«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η εισβολή στην Ουκρανία πλησιάζει; Η Ρωσία εκκενώνει τις διπλωματικές της αποστολές

Η εισβολή στην Ουκρανία πλησιάζει;  Η Ρωσία εκκενώνει τις διπλωματικές της αποστολές

Στις αρχές του έτους, η Ρωσία άρχισε να εκκενώνει τους διπλωμάτες της από την πρεσβεία στο Κίεβο και το προξενείο στο Λβιβ, ανέφεραν την Τρίτη οι New York Times. Οι δημοσιογράφοι λένε ότι οι ενέργειες της Μόσχας μπορεί να υποδηλώνουν μια επικείμενη επίθεση στην Ουκρανία ή να αποτελούν στοιχείο του πολιτικού παιχνιδιού του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Οι New York Times αναφέρουν ότι η αποχώρηση του ρωσικού προσωπικού από την Ουκρανία ξεκίνησε στις 5 Ιανουαρίου στην πρεσβεία στο Κίεβο.

Αργότερα, η επιχείρηση επρόκειτο να καλύψει και το προξενείο στο Lviv.

Όλες οι δραστηριότητες παρακολουθούνταν σε συνεχή βάση τόσο από τις ουκρανικές όσο και από τις αμερικανικές υπηρεσίες.

Η εφημερίδα σημειώνει ότι η Ρωσία έπρεπε να το γνωρίζει πλήρως.

Η εφημερίδα σημειώνει ωστόσο ότι η αξιολόγηση των ενεργειών που πραγματοποιεί η διοίκηση της Ρωσικής Ομοσπονδίας δεν είναι εύκολη, καθώς μπορεί να είναι το επόμενο στάδιο στο παιχνίδι του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Συνολικά, 38 άτομα παρέμειναν εκκενωμένα από την πρεσβεία στο Κίεβο και το προξενείο στο Λβιβ.

Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν μέλη οικογενειών Ρώσων διπλωματών, σύμφωνα με τους NYT.

 Τα δημοσιεύματα έχουν ήδη σχολιαστεί από το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο ούτε διέψευσε ούτε επιβεβαίωσε ότι υπήρξε εκκένωση σε διπλωματικές αποστολές στην Ουκρανία

Αναπόφευκτη η ρωσική εισβολή; Κάνει ζέστη στα σύνορα με την Ουκρανία

Η αμερικανική εφημερίδα επισημαίνει ότι η αντίδραση του Κρεμλίνου μπορεί να είναι άλλο ένα μήνυμα ότι η Μόσχα θα προσπαθήσει να επιτεθεί στην Ουκρανία τις επόμενες εβδομάδες.

Οι δημοσιογράφοι ανέφεραν ότι, κατά τη γνώμη ορισμένων Αμερικανών πολιτικών, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν έχει λάβει ακόμη την τελική απόφαση.

“Ο τρόπος ερμηνείας της εκκένωσης έχει γίνει μέρος του μυστηρίου της πρόβλεψης του επόμενου έργου του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν.

Αξιωματούχοι της Ουκρανίας και των ΗΠΑ λένε ότι η αραίωση της ρωσικής πρεσβείας μπορεί να είναι εν μέρει προπαγάνδα, εν μέρει προετοιμασία για μια επικείμενη σύγκρουση ή εν μέρει μια σύγχυση ελιγμός.

” Και οι τρεις επιλογές μπαίνουν στο παιχνίδι”, γράφουν οι New York Times την Τρίτη.

Τις τελευταίες ημέρες σημειώθηκαν επίσης επιθέσεις χάκερ σε πύλες ουκρανικών υπουργείων.

 Σύμφωνα με τον αναπληρωτή γραμματέα του Ουκρανικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας, Serhiy Demediuk, μια ομάδα που συνδέεται με τις λευκορωσικές μυστικές υπηρεσίες βρίσκεται πίσω του.

Ο Λουκασένκο ανακοινώνει: σύντομα στρατιωτικοί ελιγμοί κοντά στα σύνορα με την Πολωνία

Τη Δευτέρα, ο Αλεξάντερ Λουκασένκα ανακοίνωσε ότι ρωσο-λεκορωσικοί στρατιωτικοί ελιγμοί θα πραγματοποιηθούν στα δυτικά της Λευκορωσίας τον Φεβρουάριο. Ο ηγέτης μίλησε με τον Λευκορώσο υπουργό Άμυνας Βίκταρ Κρένιν για τις ασκήσεις που διοργανώθηκαν στα σύνορα με την Πολωνία.

– Σχεδιάζαμε να ξεκινήσουμε τους ελιγμούς τον Φεβρουάριο. Παρακαλούμε ορίστε την ακριβή ημερομηνία και ενημερώστε μας ότι δεν θα κατηγορηθούμε από το πουθενά για κλήση στρατευμάτων, σαν να ετοιμαζόμασταν για πόλεμο – είπε ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας στον Chrenin, σύμφωνα με το πρακτορείο BiełTA.

Σημείωσε ότι η άσκηση συμφωνήθηκε με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. – Αυτοί θα πρέπει να είναι κανονικοί ελιγμοί σύμφωνα με ένα συγκεκριμένο σενάριο στην αντιπαράθεση με τις δυνάμεις της Δύσης και του Νότου – είπε ο Λουκασένκο, δείχνοντας έτσι τα κράτη της Βαλτικής καθώς και την Πολωνία και την Ουκρανία.

https://wiadomosci.wp.pl/inwazja-na-ukraine-coraz-blizej-rosja-ewakuuje-swoje-placowki-dyplomatyczne-6727677126077408a

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>