«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το εμβόλιο έχει πολλούς και στρατηγικούς στόχους σε βάρος της ανθρωπότητας, Ο Φάουτσι και η Μεγάλη απάτη του AIDS

Αγαπητέ Κώστα,

Σε απάντηση των ερωτημάτων που μου έθεσες σου επισυνάπτω ένα εξόχως αποκαλυπτικό άρθρο του Robert Kennedy, που μέσω αγαπητής συμπατριώτισσας έλαβα και το οποίο επιβεβαιώνει ότι η ΗΠΑ έχοντας ως μέτρο το δολάριο και όχι τον άνθρωπο, οδηγεί την ανθρωπότητα σε ολοκληρωτική καταστροφή.

Κάνοντας το εμβόλιο, αν δεν τραυματιστείς ή αν δεν πεθάνεις, εξακολουθείς στα επόμενα χρόνια, λόγω της δομής του εμβολίου, να είσαι πάντα υποψήφιος να ασθενήσεις από σοβαρές και ανίατες ασθένειες.

Σήμερα οι κορυφαίοι ιατροί στον κόσμο ομιλούν για τη μεγαλύτερη ιατρική απάτη που έζησε ποτέ η ανθρωπότητα.

Το εμβόλιο έχει πολλούς και στρατηγικούς στόχους σε βάρος της ανθρωπότητας

Από έρευνα που έκανε το περίφημο Πανεπιστήμιο ΜΙΤ απεδείχθη ότι μόνο οι σκεπτικιστές, αυτοί που είχαν μόνο μελετήσει το θέμα του Covid γνώριζαν σε βάθος το πρόβλημα που υπάρχει.

HeLLeNiCReVeNgE: Μελέτη του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης (ΜΙΤ) αναδεικνύει ότι: oι σκεπτικιστές για τον Covid είναι πολύ ενημερωμένοι, κοινωνικά άριστοι και έχουν υψηλό μορφωτικό επίπεδο

Στην Ελλάδα τα μέτρα που λαμβάνονται για να υποχρεώσουν όλο τον κόσμο να εμβολιασθεί είναι απάνθρωπα, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι πολιτικοί και ορισμένοι υγειονομικοί δεν έχουν ίχνος ανθρωπιάς, το δε εμβόλιο είναι τύπου Φρανγκεστάιν .

Η μετάφραση έγινε μέσω Google, αλλά όποιος θέλει και μπορεί καλόν  είναι να το διαβάσει στα Αγγλικά γιατί συνοδεύεται από σχεδιαγράμματα και εικόνες

Με τους θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Στέργιος Σμυρλής

From: Despena Dalmaris [mailto:despena.dalmaris@gmail.com]

https://www.unz.com/article/fauci-and-the-great-aids-swindle/

Sent from my iPad

Greece Through Despena’s Eyes

www.despena.gr

https://www.unz.com/article/fauci-and-the-great-aids-swindle/

Το νέο βιβλίο του Robert F. Kennedy, Jr., The Real Anthony Fauci: Bill Gates, Big Pharma, and the Global War on Democracy and Public Health δεν είναι το βιβλίο ενός πολιτικού που αναζητά την προσοχή.

Είναι το βιβλίο ενός ανθρώπου που είναι αποφασισμένος να στοιχηματίσει τη ζωή του στην αντίσταση ενάντια στην εξελισσόμενη βιοτρομοκρατική επίθεση στην ανθρωπότητα από κυβερνήσεις αιχμάλωτες της φαρμακευτικής βιομηχανίας. Καλεί για μαζική εξέγερση και η τελευταία του λέξη είναι: «Θα σε δω στα οδοφράγματα».

Το βιβλίο ξεκινά ως εξής: 

Έγραψα αυτό το βιβλίο για να βοηθήσω τους Αμερικανούς —και τους πολίτες σε όλο τον κόσμο— να κατανοήσουν τα ιστορικά υπόβαθρα του συγκλονιστικού κατακλυσμού που ξεκίνησε το 2020.

Σε αυτό το μοναδικό annus horribilis, η φιλελεύθερη δημοκρατία ουσιαστικά κατέρρευσε παγκοσμίως.

Οι ίδιες οι κυβερνητικές ρυθμιστικές αρχές υγείας, οι προεξάρχοντες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και οι εταιρείες μέσων ενημέρωσης στις οποίες βασίζονταν οι ιδεαλιστικοί πληθυσμοί ως υπερασπιστές της ελευθερίας, της υγείας, της δημοκρατίας, των πολιτικών δικαιωμάτων και της δημόσιας πολιτικής βασισμένης σε στοιχεία φαινόταν να στρέφονται συλλογικά σε μια επίθεση κατά της ελευθερίας του λόγου και των προσωπικών ελευθεριών .

Ξαφνικά, αυτά τα έμπιστα ιδρύματα φάνηκαν να ενεργούν από κοινού για να προκαλέσουν φόβο, να προάγουν την υπακοή, να αποθαρρύνουν την κριτική σκέψη και να παρελαύνουν επτά δισεκατομμύρια ανθρώπους σε μια ενιαία πορεία, με αποκορύφωμα μαζικά πειράματα δημόσιας υγείας με μια νέα, άστοχα δοκιμασμένη και ακατάλληλη άδεια τεχνολογίας τόσο επικίνδυνο που οι κατασκευαστές αρνούνταν να το παράγουν εκτός και αν κάθε κυβέρνηση στη Γη τους προστατεύει από την ευθύνη. … Οι αντιρρησίες συνείδησης που αντιστάθηκαν σε αυτές τις ανεπιθύμητες, πειραματικές, μηδενικής ευθύνης ιατρικές παρεμβάσεις αντιμετώπισαν ενορχηστρωμένο γκάζι, περιθωριοποίηση και αποδιοπομπαίο τράγο.

Οι ζωές και τα μέσα διαβίωσης των Αμερικανών καταστράφηκαν από μια συγκλονιστική σειρά από δρακόντειες επιταγές που επιβλήθηκαν χωρίς νομοθετική έγκριση ή δικαστική αναθεώρηση, αξιολόγηση κινδύνου ή επιστημονική αναφορά.

Οι λεγόμενες έκτακτες διαταγές έκλεισαν τις επιχειρήσεις, τα σχολεία και τις εκκλησίες μας, έκαναν άνευ προηγουμένου εισβολές στην ιδιωτική ζωή και διέκοψαν τις πιο πολύτιμες κοινωνικές και οικογενειακές μας σχέσεις.

Ο Κένεντι δεν είναι νέος σε αυτήν την τρομακτική δυστοπία.

«Η 40χρονη σταδιοδρομία μου ως υποστηρικτής του περιβάλλοντος και της δημόσιας υγείας», γράφει, «μου έδωσε μια μοναδική κατανόηση των διαφθαρτικών μηχανισμών της «ρυθμιστικής σύλληψης», της διαδικασίας με την οποία η ρυθμιστική αρχή γίνεται υπόχρεος του κλάδου που προορίζεται να ρυθμίσει.

” Από τη στιγμή που μπήκε στη συζήτηση για το εμβόλιο το 2005, συνειδητοποίησε ότι «ο διάχυτος ιστός των βαθιών οικονομικών εμπλοκών μεταξύ της Pharma και των κυβερνητικών υγειονομικών υπηρεσιών είχε θέσει τη ρυθμιστική δέσμευση για τα στεροειδή».

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), για παράδειγμα, κατέχουν 57 διπλώματα ευρεσιτεχνίας εμβολίων και δαπάνησαν 4,9 δισεκατομμύρια δολάρια το 2019 για την αγορά και τη διανομή εμβολίων.

Ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) λαμβάνει το 45 τοις εκατό του προϋπολογισμού του από τη φαρμακευτική βιομηχανία.

Το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας (NIH), με τον προϋπολογισμό του ύψους 42 δισεκατομμυρίων δολαρίων, κατέχει εκατοντάδες διπλώματα ευρεσιτεχνίας εμβολίων και συχνά κερδίζει από την πώληση προϊόντων που υποτίθεται ότι ρυθμίζει.

Οι ανώτεροι υπάλληλοι λαμβάνουν ετήσιες απολαβές έως και 150.000 $ σε πληρωμές δικαιωμάτων για προϊόντα που βοηθούν στην ανάπτυξη και στη συνέχεια ξεκινούν τη διαδικασία έγκρισης.

Ο Δρ Άντονι Φάουτσι, «ο βασιλεύων επίτροπος υγείας της Αμερικής», στέκεται στην κορυφή αυτού του Λεβιάθαν.

Από το 1968, κατέλαβε διάφορες θέσεις στο Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργιών και Λοιμωδών Νοσημάτων (NIAID), μια υπο-υπηρεσία του NIH, του οποίου έγινε διευθυντής το 1984.

Με ετήσιο μισθό 417.608 $, είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος από όλες τις ομοσπονδιακές αρχές εργαζόμενους, συμπεριλαμβανομένου του Προέδρου.

