«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

 Άραγε τι ετοιμάζουν οι παγκόσμιοι δολοφόνοι;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Η Ρωσία προετοιμάζεται για έναν τεράστιο πόλεμο; 

Γύρω γύρω όλοι και στην μέση η φρίκη, τι ετοιμάζουν, για την διακηρυγμένη έμμεσα, μύωση του παγκοσμίου πληθυσμού;

Η Αμερική έχει γεμίσει τον τόπο με φέρετρα τάφρους, στρατόπεδα για ομαδικές ταφές, ή εγκλεισμούς ανθρώπων που τους αντιστέκονται.

Η Ρωσία βγάζει ειδικές ανακοινώσεις για ομαδικές ταφές πολλών χιλιάδων ανθρώπων;;;

Στην Αυστραλία φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια τεράστια στρατόπεδα, χωρίς να αναφέρεται η χρίση τους;;;;

Το βιολογικό όπλο των παγκόσμιων δολοφόνων, που λέγετε (κορονοϊος) κάθε ημέρα γίνεται και ποιο σφικτή θηλιά για τους ανθρώπους παγκοσμίως, μια θηλιά που όλες κρατικές μαριονέτες σε όλα τα έθνη σαν οργανωμένη ορχήστρα σφίγγουν!

Εγώ βλέπω φαντάσματα, ή η ανθρωπότητα θα παρακαλά έναν παγκόσμιο πόλεμο, που θα είναι παρανυχίδα, μπροστά σε αυτό που ετοιμάζουν;;;

Ετοιμάζουν παγκόσμια γενοκτονία, να πετάξουν και να θάψουν τους περιττούς, πολυέξοδους και άχρηστους κατά αυτούς, της τρίτης ηλικίας σε πρώτη δόση/ και μετά θα κάνουν το γενικό ξεσκαρτάρισμα σε αυτούς που σκύβουν και σε αυτούς που αντιστέκονται.

Θα μου κάποιος γιατί έτσι ξαφνικά σκοτώνουν εκατομμύρια εργατικά χέρια;;;

Μα για αυτό το κάνουν, έχουν εξασφαλίσει την τεχνική νοημοσύνη, ρομπότ/ και εκατομμύρια δυστυχισμένους αλλοδαπούς αναλώσιμους.

Η πρωτοφανής για την ανθρωπότητα παγκόσμια γενοκτονία είδη εκτελείτε σταδιακά και ο άνθρωπος κάθετε και παρατηρεί το τέλος του, που δεν είναι για αυτόν, αλλά για τον άλλον???????????????

Δυστυχώς για κάθε ερευνητή κινδυνεύει να εκτεθεί ως παραμυθάς/ και αυτό διοτι οι παγκόσμιοι δολοφόνοι σχεδίασαν να αφήσουν τις πληροφορίες ελεύθερες (ΧΑΟΣ), οι οποίες δεν μπορούν, ούτε να ταξινομηθούν, ούτε να μεταφερθούν σε άρθρα, διότι δεν μπορεί κανείς να τις ταξινομήσει τρις εκατομμύρια άρθρα κατακλύζουν το διαδίκτυο/ και ανάμεσά τους έχουν βάλει και ψευδές ειδήσεις, ώστε να μπορούν να τις διαψεύδουν και να διαβάλουν κάθε άρθρο που τους εκθέτει. Για αυτό κανείς δεν μπορεί να τα παρουσιάσει σε ένα άρθρο, ή έστω σε μερικά άρθρα.

Ένα είναι σίγουρο για εμένα, ότι αυτή τη στιγμή εκτελείται σχέδιο παγκόσμιας γενοκτονίας, με πολαπλες επιλογές των παγκόσμιων δολοφόνων, είτε με παγκόσμιο πόλεμο, είτε με άλλους τρόπους που ειδή ζούμε.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η Ρωσία προετοιμάζεται για έναν τεράστιο πόλεμο; 

Το νέο πρότυπο περιγράφει τις παραμέτρους των ομαδικών τάφων

Λίλια Καράεβα 20 Δεκεμβρίου 2021 Zamir Usmanov/Global Look Press

Από τον Φεβρουάριο του 2022, η Ρωσία εισάγει το εθνικό πρότυπο «Επείγουσα ταφή πτωμάτων σε καιρό ειρήνης και πολέμου».

Περιγράφει πώς να θάψετε γρήγορα χίλιους ανθρώπους και ποιες παραμέτρους πρέπει να έχει ένας ομαδικός τάφος.

Μιλάμε για την επείγουσα ταφή ανθρώπων και ζώων που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια στρατιωτικών συγκρούσεων, καθώς και ως αποτέλεσμα έκτακτης ανάγκης σε καιρό ειρήνης.

Οι ταφές δεν πρέπει να οργανώνονται κοντά σε πηγές ύδρευσης, στις όχθες λιμνών και ποταμών.

Το έγγραφο περιγράφει πόσο ανθρώπινο δυναμικό και πόροι χρειάζονται για την ταφή 1.000 ανθρώπων. Για ένα τέτοιο ποσό, θα πρέπει να σκαφτούν 10 λάκκοι: ο ένας είναι σχεδιασμένος για 100 άτομα.

