«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

(Μιά ΙΣΤΟΡΙΚΗ…πραγματικότητα η οποία πρέπει να μαθευτεί..)

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΩΣ ΕΙΘΙΣΤΕ …. ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥΣ

ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ !!! Gut mornik israel ….

(Μιά ΙΣΤΟΡΙΚΗ…πραγματικότητα η οποία πρέπει να μαθευτεί..)

-Αλήθεια… γνωρίζετε ποιο ιστορικό γεγονός κρύβεται πίσω από τον εορτασμό «ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ (Χαγκ Αουρίμ)» ή της Χανουκά ή της Αφοσίωσης, από τους Εβραίους;

Αυτοί όμως μας το θυμίζουν τι ακριβώς γιορτάζουν… μαζί με την Θρησκευτική και την ελληνόφωνη πολιτική μας ηγεσία… αλλά το γεγονός ότι πρόκειται για μία ΕΞΟΧΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ – ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΟΜΟΕΘΝΩΝ ΜΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΕΥΚΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΥΣ – ουδόλως τους πτοεί, καθώς φαίνεται…

-Όπως ορίσθηκε η 25η Δεκεμβρίου, με τον ίδιο τρόπο ορίσθηκε και … η 6η Ιανουαρίου από τους «γνωστούς – αγνώστους» με την ονομασία γιορτή των «Φώτων».

-Θα πρέπει όμως πάντα να θυμόμαστε κάποια πράγματα, ΑΦΟΥ ΟΛΑ … και για πολύ συγκεκριμένους λόγους ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΧΝΙΚΑ ΣΥΓΚΕΧΥΜΕΝΑ.

-Η εβραϊκή γιορτή της ΧΑΝΟΥΚΑ (Hanukkah), η ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ (Χαγκ Αουρίμ) ή της Αφοσίωσης, είναι κινητή γιορτή, που συνήθως πέφτει στον Δεκέμβριο, του Εβραϊκού μήνα Κισλέβ, και διαρκεί 8 ημέρες.

-Κατ΄ αυτήν γιορτάζεται (σύμφωνα με τα βιβλία των Μακκαβαίων 1 και 2) η νίκη των Εβραίων επί των στρατευμάτων του επίγονου του Μ. Αλεξάνδρου, Αντίοχου (και η σφαγή των Ελλήνων που κατοικούσαν στην Παλαιστίνη) καθώς και η αναστύλωση του Ναού του Σολομώντος.

-Είναι δε γνωστή ως «εορτή των Φώτων», επειδή ανάβεται σε κάθε εβραϊκό σπίτι μία ειδική λυχνία με εννέα βραχίονες, που ονομάζεται μενορά ή χανουκά …

-Συνοψίζοντας … η «ΓΙΟΡΤΗ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ» (η «ΧΑΝΟΥΚΑ») είναι η γιορτή της πρώτης νίκης των Εβραίων επί των Ελλήνων … οπότε, μάλλον θα πρέπει να διαχωρίσουμε έστω και πολύ καθυστερημένα, τι γιορτάζουμε σήμερα !!!!!

-Fileas απο … Grigoris Makrinitsas !!!

Fileas Fonk

Ρομινα Ζαμπούφλου

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>