«Οι εμπειρίες του που επιβίωσε επί 50 χρόνια ως το παντζούρι μιας βασικής ομοσπονδιακής γραφειοκρατίας, έχοντας συμβουλέψει έξι προέδρους, το Πεντάγωνο, τις υπηρεσίες πληροφοριών, τις ξένες κυβερνήσεις και τον ΠΟΥ, τον καρύκευσαν εξαιρετικά για μια κρίση που θα του επέτρεπε να ασκεί την εξουσία που απολαμβάνουν λίγοι κυβερνώντες και κανένας γιατρός στην ιστορία».

Έχει καλλιεργήσει ένα σύνθετο δίκτυο οικονομικών εμπλοκών που έχει μετατρέψει το NIH σε θυγατρική της Big Pharma.

Φτάνοντας στις βαθιές τσέπες των Ιδρυμάτων Κλίντον και Γκέιτς, έχει χρησιμοποιήσει τον ετήσιο προϋπολογισμό του 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να επιτύχει κυριαρχία και έλεγχο σε πολλούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). Μπορεί να κάνει και να σπάσει καριέρες, να εμπλουτίσει ή να τιμωρήσει τα πανεπιστημιακά ερευνητικά κέντρα και να υπαγορεύσει το αποτέλεσμα της επιστημονικής έρευνας σε όλο τον κόσμο, δίνοντας σταθερά προτεραιότητα στα κέρδη της φαρμακευτικής βιομηχανίας έναντι της δημόσιας υγείας.

Το βιβλίο του Κένεντι τεκμηριώνει τη «στρατηγική δύο δεκαετιών του Φάουτσι για την προώθηση ψευδών πανδημιών ως σχέδιο για την προώθηση νέων εμβολίων», καθώς και «τις ενέργειές του για την απόκρυψη της εκτεταμένης μόλυνσης στο αίμα και τα εμβόλια, τις καταστροφικές βεντέτες του εναντίον επιστημόνων που αμφισβητούν το παράδειγμα των Φαρμάκων, και ] η σκόπιμη δολιοφθορά του σε φάρμακα που έχουν λήξει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κατά των μολυσματικών ασθενειών.»

Αλλά φυσικά, το βιβλίο του Κένεντι δεν αφορά έναν άντρα: πρόκειται για ένα ανεπανόρθωτα διεφθαρμένο και ληστρικό σύστημα που δημιουργήθηκε στις ΗΠΑ και εξήχθη σε όλο τον κόσμο.

Τελικά, ωστόσο, το σύστημα κατασκευάζεται και διευθύνεται από ανθρώπους και εστιάζεται στους πιο εμβληματικούς αντιπροσώπους του

για το πετρέλαιο, τα ορυχεία, τις τραπεζικές και άλλες κερδοφόρες συναλλαγές, συμπεριλαμβανομένων των φαρμακευτικών κερδών που αυξήθηκαν τρομερά όταν, τη δεκαετία του 1970:

ένα κύμα νέων τεχνολογιών, συμπεριλαμβανομένης της PCR και των εξαιρετικά ισχυρών ηλεκτρονικών μικροσκοπίων, άνοιξε στους επιστήμονες παράθυρα σε γεμάτους νέους κόσμους που περιείχαν εκατομμύρια είδη άγνωστων προηγουμένως ιών. … Το δέλεαρ της φήμης και της περιουσίας πυροδότησε μια χαοτική επανάσταση στην ιολογία καθώς φιλόδοξοι νέοι διδάκτορες προσπαθούσαν να ενσωματώσουν μικρόβια που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα ως αιτία παλαιών κακοηθειών. … Κάτω από αυτή τη νέα ρουμπρίκα, κάθε θεωρητική ανακάλυψη, κάθε εύρημα, έγινε δυνητικά η βάση για μια νέα γενιά φαρμάκων.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1970, το CDC προσπαθούσε να δικαιολογήσει την ύπαρξή του παρακολουθώντας μικρές εστίες λύσσας.

«Το να διατυμπανίζουν τον φόβο του κοινού για περιοδικές πανδημίες ήταν ένας φυσικός τρόπος για τους γραφειοκράτες του NIAID και του CDC να διατηρήσουν τις υπηρεσίες τους σχετικές.

Το άμεσο αφεντικό και ο προκάτοχος του Δρ. Fauci ως Διευθυντής του NIAID, Richard M. Krause, βοήθησε να γίνει πρωτοπόρος αυτή η νέα στρατηγική το 1976.»

Εκείνη τη χρονιά επινοήθηκε η ψεύτικη επιδημία γρίπης των χοίρων.

Το πειραματικό εμβόλιο ήταν τόσο γεμάτο με προβλήματα που οι Υπηρεσίες Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών (HHS) διέκοψαν το εμβόλιο μετά τον εμβολιασμό 49 εκατομμυρίων Αμερικανών.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ειδήσεων, η συχνότητα εμφάνισης της γρίπης ήταν επτά φορές μεγαλύτερη στους εμβολιασμένους από τους μη εμβολιασμένους. Επιπλέον, το εμβόλιο προκάλεσε περίπου 500 περιπτώσεις της εκφυλιστικής νόσου των νεύρων, του συνδρόμου Guillain-Barré, 32 θανάτους, περισσότερες από 400 παραλύσεις και έως και 4.000 άλλους τραυματισμούς.

Οι τραυματίες ενάγοντες υπέβαλαν 1.604 μηνύσεις. Μέχρι τον Απρίλιο του 1985, η κυβέρνηση είχε πληρώσει $83.233.714 και ξόδεψε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια για να εκδικάσει και να επεξεργαστεί αυτές τις αξιώσεις.

Ο Πρόεδρος Φορντ κινηματογραφήθηκε να δέχεται εμβολιασμό γρίπης, 14 Οκτωβρίου 1976 (Wikipedia)

Ο Πρόεδρος Φορντ κινηματογραφήθηκε να δέχεται εμβολιασμό γρίπης, 14 Οκτωβρίου 1976 (Wikipedia)

Ένα άλλο σκάνδαλο ξέσπασε το 1983, όταν μια μελέτη του UCLA που χρηματοδοτήθηκε από το NIH διαπίστωσε ότι το εμβόλιο DTP που αναπτύχθηκε από τη Wyeth -τώρα Pfizer- σκότωνε ή προκαλούσε σοβαρή εγκεφαλική βλάβη, συμπεριλαμβανομένων επιληπτικών κρίσεων και θανάτου, σε ένα στα 300 εμβολιασμένα παιδιά.

Ενώ προστατεύει τα παιδιά από τη διφθερίτιδα, τον τέτανο και τον κοκκύτη, το εμβόλιο DTP είχε καταστρέψει το ανοσοποιητικό τους σύστημα, καθιστώντας τα ευάλωτα σε ένα ευρύ φάσμα θανατηφόρων άλλων λοιμώξεων.

Οι αγωγές που προέκυψαν προκάλεσαν την κατάρρευση των ασφαλιστικών αγορών για εμβόλια και απείλησαν να χρεοκοπήσουν τη βιομηχανία.

Ο Wyeth ισχυρίστηκε ότι έχανε \$20 σε μετέπειτα ευθύνη για κάθε δολάριο που κέρδιζε από τις πωλήσεις εμβολίων και ώθησε το Κογκρέσο να εγκρίνει το 1986 τον Εθνικό νόμο περί τραυματισμού εμβολίων παιδικής ηλικίας, ο οποίος προστατεύει τους κατασκευαστές εμβολίων από την ευθύνη.

(Αυτό το κίνητρο για απεριόριστη απληστία ενισχύθηκε το 2005 όταν ο Τζορτζ Μπους υπέγραψε νόμο τον Νόμο για την ετοιμότητα του κοινού και την ετοιμότητα έκτακτης ανάγκης).

AIDS και AZT

Το 1984, όταν ο Fauci έγινε διευθυντής του NIAID, η κρίση του AIDS είχε ξεφύγει από τον έλεγχο. Αυτό αποδείχθηκε «μια λυτρωτική συγκυρία για το NIAID και η εξέδρα εκτόξευσης για την αστρική άνοδο του Δρ. Fauci».

Σε μια συνέντευξη Τύπου τον Απρίλιο του 1984, ο επιστήμονας του NIH Robert Gallo συνέδεσε το AIDS με τον ιό που σύντομα επρόκειτο να ονομαστεί HIV.

Ο Δρ Fauci στη συνέχεια κινήθηκε επιθετικά για να διεκδικήσει τη δικαιοδοσία της υπηρεσίας του στο Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου (NCI), μια άλλη υπο-υπηρεσία του NIH.

«Ως πρόσφατα διορισμένος τσάρος του έθνους για το AIDS, ο Δρ Φάουτσι ήταν πλέον φύλακας για όλες σχεδόν τις έρευνες για το AIDS… παπαγαλίζοντας τους όρκους του NCI για θεραπεία του καρκίνου, ο Δρ Φάουτσι υποσχέθηκε στο Κογκρέσο ότι θα παράγει γρήγορα φάρμακα και εμβόλια για να διώξει το AIDS».

Το βιβλίο του Κένεντι βάζει την τρέχουσα κρίση σε μια ιστορική προοπτική.