Το πρότυπο περιέχει σχέδια με μια κατά προσέγγιση οργάνωση ενός ομαδικού τάφου. Οι λάκκοι θα έχουν μήκος 20 μέτρα, 3 πλάτος και 2,3 βάθος.

Η ευθύνη για τη συσσώρευση κεφαλαίων για μια επείγουσα ταφή ανήκει στις περιφερειακές αρχές. Καλούνται να εφοδιαστούν με φέρετρα, παθολογικούς σάκους, χλωρίνη, μείγματα για την ενίσχυση του εδάφους.

Το έγγραφο δεν αναφέρει γιατί αναπτύχθηκε αυτό το πρότυπο, γράφει το Znak.com .

Ο στρατιωτικός εμπειρογνώμονας Alexander Golts είπε στη Novye Izvestia ότι τέτοιες απώλειες, οι οποίες θα απαιτούσαν το σκάψιμο ομαδικών τάφων, θα χρειάζονταν όταν χρησιμοποιούνται όπλα μαζικής καταστροφής.

«Εκείνοι που προετοίμασαν αυτά τα πρότυπα σκέφτηκαν είτε ως μια παγκόσμια επιδημία είτε έναν παγκόσμιο πόλεμο, στον οποίο θα πέθαιναν όχι μόνο ο στρατός, αλλά και ο άμαχος πληθυσμός», είπε.

https://rusplt.ru/policy/rossiya-gotovitsya-k-voine-61c05eb.html

Διαβάστε τι συμβαίνει σε ανυποψίαστο χρόνο στην Αμερική για τον υπόλοιπο κόσμο;;;;

Ο νόμος της 29ης Αυγούστου 1916 εξουσιοδοτεί τον Αρχηγό του Στρατού, σε καιρό πολέμου, να έχει στην κατοχή του οποιοδήποτε σύστημα μεταφοράς για τη μεταφορά στρατευμάτων, υλικού ή οποιουδήποτε άλλου σκοπού που σχετίζεται με την έκτακτη ανάγκη.

Ο διεθνής νόμος έκτακτης ανάγκης για τις οικονομικές εξουσίες επιτρέπει στον Πρόεδρο να δεσμεύσει την περιουσία μιας ξένης χώρας ή υπηκόου. Αυτές οι εξουσίες μεταβιβάστηκαν στη FEMA σε μια σαρωτική ενοποίηση το 1979.

https://www.mydailyinformer.com/category/news/

Η σκιώδης κυβέρνηση ξεκινά την απομάκρυνση του Μπάιντεν αφού η Ρωσία αποκάλυψε ότι έχει ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος

Σόρτσα Φάαλ 20 Δεκεμβρίου 2021 0 σχόλια

Ειδήσεις , Πόλεμος

Μπάιντεν , Ρωσία , Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος

Ο Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών Andrey Krutskikh του Τμήματος Διεθνούς Ασφάλειας Πληροφοριών, ο οποίος αποκάλυψε συγκλονιστικά: «Ένας πόλεμος λαμβάνει χώρα, και λαμβάνει χώρα πολύ έντονα… Όσο κι αν ενεργούμε έτσι, κρύβονται, στην πραγματικότητα, εχθροπραξίες πλήρους κλίμακας συμβαίνουν στον κυβερνοχώρο… Και γενικά, τα μέσα ενημέρωσης έχουν δίκιο να λένε ότι αυτός είναι ήδη ένας Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος… Απλώς δεν γνωρίζουμε την έκταση της ζημιάς, ή ποιος θα χάσει στο τέλος, ή ποια θα είναι η διαμόρφωση του κόσμου ως αποτέλεσμα του πολέμου».

