«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το μεγάλο ψέμα  ΓΙΑ τους δίδυμους πύργους στην Αμερική., σχεδιασμένο για την παγκόσμια εξουσία του σήμερα 10-9-2021 με αποκορύφωμα την Ατζέντα 2030, ποιοι μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο;;;

 Ο ΣΤΕΦΑΝΟΜΕΝΟΣ ΧΑΡΟΣ Α

Μα το τρίτο Ράιχ το επιχείρησε στον πρώτο παγκόσμιο πόλεμο, στον δεύτερο, δοκίμασε τον άνθρωπο και τις αντοχές + τις αντιδράσεις του, το τρίτο ράιχ απέκτησε με πειράματα αυτό που ήθελε, τα ποιο φοβερά όπλα,  το χρήμα, την επιστήμη/ και τον ΦΟΒΟ!

Το τρίτο ράιχ είναι με αχρήστους όρχις και ανικανότητα να έχει ανθρώπινα αισθήματα.

Αδιαφορώντας αν και το ίδιο πεθάνει, ζει μόνο για την ηδονή της κακίας και του θανάτου, αυτό είναι το τρίτο Ράιχ και η ανθρωπότητα πρέπει να ξεμπερδεύει μαζί του οριστικά!
Τι έλεγαν οι δράστες της 11ης

Σεπτεμβρίου στους «Ανακριτές που σφύριζαν» για την Αλήθεια.

Μπορείτε να έχετε πατριωτικούς «9/11 Truthers» ετήσιες συμβάσεις συνωμοσίας στις 11/9, με πλήθος ομιλητών.

Για να χρησιμοποιήσουμε μια ρωσική έκφραση, τα σκυλιά μπορεί να γαβγίζουν καθώς βρυχάται το τρένο.

Είστε τα σκυλιά και εμείς το τρένο.

Συνέχισε να γκρινιάζεις.

Θα συνεχίσουμε να δηλώνουμε μη πεισμένοι.

Εξακολουθούμε να είμαστε κάτοχοι της τηλεόρασης, εξακολουθούμε να είμαστε κάτοχοι του στρατού και μπορείτε να κουβεντιάζετε στο διαδίκτυο ό, τι θέλετε καθώς ξεθωριάζεται σε αναποτελεσματική αφάνεια.

(Σάτιρα στη γλώσσα από συνάδελφο 9/11 Truth-searchGreg Ziegler PhD, πρώην αξιωματικός της αμερικανικής στρατιωτικής Intel και συνταξιούχος καθηγητής, ο σχολιασμός του οποίου ενέπνευσε αυτήν τη στήλη)

Αυτή η εβδομάδα θα σηματοδοτήσει τη 14η επέτειο της 9/11/01 και την έναρξη του ατελείωτου πολέμου της Αμερικής ενάντια σε όλους τους λεγόμενους ξένους εχθρούς που, κατά τη γνώμη των κυρίαρχων ελίτ, πρέπει να αποσταθεροποιήσουν τα κυρίαρχα έθνη τους, ώστε οικονομικά και εταιρικά αρπακτικά μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στους πόρους της περιοχής.

Χιλιάδες ηθικοί, ευφυείς, επιστημονικοί, βασισμένοι στην επιστήμη, φιλήσυχοι, αναζητούν την αλήθεια και κάποτε πατριώτες ερευνητές (βλέποντας τα παράλογα συμπεράσματα που διαδόθηκαν ευρέως από τις 9/11/01) έχουν μπει πάρα πολλά χρόνια στην λίστα των μαύρων καταλόγων αφού γνωρίζουν τι  πραγματικά συνέβη -δηλαδή οι άθελά μας (ή ειλικρινά παραπλανητικές) κυρίαρχες ελίτ (και των δύο πολιτικών κομμάτων) και οι συν-συνωμότες τους που έχουν επιλεγεί στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και έχουν επιβάλει υπάκουα τις μαύρες λίστες.

Ο Γαλιλαίος ήταν ένας συνεργάτης της αλήθειας

Όσοι θεωρούμε τον εαυτό μας τιμημένο για την 11η Σεπτεμβρίου, οι αναζητητές της αλήθειας καταλαβαίνουν πώς ένιωσε ο Γαλιλαίος όταν η επιστημονικά αποδεδειγμένη αλήθεια του (ότι η γη περιστρεφόταν γύρω από τον ήλιο) καταπιέστηκε βάναυσα από τις κυρίαρχες κληρικές ελίτ του 16ου αιώνα αιώνας.

