«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι Έλληνες ηγετες της σφαλιάρας, εκτελούν δουλικά θελήματα ταχυδρόμου!

Η ΠΛΥΣΤΡΑΑΑΑ

Οι λινάτσες Πρωθυπουργοί και Πρόεδροι δημοκρατίας, τα τελευταία 20 χρόνια με προδοσίες κλείνουν τα 200 χρόνια απελευθέρωσης της πατρίδος μας, που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η επανάσταση.

Μητσοτάκης, Τσίπρας, Σαμαράς,  Καραμανλής, Παπανδρέου, Λουκάς Παπαδήμος, Παναγιώτης Πικραμμένος, Σημίτης, Βασιλική Θάνου, παρέλαση προδοτών, μαριονέτες του εχθρού.

Ασφαλώς κανένας νοήμων δεν θα πιστεύει ότι ο Μητσοτάκης επήγε για διμερείς συνομιλίες;;;;;;;

Μήνυμα σαν δουλικό των αφεντάδων του επήγε στον Πούτιν, ο Πούτιν γελούσε με την σφουγγαρίστρα μας.

 Όταν έχουμε παραχωρήσει τον κωλο μας στην Αμερική, έχουμε τίποτα άλλο να δώσουμε στην Ρωσία;;;

Αφήνει η Αμέρικο τις λινάτσες ηγέτες της Ελλάδος να κάνουν οποιαδήποτε συμφωνία για το προτεκτοράτο τους;;;;;

Μόνο ηλίθιοι θα το πίστευαν κάτι τέτοιο????????

Εμείς με τους προδότες ηγέτες μας καλούμαστε κάθε φορά να σφουγγαρίζουμε τα ζουμιά από τα γαμήσια τους/ και στο τέλος να πληρώνουμε και τις καπότες!!!

Κανείς δεν αντιλέγει ότι είμαστε σε γεωγραφικό σημείο που ιστορικά έχει τον πρώτο λόγο/ και γεωγραφικά βρισκόμαστε στο ποιο νευραλγικό σημείο.

Κανείς δεν είπε ότι κάτω από αυτές τις σημερινές συνθήκες δεν χριζόμαστε συμμαχίες, όχι όμως δουλικές αλλά ισότιμος, αλλά οι διπλωμάτες μας τα προσόντα που έχουν, είναι… κάνουμε παρτάκια, αρπάζουμε ότι μας δίνουν λάδωμα και κάνουμε και τις δικές μας μπίζνες στο όνομα της Ελλάδος!

Οι διπλώματος που ενδιαφέρονται για τα Ελληνικά δίκια, έχουν γίνει, είδος προς εξαφάνιση.

Μιλάνε τα ρεμάλια και τα ξενόδουλα υποκείμενα που λέγονται Έλληνες ηγέτες, για Ευρώπη με την Ρωσία εκτός, γιατί, γιατί… έχουν παραδώσει στην Αμερική την ηγεσία της Ευρώπης, άρα για πια Ευρώπη μιλούν;;;

Μπορεί το Ρωσικό καθεστώς να είναι απεχθές, αλλά σε τι διαφέρει το καπιταλιστικό;;;

Ο μεν τα κάνει φανερά και ο άλλος κρυφά, αυτή είναι η μόνη διαφορά τους.

Και να μην παραβλέπουμε  την επίσκεψη του Καθάρματος Πάπα????????????? Τι μήνυμα στέλνει στον Πούτιν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μητσοτάκης: Η παραδουλεύτρα, η πατσαβούρα της δύσης!!! Η πλύστρα για όλες τις δουλειές!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