Αλλά δεν λέει την ιστορία χρονολογικά.

Ξεκινά με ένα πολύ μεγάλο πρώτο κεφάλαιο για την τρέχουσα κρίση του Covid – ένα βιβλίο από μόνο του – και μετά πηγαίνει πίσω, από το κεφάλαιο 3, στη δεκαετία του 1980 και την αναζήτηση του εμβολίου κατά του AIDS, το πρότυπο για το σημερινό φαρμακευτικό πραξικόπημα.

Σε αυτήν την ανασκόπηση, θα επικεντρωθώ στο επεισόδιο του AIDS, επειδή είναι το λιγότερο οικείο μέρος μιας ιστορίας που καλύπτει πενήντα χρόνια, και βοηθά να κατανοήσουμε τι συμβαίνει σήμερα.

Είναι μια απίστευτη ιστορία, που θα δυσκολευόμουν να πιστέψω μόλις πριν από τρία χρόνια, αλλά ότι η σημερινή μας υποδούλωση κάνει πλέον απολύτως αξιόπιστη.

Η τριακονταετής απομάκρυνση του δημοσιογραφικού ελέγχου σημαίνει ότι δεν υπάρχει ακόμα συνεκτική δημόσια αφήγηση που να εξιστορεί τη μάταιη αναζήτηση του Δρ. Fauci για το «αναπόφευκτο» εμβόλιο του κατά του AIDS, πολύ λιγότερο να λογοδοτήσει.

Οι επιστήμονες της βιομηχανίας και της κυβέρνησης έχουν τυλίξει το σκανδαλώδες έπος με μυστικότητα, υπονόμευση και επιπολαιότητα, κρύβοντας χίλιες συμφορές και μια θάλασσα δακρύων που αξίζει το δικό της βιβλίο.

Κάθε πενιχρή προσπάθεια έρευνας για την καταστροφή —στο Google, το PubMed, ειδησεογραφικούς ιστότοπους και δημοσιευμένα δεδομένα κλινικών δοκιμών— αποφέρει μόνο συγκλονιστικές νέες φρικαλεότητες—μια ζοφερή, επαναλαμβανόμενη παρέλαση φρικτών: σπαραχτικές τραγωδίες, εδραιωμένη θεσμική αλαζονεία και ρατσισμός, αθετημένες υποσχέσεις, τεράστιες δαπάνες του σπαταλημένου θησαυρού και της επαναλαμβανόμενης μανίας του Άντονι Φάουτσι, του Μπομπ Γκάλο και του Μπιλ Γκέιτς.

Ο Kennedy αξίζει έπαινο και ευγνωμοσύνη για το θάρρος του να φέρει αυτή τη διαμάχη ανοιχτά, σε μια ξεκάθαρη και καλά τεκμηριωμένη έκθεση.

Το βιβλίο του προορίζεται να γίνει ορόσημο στον αγώνα για τη Ζωή και την Αλήθεια — και στο ηρωικό έπος του Κένεντι.

Αυτό το άρθρο αντικατοπτρίζει μόνο ένα κλάσμα του τι μπορεί να μάθει κανείς από τις 480 σελίδες του που είναι γεμάτες με δεδομένα και αναφορές. Δεδομένου ότι οι αριθμοί σελίδων στην έκδοση Kindle (συνιστάται για τους χίλιους υπερσυνδέσμους) διαφέρουν από αυτούς του εκτυπωτικού βιβλίου, τους έχω παραιτηθεί.

Στην αρχή

Στις πρώτες γραμμές του βιβλίου του 2014 Thimerosal: Let the Science Speak (που τεκμηριώνει ένα εκπληκτικό 1.135 τοις εκατό υψηλότερο ποσοστό αυτισμού μεταξύ των παιδιών που έκαναν εμβόλια ηπατίτιδας Β), ο Kennedy ισχυρίστηκε συνετά ότι είναι «υπέρ του εμβολίου» και ότι «πιστεύει ότι τα εμβόλια έχουν σώζει τις ζωές εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων τον περασμένο αιώνα».

Ο Κένεντι δεν κάνει καμία τέτοια αποποίηση στο νέο του βιβλίο. Αντίθετα, τάσσεται με τους επικριτές του δημοφιλούς δόγματος ότι τα εμβόλια έπαιξαν τον βασικό ρόλο στην κατάργηση των θανατηφόρων μεταδοτικών ασθενειών στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη, επικαλούμενος μια μελέτη του 2000 από επιστήμονες του CDC και του Johns Hopkins που κατέληξε στο συμπέρασμα: «σχεδόν το 90 τοις εκατό της μείωσης των λοιμώξεων.

Η θνησιμότητα από ασθένειες μεταξύ των παιδιών των ΗΠΑ σημειώθηκε πριν από το 1940, όταν λίγα αντιβιοτικά ή εμβόλια ήταν διαθέσιμα».

Οι κύριες αιτίες της δραματικής μείωσης κατά 74 τοις εκατό της θνησιμότητας από μολυσματικές ασθένειες το πρώτο μισό του εικοστού αιώνα ήταν η βελτίωση της διατροφής και της υγιεινής.

Από τον Kennedy, The Real Anthony Fauci, 2021

Αυτή η αναθεωρητική αλλά αντικειμενική προοπτική εξηγεί γιατί η εμμονή των Fauci και Gates με ασθένειες που προλαμβάνονται με εμβόλια έχει προκαλέσει αρνητικές συνολικές επιπτώσεις στη δημόσια υγεία στην Αφρική και την Ασία, μειώνοντας αναλογικά τα ρεύματα βοήθειας για τη διατροφή, το καθαρό νερό, τις μεταφορές, την υγιεινή και την οικονομική ανάπτυξη.

Ο Γκέιτς και ο Φάουτσι έχουν πράγματι πειρατεύσει την ατζέντα της ΠΟΥ για τη δημόσια υγεία μακριά από τα έργα που αποδεδειγμένα περιορίζουν τις μολυσματικές ασθένειες και έχουν εκτρέψει τη διεθνή βοήθεια για να σφηνώσουν τις ανοιχτές αναδυόμενες αγορές για τους πολυεθνικούς εταίρους τους. 

Για να καταλάβουμε την τρέλα τους για τα εμβόλια, ο Κένεντι μας υπενθυμίζει την πρωτοποριακή επιρροή του Ιδρύματος Ροκφέλερ.

Το 1911, αφού το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η Standard Oil αποτελούσε ένα «παράλογο μονοπώλιο» και το διαίρεσε σε τριάντα τέσσερις εταιρείες, ο Τζον Ντ. Ροκφέλερ εγκαινίασε αυτό που ο Μπιλ Γκέιτς αργότερα θα αποκαλούσε «φιλανθρωποκαπιταλισμό».

Παρείχε μεγάλες επιχορηγήσεις σε επιστήμονες για τη σύνθεση και την κατοχύρωση με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας χημικών εκδόσεων των μορίων που εντοπίζονται στην παραδοσιακή ιατρική.

Το Ίδρυμα παρείχε σχεδόν το ήμισυ του αρχικού προϋπολογισμού για τον Οργανισμό Υγείας της Κοινωνίας των Εθνών (LNHO) το 1922, και συμπλήρωσε τις τάξεις του με τους βετεράνους και τους αγαπημένους του.

Διαπότισε τη Λέγκα με την τεχνοκρατική της φιλοσοφία για την υγεία, που κληρονόμησε από το διάδοχό της σώμα, τον ΠΟΥ, το 1948.

Το Ίδρυμα Ροκφέλερ ξεκίνησε μια «συνεργασία δημόσιου-ιδιωτικού τομέα» με φαρμακευτικές εταιρείες που ονομάζεται Διεθνής Επιτροπή Υγείας, η οποία ξεκίνησε για πρώτη φορά να εμβολιάσει τους άτυχους πληθυσμούς των αποικισμένων τροπικών περιοχών με κίτρινο πυρετό.

Μέχρι τη στιγμή που ο John D. Rockefeller, Jr. το διέλυσε το 1951, η Διεθνής Επιτροπή Υγείας είχε ξοδέψει δισεκατομμύρια δολάρια σε εκστρατείες για τροπικές ασθένειες σε σχεδόν 100 χώρες και αποικίες.

Αυτά τα έργα είχαν μια κρυφή ατζέντα, σύμφωνα με μια έκθεση του 2017, ο Φιλανθρωπικός Καπιταλισμός των ΗΠΑ και η Παγκόσμια Ατζέντα Υγείας: επέτρεψαν στην οικογένεια Ροκφέλερ να ανοίξει αναπτυσσόμενο παγκόσμιο σήμα

to ve deíchnei tin ídia tin psychí tou.

