«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η άποψη του Künstle: αντιμετωπίζει η ΕΕ την κυριαρχία των επιτρόπων της;

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

φον ντερ Λάιεν 

 28/12/2021

Η Πρόεδρος της ΕΕ vdL οδηγεί βαρύ πυροβολικό εναντίον της Πολωνίας
Ο φόρος τιμής του Imad Karim σε αυτόν τον γείτονα της ΕΕ έχει διαγραφεί 
– Αλλά το τρέχον ντοκιμαντέρ σώθηκε 

του A lbrecht K ünstle *)

Οι Πολωνοί μοιάζουν με τους κατοίκους αυτού του γαλατικού χωριού του Αστερίξ και του Οβελίξ , που αρνήθηκε να τα βάλει με τα πάντα, από τους αυτοκρατορικούς Ρωμαίους υπό τον Καίσαρα. Όπως η Πολωνία ανήκει στην ΕΕ, όλη η Γαλατία βρισκόταν υπό την κυριαρχία της μακρινής Ρώμης. Όλη η Γαλατία; Όχι, ένα μικρό χωριό στη βορειοδυτική Ευρώπη ήθελε να διατηρήσει την ανεξαρτησία του και ήθελαν να μπορούν να κυνηγούν νόστιμα αγριογούρουνα στα δάση τους. Η Βασιλική τους Μεγαλειότητα τους επέτρεψε να το κάνουν χωρίς να πληρώνουν φόρο τιμής στους Ρωμαίους με κάπρους.

Η Πολωνία έχει επίσης αγριογούρουνα – όπως κάθε χώρα της ΕΕ! Αλλά δεν πρόκειται για μαύρες μπλούζες σαν κι αυτές.

Στην Πολωνία υπάρχουν άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένων πολιτικών και δικηγόρων, που δεν θέλουν να υποταχθούν σε κάθε αποκύημα του «νόμου» που επινοείται στις Βρυξέλλες και το Λουξεμβούργο και εγκρίνεται στο Στρασβούργο.

Παρόμοια με τους Γερμανούς συνταγματικούς δικαστές, που έδειξαν ήδη την κίτρινη κάρτα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και είχαν ήδη την κόκκινη στα χέρια.

Ευτυχώς, ωστόσο, δεν είμαστε ακόμη τόσο μακριά που η Γερμανία μπορεί πραγματικά να οδηγηθεί από το κάρο – άλλωστε είμαστε η μεγαλύτερη χώρα δωρητής στην ΕΕ.

 Μπορείς όμως να «έλκηθρο» με τους Πολωνούς – ακόμα κι αν δεν έχει χιόνι.

Η Πρόεδρος του Συμβουλίου της ΕΕ φον ντερ Λάιεν θέλει τη νικηφόρα (!) δοκιμασία της δύναμης με τη Βαρσοβία .

 Λόγω αμφιλεγόμενων αποφάσεων από τους ανώτατους Πολωνούς δικαστές, θέλει να κινήσει περαιτέρω διαδικασίες κατά της Πολωνίας.

Αλλά όχι μόνο ενάντια στις αποφάσεις τους: οι Βρυξέλλες αρνούνται την ανεξαρτησία και την αμεροληψία του πολωνικού συνταγματικού δικαστηρίου – και προφανώς θέλουν να το αντικαταστήσουν με δικαστές συμβαλλόμενα μέρη στην ΕΕ.

Αυτό συνέβαινε ήδη με τους προηγούμενους αυτοκράτορες, επέβαλαν το δικό τους νόμο στις θεματικές περιοχές.