Γνωρίζοντας την πραγματικότητα ότι ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος έχει εισέλθει στην αρχική του φάση, σημειώνει αυτή η έκθεση, προκάλεσε τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών Sergey Ryabkov να εκδώσει τη ζοφερή προειδοποίηση: «Δεν πρέπει να υπάρξει περαιτέρω επέκταση του ΝΑΤΟ…Θα σταθούμε στη θέση μας…Εάν οι αντίπαλοί μας πάνε εναντίον μας, θα δουν ότι η ασφάλειά τους δεν θα ενισχυθεί…Οι συνέπειες για αυτούς θα είναι τρομερές»—μια προειδοποίηση που αντιμετώπισε πολεμοχαρείς νομοθέτες στη Γερουσία των Ηνωμένων Πολιτειών εισάγοντας νέα νομοθεσία για τον χαρακτηρισμό της Ρωσίας ως «κράτος χορηγός της τρομοκρατίας», με Η δήλωσή τους δηλώνει: «Οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί μας πρέπει να κάνουν περισσότερα για να αποτρέψουν τη Ρωσία αυξάνοντας το κόστος της επιθετικότητάς της»—μια αμερικανική πολεμική πρόκληση που απάντησε γρήγορα ο πρώτος αναπληρωτής γραμματέας Γιούρι Αβεριάνοφ, ο οποίος παρατήρησε πολύ σωστά:«Οι αμερικανικές ελίτ επιδιώκουν να πείσουν τον εαυτό τους ότι η χώρα τους είναι ακόμα η μόνη υπερδύναμη, ότι η παγκόσμια κυριαρχία της είναι αδιαμφισβήτητη και ότι ολόκληρος ο κόσμος ευθυγραμμίζεται μόνο με την Ουάσιγκτον… Υπάρχει ένα ρητό στη Ρωσία ότι όσοι δεν μπορούν να κάνουν κάτι οι ίδιοι διδάσκουν τους άλλους Αντίθετα…Αυτό κάνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες: απέτυχαν να οικοδομήσουν τη δημοκρατία στο εσωτερικό τους, αλλά έχουν πολύ ζήλο να το κάνουν σε άλλες χώρες… Τι άλλο μπορούν να κάνουν οι ηγέτες των ΗΠΑ;…Μπορούν να παίξουν μόνο ιδεολογικά παιχνίδια σε μια προσπάθεια να πείσουν τον εαυτό τους και τους άλλους ότι οι ΗΠΑ εξακολουθούν να αποτελούν παράδειγμα δημοκρατίας και έχουν το ηθικό δικαίωμα να αποφασίζουν ποιες χώρες ταιριάζουν σε αυτό το παράδειγμα… και ποιες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν καθόλου δημοκρατικές».και ότι ολόκληρος ο κόσμος ευθυγραμμίζεται μόνο με την Ουάσιγκτον… Υπάρχει ένα ρητό στη Ρωσία ότι εκείνοι που δεν μπορούν να κάνουν κάτι οι ίδιοι διδάσκουν τους άλλους… Αυτό κάνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες: απέτυχαν να οικοδομήσουν τη δημοκρατία στο εσωτερικό τους, αλλά είναι πολύ ζήλο το κάνουν σε άλλες χώρες…Τι άλλο μπορούν να κάνουν οι ηγέτες των ΗΠΑ;…Μπορούν μόνο να παίξουν ιδεολογικά παιχνίδια σε μια προσπάθεια να πείσουν τον εαυτό τους και τους άλλους ότι οι ΗΠΑ εξακολουθούν να αποτελούν παράδειγμα δημοκρατίας και έχουν το ηθικό δικαίωμα να αποφασίζουν ποιες χώρες ταιριάζουν σε αυτό το παράδειγμα… και που δεν μπορεί να ονομαστεί καθόλου δημοκρατικό».και ότι ολόκληρος ο κόσμος ευθυγραμμίζεται μόνο με την Ουάσιγκτον… Υπάρχει ένα ρητό στη Ρωσία ότι εκείνοι που δεν μπορούν να κάνουν κάτι οι ίδιοι διδάσκουν τους άλλους… Αυτό κάνουν οι Ηνωμένες Πολιτείες: απέτυχαν να οικοδομήσουν τη δημοκρατία στο εσωτερικό τους, αλλά είναι πολύ ζήλο το κάνουν σε άλλες χώρες…Τι άλλο μπορούν να κάνουν οι ηγέτες των ΗΠΑ;…Μπορούν μόνο να παίξουν ιδεολογικά παιχνίδια σε μια προσπάθεια να πείσουν τον εαυτό τους και τους άλλους ότι οι ΗΠΑ εξακολουθούν να αποτελούν παράδειγμα δημοκρατίας και έχουν το ηθικό δικαίωμα να αποφασίζουν ποιες χώρες ταιριάζουν σε αυτό το παράδειγμα… και που δεν μπορεί να ονομαστεί καθόλου δημοκρατικό».απέτυχαν να οικοδομήσουν τη δημοκρατία στο εσωτερικό τους, αλλά έχουν πολύ ζήλο να το κάνουν σε άλλες χώρες… Τι άλλο μπορούν να κάνουν οι ηγέτες των ΗΠΑ;…Μπορούν μόνο να παίξουν ιδεολογικά παιχνίδια σε μια προσπάθεια να πείσουν τους εαυτούς τους και τους άλλους ότι οι ΗΠΑ εξακολουθούν να είναι παράδειγμα δημοκρατίας και έχει το ηθικό δικαίωμα να αποφασίζει ποιες χώρες ταιριάζουν σε αυτό το παράδειγμα… και ποιες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν καθόλου δημοκρατικές».απέτυχαν να οικοδομήσουν τη δημοκρατία στο εσωτερικό τους, αλλά έχουν πολύ ζήλο να το κάνουν σε άλλες χώρες… Τι άλλο μπορούν να κάνουν οι ηγέτες των ΗΠΑ;…Μπορούν μόνο να παίξουν ιδεολογικά παιχνίδια σε μια προσπάθεια να πείσουν τους εαυτούς τους και τους άλλους ότι οι ΗΠΑ εξακολουθούν να είναι παράδειγμα δημοκρατίας και έχει το ηθικό δικαίωμα να αποφασίζει ποιες χώρες ταιριάζουν σε αυτό το παράδειγμα… και ποιες δεν μπορούν να χαρακτηριστούν καθόλου δημοκρατικές».