Ταυτόχρονα, σκόπιμα σκόρπισε τον τρόμο μετάδοσης, προειδοποιώντας σε ένα άρθρο του 1983 που προκαλούσε φόβο ότι «το εύρος του συνδρόμου μπορεί να είναι τεράστιο», καθώς «η στενή επαφή ρουτίνας, όπως μέσα σε ένα οικογενειακό νοικοκυριό, μπορεί να μεταδώσει την ασθένεια». παρά το γεγονός ότι το AIDS ήταν σχεδόν αποκλειστικά στους χρήστες ενδοφλέβιας χρήσης ναρκωτικών και στους άνδρες ομοφυλόφιλους.

Ένα χρόνο αργότερα, ο Fauci αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι οι υγειονομικοί υπάλληλοι δεν είχαν εντοπίσει ποτέ μια περίπτωση εξάπλωσης της νόσου μέσω «περιστασιακής επαφής».

Ωστόσο, η συστηματική απάντηση του Δρ. Fauci ήταν «να ενισχύσει τον εκτεταμένο πανικό του επίφοβου λοιμού που φυσικά θα μεγέθυνε τη δύναμή του, θα εξύψωνε το προφίλ του και θα διεύρυνε την επιρροή του.

Η ενίσχυση του τρόμου της μολυσματικής νόσου ήταν ήδη μια ριζωμένη θεσμική απάντηση στο γόνατο στο NIAID».

Έχοντας καταλάβει τον έλεγχο της έρευνας για το AIDS, ο Fauci κατέλαβε τη νέα πλημμύρα των πιστώσεων του Κογκρέσου για το AIDS που έρρεαν στο NIH μέσω της άσκησης πίεσης σε μια πρόσφατα οργανωμένη ομοφυλοφιλική κοινότητα.

Μέχρι το 1990, ο ετήσιος προϋπολογισμός του NIAID για το AIDS έφτασε τα $3 δισεκατομμύρια.

Τις επόμενες δεκαετίες, η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ξόδεψε πάνω από μισό τρισεκατομμύριο δολάρια στην αναζήτηση ενός άπιαστου εμβολίου που δεν υλοποιήθηκε ποτέ.

Ο Δρ. Fauci άντλησε τα χρήματα των φορολογουμένων σε σχεδόν 100 υποψηφίους εμβολίων, χωρίς άλλο αποτέλεσμα από «τεράστιες μεταφορές δημοσίου κέρδους στους συνεργάτες του Dr. Fauci Pharma» και μια θάλασσα δακρύων για εκατομμύρια ατυχή ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια.

Η έλλειψη ικανότητας εσωτερικής ανάπτυξης φαρμάκων του NIAID σήμαινε ότι ο Fauci έπρεπε να εκμεταλλευτεί την έρευνα για τα ναρκωτικά σε ένα δίκτυο των λεγόμενων «κύριων επενδύσεων

διαφήμιση που εμπλέκεται σε εκτεταμένη παραβίαση δεδομένων.

Περισσότεροι από τους μισούς ασθενείς με AZT υπέστησαν ανεπιθύμητες ενέργειες τόσο θανατηφόρες που χρειάστηκαν πολλαπλές μεταγγίσεις αίματος μόνο για να κρατηθούν στη ζωή.

Παρόλα αυτά, ο Fauci συνέχισε να λέει ψέματα στην κορυφή του κόσμου, με ελάχιστο έλεγχο από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. 

Μια βασική και διαρκής κληρονομιά της μάχης AZT ήταν η εμφάνιση του Δρ. Fauci ως άλφα λύκου του HHS [Υγεία και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών].

Ο τεράστιος προϋπολογισμός του και οι πολλαπλασιαστικές επαφές στο Καπιτώλιο, τον Λευκό Οίκο και την ιατρική βιομηχανία, του επέτρεψαν στη συνέχεια να επηρεάσει ή να αγνοήσει μια σειρά από πολιτικά διορισμένους διευθυντές του HHS και να εκφοβίσει, να χειραγωγήσει και να κυριαρχήσει στις άλλες αδελφές υπηρεσίες του HHS, κυρίως στο FDA. 

Το AZT δεν ήταν το μόνο αντικείμενο ενδιαφέροντος για τον Fauci. Μέχρι τον Ιούνιο του 2003, το NIH διεξήγαγε 10.906 κλινικές δοκιμές σε νέα αντιιικά παρασκευάσματα σε περίπου τετρακόσιες κλινικές δοκιμές σε ενενήντα χώρες.

Μερικές από αυτές τις δοκιμές φάνηκαν να βγαίνουν από τους χειρότερους εφιάλτες του Ντίκενς.

Η Συμμαχία για την Προστασία της Ανθρώπινης Έρευνας (AHRP), μια οργάνωση εποπτείας της ιατρικής βιομηχανίας, έχει τεκμηριώσει ότι μεταξύ 1985 και 2005, η NIAID στρατολόγησε τουλάχιστον 532 βρέφη και παιδιά από ανάδοχη φροντίδα στη Νέα Υόρκη ως υποκείμενα κλινικών δοκιμών που δοκιμάζουν πειραματικά φάρμακα και εμβόλια για το AIDS .

Η έρευνα του AHRP αποκάλυψε ότι πολλά από αυτά τα παιδιά ήταν απολύτως υγιή και μπορεί να μην είχαν καν προσβληθεί από τον ιό HIV.

Ωστόσο, 80 από αυτούς πέθαναν. Το 2004, ο δημοσιογράφος Liam Scheff εξιστόρησε τα μυστικά πειράματα του Dr. Fauci σε ανάδοχα παιδιά στο Incarnation Children’s Center (ICC) στη Νέα Υόρκη και σε πολυάριθμες εγκαταστάσεις αδελφών μεταξύ 1988 και 2002.

Αυτές οι αποκαλύψεις, σχολιάζει ο Kennedy, γεννούν πολλά ερωτήματα:

Από ποια ηθική ερημιά κατέβηκαν στην ιδεαλιστική χώρα μας τα τέρατα που επινόησαν και αποδοκίμασαν αυτά τα πειράματα;

Πώς έφτασαν τελευταία να ασκούν τέτοια τυραννική εξουσία στους πολίτες μας; Τι είδους έθνος είμαστε αν τους επιτρέψουμε να συνεχίσουν;

Το πιο έντονο, δεν έχει νόημα ότι τα μοχθηρά μυαλά, η ελαστική ηθική, η αποκρουστική κρίση, η αλαζονεία και η αγριότητα που ενέκρινε τη βάρβαρη θηριωδία των παιδιών στο Incarceration Convent House και τα βασανιστήρια των ζώων για βιομηχανικό κέρδος, θα μπορούσαν επίσης επινοήσει μια ηθική δικαιολογία για την καταστολή των σωτήριων φαρμάκων και την παράταση μιας θανατηφόρας επιδημίας;

Θα μπορούσαν αυτοί οι ίδιοι σκοτεινοί αλχημιστές να δικαιολογήσουν μια στρατηγική ιεράρχησης του σχεδίου εμβολίου των $48 δισεκατομμυρίων πριν από τη δημόσια υγεία και την ανθρώπινη ζωή;

Μήπως παρόμοια ύβρις -αυτή η θανατηφόρα ανθρώπινη παρόρμηση να υποδυθεί τον Θεό- άνοιξε το θανατηφόρο μονοπάτι προς τη Γουχάν και τροφοδότησε την απερίσκεπτη απόφαση να χακάρουμε τους κώδικες της Δημιουργίας και να κατασκευάσουμε διαβολικές νέες μορφές ζωής – πανδημικά υπερμικροβιακά – σε ένα ακατάστατο εργαστήριο με επιστήμονες που συνδέονται με τους Κινέζους Στρατός?

Πράγματι, ο Kennedy δείχνει στο τελευταίο του κεφάλαιο, «Germ Games», ότι οι επενδύσεις του Fauci στα λεγόμενα πειράματα «κέρδους λειτουργίας» για τη μηχανική πανδημίας υπερμικροβίων εγείρουν «την ειρωνική πιθανότητα ότι ο Δρ. Fauci μπορεί να έπαιξε ρόλο στην πυροδότηση της παγκόσμιας μετάδοσης ότι δύο πρόεδροι των ΗΠΑ του εμπιστεύτηκαν τη διαχείριση».

Η Αφρική είναι «ο τόπος επιλογής για εταιρείες που αναζητούν συνεταιριστικούς κυβερνητικούς αξιωματούχους, συμμορφούμενους πληθυσμούς, το χαμηλότερο κόστος εγγραφής ανά ασθενή και χαλαρή εποπτεία από τα μέσα ενημέρωσης και τους ρυθμιστικούς υπαλλήλους».

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, Αφρικανοί δικτάτορες άνοιξαν το κόκκινο χαλί για τη Pharma, επωφελούμενοι από την κερδοφόρα επιχείρηση της εκτροφής των πολιτών τους για την άνθηση της επιχείρησης κλινικών δοκιμών.

Και στις 29 Ιανουαρίου 2003, ο Πρόεδρος George W. Bush ανακοίνωσε στην ομιλία του για την κατάσταση της Ένωσης το Σχέδιο Έκτακτης Ανάγκης για την Ανακούφιση από το AIDS (PEPFAR), τη νέα απάτη του Fauci:

igators» (PIs), ακαδημαϊκοί γιατροί και ερευνητές που ελέγχονται από φαρμακευτικές εταιρείες και ενεργούν ως σύνδεσμοι, υπεύθυνοι προσλήψεων και εκπρόσωποι.