Ακριβώς όπως ο Ιωάννης ο Βαπτιστής ήταν κάποτε ο μοναχικός τηλεφωνητής στην έρημο , έτσι και ο σκηνοθέτης Imad Karim προσπάθησε να καλέσει στην ευρωπαϊκή «έρημο» και να σπάσει μια λόγχη για τους επιτιθέμενους Πολωνούς με την ταινία του, « Ένας φόρος τιμής στην Πολωνία, εκεί , όπου αναπνέει ακόμα η ψυχή της Ευρώπης!» Στις 20 Δεκεμβρίου μου έγραψε

« Αγαπητέ Άλμπρεχτ, εδώ είναι ο σύνδεσμος για τη νέα μου ταινία που γύρισα στην Πολωνία, τη Γερμανία και το Ιράκ. 

Στην τρέχουσα ταινία μου, χρησιμοποιώ την τελευταία παράνομη μαζική μετανάστευση στα σύνορα Πολωνίας-Λευκορωσίας ως ευκαιρία να διερευνήσω το θεμελιώδες ερώτημα σε ποια Ευρώπη θα ζήσουν οι επόμενες γενιές : Σε μια Ευρώπη που κυριαρχείται κυρίως από τη Γερμανία, πολυπολιτισμική, κοινωνικά έμφυλο και ενδεχομένως έντονα προσανατολισμένο.

Ή σε εκείνη την Ευρώπη που επιδιώκουν οι ίδιοι οι Πολωνοί, οι Ούγγροι και άλλα κράτη της νοτιοανατολικής Ευρώπης, η οποία υπερασπίζεται τη συγκεκριμένη, ιστορικά αναπτυγμένη και σχετιζόμενη με τις αξίες πολιτιστική της ταυτότητα και την τηρεί ως καθοδηγητική κουλτούρα και πυξίδα για την ένταξη των μεταναστών . “

Αλλά η ταινία https://youtu.be/sqdJbim_8p4 διαγράφηκε από το youtube – οι κυβερνώντες στην Κίνα δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο. Κατ’ εντολήν ποιου διαγράφηκε η ταινία δεν είναι γνωστό, τουλάχιστον δηλώθηκε λόγω « εκφοβισμού και παρενόχλησης ».

Οι Πολωνοί στα ανατολικά σύνορα της Ευρώπης ενεργούν προς το συμφέρον των Γερμανών, αλλά προφανώς όχι προς το συμφέρον της νέας γερμανικής κυβέρνησης με τον υπουργό Εξωτερικών της Baerbock.

Γιατί αυτό θέλει η Γερμανία να είναι ανοιχτή σε όλους τους μετανάστες στον κόσμο.

 Η Γερμανία παραμένει προορισμός μεταναστών. Άλλωστε, «γάλα και μέλι» ρέει στη γη της επαγγελίας μας .

Ο βασικός μάρτυρας στην ταινία είναι ο καθηγητής Δρ. Ο Schwöbel λέει τη γνώμη του, ο οποίος εξηγεί από τα λεπτά 8 έως 10 της ταινίας γιατί η Γερμανία έγινε Μέκκα για τους παγκοσμίου φήμης:

«Τόσο η κυρία της ταινίας σας, που δεν φαίνεται απίθανη, όσο και ο κύριος, που ζει σε ένα αρχοντικό σπίτι που πολλοί Γερμανοί θα ονειρευόντουσαν, θα είχαν αν δεν την είχε στήσει ο λαθρέμπορος, αλλά είχε εκπληρώσει τα δικά του. μέρος της συμφωνίας, έκλεισε μια πολύ προσοδοφόρα επιχείρηση.

 Πάρτε για παράδειγμα την κυρία. Ας υποθέσουμε ότι το σπίτι σας αξίζει 100.000 ευρώ. Ακόμη και τότε, θα είχε καλή δουλειά με αυτή τη συμφωνία. Μετά από λίγους μήνες στη Γερμανία, η ανταλλαγή της θα είχε πληρώσει τα λεφτά της. 

Στη Γερμανία, αυτοί και τα παιδιά τους θα έχουν πλήρη ιατρική περίθαλψη.