Σε μια προσπάθεια να αποδείξει σε ολόκληρο τον κόσμο πόσο ηθικά ακατάλληλες είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι ελίτ σοσιαλιστές ηγέτες τους, συνεχίζει αυτή η έκθεση, χθες η Ρωσική Ομοσπονδία υποστήριξε από κοινού ένα ψήφισμα των Ηνωμένων Εθνών «που καταδικάζει την εξύμνηση του ναζισμού, του νεοναζισμού και άλλων πρακτικών — ένα ψήφισμα που καταδικάζει συγκεκριμένα όσους προσφέρουν κρυφή υποστήριξη στο Εθνικοσοσιαλιστικό Γερμανικό Εργατικό Κόμμα (γνωστός και ως Ναζιστικό Κόμμα) και τον γενοκτονικό ηγέτη του Αδόλφο Χίτλερ που πυροδότησε τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο — ένα ψήφισμα καταδίκης των Ναζί που ψηφίστηκε από κάθε έθνος στον κόσμο χθες, και των οποίων τα μόνα δύο έθνη που καταψήφισαν ήταν οι Ηνωμένες Πολιτείες και η σοσιαλιστική σύμμαχός τους Ουκρανία.

In the mid-19th Century, this report details, Western colonial nations, led by the United States, ignited the Opium Wars against the Qing Dynasty rulers of China—wars that resulted in the deaths of hundreds-of-thousands Chinese citizens because of the opium flooded into their nation by Western colonizers—whose final consequence of led to the collapse of the Qing Dynasty—after which the destroyed carcass of China was devoured by Western colonizers, the United States, the Russian Empire and the Empire of Japan.

κατηγόρησε την απόφαση των ΗΠΑ ως «αδικαιολόγητη καταστολή» και υποσχέθηκε να λάβει «όλα τα απαραίτητα μέτρα» για την προστασία των κινεζικών επιχειρήσεων και η δήλωση της οποίας ανέφερε: «Η ανάπτυξη της βιοτεχνολογίας της Κίνας ήταν πάντα για την ευημερία της ανθρωπότητας… Οι σχετικοί ισχυρισμοί της αμερικανικής πλευράς είναι εντελώς αβάσιμοι».

Σε αντίθεση με τη Ρωσία που αποκαλύπτει την αλήθεια στους πολίτες της ότι η έναρξη της φάσης του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου έχει ξεκινήσει, σημειώνει αυτή η έκθεση, ο ανώτατος σοσιαλιστής ηγέτης Τζο Μπάιντεν όχι μόνο συνεχίζει να κρύβει αληθινά πράγματα, αλλά χθες τον είδε να επιτίθεται στους Αμερικανούς με το βδελυρό «Χειμώνα του Προειδοποίηση για τον θάνατο: «Κοιτάμε έναν χειμώνα σοβαρής ασθένειας και θανάτου για τους ανεμβολίαστους»—μια ποταπή προειδοποίηση που συνδυάζει τον ηγέτη της ριζοσπαστικής σοσιαλιστικής σκέψης Νόαμ Τσόμσκι καλώντας τον Μπάιντεν να «απομακρύνει τους μη εμβολιασμένους από την κοινωνία»—και αυτή την εβδομάδα σημειώθηκε πολεμοκάπηξη Ο αριστερός δημοσιογράφος Ντέιβιντ Φραμ πέρα ​​από τη συγκλονιστική απαίτηση από τα αμερικανικά νοσοκομεία και τους γιατρούς να σταματήσουν να περιθάλπουν τους μη εμβολιασμένους ασθενείς και απλώς να τους αφήσουν να πεθάνουν.

Σε ένα σημείωμα στα τέλη Νοεμβρίου, συνεχίζει αυτή η έκθεση, το διάσημο βρετανικό ιατρικό περιοδικό The Lancet δημοσίευσε μια επιστολή από τον παγκοσμίου φήμης ειδικό σε ασθένειες καθηγητή Günter Kampf, έναν παραγωγικό ερευνητή στο Πανεπιστήμιο του Griefswald στη Γερμανία, όπου δήλωσε: «Καλώ αξιωματούχοι και επιστήμονες επιπέδου να σταματήσουν τον ακατάλληλο στιγματισμό των μη εμβολιασμένων ανθρώπων, στους οποίους περιλαμβάνονται οι ασθενείς, οι συνάδελφοί μας και άλλοι συμπολίτες μας, και να καταβάλουν πρόσθετη προσπάθεια για τη συνένωση της κοινωνίας» — μια έκκληση για λογική που ακολούθησε γρήγορα το CDC του σοσιαλιστή ηγέτη Μπάιντεν που επιβεβαίωσε ότι Το 80% των περιπτώσεων Covid που προκαλούνται από την παραλλαγή Omicron στις ΗΠΑ είναι πλήρως εμβολιασμένα άτομα και το 33% από αυτά έκαναν αναμνηστικά εμβόλια—τότε είδε το CDC να προειδοποιεί ότι η παραλλαγή Omicron εξαπλώνεται γρήγορα στις ΗΠΑ και θα μπορούσε να προκαλέσει κύμα τιμωρίας μόλις Ιανουάριος – και το πιο ντροπιαστικό,Σήμερα βλέπει σε αυτούς τους Αμερικανούς να μην λένε την αλήθεια ότι το κύμα παραλλαγής Omicron που σαρώνει τη Νότια Αφρική έχει προκαλέσει πτώση των ποσοστών νοσηλείας Covid.

Τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας σε αυτό το πρακτικό σημειώνουν ότι η σοσιαλιστική τρομοκρατία που αφορά τον Covid επιβαρύνει τώρα τον πραγματικό κόσμο πολιτικό κόστος, και λόγω του σήμερα βλέπει την κυρίαρχη δεξιά σε όλη την Ευρώπη να βυθίζεται σε μια σπείρα θανάτου – μια «σπείρα θανάτου» που αυτή την εβδομάδα προκάλεσε σχεδόν 100 κυρίαρχους δεξιούς Οι Τόρις να εξεγερθούν ενάντια στον δικό τους πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον και να ψηφίσουν κατά της πρότασής του να εισαχθούν κάρτες Covid για συγκεκριμένους χώρους και εκδηλώσεις στην Αγγλία—και μετά από αυτή την εξέγερση, είδαν αυτούς τους δεξιούς Τόρις να υποφέρουν μια εκπληκτική εκλογική ήττα όταν έχασαν μια έδρα στο Κοινοβούλιο. διατηρούνται για πάνω από 200 χρόνια.

Σε αντίθεση με το παρελθόν, όταν ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός σταθμός BBC έλεγχε ό,τι επιτρεπόταν να γνωρίζει ο Βρετανός λαός, αυτό το ρεπορτάζ αναφέρει λεπτομερώς, σήμερα τα λαϊκιστικά δίκτυα ειδήσεων Sky News και GB News που λένε αλήθεια κερδίζουν δύναμη—στις Ηνωμένες Πολιτείες σήμερα,βλέπει το λαϊκιστικό αδελφό δίκτυο Sky News, το Fox News να ανακοινώνει αυτή την εβδομάδα ότι έκλεισε το 2021 ως το καλωδιακό δίκτυο με τις περισσότερες προβολές για έκτη συνεχή χρονιά—είναι σχεδόν ολοκληρωτική καταστροφή των αριστερών ειδησεογραφικών οργανισμών προπαγάνδας από το Fox News, στους οποίους προστέθηκαν τώρα φοβισμένοι αριστερών άρθρων όπως το “Right Wing Builds Its Own Echo Chamber” και “The Big Tech Empire Worryed About The Rise of the Alternative Media Platforms and The Rebel Alliance”—είναι μια αριστερή μεγάλη τεχνολογική αυτοκρατορία που ανατράπηκε στον πυρήνα της σήμερα αφού το Facebook παραδέχτηκε σοκαριστικά στο ένα δικαστήριο-βόμβα που κατέθεσε ότι οι «γεγονότες» του που χρησιμοποιούνται για τη μαζική λογοκρισία δεν είναι τίποτα άλλο από σοσιαλιστικές απόψεις – κάτι που εξηγεί περισσότερο από το γιατί μια έρευνα που μόλις κυκλοφόρησε από την Yahoo Finance έδειξε ότι το Facebook, που πρόσφατα μετονομάστηκε σε Meta, είναι η «χειρότερη εταιρεία» στον κόσμο 2021.

Με την κατάρρευση των αριστερών μέσων προπαγάνδας και τον μεγάλο τεχνολογικό έλεγχο πάνω σε αυτά που επιτρέπεται να γνωρίζουν οι Αμερικανοί, συνεχίζει αυτή η έκθεση, μόνο αυτή την εβδομάδα, μπόρεσαν να δουν τέτοιες συγκλονιστικές αποκαλύψεις να εκτίθενται όπως ο κορυφαίος βουλευτής του Σοσιαλιστικού Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ Γερουσιαστής Richard Blumenthal που παρευρέθηκε σε ένα Κομμουνιστικό Κόμμα Λειτουργία των ΗΠΑ και λέγοντάς τους: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος και με τιμή να βρίσκομαι μαζί σας σήμερα και να συμμετάσχω σε αυτή την αξιοσημείωτη περίσταση»—τους είδαμε να μαθαίνουν πώς κορυφαίοι αξιωματούχοι του FBI έκαναν σεξ με ιερόδουλες, είπαν ψέματα ενόρκως και διέφυγαν τη δίωξη—και τους είδε να τρομοκρατούνται όταν έμαθαν ότι η CIA κάλυψε τα σεξουαλικά εγκλήματα παιδιών τουλάχιστον 10 υπαλλήλων της.

Αυτή η απομαγνητοφώνηση βλέπει τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας να συμφωνούν ότι οι άνευ προηγουμένου αλήθειες και γεγονότα που αποκαλύπτονται τώρα στους Αμερικανούς έχουν αποσταθεροποιήσει το οικοδόμημα «Shadow Government-Deep State» που ελέγχει πραγματικά τις Ηνωμένες Πολιτείες — μια «σκιώδη κυβέρνηση» για την οποία ο Πρόεδρος Theodore Roosevelt αποκάλυψε: «Πίσω η φαινομενική κυβέρνηση κάθεται ενθρονισμένη μια αόρατη κυβέρνηση που δεν οφείλει καμία πίστη και δεν αναγνωρίζει καμία ευθύνη στον λαό» —και φοβούμενος είδε τον Πρόεδρο Γούντροου Γουίλσον να αποκαλύπτει:«Από τότε που μπήκα στην πολιτική, μου εκμυστηρεύτηκαν κυρίως αντρικές απόψεις… Μερικοί από τους μεγαλύτερους άντρες στις Ηνωμένες Πολιτείες, στον τομέα του εμπορίου και της κατασκευής, φοβούνται κάτι… Ξέρουν ότι υπάρχει μια εξουσία κάπου τόσο οργανωμένη , τόσο λεπτές, τόσο άγρυπνες, τόσο αλληλένδετες, τόσο ολοκληρωμένες, τόσο διάχυτες, που καλύτερα να μην μιλούν πάνω από την ανάσα τους όταν μιλούν καταδικάζοντας γι’ αυτό».

