«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το ΙΕΡΟ ΑΙΜΑ δεν θέλει τον Έλληνα να γνωρίζει για τεχνολογία και ανάπτυξη

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗΣ

Είναι γεγονός πλέον η μείωση της πραγματικότητας του Έλληνα σε ένα κελί απο χαρτί με τις διαστάσεις του να μικραίνουν συνεχώς με τρόπο που να μη του επιτρέπει να αναπνεύσει, να σκεφτεί, να αποφασίσει και να πράξει.

Στη πρώτη φάση ήταν τα μνημόνια και στη δεύτερη φάση ήλθαν τα ειδικά μέτρα απο τον κορωναϊό.

Στη τρίτη η εθνική ήττα.

ΜΕΙΩΣΗ ΧΩΡΟΥ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ

Στα βασικά θέματα της επικοινωνιακής πραγματικότητας που επιβάλλουν τα ΜΜΕ του Εσκομπάρ και που διαφέρει κατά πολύ από την πραγματικότητα των εξελίξεων στην γεωπολιτική της περιοχής μας, ένα χώρο στον οποίο η χώρα μας δεν έχει παρουσία και λειτουργεί με πολύ αδρανή μεθοδολογία για την εξυπηρέτηση των ΙΕΡΩΝ ΦΙΛΩΝ και των συναφών, συζητώνται τρία μόνο θέματα:

Ο Κορωναϊός ) με αποτυχία (

Η ΑΟΖ και τα κοιτάσματα ) με αποτυχία (

Οι γενικές διαπιστώσεις σε ότι φαίνεται με το μάτι μιας γιαγιάς με καταρράκτη ) με αποτυχία που αυξάνει την αδιαφορία (

Αποκρύπτεται συνεχώς ο τεράστιος εξωτερικός και εσωτερικός κρατικός δανεισμός, ο δείκτης φτώχειας, η μεταφορά της ζημίας απο τα κλεμμένα / κόκκινα δάνεια των τραπεζών στο έλλειμμα, η έλλειψη υποδομών και παραγωγής, το χαμηλό και οπισθοβαρές επιστημονικό επίπεδο (20% οι πραγματικά εμβολιασμένοι στην Ελλάδα και αφήνουν συνωστισμό στα μπάρ και στα ΜΜΜ), ο χαμηλός δείκτης ανταγωνιστικότητας, η απεμπόληση κάθε οικονομικής δραστηριότητας χωρίς σχεδιασμό αντί πινακίου φακής κλπ. και όλα όσα έχουν σχέση με καταγραφές, στατιστικές και πληροφόρηση.

ΤΟ ΙΕΡΟ ΑΙΜΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ και ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ

Όλα οδηγούν την χώρα μας σε ανασφαλή και λάθος εκπροσώπηση στα διεθνή συνέδρια απο εγκάθετους και ελληνόφωνους.

Όσο πιο μικρή και ασθενής είναι μια χώρα τόσο μικρότερη εκπροσώπηση των συμφερόντων της έχει από τους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Το είδαμε στη Λιβύη, στη συμφωνία με την Αίγυπτο και την Ιταλία για την ΑΟΖ, στην απουσία έρευνας και ανάπτυξης και στην απουσία στα εσωτερικά και εξωτερικά δρώμενα γενικώς.

Το ΙΕΡΟ ΑΙΜΑ αφυδατώνει κάθε ζωντανό ιστό που προσπαθεί να δηλώσει τη παρουσία του, να εκφρασθεί και να εκφράσει μια συνιστώσα της χώρας.

Δεν είναι απορίας άξιο η σημερινή εκπροσώπηση στη Βουλή, στα ΜΜΕ, στα ΑΕΙ, στη Δικαιοσύνη, στην εκπαίδευση και στη πληροφόρηση που έχουν δημιουργήσει ένα κόσμο αποκοίμησης του Έλληνα και ένταξής του σε μια πραγματικότητα επικοινωνιακής φύσης που δεν αντανακλά σε τίποτα ούτε τη βιώσιμη πραγματικότητα ούτε και τη βιώσιμη δανειοδότηση.

