«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μπράβο ρε Κουρουμπλη Επαναστάτη???????? Που σε πόνεσε η δολοφονία των Ελλήνων??????????????????

Και λίγα τεστ κοπράνων της βουλής και του επαναστάτη Κουρουμπλη!!!!!

Κουρουμπλής: Και οι Έλληνες της Μικράς Ασίας μπήκαν ως λαθραίοι στην Ελλάδα !!!!

Αλήθεια εσύ δεν είσαι τόσα χρόνια σε αυτήν την εγκάθετη βουλή, και ως βουλευτής/ και ως υπουργός;;;;;;

Εσύ δεν συμμετείχες στους ανθρώπους που εξαναγκάσατε σε οικονομική καταστροφή και τελικά σε χιλιάδες αυτοκτονίες;;;;;

Στο μάτι δεν ήσουν στην κυβέρνηση που άφησε κατά διαταγή του ΝΑΤΟ να καούν αθώοι πατριώτες σου;;;;;;

Πως και δεν τα βρόντηξες τότε με τα μνημόνια, με τις Πρεσπες, με το ξεπούλημα της πατρίδος μας;;;;

Σηκώθηκες ξαφνικά και είδες τους δολοφόνους των Ελλήνων, αλλά τον εαυτό σου πουθενά….. Και είπες άι στο διάολο δολοφόνοι, δεν αντέχω άλλο να είμαι στην αντιπολίτευση, έχω μάθει σε υπουργικούς θώκους, το έχω στο αίμα μου/ και επαναστάτισσα!!!!!

Και είπες, για αυτό θα φύγω από αυτούς τους ιλαρούς και χωρίς ηθική και θα πάω εκεί που θα αναδειχτώ ως πατριώτης επαναστάτης?????????????????????

Το θέμα είναι πουτανιτσα Κουρουμπλη, ότι είσαι μεγάλη πουτανιτσα, ξεπέρασες και τον μεγάλο δάσκαλο τον Ψαριανό!!!

Αυτά τα θυμάσαι;;;;;

(«Το όνομα “Παπανδρέου” εξακολουθεί να διαμορφώνει τη συναισθηματική προδιάθεση σε πολύ κόσμο και θα αφυπνίσει συναισθήματα», υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στον Alpha 98,9.
Μάλιστα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής προειδοποίησε τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί όπως είπε «τίποτα δεν είναι σταθερό στην πολιτική».)

Εμένα Κουφαλιτσα Κουρουμπλη δεν με ξεγελάς για το τι πολιτική πουτανιτσα είσαι/ και ούτε θα ασχολιόμουνα με τέτοιο παράσιτο που είσαι, ένα από τα 300+1, το κάνω μόνο για τους νέους, να μην πέσουν στην παγίδα σου/ και στην παγίδα του Ευρωπαίου Ανδρουλάκη, που και αυτός ευελπιστεί να κυβερνήσει, Όλα τα καλοζωισμένα ξέκολα, προδότες, γενίτσαροι γίνονται βουλευτές, υπουργοί, πρωθυπουργοί, γιατί όχι και εσύ Ανδρουλάκη με επαναστάτες όπως ο Κουρουμπλης;;;;

Από δουλικούς μαλακες και συμφεροντολόγους να φάνε και οι κότες!!!!

Από αυτά τα παράσιτα, τις βδέλλες έχει πολλά η ΕΛΙΤ κοινωνία!

Είτε με την Δεξιά, είτε με το Σύριζα θα τα βρείτε!

Ελληνικέ λαέ η εγκάθετη βουλή των 300+1 προδοτών Εβραίων κηφήνων, δεν πρέπει να πάρουν ξανά την Ελληνική εξουσία/ και αυτό συνεπάγεται θυσίες!

