«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μητσοτάκης: το τέλος του Ελληνικού έθνους.

ΕΡΠΕΤΟ ΑΒ Γ

Μια χούφτα μέλισσες το 1821 έκαναν ένα μελίσσι και ανέβηκαν επάνω στα βουνά και άρχισαν να μοιράζουν ελευθερία.

Όμως οι μύγες δεν τους άρεσε και άρχισαν να μολύνουν τα πάντα, όπου έφτιαχναν οι μέλισσες  μελίσσια με  ελεύθερες δημοκρατίες, οι μύγες πήγαιναν και τις έχεζαν, μόλυναν οτιδήποτε στο διάβα τους.

Σήμερα εν έτη 2022, 200 χρόνια μετά έχουν επικρατήσει οι μύγες παντού, έχουν μολύνει την εξουσία, το στρατό, την επιστήμη,  την παιδεία, την κοινωνία.

Πως το κατάφεραν αυτό, καμουφλαριστήκαν και παρουσιάζονταν  με πασαλείμματα και βαψίματα σαν μέλισσες και κριμένοι πίσω από την εκκλησία έκαναν τις οσίες και σκότωναν τις αληθινές μέλισσες.

Ο εμπρηστής και κατεδαφιστείς Μητσοτάκης Γιατί; όπου πατεί το πόδι του; καταστρέφει Σχολεία, Πανεπιστήμια, Θέατρα, Στάδια, Νοσοκομεία, Ορφανοτροφεία, και  ότι λέγετε κοινωνία, Πολιτεία!!!!!

Ούτε ενας εμπρηστής δεν φέρετε κατ΄αυτόν τον τρόπο…

Το αισχρότερο αίσχος…. όπου πατούσε το πόδι του ο εβραίοχριστιανόμουσουλμανικής θρησκείας της Νέας Δημοκρατίας Μητσοτάκης της φράξιας της ελίτ, τρυπά εγγείους γυναίκες, αθώα νήπια και παιδιά, γέρους και ετοιμοθάνατους, δεν αφήνει τίποτα ζωντανό ότι κινείται μέχρι τις μέλισσες… τα κουνούπια και το χειρότερο ακόμα και τα δέντρα και τα δάση τα εξόντωνε εντελώς…. Αυτός είναι ο ωραίος σας πολιτισμός;;; της αγάπης;;; και της ελεημοσύνης και της εθνικοφροσύνης;;;

 Κουράστηκα να γράφω και να υποστηρίζω την Αλήθεια….

Οι βρόμικοι…

Οι Χυδαίοι…

Οι φλώροι…

Οι ανώμαλοι…

Οι βάρβαροι…

Οι Πούστηδες….

Οι άναντροι…

Οι κακομοίρηδες….

Οι Άχρηστοι…

Οι μαυραγορίτες…

Οι απατεώνες….

Οι Εντελώς Άθλιοι που δεν έχουνε κάνει ούτε έναν άθλο σε όλη τους την ζωή…

Οι εχθροί του Ελληνικού γένους…

Οι καταστροφείς της γνώσεις και του πολιτισμού…

Οι άπλυτοι…. Οι αγύμναστοι… οι θυγατερογάμοι που κάνουν παιδιά με τις θυγατέρες τους … οι παιδεραστές… οι νηπιοκτόνοι… οι νηπιογάμοι…

Όλοι αυτή οι Ζηλότυποι, οι φθονεροί… οι βρόμικοι θέλουν να κατεβάσουν την Ακμή την Αρετή και τον πολιτισμό, στα βρόμικα βέβηλα μέτρα τους…

Ζηλότυποι = φθονεροί, κακοί , εκδικητικοί, βρόμικοι, και όλο το κακό συναπάντημα……

Ζηλεύουν ακόμη και τις άψυχες πέτρες, μαρμαρά, άψυχα. Ζηλεύουν την αρχαιότητα και την κληρονομιά των Ελλήνων.

Μετά από 200 χρόνια της Επανάστασης επικράτησαν οι Εβραίοι και εχθροί του Ελληνισμού/  και βρίσκονται μέσα στον ναό της δημοκρατίας, την βουλή των Ελλήνων.

Αυτοί οι κατώτεροι μας…. μας διοικούν γιατί είναι μονιασμένοι, ενώ ο λαός είναι διχασμένος.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>