Φυσικά, η σύγκρουσή του με τις αρχές της εκκλησίας υποκινήθηκε εν μέρει επειδή δεν μπορούσε να απέχει από το να επισημάνει ότι, λόγω των αστρονομικών ευρημάτων του, είχε απόδειξη ότι ορισμένα χωρία της Βίβλου δεν μπορούσαν να είναι αληθινά, υποστηρίζοντας έτσι ότι η Βίβλος ήταν αλλόκοτη.

Η γνωστική ασυμφωνία ξέσπασε στο Βατικανό και ο Γαλιλαίος ανακηρύχθηκε αιρετικός και εχθρός της εκκλησίας.

Τα βιβλία του απαγορεύτηκαν, απαγορεύτηκε από την Ιερά Εξέταση να διδάξει την «αίρεσή» του και τέθηκε σε κατ ‘οίκον περιορισμό για το υπόλοιπο της ζωής του.

Χρειάστηκαν 4 αιώνες για να παραδεχτεί η εκκλησία το λάθος της, παραδεχόμενη έτσι απλά και ατιμώρητα, ότι η Αγία Γραφή δεν ήταν αλάνθαστη.

Η αναγκαστική σιωπή των μέσων μαζικής ενημέρωσης σχετικά με το έγκλημα και τη συγκάλυψη του αιώνα (τα γεγονότα της 9/11/01) θα έπρεπε να είχε τελειώσει εδώ και πολύ καιρό, δηλαδή,

Είναι νεκρή η θαρραλέα ερευνητική δημοσιογραφία;

Αν η πραγματική ερευνητική δημοσιογραφία ήταν ακόμα ζωντανή και κλωτσούσε στο εταιρικό μας, για κερδοσκοπικό περιβάλλον στα ΜΜΕ, και αν η αποκάλυψη των Big Lies εξακολουθούσε να θεωρείται σημαντική για την ετοιμοθάνατη δημοκρατία μας, η μαύρη λίστα των αναζητητών της αλήθειας της 11ης Σεπτεμβρίου και του δικαστηρίου- άξιες αποδείξεις ότι έχουν συλλέξει θα είχαν  αναδειχτεί και δεν θα είχαν υποτιμηθεί.

Αλλά η παράλογη επίσημη, ευλογημένη από τα ΜΜΕ εκδοχή αυτού που συνέβη στις 9/11/01 αποδείχθηκε ότι είναι εντελώς ψευδής και οι συνέπειες της αποτυχίας των (κακών) ηγετών μας να παραδεχτούν ότι έχουν μαστιγωθεί από το Μεγάλο ieέμα καταστροφικό για τον κόσμο.

Οι συνέπειες της παράνομης και δόλιας εισβολής στο Αφγανιστάν και στο Ιράκ, ενορχηστρωμένες υπό το πρόσχημα πολλών μεγάλων ψεμάτων από την κυβέρνηση Τσένεϋ/Μπους, εξακολουθούν να διαδραματίζονται στα εκατομμύρια των προσφύγων πολέμου στην περιοχή που προσπαθούν απεγνωσμένα να εγκαταλείψουν τον πόλεμο. διχασμένα έθνη που το Πεντάγωνο βοήθησε στην αποσταθεροποίηση.

Οι ατελείωτοι πόλεμοι που ξεκίνησαν σοβαρά μετά την 11η Σεπτεμβρίου και ο νόμος περί πατριωτικών πράξεων και εθνικής ασφάλειας που καταστρέφει το σύνταγμα, είχαν προγραμματιστεί πολύ πριν καταρρεύσουν οι τρεις πύργοι και οι επαναλαμβανόμενοι πόλεμοι αντιποίνων («Ο Σαντάμ προσπάθησε να σκοτώσει τον μπαμπά μου ” – GW Bush) και κλοπή πόρων (OIL = Επιχείρηση απελευθέρωσης του Ιράκ) είχαν επίσης σχεδιαστεί εκ των προτέρων.

Οι επικριτές του αμερικανικού ιμπεριαλισμού κατανοούν απόλυτα ότι οι “Μεγάλοι Σατανάδες” κάνουν καλή χρήση των “Μεγάλων iesεμάτων”.

Τα εκατομμύρια σφυρίχτρες ανάμεσά μας που έχουν κάνει τη βαθιά σκέψη, τη βαριά δουλειά και την έρευνα για το τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συνέβη στις 11 Σεπτεμβρίου (και γιατί) έχουν απογοητευτεί από πολλούς μέχρι πρότινος σεβαστούς πολιτικούς (και των δύο πολιτικών κομμάτων) που έχουν τρέξει μακριά από τις ανεπιθύμητες αλήθειες για το έγκλημα

Έχω αναρωτηθεί εδώ και καιρό τι μπορεί να φταίει με εκείνους που κατηγορούν εμένα και τους συναδέλφους μου ερευνητές και δημοσιογράφους σε όλο τον κόσμο, που αναζητούν την Αλήθεια για την 11η Σεπτεμβρίου, αναφέρονται ως τρελοί, «χαμηλόβιοι» θεωρητικοί συνωμοσίας.