Αν δεν θέλεις να κάνεις θυσίες, μικρές η μεγάλες, παρήγγειλε την κάσα σου, σάβανο, ένα φτυάρι, διότι σύντομα θα μήνης νεκρός και άταφος, να θυμίζεις την φρίκη της αδιαφορίας σου, γιατί κοιτούσες τους θεατρίνους της πολιτικής και όχι τους αληθινούς επαγγελματίες βιοπαλαιστές, που ακόμα και ένας θυρωρός είναι καλύτερος από αυτά τα 300+1 πολιτικά παράσιτα.

Δυστυχώς θα σε στενοχωρήσω νεαρέ μου νεοέλληνα, δεν έχεις άλλη επιλογή, από το να δεχτείς να είσαι ένα πειραματόζωο με φρικτό τέλος, ή φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους!

Δείξε μου ότι σαν νέος διαλέγεις των αγώνα για ένα ελληνικό σύνταγμα με ολική επανάσταση/ και εγώ θα είμαι πρώτος μπροστά ασπίδα για να δεχτώ τις σφαίρες που προορίζονται για σένα.

Έλληνες ακόμα και αν κατέβη ο θεός των Ελλήνων, αυτοί οι 300+1 της εγκάθετης βουλής θα έχουν ένα φρικτό τέλος για τις δολοφονικές μέρες και έργα τους.

Χριζόμαστε ολοκληρωτική ρήξη, χάσαμε με την αδιαφορία μας, τις ήπιες ανατροπές, τώρα η σωτηρία ζητά αίμα και θυσίες.

Ακούω κάποιους νέους φωστήρες που διατυμπανίζουν, επαναστάτες????????

Αλλά με νόμιμα μέσα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Πως θα γίνει αυτό, από την στιγμή που δεν λειτουργεί το σύνταγμα, έστω και αυτό το ξενόφερτο, οι νόμοι στο σύνολό τους είναι αντισυνταγματικοί και παράνομοι, με ποια νομιμότητα θα αντιπαλέψουν????????????????

Όλοι μα όλοι για την πουτανα την πολυθρόνα σε στιλ καναπέ!

Και λίγα τεστ κοπράνων της βουλής και του επαναστάτη Κουρουμπλη!!!!!

Manos Meimarakis
Aπο τη μια υποχρεωτικές οι εξετάσεις (για να κρατηθούν οι φαρμακευτικες και όλο το παραϊατρικο κύκλωμα) κι από την άλλη… αυστηρές ποινές στους καρκινοπαθεις (γιατί το κράτος δεν έχει να πληρώσει). Κι έτσι χρυσώνουν το χάπι!
—————————
Το σχέδιο  Κουρουμπλή για τον καρκίνο: Αν νοσήσεις και δεν είχες κάνει τσεκ απ, θα πληρώσεις ακριβά τη θεραπεία.

Υποχρεωτικές σκοπεύει να καταστήσει για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες τις προληπτικές εξετάσεις για τέσσερις διαδεδομένες μορφές καρκίνου ο υπουργός Υγείας κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής. 

Το σχέδιο αναφέρει πως οι αμελείς πολίτες, οι οποίοι θα παραλείπουν να κάνουν τα επιβεβλημένα τσεκ-απ θα έρχονται αντιμέτωποι με μεγάλες ποινές σε περίπτωση που στο μέλλον νοσήσουν.
Το σχέδιο που επεξεργάζεται το υπουργείο Υγείας και θα θέσει σε διαβούλευση στους αρμόδιους φορείς αφορά τη μαστογραφία και το τεστ pap για τις γυναίκες, το PSA (προστατικό αντιγόνο) και την κλινική εξέταση του προστάτη για τους άνδρες, ενώ και για τα δύο φύλα θα επιβληθεί η διενέργεια κολονοσκόπησης και τεστ κοπράνων.
Με τις εξετάσεις αυτές το Υπουργείο σκοπεύει να συμβάλει σημαντικά στην πρόληψη τεσσάρων τουλάχιστον εξαιρετικά διαδεδομένων μορφών καρκίνου που προσβάλλουν τους Έλληνες: καρκίνοw του μαστού, του τραχήλου της μήτρας, του προστάτη και του παχέος εντέρου.

