Αυτό θα έσκαγε το Πολιτικό Τηλεγράφημα!

Πηγές: κατάθεση φωτογραφίας, στιγμιότυπα οθόνης

Η γνώμη του συγγραφέα/του υπεύθυνου επικοινωνίας μπορεί να διαφέρει από αυτή των συντακτών. Άρθρο 5 Παράγραφοι 1 και 3 του Βασικού Νόμου (1) «Καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει και να διαδίδει ελεύθερα τη γνώμη του με λόγο, γραφή και εικόνες και να λαμβάνει πληροφορίες από γενικά προσβάσιμες πηγές χωρίς εμπόδια. Η ελευθερία του Τύπου και η ελευθερία του ρεπορτάζ μέσω του ραδιοφώνου και του κινηματογράφου είναι εγγυημένα. Δεν γίνεται λογοκρισία».

https://www.world-economy.eu/nachrichten/detail/planet-der-affen-politisches-telegramm/

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>