Τα PI είναι υποκατάστατα της φαρμακευτικής βιομηχανίας που διαδραματίζουν βασικούς ρόλους προωθώντας το φαρμακευτικό παράδειγμα και λειτουργούν ως αρχιερείς όλων των ορθοδοξιών του, τις οποίες προσηλυτίζουν με ιεραποστολικό ζήλο.

Χρησιμοποιούν τις θέσεις τους σε ιατρικά συμβούλια και προεδρίες πανεπιστημιακών τμημάτων για να διαδώσουν το δόγμα και να ξεριζώσουν την αίρεση. … Είναι οι διαπιστευμένοι και έμπιστοι ιατροί ειδικοί που προβλέπουν στα τηλεοπτικά δίκτυα —που πλέον εξαρτώνται αβοήθητα από τα έσοδα από φαρμακευτικές διαφημίσεις— για να προωθήσουν το περιεχόμενο Pharma.

Η επιλογή του Δρ. Fauci να μεταφέρει σχεδόν όλο τον προϋπολογισμό του NIAID σε φαρμακευτικά PI για την ανάπτυξη φαρμάκων ήταν μια παραίτηση από το καθήκον του οργανισμού να βρει την πηγή και να εξαλείψει τις εκρηκτικές επιδημίες αλλεργικών και αυτοάνοσων ασθενειών που ξεκίνησαν υπό την επίβλεψή του γύρω στο 1989. … Τα χρήματα της NIAID αποτελεσματικά έγινε μια γιγάντια επιδότηση στην ανθισμένη φαρμακευτική βιομηχανία για την επώαση ενός αγωγού κερδοφόρων νέων φαρμάκων που στοχεύουν στη θεραπεία των συμπτωμάτων αυτών των ασθενειών.

Στα τέλη της δεκαετίας του ’80 και στις αρχές της δεκαετίας του ’90, οι PI λάμβαναν κάθε χρόνο από 4 έως 5 δισεκατομμύρια δολάρια από τον προϋπολογισμό του NIH.

Αλλά οι «νομιμοποιημένες δωροδοκίες» από εταιρείες φαρμάκων και οι πληρωμές δικαιωμάτων από φαρμακευτικά προϊόντα συχνά μείωσαν την κρατική τους χρηματοδότηση.

Το άρθρο της Χάρπερ της Celia Farber το 2006, «Out of Control: AIDS and the Destruction of Medical Science», αποκάλυψε την κουλτούρα της εξαθλίωσης, της διαφθοράς και της βεντέτας στο Fauci’s AIDS Branch, το Division of Acquired Immunodeficiency Syndrome (DAIDS).

Παρά το άθλιο ιστορικό του στη μείωση των ασθενειών την προηγούμενη δεκαετία, ο Fauci έπεισε τον Πρόεδρο Bill Clinton, τον Μάιο του 1997, να θέσει έναν νέο εθνικό στόχο για την επιστήμη.

Σε μια ομιλία στο Morgan State University, η Κλίντον —ίσως όχι χωρίς κρυπτική ειρωνεία— μιμήθηκε την υπόσχεση του Κένεντι στις 25 Μαΐου 1961, λέγοντας: «Σήμερα ας δεσμευτούμε να αναπτύξουμε ένα εμβόλιο κατά του AIDS μέσα στην επόμενη δεκαετία».

Ένα χρόνο αργότερα, ο Bill Gates, ο οποίος μόλις είχε ιδρύσει την International Aids Vaccine Initiative (IAVI), υπέγραψε συμφωνία με τον Fauci.

«Τις επόμενες δύο δεκαετίες, αυτή η συνεργασία θα είχε μεταστάσεις για να συμπεριλάβει φαρμακευτικές εταιρείες, στρατιωτικούς και σχεδιαστές πληροφοριών και διεθνείς υπηρεσίες υγείας που θα συνεργάζονται για να προωθήσουν οπλισμένες πανδημίες και εμβόλια και μια νέα μάρκα εταιρικού ιμπεριαλισμού με ρίζες στην ιδεολογία της βιοασφάλειας».

Η ιστορία της συμμετοχής του Γκέιτς στην επιχείρηση εμβολίων, των δολοφονικών πειραμάτων του στην Αφρική και την Ινδία και της ανάδειξής του ως ανεπίσημου κορυφαίου χορηγού του ΠΟΥ (παραγγελία το 2011: «Και τα 193 κράτη μέλη, πρέπει να εστιάσετε στα εμβόλια των συστημάτων υγείας σας»), αναφέρεται στα κεφάλαια 9 και 10 του βιβλίου του Kennedy.

Όταν ο Δρ Fauci έγινε επικεφαλής του NIAID, η αζιδοθυμιδίνη, γνωστή ως AZT, ήταν η μόνη υποψήφια θεραπεία για το AIDS.

Το AZT είναι ένας «τερματιστής της αλυσίδας DNA», που καταστρέφει τυχαία τη σύνθεση DNA στα αναπαραγόμενα κύτταρα.

Είχε αναπτυχθεί το 1964 για τον καρκίνο, αλλά εγκαταλείφθηκε ως πολύ τοξικό ακόμη και για βραχυπρόθεσμη θεραπεία.

Θεωρήθηκε τόσο άχρηστο που δεν κατοχυρώθηκε καν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Το 1985, ο Samuel Broder, επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου (NCI), ισχυρίστηκε ότι ανακάλυψε ότι το AZT σκότωσε τον HIV σε δοκιμαστικούς σωλήνες.

Στη συνέχεια, η βρετανική εταιρεία Burroughs Wellcome το κατοχύρωσε ως φάρμακο για το AIDS.

«Αναγνωρίζοντας τις οικονομικές ευκαιρίες στον απελπισμένο τρόμο των νεαρών ασθενών με AIDS που αντιμετωπίζουν βέβαιο θάνατο, η φαρμακευτική εταιρεία έθεσε την τιμή έως και $10.000/έτος ανά ασθενή—καθιστώντας το AZT ένα από τα πιο ακριβά φάρμακα στη φαρμακευτική ιστορία. Δεδομένου ότι η Burroughs Wellcome μπορούσε να κατασκευάσει το AZT για πένες ανά δόση, η εταιρεία περίμενε μια μπονάζα».

Ο Fauci έδωσε στην Burroughs Wellcome τον μονοπωλιακό έλεγχο της κυβερνητικής απάντησης στον HIV.

Όμως δεν κύλησαν όλα ομαλά.

«Η τρομερή τοξικότητα του AZT εμπόδισε τους ερευνητές που αγωνίζονται να σχεδιάσουν πρωτόκολλα μελέτης που θα το έκαναν να φαίνεται ασφαλές ή αποτελεσματικό».

Ένα άλλο πρόβλημα είναι ότι οι γιατροί με έδρα την κοινότητα πέτυχαν πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα με φθηνά, εκτός ετικέτας θεραπευτικά φάρμακα.

Ο Δρ Fauci αρνήθηκε να δοκιμάσει οποιοδήποτε από αυτά τα επαναχρησιμοποιημένα φάρμακα που δεν είχαν θαμώνες Pharma.

Όταν όντως έκανε τη δοκιμή του AL721, ένα αντιικό που ήταν πολύ λιγότερο τοξικό από το AZT, έκανε τις μελέτες να αποτύχουν και ακύρωσε απότομα τη Φάση 2. 

Εν τω μεταξύ, επιτάχυνε τις δοκιμές του AZT, παρακάμπτοντας τις δοκιμές σε ζώα και επιτρέποντας στον Burroughs Wellcome να προχωρήσει απευθείας σε δοκιμές σε ανθρώπους.

Τον Μάρτιο του 1987, η ομάδα του Fauci κήρυξε επιτυχημένες τις δοκιμές σε ανθρώπους μετά από τέσσερις μόνο μήνες και ο Fauci συνεχάρη τον εαυτό του μπροστά στον Τύπο.

Ωστόσο, όταν τον Ιούλιο του 1987, δημοσιεύτηκε η επίσημη έκθεση της δοκιμής Φάσης 2 του Burroughs Wellcome, Ευρωπαίοι επιστήμονες παραπονέθηκαν ότι τα ακατέργαστα δεδομένα δεν έδειξαν κανένα όφελος στη μείωση των συμπτωμάτων.

Η FDA διεξήγαγε τη δική της έρευνα δεκαοκτώ μήνες αργότερα, αλλά κράτησε τα αποτελέσματά της μυστικά, έως ότου ο ερευνητής δημοσιογράφος John Lauritsen απέκτησε μερικά από αυτά χρησιμοποιώντας τον νόμο περί ελευθερίας της πληροφορίας. τα έγγραφα έδειξαν ότι οι ερευνητικές ομάδες Fauci/Burroughs Wellcome h

Στην ήπειρο της Αφρικής, σχεδόν 30 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν τον ιό του AIDS. … Ωστόσο, σε όλη αυτή την ήπειρο, μόνο 50.000 θύματα του AIDS —μόνο 50.000— λαμβάνουν τα φάρμακα που χρειάζονται. … Ζητώ από το Κογκρέσο να δεσμεύσει \ $15 δισεκατομμύρια για τα επόμενα πέντε χρόνια, συμπεριλαμβανομένων σχεδόν \ $ 10 δισεκατομμύρια σε νέα χρήματα, για να αντιστρέψει το ρεύμα κατά του AIDS στις πιο πληγείσες χώρες της Αφρικής και της Καραϊβικής.

