«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι εγκληματίες παίζουν παιχνίδια θανάτου στις πλάτες αθώων λαών

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μπλίνκεν έδωσε συνέντευξη Τύπου στην Ουάσιγκτον

26 Ιανουαρίου 2022 21:07
Ο Μπλίνκεν απέφυγε να απαντήσει εάν η Ρωσία είχε άμεση άρνηση στο κύριο αίτημα – να μην μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ.

Τι σημαίνει
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ αρνείται να αποκαλύψει την απάντηση στο αίτημα της Μόσχας να μην εντάξει την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ

Ιβάν Γκράτσεφ

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μπλίνκεν έδωσε συνέντευξη Τύπου στην Ουάσιγκτον

Το βράδυ της 26ης Ιανουαρίου, ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Ρωσία Σάλιβαν μετέφερε τη γραπτή απάντηση της κυβέρνησης Μπάιντεν στις προτάσεις ασφαλείας της Μόσχας στο ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών .

Και μόνο μετά από αυτό, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Blinken πραγματοποίησε συνέντευξη Τύπου στην Ουάσιγκτον, λέγοντας στους δημοσιογράφους τι περιέχεται στην επιστολή που εστάλη στη Ρωσία.

Το γενικό σχόλιο είναι ότι ο Λευκός Οίκος δεν επέτρεψε «μεγάλες παραχωρήσεις» στο Κρεμλίνο.

Όμως η Μόσχα δεν θα δημοσιεύσει γραπτές απαντήσεις.

Και περιμένουν ότι ούτε η Ρωσία θα τους δημοσιοποιήσει.

Ωστόσο, ο διάβολος βρίσκεται πάντα στις λεπτομέρειες.

Για τι είδους «μικρές παραχωρήσεις» φοβάται να μιλήσει ο Blinken;

Ίσως το πιο σημαντικό;

Δεν μπορούσε να προσπεράσει. Η συζήτηση στράφηκε στο βασικό αίτημα της Μόσχας – να μην αποδεχτεί την Ουκρανία (και μαζί με αυτήν, τη Γεωργία) στο ΝΑΤΟ. Επιπλέον, να το διορθώσει νόμιμα.

Σε μια ευθεία ερώτηση δημοσιογράφων – εάν η απάντηση των ΗΠΑ περιέχει μια άμεση άρνηση της Ρωσίας σε αυτό το αίτημα – ο Blinken είπε ότι δεν θα σχολιάσει συγκεκριμένες θέσεις στην επιστολή του Λευκού Οίκου.

Αλλά είπε ότι «η πολιτική ανοιχτών θυρών του ΝΑΤΟ» στο σύνολό της δεν αλλάζει.

Αλλά όχι γενικά; Και γιατί ο υπουργός Εξωτερικών αρνήθηκε να σχολιάσει τη συγκεκριμένη θέση;

Δηλαδή, είναι πιθανό η απάντηση των Αμερικανών στην Ουκρανία (και τη Γεωργία) να περιέχει πολύ διαφορετικές διατυπώσεις.

Για παράδειγμα, τις υποσχέσεις ότι δεν θα μπει η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ τα επόμενα 20 χρόνια.

Ταυτόχρονα, χωρίς να εγκαταλείψουμε «γενικά» την αρχή των «ανοιχτών θυρών».

Ή μπορεί να είναι 50 χρόνια…

Άλλωστε, οι Ηνωμένες Πολιτείες ζητούν τόσο επίμονα από τη Ρωσία να μην δημοσιεύσει την απάντησή τους.

https://www.kp.ru/daily/27356/4537302/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>