«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο αόρατος εχθρός της παγκόσμιας γενοκτονίας, είναι μόνο για μια μερίδα πολιτών!

 263128946_3086661434885260_8229745632054196349_n

Οι παγκόσμιοι δολοφόνοι θέλουν κάθετα, όχι οριζόντια, να θανατώσουν μια κατηγορία πολιτών, τους ΑΜΕΑ και τους πολυέξοδους που δεν παράγουν, λόγο ασθένειας, ή λόγο σύνταξης, χοντρικά.

Αυτό που κάνουν είναι αντικατάσταση των παραπάνω με ρομπότ και με μαύρα μεροκάματα, χωρίς συμβάσεις και ασφάλειες με αλλοδαπούς πάσης φύσεως δολοφονικούς χαρακτήρες.

Αυτό λέγετε επιλεγμένη παγκόσμια γενοκτονία των ανήμπορων να αντιδράσουν.

Και εδώ το βλέπουμε φανερά πλέων και απάνθρωπα, τι επιδιώκει η παγκόσμια και τοπική ΕΛΙΤ.

Το εμβόλιο απάτη-δηλητήριο το έκαναν η πλειοψηφία εκβιαστικά μόνο ο αδύναμος λαός, αφού εκβιάζετε για να έχει δουλειά, ή να τροφοδοτείτε με τα απαραίτητα αγαθά για την επιβίωση.

Όμως ο λαός κατάφερε να μάθει για την παγκόσμια απάτη του εμβολίου και σταμάτησε να προσέρχεται να λαμβάνει το δηλητήριο.

Εδώ εφαρμόζουν το επόμενο σχεδιασμένο στάδιο της υποχρεωτικότητας σε ποιους όμως;;;;;;;;;;;;;;;;;

Αν πράγματι έπρεπε να λάβουν οι πολίτες υποχρεωτικά το εμβόλιο, θα καλούνταν ονομαστικά να εμβολιαστούν άπαντες/ και όσοι δεν παρουσιάζονταν να πήγαινε η αστυνομία και θα τους πήγαινε σε εμβολιαστικά κέντρα να τους εμβολιάσει;;;

Εδώ λοιπόν μαρτυρήθηκαν για τις προθέσεις τους, δεν θέλουν να εμβολιάσουν όλο τον πληθυσμό, θέλουν να δολοφονήσουν, μια κατηγορία  του πληθυσμού, διότι όπως καταλαβαίνεται, η ΕΛΙΤ δεν έχει πρόβλημα με το κατοστάρικο και τα διακόσια κάθε μήνα, πληρώνει και δεν εμβολιάζεται και όλα μέλι γάλα, με τους προδότες εντολείς μας!

Επίσης και στο επόμενο στάδιο που θα σου στερήσει και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, η την τροφοδοσία στην διατροφή, πάλι η Ελίτ δεν θα έχει πρόβλημα, αφού έχει δούλους στην δούλεψή της για να κάνουν αυτές τις δουλειές!

Είναι φανερό, απάνθρωπα φανερό για το τι θέλουν!

Θέλουν να πετάξουν στον τάφο ένα κομμάτι της κοινωνίας, το εργατικό κομμάτι που έχει κουραστεί και μεταπηδά στην συντήρηση-σύνταξη, πολυέξοδη μερίδα πληθυσμού!

Όλοι αυτοί η ακατάσχετη προπαγάνδα για τους λαθροαλοδαπους δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός, είναι σχεδιασμένο, πολύ καλά 100 χρόνια, πρώτος παγκόσμιος, δεύτερος παγκόσμιος, οι δυο παγκόσμιοι ήταν τεστ!

Και  ο αόρατος εχθρός δεν είναι ο Κορονϊος, ή η λεγόμενη γρίπη, αλλά ο φόβος που φύτεψαν στον κορονοϊο!

Το εφάρμοσε στην πράξη το τρίτο Ράιχ και είχε 100% αποτέλεσμα!

ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΟΥΧΙΤΛΕΡ

Πως ένας ολόκληρος λαός, ο γερμανικός, μέσο του φόβου αποδέχτηκε τον ξεκλήρισμά του!

Και όταν ταΐζεις με εκατομμύρια στο σύνολο τα ΜΜΕ να σου κάνουν νύχτα μέρα πλύση εγκεφάλου, ο φόβος γίνετε πανικός φρίκη, κοινωνικό χάος, αυτή είναι η μεθοδευμένη διχόνοια, ο προθάλαμος του εμφυλίου, που για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας θα είναι εμφύλιος ελεγχόμενος, για συγκεκριμένη κατηγορία πολιτών!

Σε ότι μας αφορά εμάς τους Έλληνες, έχουμε δυο επιλογές.

  • Μια να πάμε να εμβολιαστούμε καθολικά και να πεθάνουμε σταδιακά μέσα σε 5 με 10 χρόνια, όχι μόνο εμείς, αλλά και τα παιδιά μας.