Ανάμεσα στους σπάνιους ιδιώτες που έχουν επαφή με τη «σκιώδη κυβέρνηση» και που γνωρίζουν τις μυστικές εσωτερικές λειτουργίες της, συνεχίζει αυτή η έκθεση, είναι ο παγκοσμίου φήμης στρατιωτικός ιστορικός καθηγητής Paul Robinson στο Πανεπιστήμιο της Οττάβα, ο οποίος στην ανοιχτή επιστολή του «Μια παρεξήγηση» που μόλις κυκλοφόρησε Between NATO & Russia Could Cause A Catastrofe» σημείωσε τον θάνατο του καθηγητή του Πανεπιστημίου Κολούμπια Ρόμπερτ Τζέρβις την περασμένη εβδομάδα—ένα κρίσιμο γεγονός γιατί, την 1η Απριλίου 1968, είδε τον καθηγητή Τζέρβις να δημοσιεύει την πραγματεία του «Υποθέσεις για την εσφαλμένη αντίληψη», που, για σχεδόν 53 -χρόνια, υπό την προϋπόθεση της πνευματικής καθοδήγησης που χρειάζονταν οι ηγέτες και οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής της Αμερικής και της Σοβιετικής Ένωσης για να καταλάβουν ο ένας τον άλλον, ώστε να αποτρέψουν την έναρξη ενός θερμοπυρηνικού πολέμου – και στην ανοιχτή επιστολή του,βλέπει τον καθηγητή Robinson να προειδοποιεί ότι λόγω των παράφρων και ασυνάρτητων ενεργειών του σοσιαλιστή ηγέτη Μπάιντεν σε σχέση με τη Ρωσία: «Τα σήματα που στέλνονται δεν είναι τα σήματα που λαμβάνονται».

Τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας στην ενότητα συμπερασμάτων αυτής της απομαγνητοφώνησης σημειώνουν ότι η «σκιώδης κυβέρνηση» σηματοδοτεί τις προθέσεις της μέσω έγκυρων άρθρων «εφημερίδας ρεκόρ» που προέρχονται ανώνυμα από υψηλόβαθμους κυβερνητικούς αξιωματούχους των ΗΠΑ—και εντός 7 ωρών από τη δημοσίευση της ανοιχτής επιστολής του καθηγητή Ρόμπινσον προειδοποιώντας για έναν επικείμενο πόλεμο μεταξύ Ρωσίας και Αμερικής, η «εφημερίδα του ρεκόρ» New York Times δημοσίευσε στην πρώτη της σελίδα ένα άρθρο βασισμένο σε πληροφορίες που παρείχαν ανώνυμοι υψηλόβαθμοι κυβερνητικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ με τίτλο «Πώς το ημερολόγιο του Άσλεϊ Μπάιντεν έφτασε στο Project Veritas »—και άρθρο στο οποίο αποκαλύπτει: «Η αστυνομία εξέτασε το περιεχόμενο της τσάντας και γρήγορα διαπίστωσε ότι ανήκε στην κα Μπάιντεν… Η έκθεση ανέφερε ότι η αστυνομία επικοινώνησε τόσο με τη Μυστική Υπηρεσία όσο και με το FBI.που αργότερα συνέλεξε τα αντικείμενα»—μια εκπληκτική αποκάλυψη που επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα του ημερολογίου του Άσλεϊ Μπάιντεν—είδε αυτό το άρθρο να αποκαλύπτει «Στη μέση αυτής της ανταλλαγής, ένας συντηρητικός ιστότοπος, το National File, δημοσίευσε αποσπάσματα από το ημερολόγιο στις 24 Οκτωβρίου 2020 και το πλήρες ημερολόγιο δύο μέρες αργότερα, αν και έλαβε λίγη προσοχή»—μια σοκαριστική αποκάλυψη γιατί κατευθύνει τον κόσμο και όλους τους ερευνητές του δημοσιογράφους, την πλήρη και άμεση προσοχή στο άρθρο-βόμβα του National File «ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το ημερολόγιο Ashley Biden Reveals Child Sex Τραύμα, κατάχρηση ναρκωτικών, δυσαρέσκεια για τον Τζο»—και όπου, στις δικές της επιβεβαιωμένες χειρόγραφες εγγραφές στο ημερολόγιο,Η Άσλεϊ Μπάιντεν περιγράφει πώς ο πατέρας της Τζο Μπάιντεν την ανάγκασε να κάνει γυμνό ντους μαζί του όταν ήταν μικρό κοριτσάκι και την παρενοχλούσε σεξουαλικά – όλα αυτά επιβεβαιώνουν ότι η «σκιώδης κυβέρνηση» έχει χορτάσει από τον σοσιαλιστή ηγέτη Μπάιντεν και τώρα βρίσκεται στο διαδικασία να τον κατεβάσουν πριν προλάβει να πυροδοτήσει πλήρως τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και να τους καταστρέψει στη διαδικασία.