 Επιπλέον, δωρεάν σχολική εκπαίδευση, στέγαση, επίδομα τέκνων και μηνιαία επιδόματα από το γραφείο κοινωνικής πρόνοιας, το κέντρο εργασίας ή άλλα τεχνητά δημιουργημένα μέτρα στήριξης.

 Θα έβαζα το μηνιαίο κόστος για την τετραμελή οικογένεια γύρω στα 8.000 ευρώ, τόσο για τις υπηρεσίες που ήδη περιέγραψα όσο και για άλλα έξοδα.

 Για παράδειγμα, έξοδα εγγραφής, διαμονής στη διαδικασία ασύλου, υπηρεσίες ενσωμάτωσης, επιδοτήσεις ενοικίου, μαθήματα γλώσσας, έκτακτες ιατρικές παρεμβάσεις, κοινωνικοθεραπευτικές θεραπείες και ειδικές κοινωνικές παροχές μεταφοράς, πιθανώς και για δικαστικά και δικηγορικά έξοδα, εάν αντικρούονται δικαστικές και επίσημες αποφάσεις . 

Μετά από μόλις ένα χρόνο, η τετραμελής οικογένεια θα κόστιζε στον φορολογούμενο περίπου 100.000 ευρώ. Η επένδυση των 100.000 ευρώ θα άξιζε τον κόπο για την κυρία και τα παιδιά της . (άλλο ένα λεπτό) :

 Τι δεν πρέπει να ξεχνάτε : Ένας από τους κύριους λόγους, ειδικά για τους ανθρώπους από τη Μέση Ανατολή που δεν έχουν πού να πάνε με το διαβατήριό τους, είναι το πολυπόθητο γερμανικό διαβατήριο . 

Μετά από ένα σχετικά μικρό χρονικό διάστημα, συνήθως μεταξύ 3 και 6 ετών, η πολιτογράφηση ακολουθεί αυτόματα. 

Ακόμη και ψευδείς πληροφορίες για την αιτία της φυγής, ονόματα ή ημερομηνίες γέννησης ή ακόμα και ποινικά αδικήματα δεν εμποδίζουν την πολιτογράφηση.

 Οι πολιτογραφημένες οικογένειες μπορούν στη συνέχεια να επιστρέψουν επίσημα στην ίδια πατρίδα με πλούσιους τουρίστες από την οποία διέφυγαν αρχικά. 

Το γεγονός ότι οι άνθρωποι δήλωναν εκ των προτέρων, όταν υπέβαλαν αίτηση για άσυλο, ότι η ζωή τους κινδύνευε στην πατρίδα τους, ξαφνικά δεν έχει πλέον καμία σημασία».

Παρεμπιπτόντως, η ταινία είναι ένας πραγματικός φόρος τιμής στην Πολωνία .

Θα πρέπει να περιποιηθείτε τον εαυτό σας αυτή την ώρα.

Ο Imad Karim ήταν εξαντλημένος από το lockdown και έφερε έναν δικηγόρο. Προσθέστε σε αυτό και τα άλλα έξοδα, Καρίμ:

«Ανάλογα με το επίδικο ποσό, μπορεί να είναι 5-10.000 ευρώ. Είμαι λίγο πολύ στο τέλος του δεσμού μου.

 Αυτή η ταινία μου κόστισε πάνω από 58.000 ευρώ (μέχρι στιγμής έχω πληρώσει μόνο τα έξοδα μετακίνησης, το ξενοδοχείο και τα ηχεία. Πλήρωσα περίπου 3.000 ευρώ μόνο για τα ηχεία και το στούντιο ηχογράφησης.

Ακόμα δεν έχω πληρώσει τους άλλους συναδέλφους Και τώρα έφυγε, και αν θέλω να κάνω μήνυση στο YouTube, θα μπορούσα να επιβαρυνθώ με πρόσθετα έξοδα έως και 10.000 ευρώ … Σε κανένα σημείο της ταινίας μου δεν τραυμάτισα κάποια ομάδα ή άτομο στην αξιοπρέπειά τους και πάντα προσπαθούσα να αναφέρω τα γεγονότα και αντικειμενικά, όπως έμαθα αυτό το επάγγελμα!».