  • Να κάνουμε στάση των πάντων και να κατεβούμε εκατομμύρια ταυτόχρονα στο σύνταγμα στην ολομέλεια, να τους αποκλείσουμε μέσα/ και να καλέσουμε τον στρατό να του παραδώσουμε την εξουσία, για τρις μήνες, όσο θα χρειαστεί να ψηφίσουμε με δημοψηφίσματα ένα αληθινό ελληνικό σύνταγμα σύγχρονο, όλα τα άλλα θα έρθουν μόνα τους, μετά το νέο σύνταγμα, που την εξουσία θα την έχει αληθινά ο λαός!

Τι θα διαλέξεις Έλληνα, τον δουλικό θάνατο, ή την τιμημένη ειρηνική επανάσταση, με το ανάλογο τίμημα σε θυσίες μια μερίδας πατριωτών;;;

Που θα είναι λιγότερες οι απώλειες,  αν κατέβει όλη η επικράτεια ταυτόχρονα στο σύνταγμα.

Να θυμάσαι Έλληνα η Ελίτ έχει να πληρώσει να μην κάνει το δηλητήριο, εσύ δεν έχεις, αυτό λέγετε σχεδιασμένη γενοκτονία μιας μερίδας πολιτών, είναι αυτό που η προπαγάνδα λέει ότι είναι συνωμοσιολογία, η μύωση του πληθυσμού, ναι ποιους πληθυσμού όμως;;;

Είναι πασιφανές ποιους θα ξεπαστρέψουν, χάλασέ τους όπως ξέρεις τα σχέδιά τους!!!!

Δεν χρειάζεται να σου παραθέσω πλέων στοιχεία, ενεργούν πλέων φανερά και απάνθρωπα με την δύναμη της ισχύος που εσύ περίεργα δεν τους αφαιρείς;;;;;;;;;;

Νέοι και νέες, κατηγορείτε τους γονείς σας, ότι έκαναν λάθει και τα πληρώνετε εσείς?????????????????????

Αν δεν έκαναν λάθει, πως θα έβρισκα το σωστό;;; Πάλι θα τους κατηγορούσατε ότι δεν έκανα τίποτα???????

Ωραία γιατί δεν μας δείχνετε πως θα διορθώσετε τα λάθει αυτά, ποιες είναι οι δικές σας σωστές ενέργειες για το μέλλον σας;;;

Οι δικές σας ενέργειες είναι να παραδώσετε αμαχητί την ζωή σας και των παιδιών σας στους δολοφόνους σας/ και όχι όπως επέλεξαν οι γονείς σας να θυσιαστούν κάποιοι,  για να ζήστε εσείς, ποιον περιμένετε να θυσιαστεί για να σωθείτε εσείς;;;;;;;;;;;;;;;;

8θι

Η υποχρεωτικότητα του εμβολίου δεν είναι για όλους, είναι μόνο για τους μη έχοντες, τι δεν καταλαβαίνεις;;;;;;;;;;;;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο χρήστης Δίκτυο Ελληνισμού έκανε μετάδοση live.

3 Δεκεμβρίου 2021

Μιά ἐκπομπή ἀνατρεπτική γιά τά ἐμβόλια

Νέα στοιχεῖα καί νέες ἀποκαλύψεις

Νά τήν παρακολουθήσουν ὅλοι οἱ Ἕλληνες καί νά τήν διαδώσουν παντοῦ

Τό ἀνθρώπινο σῶμα μετατρέπεται σέ ὑπολογιστικό σύστημα μέσῳ βίο αἰσθητήρων νανοσωματιδίων, νανολιπιδίων κλπ.

Τό ἔγκλημα εἶναι ἀσυγχώρητο καί ἀνήκουστο

Ὅλοι οἱ Ἕλληνες ἄς γνωρίσουν καί ἄς δράσουν πρίν νά εἶναι πολύ ἀργά

Πρέπει τώρα νά σταματήσουν ὅλα

Αὔριο θά ἐρημωθεῖ ἡ ἀνθρωπότητα

Δαιμονικά πνεύματα διαχειρίζονται τήν ἰατρική τήν βιολογία καί τήν πληροφορική

Ἕλληνες σῶστε τον ἑαυτό σας

Σῶστε τά παιδιά σας

Σῶστε τήν ζωή

Μήν κοιμᾶστε ἥσυχοι. Σᾶς δολοφονοῦν ἐσᾶς καί τά παιδιά σας

Γιά ὄνομα τοῦ Θεοῦ ξυπνῆστε ἀπό τόν θανατηφόρο ὕπνο πού σᾶς ἐπιβάλλουν

===========================

Εμβόλια-και-παραπληροφόρηση-18-11-21-

Rumble https://rumble.com/vq4lz7–181121.html

Επιστημονική-βολή-για-το-σφράγισμα-24-10-2021-

Rumble https://rumble.com/vq4mqp–24102021.html

Τί είναι επιστημονικό στα εμβόλια-30/10/21

Rumble https://rumble.com/vq4nn7–301021.html

Οι-βιοσένσορες-στον-εμβολιασμό-11-11-21-

Rumble https://rumble.com/vq4oa9–111121.html

Τα νανοσωματίδια στα εμβόλια-13/11/21

Rumble https://rumble.com/vq4otp–131121.html

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>