Το PNAC, η πραγματική συνωμοτική ομάδα που πρέπει να κλητευθεί

Έτσι, εν μέρει για να καταλάβω τα πράγματα από τη σκοπιά εκείνων των ψευδών κατηγόρων, έχω επινοήσει τον μονόλογο παρακάτω.

Είναι η αναπαράστασή μου για το ποια είναι η πραγματική στάση των ενόχων (ξεκινώντας από το Project for the New American Century [PNAC], ένα αποτέλεσμα της δεξαμενής σκέψης NeoConservative, το American Enterprise Institute, σκοπός του οποίου, μεταξύ άλλων, ήταν να αύξηση των στρατιωτικών δαπανών, ανατροπή των Ηνωμένων Εθνών και εξάπλωση της δημοκρατίας/καπιταλισμού σε όλο τον κόσμο μέσω της κάννης ενός όπλου, και έτσι εμπλουτισμός των ήδη πλούσιων εταιρικών συμφερόντων της PNAC, που περιλάμβανε εκατομμυριούχους πολιτικούς, δισεκατομμυριούχους επιχειρηματίες πολέμους, χρηματοδότες της Wall Street, ορκωμοσία μιλιταριστές και τα εταιρικά ελεγχόμενα ΜΜΕ.

Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη των στόχων της PNAC.

Τα αρχικά μέλη παραδέχτηκαν ότι οι στόχοι θα ήταν δύσκολο να υλοποιηθούν χωρίς ένα καταστροφικό καταλυτικό γεγονός, όπως ένα “νέο Pearl Harbor” Enter 9/11/01.

Ακολουθεί μια τρομακτική λίστα με μερικές από τις κακόβουλες, σκληρές δεξιές ελίτ της κυρίαρχης τάξης που υπέγραψαν τη δήλωση αρχών του PNAC, η οποία βρίσκεται στη

(  Ποιος έχει ακούσει για το PNAC;
Έργο για έναν νέο αμερικανικό αιώνα;

(Η «Δήλωση Αρχών» της PNAC το 1997 έθεσε μια φιλόδοξη ατζέντα για την εξωτερική και στρατιωτική πολιτική που οι William Kristol και Robert Kagan , ιδρυτές της PNAC, https://militarist-monitor.org/profile/project_for_the_new_american_century/)

Πόσοι Αμερικανοί συνειδητοποιούν ότι το PNAC ήταν βασικά η μπλε αποτύπωση και το επιχειρηματικό σχέδιο για τις εκδηλώσεις που έγιναν την 11η Σεπτεμβρίου; PNAC … “Η διαδικασία του μετασχηματισμού – ακόμη και αν επιφέρει επαναστατική αλλαγή είναι πιθανό να είναι μακρά, απουσία κάποιου καταστροφικού και καταλυτικού γεγονότος, όπως ένα New Pearl Harbor.”

PNAC ,, Πρέπει να το δεις!

Είναι WILD!
(Μεταφράζοντας από την ταινία)

Όταν ο Τζορτζ Μπους ανέλαβε καθήκοντα, έφερε μαζί του τον αντιπρόεδρο Τσένεϊ, τον υπουργό Άμυνας Ντόναλντ Ράμσφελντ και τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας Πολ Βόλφοβιτς – όλοι είχαν υπηρετήσει στο παρελθόν στις διοικήσεις των Ρόναλντ Ρήγκαν και Τζορτζ HW Μπους.

Ο Paul Wolfowitz, συγκεκριμένα, είχε αναγνωριστεί από καιρό ως η πνευματική δύναμη πίσω από μια ριζοσπαστική νεοσυντηρητική παρυφή του Ρεπουμπλικανικού κόμματος.

Για χρόνια, ο Wolfowitz προωθούσε την ιδέα ότι οι ΗΠΑ θα πρέπει να επανεξετάσουν τις δεσμεύσεις τους απέναντι στις διεθνείς συνθήκες – το διεθνές δίκαιο και τους πολυμερείς οργανισμούς, όπως τα Ηνωμένα Έθνη.

Ένα ριζοσπαστικό σχέδιο για την αμερικανική στρατιωτική κυριαρχία εμφανίστηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης του Τζορτζ Μπους.