Προκαλεί ο HIV AIDS;

Το κεφάλαιο 5 του Κένεντι, «Οι αιρέσεις του HIV», ανοίγει με την ακόλουθη σημείωση:

Δίστασα να συμπεριλάβω αυτό το κεφάλαιο γιατί οποιαδήποτε αμφισβήτηση της ορθοδοξίας ότι ο HIV είναι η μόνη αιτία του AIDS παραμένει μια ασυγχώρητη -ακόμη και επικίνδυνη- αίρεση μεταξύ του βασιλέως ιατρικού καρτέλ μας και των συμμάχων του στα μέσα ενημέρωσης.

Αλλά δεν μπορεί κανείς να γράψει ένα πλήρες βιβλίο για τον Tony Fauci χωρίς να θίξει τη διαρκή -και συναρπαστική- επιστημονική διαμάχη σχετικά με αυτό που χαρακτηρίζει ως το «μεγαλύτερο επίτευγμά» του και το «έργο της ζωής του».

Η διαμάχη δείχνει πώς οι φαρμακευτικές βιομηχανίες και οι υπηρεσίες υγείας, που ενεργούν από κοινού, δημιουργούν συναίνεση για ελλιπείς ή δόλιες θεωρίες και καταστέλλουν ανελέητα τη διαφωνία ακόμη και από τους πιο προικισμένους αναγνωρισμένους επιστήμονες.

«Εξαρχής», επιμένει ο Kennedy, «θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν παίρνω θέση για τη σχέση μεταξύ HIV και AIDS».

Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το βασικό του σημείο είναι σωστό:

Κατά τη διάρκεια των τριάντα έξι ετών από τον Δρ Φάουτσι και τον συνταγματάρχη του πρωταθλήματος, ο Δρ. Robert Gallo, ισχυρίστηκε για πρώτη φορά ότι ο HIV είναι η μόνη αιτία του AIDS, κανείς δεν μπόρεσε να υποδείξει μια μελέτη που καταδεικνύει την υπόθεσή του χρησιμοποιώντας αποδεκτές επιστημονικές αποδείξεις. … Ακόμη και σήμερα, η ασυναρτησία, τα κενά γνώσης, οι αντιφάσεις και οι ασυνέπειες συνεχίζουν να καταστρέφουν το επίσημο δόγμα. 

Η ιστορία επιτυχίας του δόγματος του HIV-AIDS δείχνει ότι «πολλές από τις τακτικές που έχει πρωτοπορήσει ο Δρ. Φάουτσι για να αποφύγει τη συζήτηση—θαμπώνοντας και παραπλανώντας τον Τύπο αγνοώντας τη νόμιμη έρευνα για το πιστεύω και υπονομεύοντας, εκφοβίζοντας, τιμωρώντας, εκφοβίζοντας, εκφοβίζοντας, περιθωριοποιώντας, δυσφημεί και φιμώνει τους κριτικούς». Ένα από τα θύματα του Fauci ήταν ο Δρ Peter Duesberg, ο οποίος το 1987 εξακολουθούσε να αναγνωρίζεται ως ο πιο ολοκληρωμένος ρετροϊολόγος στον κόσμο.

Ο Duesberg υποστηρίζει ότι ο HIV δεν προκαλεί AIDS, αλλά είναι ουσιαστικά ένας «ελεύθερος αναβάτης» κοινός σε πληθυσμούς υψηλού κινδύνου που υποφέρουν από καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος λόγω περιβαλλοντικών εκθέσεων.

Ο HIV, λέει, είναι ένας αβλαβής επιβατικός ιός που σχεδόν σίγουρα συνυπάρχει στους ανθρώπους για χιλιάδες γενιές χωρίς να προκαλεί ασθένειες.

Ενώ ο HIV μπορεί να είναι σεξουαλικά μεταδιδόμενος, ισχυρίζεται ο Duesberg, το AIDS δεν είναι.

Ο Duesberg δημοσίευσε τις απόψεις του σε ένα πρωτοποριακό άρθρο του 1987 και στη συνέχεια σε ένα βιβλίο 724 σελίδων, Inventing the AIDS Virus.

Ο Κένεντι διαπιστώνει ότι «οι συλλογισμοί του Ντούσμπεργκ φαίνονται τόσο καθαροί, τόσο κομψά δημιουργημένοι και τόσο συναρπαστικοί που, διαβάζοντάς τους, φαίνεται αδύνατο ολόκληρη η [ορθόδοξη] υπόθεση να μην κατέρρευσε αμέσως κάτω από το ασφυκτικό βάρος της αδυσώπητης λογικής».

Αλλά ο Fauci και ο Gallo δεν προσπάθησαν ποτέ να απαντήσουν στον Duesberg.

Το να κατηγορείς το AIDS σε έναν ιό ήταν το παιχνίδι που επέτρεψε στη NIAID να διεκδικήσει τη δικαιοδοσία —και τις ταμειακές ροές— μακριά από το NCI, και ο Duesberg τιμωρήθηκε αυστηρά επειδή το έθεσε σε κίνδυνο.

Ο Δρ. Φάουτσι κάλεσε ολόκληρο τον ανώτερο κλήρο της ορθοδοξίας του για τον HIV – και όλους τους κατώτερους ακολούθους και τα αγόρια του βωμού – για να εξαπολύσει μια θύελλα σκληρής τιμωρίας στον ιολόγο του Μπέρκλεϊ και στους οπαδούς του. … το κατεστημένο του AIDS, μέχρι τον πιο ταπεινό του γιατρό, υβρίστηκε δημόσια τον Ντούσμπεργκ, το NIH τον αποχρηματοδότησε και ο ακαδημαϊκός κόσμος εξοστρακίστηκε και εξόρισε τον λαμπρό καθηγητή του Μπέρκλεϋ.

Ο επιστημονικός τύπος τον έδιωξε.

Έγινε ραδιενεργός.

Παραδόξως, ωστόσο, ο Δρ. Luc Montagnier, του οποίου η ανακάλυψη του HIV Gallo είχε στην πραγματικότητα κλέψει —όπως παραδέχτηκε το 1991 μετά από πολλά χρόνια δικαστικής διαμάχης—, έγινε ο πιο ντροπιαστικός προσήλυτος του Duesberg, δηλώνοντας στη Διεθνή Διάσκεψη του Σαν Φρανσίσκο για το AIDS τον Ιούνιο του 1990, ότι « ο ιός HIV είναι αβλαβής και παθητικός, ένας καλοήθης ιός».

Πρόσθεσε ότι, σύμφωνα με τα ευρήματά του, ο HIV γίνεται επικίνδυνος μόνο με την παρουσία ενός δεύτερου οργανισμού, ενός μικροβίου που μοιάζει με βακτήρια που ονομάζεται μυκόπλασμα.

Ο Montagnier, στην πραγματικότητα, δεν είχε ποτέ ισχυριστεί ότι ο HIV ήταν ο μόνος παράγοντας του AIDS και γινόταν όλο και πιο σκεπτικιστής για αυτή τη θεωρία.

Η επανειλημμένη αμφισβήτηση του παραδείγματος του κατεστημένου σηματοδότησε την αρχή της ύβρεως του, για την οποία το βραβείο Νόμπελ του δεν τον προστάτεψε σχεδόν καθόλου.

Η «απόδειξη» του Gallo ότι η αιτία του AIDS ήταν ένας ιός —σε αντίθεση με τις τοξικές εκθέσεις— αποτέλεσε τον κρίσιμο θεμέλιο λίθο της καριέρας του Δρ. Fauci.

Επέτρεψε στον Fauci να συλλάβει το πρόγραμμα για το AIDS και να ξεκινήσει το NIAID ως ο κορυφαίος ομοσπονδιακός εταίρος της βιομηχανίας παραγωγής φαρμάκων.

Αυτό εξηγεί γιατί ο Fauci δεν χρηματοδότησε ποτέ καμία μελέτη για να διερευνήσει εάν ο HIV προκάλεσε πράγματι AIDS και έλαβε σθεναρά προληπτικά μέτρα ενάντια σε οποιαδήποτε τέτοια μελέτη.

Ο Κένεντι επικαλείται άλλες διαφωνούμενες φωνές σχετικά με την επιδημιολογία του AIDS. Ο Δρ Shyh-Ching Lo, ο επικεφαλής ερευνητής που είναι υπεύθυνος για τα προγράμματα AIDS για το Ινστιτούτο Παθολογίας των Ενόπλων Δυνάμεων, συγκλονίστηκε από τον ασυνήθιστο ισχυρισμό του Anthony Fauci ότι τα αντισώματα, συνήθως το σημάδι μιας ισχυρής ανοσολογικής απόκρισης, θα πρέπει, με τον HIV, να είναι το σήμα για τον επικείμενο θάνατο.