Για τους παραπάνω καρκίνους, οι επιδημιολογικές μελέτες φανερώνουν πως επίκειται μεγάλη αύξηση εντός της προσεχούς 20ετίας, εξαιτίας του καπνίσματος και της κακής διατροφής αναφέρει το δημοσιεύμα.
Όπως εξηγεί ο υπουργός Υγείας μιλώντας στον «Ελεύθερο Τύπο», η πρόληψη του καρκίνου πρέπει να γίνει συνείδηση όλων των πολιτών-κάτι που δεν ισχύει μέχρι σήμερα. «Σαν λαός είμαστε αμελείς σε ό,τι αφορά την υγεία μας.

Το αποδεικνύει το γεγονός πως πρόσφατα υλοποιήθηκε πρόγραμμα αντικαρκινικών εξετάσεων για 60.000 ωφελούμενους στο οποίο προσήλθαν να εξεταστούν μόλις 7.000 άτομα» λέει ο κ. Κουρουμπλής.
Και συνεχίζει: «Προσανατολιζόμαστε στο να θεσπίσουμε ως υποχρεωτικές τις προαναφερθείσες εξετάσεις και όσοι δεν είναι συνεπείς θα αντιμετωπίζουν ως ποινή την υποχρέωση να συμμετέχουν στο κόστος της νόσου, εφόσον αρρωστήσουν».

Η ποινή για την οποία μιλά ο υπουργός είναι δυσβάσταχτη, καθώς υπάρχει σκέψη να επωμίζεται ο αμελής πολίτης το 50% του κόστους της νόσου.

Σημειώνεται πως η θεραπεία του καρκίνου ανέρχεται σε χιλιάδες ευρώ μηνιαίως και κανένας ασθενής δεν μπορεί να πληρώσει τέτοιου είδους εξωφρενικά ποσά από τη τσέπη του-ειδικά στην μνημονιακή Ελλάδα.

http://www.press-gr.com/2015/08/blog-post_183.html

Αυτός είναι ο Κουρουμπλης, θαυμάστε τον!!!

Κουρουμπλής: Και οι Έλληνες της Μικράς Ασίας μπήκαν ως λαθραίοι στην Ελλάδα

Σε σύγκριση των μεταναστευτικών ροών από την Τουρκία προς τα νησιά του Αιγαίου με τους Έλληνες που ξεριζώθηκαν κατά την Μικρασιατική Καταστροφή προχώρησε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην βουλευτής, Παναγιώτης Κουρουμπλής αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «και τότε οι Έλληνες μπήκαν ως λαθραίοι γιατί τους ζητούσαν διαβατήρια».

Συγκεκριμένα, σε συζήτηση για το προσφυγικό-μεταναστευτικό στην εκπομπή “Western” του Kontra Channel, ο κ. Κουρουμπλής ανέφερε πως «είχαμε τα ίδια γεγονότα που ζούμε τώρα τις παραμονές της Μικρασιατικής Καταστροφής».

Μάλιστα, στην αντίδραση που προκλήθηκε on air για τον ανόμοιο χαρακτήρα της σημερινής κατάστασης με το ιστορικό γεγονός της Μικρασιατικής Καταστροφής και τον ξεριζωμό των Ελλήνων, ο κ. Κουρουμπλής υπεραμύνθηκε της άποψής του, λέγοντας πως «τρεις μέρες πριν την Καταστροφή βγήκε διάταγμα που έλεγε πως οι Ίωνες θα μπουν μόνο αν έχουν διαβατήριο».

https://www.enikos.gr/politics/kouroumplis-kai-oi-ellines-tis-mikras-asias-bikan-os-lathraioi-st/1378229/

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>