Το 1992, ο Paul Wolfowitz, που εργαζόταν στο Τμήμα Άμυνας – κλήθηκε να γράψει το πρώτο σχέδιο μιας νέας στρατηγικής εθνικής ασφάλειας – ένα έγγραφο με τίτλο “The Defense Planning Guidance”.

Τα πιο αμφιλεγόμενα στοιχεία αυτού που αργότερα θα γίνει γνωστό ως Δόγμα Wolfowitz – όπου οι ΗΠΑ θα πρέπει να αυξήσουν δραματικά τις αμυντικές δαπάνες – ότι πρέπει να είναι πρόθυμες να λάβουν προληπτική στρατιωτική δράση και ότι πρέπει να είναι πρόθυμες να χρησιμοποιήσουν στρατιωτική δύναμη μονομερώς με ή χωρίς σύμμαχοι.

Αυτή η νέα εξάρτηση ήταν απαραίτητη για να αποτρέψει την εμφάνιση ενός νέου αντιπάλου οποιουδήποτε μελλοντικού ή δυνητικού αντιπάλου στην αμερικανική δύναμη – και να εξασφαλίσει την πρόσβαση σε ζωτικούς πόρους, ειδικά στο πετρέλαιο του Περσικού Κόλπου.

PNAC – Μια δεξαμενή σκέψης για τη σωστή νίκη – αυτοαποκαλούσε Project for a New American Century –  Στον πυρήνα του, το έγγραφο αναβίωσε το δόγμα του Wolfowitz.

Κάλεσε τις ΗΠΑ να αυξήσουν τον στρατιωτικό προϋπολογισμό – έως και 100 δισεκατομμύρια δολάρια.

Να αρνηθεί τη χρήση του διαστήματος σε άλλα έθνη και να υιοθετήσει μια πιο επιθετική και μονομερή εξωτερική πολιτική που θα επιτρέπει στις ΗΠΑ να ενεργούν αμυντικά και προληπτικά στον κόσμο.

Η εξάλειψη κρατών όπως το Ιράκ αποτυπώθηκε σε αυτό το μεγάλο όραμα.

Αλλά ακόμη και αυτοί οι σκληροπυρηνικοί συντηρητικοί γνώριζαν ότι το δόγμα Wolfowitz ήταν πιθανότατα πολύ ριζοσπαστικό για να κερδίσει την υποστήριξη του κατεστημένου της εξωτερικής πολιτικής, του δικού τους Ρεπουμπλικανικού κόμματος και του αμερικανικού λαού.

Στο καθοριστικό τους έγγραφο, γραμμένο τον Σεπτέμβριο του 2000, (ένα ολόκληρο έτος πριν από την 11η Σεπτεμβρίου), αναγνώρισαν ότι «η διαδικασία μετασχηματισμού, ακόμη και αν φέρνει επαναστατική αλλαγή, είναι πιθανό να είναι μακρά – απουσιάζει ( δικές του ανατριχιαστικές λέξεις) κάποιο καταστροφικό και καταλυτικό γεγονός – σαν το Νιου Περλ Χάρμπορ ».

 Ένα χρόνο αργότερα – το γεγονός θα έφτανε …. 11/9. )

Αυτός ο μερικός κατάλογος των μελών του PNAC (που κάνει το δέρμα μου να τεντώνεται) περιλαμβάνει τους William Kristol (ιδρυτή και πρόεδρο), Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Paul Wolfowitz, Jeb Bush, John Bolton, Richard Perle, James Wolsey, Elliot Abrams, Eliot Cohen, Dan Quayle, Gary Bauer, Donald Kagan, William J. Bennett, Scooter Libby, Vin Weber, Norman Podhoretz, Steve Forbes κ.α.

Παρά τους ρόλους τους στην καθοδήγηση της Αμερικής στους παράνομους και αντισυνταγματικούς πολέμους για το πετρέλαιο που έχουν οδηγήσει σε εκατομμύρια αθώους άνδρες, γυναίκες και παιδιά νεκρούς, τραυματίες και άστεγους, κανείς εκτός από τον Scooter Libby δεν έχει περάσει χρόνο στη φυλακή.

Οι πολιτικοί, οι δισεκατομμυριούχοι που επωφελούνται από τον πόλεμο, οι χρηματοδότες της Wall Street, οι ορκισμένοι μιλιταριστές και τα εταιρικά ελεγχόμενα ΜΜΕ είναι ομάδες που περιλαμβάνουν το περιβόητο χρόνια συνωμοτικό στρατιωτικό/βιομηχανικό/συνέδριο/συγκρότημα μέσων, υποομάδες των οποίων ήταν σίγουρα μεταξύ των σχεδιαστών ή ενορχηστρωτών οι ελεγχόμενες κατεδαφίσεις των τριών κτιρίων του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου ή ήταν μέρος της μαζικής συγκάλυψης διαφόρων εγκληματικών συνωμοσιών.