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΑΡΘΡΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΕΙ.

Σας βάζω και μερικά άρθρα, να έχετε μια ποιο σφαιρική άποψη!

τελευταίες δημοσιεύσεις

Η σκιώδης κυβέρνηση ξεκινά την απομάκρυνση του Μπάιντεν αφού η Ρωσία αποκάλυψε ότι έχει ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος

Ο Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών Andrey Krutskikh του Τμήματος Διεθνούς Ασφάλειας Πληροφοριών, ο οποίος αποκάλυψε συγκλονιστικά: «Ένας πόλεμος λαμβάνει χώρα, και λαμβάνει χώρα πολύ έντονα… Όσο κι αν ενεργούμε έτσι, κρύβονται, στην πραγματικότητα, εχθροπραξίες πλήρους κλίμακας …
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αυτή η αρχαία θεραπεία «Θεραπεύει όλες τις ασθένειες» HIV, AIDS, διαβήτη, καρκίνο, εγκεφαλικό και αρθρίτιδα

Τι είναι η Εναλλακτική Ιατρική; Η εναλλακτική ιατρική περιλαμβάνει μια σειρά από θεραπευτικές προσεγγίσεις. Πολλοί είναι ολιστικοί στην προσέγγιση. Αυτό σημαίνει ότι συνδέουν το νοητικό, το σωματικό, το συναισθηματικό και το πνευματικό. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα εναλλακτικής ιατρικής για το AIDS και τον HIV. Είναι σημαντικό…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η προειδοποίηση της Αμερικής είναι «Πέραν του Σημείου Χωρίς Επιστροφή» – «Καταπληκτική πορεία καταστροφής» που πυροδοτείται από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ υποστηρίζει τη Ρωσία και την Κίνα

Η Ρωσία, η Ινδία και η Κίνα μπορούν να διεξαχθούν στο εγγύς μέλλον, λέει σχετικά με αυτό το θέμα, ο βοηθός του Προέδρου Γιούρι Ουσάκοφ δήλωσε: «Ο Πρόεδρος Πούτιν ενημέρωσε τον Κινέζο Πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ για την επίσκεψη στο Νέο Δελχί στις 6 Δεκεμβρίου σε αυτό το πλαίσιο…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προειδοποίηση 200% απόδειξη ότι θα ξεκινήσουν την παγκόσμια επαναφορά νομισμάτων Οικονομική κατάρρευση 2022 — Η Αμερική καταρρέει σε ύφεση!

Σε μόλις έξι εβδομάδες, ολόκληρη η παγκόσμια οικονομία διαλύθηκε εντελώς. Σε όλο τον κόσμο βλέπουμε τους αριθμούς να πέφτουν πιο γρήγορα από ποτέ, και οι προοπτικές για το υπόλοιπο του έτους είναι εξαιρετικά ζοφερές. Φόβος…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Η σκιώδης κυβέρνηση ξεκινά την απομάκρυνση του Μπάιντεν αφού η Ρωσία αποκάλυψε ότι έχει ξεκινήσει ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος

Ο Διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών Andrey Krutskikh του Τμήματος Διεθνούς Ασφάλειας Πληροφοριών, ο οποίος αποκάλυψε συγκλονιστικά: «Ένας πόλεμος λαμβάνει χώρα, και λαμβάνει χώρα πολύ έντονα… Όσο κι αν ενεργούμε έτσι, κρύβονται, στην πραγματικότητα, εχθροπραξίες πλήρους κλίμακας …
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η προειδοποίηση της Αμερικής είναι «Πέραν του Σημείου Χωρίς Επιστροφή» – «Καταπληκτική πορεία καταστροφής» που πυροδοτείται από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ υποστηρίζει τη Ρωσία και την Κίνα

Η Ρωσία, η Ινδία και η Κίνα μπορούν να διεξαχθούν στο εγγύς μέλλον, λέει σχετικά με αυτό το θέμα, ο βοηθός του Προέδρου Γιούρι Ουσάκοφ δήλωσε: «Ο Πρόεδρος Πούτιν ενημέρωσε τον Κινέζο Πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ για την επίσκεψη στο Νέο Δελχί στις 6 Δεκεμβρίου σε αυτό το πλαίσιο…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Πούτιν διέταξε τον στρατό να εκδιώξει τα αμερικανικά στρατεύματα από τη Συρία καθώς το Πεντάγωνο εκρήγνυται — Ο κορυφαίος στρατηγός των ΗΠΑ προειδοποιεί για παγκόσμια καταστροφή μετά τη μετακίνηση του Πούτιν στο καταφύγιο πυρηνικού πολέμου — «Μπορούμε να καταστρέψουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες σε λιγότερο από μισή ώρα»