Δεδομένου ότι τα «τεστ HIV» στην πραγματικότητα δεν ανιχνεύουν τον άπιαστο ιό, αλλά μόνο αντισώματα, φαίνεται ότι υπάρχει μια οργουελική αναστροφή.

Ο Kennedy αναφέρει επίσης τον Δρ Ντέιβιντ Ράσνικ, έναν διδάκτορα βιοχημικό που έχει εργαστεί για τριάντα χρόνια στον τομέα της φαρμακευτικής βιοτεχνολογίας:

Το θεμελιώδες αίνιγμα του Fauci είναι ότι έχει πει σε όλους να διαγνώσουν το AIDS με βάση την παρουσία αντισωμάτων HIV.

Σε κάθε άλλη ασθένεια, η παρουσία αντισωμάτων είναι το σήμα ότι ο ασθενής έχει νικήσει την ασθένεια.

Με το AIDS, ο Fauci και ο Gallo, και τώρα ο Gates, ισχυριστείτε ότι είναι σημάδι ότι πρόκειται να πεθάνετε.

Σκέψου το; Εάν ο στόχος ενός εμβολίου κατά του AIDS είναι να διεγείρει την παραγωγή αντισωμάτων, τότε η επιτυχία θα σήμαινε ότι κάθε εμβολιασμένο άτομο θα έχει επίσης διάγνωση AIDS.

Θέλω να πω, αυτό είναι τροφή για ένα κομμάτι κωμωδίας.

Είναι σαν κάποιος να έδωσε στους Three Stooges έναν ετήσιο προϋπολογισμό δισεκατομμυρίων δολαρίων!

Η φύση του AIDS—ένα σύνδρομο και όχι μια ασθένεια—είναι από μόνη της αντικείμενο ερωτηματικών, καθώς δημιουργήθηκε για να περικλείει έναν γαλαξία τριάντα περίπου ξεχωριστών γνωστών ασθενειών, οι οποίες εμφανίζονται όλες σε άτομα που δεν έχουν μόλυνση από τον ιό HIV. «Στα χέρια των ευκαιριακών PI του Δρ. Fauci, το AIDS έγινε μια άμορφη ασθένεια που υπόκειται σε διαρκώς μεταβαλλόμενους ορισμούς, περιλαμβάνοντας μια πληθώρα παλαιών ασθενειών σε ξενιστές που τεστ θετικοί στον HIV».

Ο νομπελίστας Kary Mullis, ο εφευρέτης των δοκιμών PCR, επεσήμανε ότι η PCR ήταν ικανή να βρει σήματα HIV σε μεγάλα τμήματα του πληθυσμού που δεν υπέφεραν συμπτώματα AIDS.

Από την άλλη πλευρά, το AIDS εμφανίζεται συνήθως σε άτομα που τεστ HIV είναι αρνητικά, όπως τεκμηριώνει ο Geoffrey Cowley σε ένα άρθρο του Newsweek το 1992, ακολουθούμενο από τον Steve Heimoff στους Los Angeles Times.

Αυτές οι ίδιες οι ασυνέπειες δεν ήταν πρόβλημα για τον Φάουτσι και τον μόνιμο στρατό του από φαρμακευτικούς μισθοφόρους.

Το ακριβώς αντίθετο: άνοιξαν την αφρικανική πηγή για το AIDS. Ερευνητές που χρηματοδοτήθηκαν από τον Fauci, χρησιμοποιώντας τεστ PCR και θολά στατιστικά μοντέλα, δήλωσαν ότι έως και 30 εκατομμύρια Αφρικανοί έπασχαν από AIDS, σχεδόν ο μισός ενήλικος πληθυσμός σε ορισμένα έθνη.

Ενώ στα δυτικά έθνη, το AIDS συνέχιζε να είναι μια ασθένεια των τοξικομανών και των ομοφυλόφιλων «poppers» (καταναλωτές του αγγειοδιασταλτικού αμυλικού νιτρώδους άλατος που παρέχει χαλάρωση των μυών του πρωκτού, συσκευασμένο στο δοχείο «popper» που κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον Burroughs Wellcome και διαφημίστηκε στον ομοφυλόφιλο Τύπο καθ’ όλη τη διάρκεια της επιδημίας του AIDS), μυστηριωδώς, στην Αφρική, το 59 τοις εκατό των περιπτώσεων AIDS ήταν γυναίκες και το 85 τοις εκατό ήταν ετεροφυλόφιλοι.

Αλλά στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ο χαρακτήρας του AIDS άλλαξε δραματικά με τον πολλαπλασιασμό του AZT. Καθώς άρχισαν να δίνουν AZT σε άτομα που στην πραγματικότητα δεν ήταν καν άρρωστα, αλλά απλώς θετικά στο τεστ HIV, το AIDS άρχισε να μοιάζει όλο και περισσότερο με δηλητηρίαση με AZT.

Και το ποσοστό θνησιμότητας αυξήθηκε κατακόρυφα.

Σύμφωνα με τους Duesbergians, η συντριπτική πλειοψηφία των «θανάτων από AIDS» μετά το 1987 προκλήθηκαν στην πραγματικότητα από το AZT.

Το φάρμακο που συνταγογραφούσε ο Δρ Φάουτσι για τη θεραπεία ασθενών με AIDS έκανε στην πραγματικότητα αυτό που ο ιός δεν μπορούσε: προκάλεσε ο ίδιος το AIDS.

Το 1988, ο μέσος χρόνος επιβίωσης για ασθενείς που έπαιρναν AZT ήταν τέσσερις μήνες.

Το 1997, αναγνωρίζοντας τη θανατηφόρα επίδραση του AZT, οι υγειονομικοί υπάλληλοι μείωσαν τη δόση. ο μέσος όρος ζωής των ασθενών με ΑΖΤ αυξήθηκε τότε στους είκοσι τέσσερις μήνες.

Σύμφωνα με τον Δρ Claus Köhnlein, Γερμανό ογκολόγο, «Σχεδόν σκοτώσαμε μια ολόκληρη γενιά ασθενών με AIDS χωρίς καν να το προσέξουμε, επειδή τα συμπτώματα της δηλητηρίασης με AZT ήταν σχεδόν αδιάκριτα από το AIDS».

συμπέρασμα

Τον Ιούλιο του 2019, ο Δρ Φάουτσι έκανε μια αιφνιδιαστική ανακοίνωση: έκανε επιτέλους ένα αποτελεσματικό εμβόλιο κατά του HIV, το πιθανό «καρφί στο φέρετρο» για την επιδημία.

Παραδέχτηκε ότι το νέο του εμβόλιο δεν εμπόδισε τη μετάδοση του AIDS, αλλά προέβλεψε ότι όσοι έκαναν το εμβόλιο θα ανακάλυπταν ότι όταν θα κολλούσαν AIDS, τα συμπτώματα θα μειωνόταν πολύ.

Ο Kennedy σχολιάζει:

Ήταν τόσο σίγουρος ο Δρ Φάουτσι για τη δουλική ευπιστία των μέσων ενημέρωσης που υπέθεσε, σωστά, ότι δεν θα χρειαζόταν ποτέ να απαντήσει στις πολλές ερωτήσεις που έθετε αυτή η πυρετώδης ασυναρτησία.

Όλη αυτή η περίεργη πρόταση έλαβε μηδενικό κριτικό σχολιασμό στον Τύπο.

Η επιτυχία του στο να χτυπάει κραγιόν σε αυτό το γαϊδουράκι και να το πουλήσει στον κόσμο ως Καθαρόαιμο μπορεί να ενθάρρυνε το τέχνασμα του -έναν χρόνο αργότερα- να τοποθετεί παρόμοια καλλυντικά στα εμβόλια για τον COVID που, ομοίως, ούτε προλαμβάνουν την ασθένεια ούτε αποκλείουν τη μετάδοση.

Μέχρι το 2019, το σχοινί για το AIDS άρχισε να φθείρεται.

Ποιος νοιαζόταν ακόμα για το AIDS; Η «Πανδημία Covid-19» ήρθε ως η τέλεια ευκαιρία για επαναφορά και ενημέρωση στη φαρμακευτική ρακέτα.

Όπως φέρεται να είπε ο Winston Churchill, «Ποτέ μην αφήνεις μια καλή κρίση να πάει χαμένη».

Με τα συνένοχα εταιρικά μέσα ενημέρωσης να μαυρίζουν το σκανδαλώδες ιστορικό της μαφίας του με λευκά παλτά, ο Φάουτσι αναδείχθηκε και πάλι ως ο καλός γιατρός, ο σωτήρας.

«Είναι δίκαιο να κατηγορούμε τον Δρ Φάουτσι για μια κρίση που, φυσικά, έχει πολλούς συγγραφείς;» ρωτάει ο Κένεντι.

