«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πατριώτες που θα ψηφίσουν Ελλάδα στις επόμενες εκλογές, κι ας μην υπάρχει, μιας και θα είναι οι τελευταίες, οι οποίες λόγω και της «απλής αναλογικής» θα δίνουν το ίδιο κυβερνητικό σχήμα που επιτρέπει το ντόπιο μαγαζί της Στοάς των ανοικτών συνόρων των «διεθνιστών» μέχρι να αναλάβουν οι Πακιστανοί την ένωση συμμαχίας με τους αδελφούς (τους) Τούρκους

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

– Όταν μιλάς για τα μπόλια, Νίκο, λίγοι σου κάνουν like.

– Το έχω ξαναπεί. Είτε ψήφισαν (κ)Ν(ου)Δ(ου) ή μπολιάστηκαν ή ανήκουν στα υπόλοιπα κόμματα του Ξενοβουλίου της κρυφής συγκυβέρνησης.

Τουλάχιστον υπάρχουν και κάποιοι Πατριώτες που θα ψηφίσουν Ελλάδα στις επόμενες εκλογές, κι ας μην υπάρχει, μιας και θα είναι οι τελευταίες, οι οποίες λόγω και της «απλής αναλογικής» θα δίνουν το ίδιο κυβερνητικό σχήμα που επιτρέπει το ντόπιο μαγαζί της Στοάς των ανοικτών συνόρων των «διεθνιστών» μέχρι να αναλάβουν οι Πακιστανοί την ένωση συμμαχίας με τους αδελφούς (τους) Τούρκους –γι’ αυτό και οι υποτίθεται σοβαροί ανταποκριτές του πολιτικού ρεπορτάζ από εδώ και στο εξής θα αρκούνται με το τί ταγέρ φόρεσε η τάδε βουλευτής ή αν το κοστούμι του τάδε πολιτικού ταιριάζει με την γραβάτα.

– Σήμερα, έτσι κι αλλοίως όλα τα κόμματα με το «ΝΑΙ» ή το «παρών» συγκυβερνούν ή πάνε για συγκυβέρνηση μετά το αποτέλεσμα.

– Με την απλή αναλογική όμως περισσότερα από δύο, τρία ή ακόμη και τέσσερα θα είναι στην διευρυμένη κομπόστα της «συγκυβέρνησης».

Άρα, ή αχρηστεύονται οι εκλογές, γι’ αυτό και έφθασαν εδώ που είναι τα πράγματα για να ισχύσει η Δικτατορία της Δημιοκρατίας, ή άλλως Παγκοσμιοποίηση, με ένα Πρόεδρο ανδρείκελο να πληρώνεται τόσο ακριβά, για να υπενθυμίζει στο πόπολο ότι και ένας υψηλά αμοιβόμενος κρατικός λειτουργός μπορεί να είναι αργόμισθος –γιατί να ρίχνουμε τα βάρη άλλωστε στους «χαμηλόμισθους» που πάνε για ούζα ή φεύγουν νωρίτερα π.χ. για να πάρουν το παιδί από το σχολείο ή να εξυπηρετήσουν την παντρεμένη γκόμενα που είναι μόνη της στο σπίτι, και κάτι τέτοια παρόμοια ψυχικά;

Φασισμός,

να επιβάλλεις την γνώμη σου με το ζόρι και σ’ όποιον αρνείται να τον σκοτώνεις, ούτε καν να τον ..εξορίζεις.

Αλλά επειδή ζούμε σε εξευγενισμένες εποχές και το αίμα ενοχλεί ή παρενεργεί στην εύρυθμη λειτουργία του δυτικού τύπου οικονομιών χρησιμοποιείς το μπόλι, όπως το ενέσιμο δηλητήριο στους υπό εκτέλεσιν φυλακισμένους των ΗΠΑ.

Εξ άλλου με την κατάργηση του Συντάγματος λόγω Δημιοκρατικής Δικτατορίας η επιστήμη είναι το εργαλείο του ευφάνταστου επιστήμονα για να αντικατασταθούν και οι δυό τους από την απρόσωπη τεχνολογία με ένα «χακάρισμα».

Αυτή είναι και η πρόοδος της ανθρωπότητος του 21ου αιώνα, αλλά με μεσαιωνικά αποτελέσματα.

Η τέχνη (του εγκλήματος) θα παρεμένει (πάντα) η ίδια, η τεχνική (είναι που φαινομενικά την) αλλάζει.

Δηλαδή μπορεί να ακούς έναν αρχηγό ή πρόεδρο ή ορθότερα δικτάτορα, αλλά λόγω χακαρίσματος δεν θα είναι αυτός, αλλά ο άλλος που δεν ψήφισες –όπως φερειπείν γινόταν προκλητικά μέχρι σήμερα η μεταγραφή του «πρώην» Κνίτη ή Ναζιστή σε κυβερνητικό κόμμα με τον μανδύα του κοστουμιού.

Μιλάμε για πολλή πρόοδο στην …ελευθερία της «ελεύθερης έκφρασης» του (αν)εικονικού κόσμου.

– Δηλαδή δεν θα προοδεύσει ποτέ ο άνθρωπος;

– Μα, πώς να προοδεύσει, αφού ο κλέφτης είναι πάντα ένα βήμα μπροστά ..για να σου προξενεί το πρόβλημα πριν καν σου δώσει την λύση που την είχε στο τσεπάκι ή τσιπάκι, στην προκειμένη περίπτωση!