ΤΟ ΙΕΡΟ ΑΙΜΑ ΔΙΩΚΕΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ

Έχουμε το Ιερό Κούρεμα των Ιδεών και των Ανθρώπων μέσα από μηχανισμούς χρόνων.

Μιλάμε για μια φυλακή του Έλληνα στην εποχή των πάγων, αποκοπή και φυσικά απαγόρευση επισκεπτηρίου σε όσους από το εξωτερικό θέλουν και μπορούν να βγάλουν από το πηγάδι τον νεκρό που ζει με τις αναθυμιάσεις μιας πολιτιστικής ιστορίας που φιγουράρει στα τουριστικά τραπεζάκια των νησιών.

Η ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΙΕΡΟ ΑΙΜΑ

Ο σύγχρονος Έλληνας πολίτης δεν γνωρίζει ούτε τα βασικά της σύγχρονης παγκόσμιας πραγματικότητας.

Τον έχουν μάθει να αμφισβητεί και να οπισθογυρίζει.

Δικαιολογημένα, αφού η Δικαιοσύνη είναι για τη προστασία των ολίγων.

Σε μια κοινωνία χωρίς αξιοκρατία και δίκαιο, με τόση διαφθορά και διαπλοκή δεν μπορεί να φτιαχτεί τίποτα που να μείνει για τους επόμενους.

Όλα πίτα και ο δικός μας για αρχηγός.

Προσεταιρίσου, διαίρει και βασίλευε.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΧΑΝΕΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ…

Ήθελα να σας γράψω με τι τρόπο προχωράμε από την κατασκευή υλικών στη διαμόρφωση τους βάσει σχεδιασμού και προοπτικής, στη δημιουργία μετά-υλικών μετά-ηλεκτρονικών και μετά-συσκευών, το που μπαίνει το σχέδιο, η καινοτομία, η κατασκευή και το κόστος.

Στη φωτογραφία (1) βλέπετε ένα κεραμικό σε μορφή σφαίρας.

Αν παρατηρήσετε την επιφάνεια της είναι λίγο ανώμαλη.

Στην Ελλάδα δεν φτιάχνονται καν οι πιο απλές και βασικές δομές της κατασκευής ενός τεχνολογικού  προϊόντος.

Δεν ξέρετε π.χ. να φτιάξετε αυτό το υλικό σε διάφορες ποιότητες και μεγέθη και να του δώσετε ιδιότητες και μιλάω και για βιομηχανικό επίπεδο.

Η Τουρκία μπορεί όμως.

Η Ελλάδα τα λεφτά των υποδομών τα τρώει με φίλους και σε έργα βιτρίνας.

Δεν έχουν στην Ελλάδα ούτε την τεχνολογία να κάνουν λεία μια επιφάνεια ενός κεραμικού χωρίς να χαλάσει η  σφαιρικότητα!

Βλέπετε φωτογραφία (2). Και δεν είναι μόνο αυτό.

Μιλάμε για εκατοντάδες projects.

Μετά προφήτη φυσικά πολλοί… Να μη φανεί πως είναι όλοι για πέταμα και πως το ΙΕΡΟ ΑΙΜΑ τους έχει για βιτρίνα στα ΑΕΙ μη μπεί κανένας καλός και φτειάξει κάτι…

Θα πείτε τώρα πως φτιάξαμε μια μπίλια, σιγά το σπουδαίο.

Αυτή η μπίλια είναι όμως και ένας σφαιρικός φακός ή μονάδα ενός μετά προϊόντος ή κάτι άλλο που θα “δεί” ο Designer.

Στη φωτογραφία (3) ο φακός αυτός γίνεται μια θερμική μπαταρία που κρατάει τη θερμότητα από τον Ήλιο χωρίς καμμία άλλη παρέμβαση.

O Chief Designer φυσικά δεν σταματάει εδώ.

Σχεδιάζει και πολλά άλλα ανάλογα με τον αριθμό τεχνικών και τεχνολογιών που έχει.