Κρίνετε μόνοι σας από την ταινία.

«Δεν καταλαβαίνω πλέον τον κόσμο», γράφει ο Imad Karim. Τώρα ανέβασε την ταινία στο παλιό του κανάλι στο Vimeo.

Εδώ είναι το link για όσους δεν έχουν δει ακόμα την ταινία: https://vimeo.com/659425464 .

Λίγα λόγια για την ταινία.

Αυτή η ταινία αποτίει φόρο τιμής στην Πολωνία, όπου η ψυχή της Ευρώπης ακόμα αναπνέει! Στην ωριαία ταινία μου, αντιλαμβάνομαι τις τελευταίες αναταραχές σε σχέση με τις απόπειρες παράνομης μαζικής μετανάστευσης στα σύνορα Πολωνίας-Λευκορωσίας ως μια ευκαιρία να επιδιώξω το θεμελιώδες ερώτημα σε ποια Ευρώπη θα ζήσουν οι επόμενες γενιές: σε μια κυρίως Γερμανία κυριαρχούμενη , πολυπολιτισμική, κοινωνικά έμφυλη και πιθανώς έντονα προσανατολισμένη Ευρώπη;

Ή σε αυτήν την Ευρώπη που επιδιώκουν οι ίδιοι οι Πολωνοί, οι Ούγγροι και άλλες χώρες της νοτιοανατολικής Ευρώπης, η οποία υπερασπίζεται τη συγκεκριμένη, ιστορικά αναπτυγμένη και σχετιζόμενη με τις αξίες πολιτιστική της ταυτότητα και την τηρεί ως καθοδηγητική κουλτούρα και πυξίδα για την ένταξη των μεταναστών.

Αφιερώστε μια ώρα για να Να παρακολουθήσω μέχρι το τέλος αυτή την ταινία, στην οποία δούλεψαν πολλοί και στην οποία επενδύθηκαν πάνω από 400 ώρες δουλειάς.

Τα εκτεταμένα και δαπανηρά γυρίσματα αυτής της ταινίας έγιναν στην Πολωνία, τη Γερμανία και το Ιράκ.

Ήταν ένα από τα πιο δύσκολα, πολύπλοκα, ακριβά και συνάμα πιο όμορφα κινηματογραφικά έργα που έχω πραγματοποιήσει ως ανεξάρτητος συγγραφέας μέχρι τώρα.

Βασίζομαι στην υποστήριξή σας για τα κινηματογραφικά μου έργα χωρίς διαφημίσεις και με ένταση κόστους, τα οποία δυστυχώς δεν προβάλλονται σε κανέναν τηλεοπτικό σταθμό. Θλιβερό αλλά αληθινό! που έχω συνειδητοποιήσει ως ανεξάρτητος συγγραφέας.

Βασίζομαι στην υποστήριξή σας για τα κινηματογραφικά μου έργα χωρίς διαφημίσεις και με ένταση κόστους, τα οποία δυστυχώς δεν προβάλλονται σε κανέναν τηλεοπτικό σταθμό.

 Θλιβερό αλλά αληθινό! που έχω συνειδητοποιήσει ως ανεξάρτητος συγγραφέας. Βασίζομαι στην υποστήριξή σας για τα κινηματογραφικά μου έργα χωρίς διαφημίσεις και με ένταση κόστους, τα οποία δυστυχώς δεν προβάλλονται σε κανέναν τηλεοπτικό σταθμό. Θλιβερό αλλά αληθινό!

http://die-andere-sicht.de/2021/12/28/kuenstles-sicht-steht-der-eu-die-herrschaft-ihrer-kommissare-bevor/

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>