Σε κάποιο βαθμό, είναι. 

Υπό την ηγεσία του Δρ. Fauci, οι αλλεργικές, αυτοάνοσες και χρόνιες ασθένειες που το Κογκρέσο ανέθεσε συγκεκριμένα στο NIAID να διερευνήσει και να αποτρέψει, έχουν ξεφυτρώσει και ταλαιπωρούν το 54% των παιδιών, από 12,8% όταν ανέλαβε το NIAID το 1984.

Ο Δρ Fauci έχει προσφέρει καμία εξήγηση για το γιατί αλλεργικές ασθένειες όπως το άσθμα, το έκζεμα, οι τροφικές αλλεργίες, η αλλεργική ρινίτιδα και η αναφυλαξία εξερράγησαν ξαφνικά από το 1989, πέντε χρόνια μετά την άνοδό του στην εξουσία.

Στον ιστότοπό του, το NIAID υπερηφανεύεται ότι τα αυτοάνοσα νοσήματα είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες του οργανισμού.

Περίπου 80 αυτοάνοσες ασθένειες, συμπεριλαμβανομένου του νεανικού διαβήτη και της ρευματοειδούς αρθρίτιδας, της νόσου του Graves και της νόσου του Crohn, που ήταν πρακτικά άγνωστες πριν από το 1984, έγιναν ξαφνικά επιδημία υπό την επίβλεψή του.

Ο αυτισμός, τον οποίο πολλοί επιστήμονες θεωρούν τώρα μια αυτοάνοση ασθένεια, εξερράγη από 2/10.000 έως 4/10.000 Αμερικανούς όταν ο Tony Fauci εντάχθηκε στο NIAID, σε έναν στους τριάντα τέσσερις σήμερα.

Νευρολογικές ασθένειες όπως η ADD/ADHD, οι διαταραχές ομιλίας και ύπνου, η ναρκοληψία, τα τικ του προσώπου και το σύνδρομο Tourette έχουν γίνει συνηθισμένα στα παιδιά της Αμερικής.

Το κόστος για την ανθρώπινη υγεία, την υγεία και το οικονομικό κόστος των χρόνιων ασθενειών είναι μικρότερο από το κόστος όλων των μολυσματικών ασθενειών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Μέχρι το τέλος αυτής της δεκαετίας, η παχυσαρκία, ο διαβήτης και ο προδιαβήτης βρίσκονται σε καλό δρόμο για να εξασθενήσουν το 85 τοις εκατό των πολιτών της Αμερικής.

Η Αμερική συγκαταλέγεται στις δέκα χώρες με τα περισσότερα υπέρβαρα στη Γη.

Οι επιπτώσεις στην υγεία αυτών των επιδημιών -που πέφτουν κυρίως στους νέους- επισκιάζουν ακόμα και τους πιο υπερβολικούς

Ο Δρ Fauci δεν έχει κάνει τίποτα για να προωθήσει τη βασική υποχρέωση του NIAID να ερευνήσει τα αίτια των χρόνιων αλλεργικών και αυτοάνοσων ασθενειών που ξεπήδησαν ως μανιτάρια κατά τη θητεία του.

Αντίθετα, ο Fauci «μετέτρεψε το NIAID σε κορυφαία θερμοκοιτίδα για νέα φαρμακευτικά προϊόντα, πολλά από τα οποία, κατά ειρωνικό τρόπο, επωφελούνται από την καταρράκτη πανδημία χρόνιων ασθενειών».

Αντί να ερευνήσει τα αίτια της κακής υγείας των Αμερικανών, ο Δρ Fauci διοχετεύει το μεγαλύτερο μέρος του προϋπολογισμού του, ύψους 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων, στην έρευνα και ανάπτυξη νέων φαρμάκων και εμβολίων που ευθύνονται σε μεγάλο βαθμό για την αποδυνάμωση της φυσικής μας ανοσίας.

«Τελευταία, έπαιξε κεντρικό ρόλο στην υπονόμευση της δημόσιας υγείας και στην ανατροπή της δημοκρατίας και της συνταγματικής διακυβέρνησης σε όλο τον κόσμο και στη μετάβαση της πολιτικής μας διακυβέρνησης προς τον ιατρικό ολοκληρωτισμό».

Θυμήθηκα τον Dr. Knock, τον κεντρικό χαρακτήρα του διάσημου μυθιστορήματος του Jules Romains, Knock or the Triumph of Medicine, που γράφτηκε το 1923.

Ο Δρ. , και ότι όλοι οι άνδρες είναι άρρωστοι και πρέπει να ενημερωθούν σχετικά από τον γιατρό τους.

Για να προωθήσει το σχέδιό του να μετατρέψει μια ολόκληρη πόλη σε μόνιμους ασθενείς, ζητά τη βοήθεια του δασκάλου του σχολείου και του φαρμακοποιού, που ξαφνικά βλέπει την πελατεία του να ανθεί (δείτε αξέχαστες στιγμές της κινηματογραφικής μεταφοράς του Guy Lefranc το 1951 με τον Louis Jouvet εδώ κι εδώ). 

Louis Jouvet ως Dr. Knock το 1951

Σε κάποιο βαθμό, ωστόσο, ο Fauci είναι ο ίδιος προϊόν ενός πολιτισμικού προσανατολισμού που μόνο μακροπρόθεσμα θα μπορούσε να οδηγήσει στην τυραννική ιατρική τεχνοκρατία που τώρα προσπαθεί να μας υποδουλώσει.

Αντί για έναν νέο Δόκτορα Φρανκενστάιν, ο Φάουτσι είναι το δικό μας τέρας που επιστρέφει πίσω μας.

Ο Κένεντι υπαινίσσεται αυτή την τεράστια πτυχή της ερώτησης, επισημαίνοντας την ανάγκη για βαθιά αμφισβήτηση.

Ο τρόπος με τον οποίο οι Αμερικανοί και οι Δυτικοί γενικά έχουν αρχίσει να βλέπουν την υγειονομική περίθαλψη έχει διαμορφωθεί από τη φιλοσοφία του Ιδρύματος Ροκφέλερ: «ένα χάπι για έναν άρρωστο».

Στη συζήτηση μεταξύ της «θεωρίας του μιάσματος» – που δίνει έμφαση στην πρόληψη ασθενειών ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα μέσω της διατροφής και μειώνοντας την έκθεση σε περιβαλλοντικές τοξίνες και στρες – έναντι της «θεωρίας των μικροβίων» – που κατηγορεί τις ασθένειες στα μικροσκοπικά παθογόνα – έχουμε επιλέξει αναμφίβολα το τελευταίο.

Έχουμε υπογράψει για μια προσέγγιση στην ασθένεια που απαιτεί τον εντοπισμό του υπαίτιου μικροβίου και την προσαρμογή ενός δηλητηρίου για να το σκοτώσει.

Η επιλογή δεν μας επιβλήθηκε.

Έχουμε παραδώσει την ευθύνη για την υγεία μας σε ειδικούς γιατρούς και ασφαλιστικούς μεσίτες.

Όπως παρατηρούν ο Δρ. Claus Köhnlein και ο Torsten Engelbrecht στο βιβλίο τους Virus Mania (2007) που αναφέρθηκε από τον Kennedy: «Η ιδέα ότι ορισμένα μικρόβια – πάνω από όλα μύκητες, βακτήρια και ιοί – είναι οι μεγάλοι μας αντίπαλοι στη μάχη, προκαλώντας ορισμένες ασθένειες που πρέπει να πολέμησε με ειδικές χημικές βόμβες, έχει θαφτεί βαθιά στη συλλογική συνείδηση».

Είναι ένα πολεμικό παράδειγμα, που ταιριάζει απόλυτα για την παραγωγή συναίνεσης στο δρόμο προς τη δικτατορία.

Όπως έγραψε ο Κένεντι στον πρόλογό του στον Δρ Τζόζεφ Μερκόλα και τον Ρόνι Κάμινς, Η αλήθεια για τον Covid-19 (2021), «οι δημαγωγοί πρέπει να οπλίσουν τον φόβο για να δικαιολογήσουν τις απαιτήσεις τους για τυφλή υπακοή».

Οι κυβερνητικοί τεχνοκράτες, οι δισεκατομμυριούχοι ολιγάρχες, τα Big Pharma, τα Big Data, τα Big Media, οι βαρόνοι ληστών υψηλής χρηματοδότησης και η στρατιωτική βιομηχανική συσκευή πληροφοριών αγαπούν τις πανδημίες για τους ίδιους λόγους που αγαπούν τους πολέμους και τις τρομοκρατικές επιθέσεις.

Οι καταστροφικές κρίσεις δημιουργούν ευκαιρίες ευκολίας για την αύξηση τόσο της δύναμης όσο και του πλούτου.

Ο Laurent Guyénot, PhD, είναι ο συγγραφέας του The Unspoken Kennedy Truth και μιας ταινίας για το ίδιο θέμα.

https://www.unz.com/article/fauci-and-the-great-aids-swindle/

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>