Ο Πρόεδρος Πούτιν μεταφέρθηκε σε ένα υπόγειο κέντρο διοίκησης πυρηνικού πολέμου και δείχνει προς το «Νέο Μεγάλο Παιχνίδι» για τον τερματισμό της παράνομης κατοχής της Συρίας από την Αμερική από τη ρωσική στρατιωτική δύναμη. Όπως και η χθεσινή έκθεση, έτσι και αυτή κατατάσσεται στην υψηλότερη…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Μπάιντεν απειλεί 3,5 ​​εκατομμύρια Ρώσους στρατιώτες με 10.000 Αμερικανούς στρατιώτες

Ο Τζο Μπάιντεν είπε στους δημοσιογράφους χθες: «Το έχω καταστήσει απολύτως σαφές στον Πρόεδρο Πούτιν… Αν προχωρήσει στην Ουκρανία, οι οικονομικές συνέπειες για την οικονομία του θα είναι καταστροφικές… Ο αντίκτυπος όλων αυτών στη Ρωσία και τη στάση του, τα υπόλοιπα …
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι συνομιλίες Πούτιν-Μπάιντεν τελειώνουν με την αμερικανική έκκληση για καταστροφή πυρηνικού πολέμου στη Ρωσία — Ο Πούτιν εξουσιοδοτεί πυρηνικά πλήγματα καθώς το ΝΑΤΟ σπάει και ο Μπάιντεν πηγαίνει στο καταφύγιο

Ο Πρόεδρος Πούτιν και ο Ανώτατος Σοσιαλιστής Ηγέτης Τζο Μπάιντεν, σημειώνουν ότι είχαν προηγηθεί μια χιονοστιβάδα ψευδών ειδήσεων αριστερών αμερικανικών προπαγανδιστικών μέσων, για τα οποία δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ: «Ένας τεράστιος όγκος ψεύτικων ειδήσεων δημοσιεύεται στο…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Ρωσία διώχνει διπλωμάτες Μπάιντεν καθώς η Αμερική πλησιάζει στην επανάσταση του «νεκρού προέδρου».

Ο Πρόεδρος Πούτιν προειδοποίησε χθες το ΝΑΤΟ και τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι οποιαδήποτε ανάπτυξη στρατευμάτων ή πυραύλων στην Ουκρανία θα περνούσε την «κόκκινη γραμμή» και θα «προκαλούσε στρατιωτική απάντηση» και δήλωσε: «Η εμφάνιση τέτοιων απειλών αντιπροσωπεύει μια «κόκκινη γραμμή»…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Ρωσία προειδοποιεί τον Μπάιντεν για «πολύ επικίνδυνη αυταπάτη» καθώς η Γερμανία σχεδιάζει την ευρωπαϊκή εξαγορά

Ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ Προειδοποιώντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι σύμμαχοί τους σχεδιάζουν συγκρουσιακά σχέδια στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού, λέει ότι προειδοποιεί περαιτέρω ότι ο στρατιωτικός εξοπλισμός του ΝΑΤΟ μεταφέρεται στα σύνορα με τη Ρωσία και δήλωσε: «Ο Πρόεδρος Πούτιν μίλησε…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η «Κόκκινη Παρασκευή» αρχίζει την αντίστροφη μέτρηση για την «Ημέρα που τελείωσε ο κόσμος»

Η μορφή Ρωσίας-Ινδίας-Κίνας που προωθεί μια πολυπολική παγκόσμια τάξη για να σπάσει την παγκόσμια ηγεμονία των Ηνωμένων Πολιτειών, λέει ότι αυτή η κίνηση προς την ειρήνη συνέπεσε με την άφιξη Αμερικανών νομοθετών στην Ταϊβάν, κάτι που προκάλεσε το κινεζικό υπουργείο Άμυνας να προειδοποιήσει: «Ειδικά για το ζήτημα της Ταϊβάν, η Κίνα…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Δρ Pierre Gilbert προειδοποιεί από το 1995 τα μαγνητικά εμβόλια — Αυτά τα εμβόλια θα καταστήσουν δυνατό τον έλεγχο των ανθρώπων

Ο Δρ. Pierre Gilbert είναι παντρεμένος και πατέρας 4 παιδιών. Γεννήθηκε στο Trois-Rivières Ouest, στην επαρχία του Κεμπέκ, αν και έζησε στις Μπαχάμες και στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το 1962, μετά από ένα μάθημα στο κολέγιο στις επιστήμες, αποφοίτησε…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ προετοιμάζει πάνω από 12.000 στρατοδικεία για Covid Jab Refuseniks

Η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα προειδοποιώντας τις Ηνωμένες Πολιτείες ότι οι προσπάθειες να διευθετήσουν τη σύγκρουση στο Ντονμπάς στην Ουκρανία με τη βία «θα καταλήξουν σε ανυπολόγιστη τραγωδία», λέει ότι σε πείσμα αυτής της προειδοποίησης, ο Ανώτατος Σοσιαλιστής Ηγέτης Τζο Μπάιντεν διέταξε την US Air…
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πλοήγηση ανάρτησης

… 95 Επόμενο →

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>