Η Ελλάδα πόσες βιομηχανίες πλαστικού έχει;

Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΣ

Και ερωτώ στο σημείο αυτό, ποιός είναι τελικά ο “ειδικός”;

Αυτός που φτειάχνει κεραμικά, αυτός που τα χαρακτηρίζει, αυτός που κάνει τα coatings, αυτός που κάνει άλλες συνθέσεις, αυτός που μόνο σχεδιάζει το πρωτότυπο, αυτός που σχεδιάζει τα μηχανήματα για τη κατασκευή του τελικού προϊόντος, ο κοστολόγος ή αυτός που σχεδιάζει όλο το πακέτο και τη παραγωγή με τα μηχανήματα που θέλει η βιομηχανία σύν τις εργαστηριακές του γνώσεις και εμπειρίες;

Μάλλον ο τελευταίος, ο Διεπιστήμονας.

Άντε να τον βρείς… στην Ελλάδα ή στις ΗΠΑ.

Δεν είναι ειδικός κατ’ αναλογία στα κοιτάσματα ένας απλός γεωλόγος ή στην αντιμετώπιση της πανδημίας ένας απλός γιατρός σαν τον Τσιόδρα.

Αυτά τα θέματα έχουν πολλές παραμέτρους, πολλά στάδια ανάλυσης και ανάπτυξης, πολλές οπτικές γωνίες, τεχνολογίες και ρίσκα.

Επειδή αυτό δεν υπάρχει, για το λόγο αυτό χτυπάνε όλοι και όλα μετά από χρόνια καθυστέρησης σε βράχια και βυθίζονται.

Για το λόγο αυτό χρειάζεται μια δεκαετία για να βγεί φυσικό αέριο ή 7 μήνες για να καταλάβει κανείς αν και πόσο χρησιμεύει μια μάσκα στη πανδημία ή να καταλάβει πως οι πραγματικά εμβολιασμένοι στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι κάτω απο 20%.

ΚΑΝΟΝΑΣ

Όταν θέλεις ταχύτητα δράσης και απόδοση χωρίς ρίσκα και παρλαπίπες, δεν βάζεις ένα Τσαρλατάνο κομπλεξικό για ΠΘ και έναν αποτυχημένο κρασοκανάτα σιτιζόμενο του Μπουρλά να προεδρεύει παντού, με κατηγορίες εναντίον του, που αργά ή γρήγορα μπορεί να κατατεθούν και πρέπει να κατατίθενται.

Ο συνεταιρισμός όλο και περισσοτέρων του ΙΕΡΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ στο ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ της ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ στην Ελλάδα και στη ΕΕ είτε από πλευράς συμπολίτευσης είτε απο πλευράς ψευτο αντιπολίτευσης εγκαθέτων, κρυφών λαμόγιων, διαφημιστών εμβολίων και φαρμάκων, δεν θα διασώσει το Ακαταδίωκτο ούτε θα φυλάξει θέσεις σε πόστα άλλων μελλοντικά.

Θα καίγονται όλα. 

ΜΗ ΨΑΧΝΕΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΤΣΑΡΛΑΤΑΝΟΥΣ…

Η χώρα έχει τους περισσότερους νεκρούς χωρίς να ξέρει το γιατί. Έχει μετά τόση οικονομική καταστροφή κάτω απο 20% πραγματικά εμβολιασμένους! Και η κυβέρνηση επιμένει να μιλάει για τσαρλατάνους μιλώντας στο καθρέφτη. Τί πίνουν;

17,000 νεκροί ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΟΤΕ τον ΤΣΙΟΔΡΑ πρόεδρο σε νέα επιτροπή με μέλος μάλιστα τον τηλε Βασιλακόπουλο! Αλλά λύση βρέθηκε. Θα αλλάξουν τα νούμερα!

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ.

Το ΙΕΡΟ ΑΙΜΑ δεν θέλει τον Έλληνα να γνωρίζει για τεχνολογία και ανάπτυξη και το αποδεικνύει σε κάθε καταστροφική απόφαση, που καθυστερεί και διαλύει όλο και περισσότερο την χώρα.

Πάμε για ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΗΤΤΑ.

https://zcode-gr.blogspot.com/2021/11/blog-post_20.html

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>