Πολλές από αυτές τις ομάδες βοήθησαν στην καταστολή των ανεξάρτητων ερευνών που θα έφερναν την αποδείξιμη αλήθεια στο φως της δημοσιότητας αν δεν είχαν επιλεγεί από πολιτικές ή οικονομικές επιταγές.

Όλα τα υπάρχοντα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί τα τελευταία 14 χρόνια αποδεικνύουν ότι υπάρχουν πολλοί ένοχοι και ομάδες – που κρύβονται  – που συνωμότησαν για να σχεδιάσουν, να εκτελέσουν ή να συγκαλύψουν τις βρώμικες πράξεις γύρω από την 11η Σεπτεμβρίου.

Παρακάτω είναι αυτό που φαντάζομαι ότι θα έλεγε ένας ηγέτης μιας τέτοιας ομάδας συνωμοτών.

(Για να μπείτε πραγματικά στην άσκηση, φανταστείτε ότι κάποιο τιμωρητικό, ερευνητικό ανθρωποειδές που έχει την όψη ενός Dick Cheney, για παράδειγμα, εκφέρει τις λέξεις.)

Η 9/11 Perp μιλά

Εσείς οι συνωμοσιολόγοι της 11ης Σεπτεμβρίου δεν έχετε καμία δύναμη, οπότε πιπιλίστε το.

Είστε σε μειοψηφία, παρόλο που έχετε μάθει την αλήθεια για αυτό που κάναμε.

Βεβαίως, έχετε πολλούς έξυπνους ανθρώπους, επιστήμονες, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, πιλότους, συνταξιούχους τύπους CIA, φυσικούς, μαθηματικούς, θεολόγους κ.λπ. που εμπλέκονται στο κίνημα, αλλά το Ρεπουμπλικανικό μου Κόμμα, με πολλά μέλη του Δημοκρατικού Κόμματος, έχει καταβάλει μεγάλες προσπάθειες για να ταπεινώσει δημόσια τους επιστήμονες και τους διανοούμενους όλων των κατηγοριών.

Πετύχαμε άγρια ​​σε αυτήν την προσπάθεια να δαιμονοποιήσουμε το κίνημά σας για την Αλήθεια της 11ης Σεπτεμβρίου. μαρτυρούν το γεγονός ότι η πλειοψηφία των συντηρητικών χαμηλότερης τάξης και εκείνων με διψήφιο IQ δεν ενδιαφέρονται πλέον για την αλήθεια.

Οι Ρεπουμπλικανοί φίλοι μου είναι επίσης εντελώς και είναι ο σπάνιος προοδευτικός Δημοκρατικός ή Ελευθεριακός που είχε τα κότσια να μιλήσει γι ‘αυτό.

Φυσικά, εσείς οι φιλελεύθεροι χαμηλού βίου δεν έχετε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πίσω σας, ειδικά τους εγγενώς συντηρητικούς εκδότες και συντάκτες.

Έχουμε στηριχτεί σε αυτούς για να ξεκινήσουν τη γραμμή για το μεγάλο ψέμα της 11ης Σεπτεμβρίου.

Και συμμορφώθηκαν πλήρως.

Η ομολογουμένως παράλογη θεωρία συνωμοσίας του Λευκού Οίκου επαναλήφθηκε από τα συμβατά ΜΜΕ μας τόσες φορές και τόσα χρόνια που έγινε πλέον αποδεκτή ως αλήθεια, χάρη στο blitz μέσων μαζικής ενημέρωσης που δημιουργήθηκε από τον Λευκό Οίκο που ξεκίνησε την πρώτη ημέρα.

Δεν μπορώ να σας πω πώς το κάναμε, αλλά ο Τύπος μπήκε στη διαδικασία της ψεύτικης σημαίας μέχρι τη Δεύτερη Ημέρα.

Κανένας δημοσιογράφος δεν αμφισβήτησε την αποκαλυπτική επίσημη ιστορία μετά τις 9/12/01.

Η δύναμη των μέσων μαζικής ενημέρωσης δεν μπορεί να ξεπεραστεί εύκολα και δεν την κατέχετε.

Η συμβουλή μου για εσάς είναι να τα παρατήσετε.

Ο σκοτεινός μετρ της προπαγάνδας Γιόζεφ Γκέμπελς - Newsbeast

Ο Γιόζεφ Γκέμπελς και το μεγάλο ψέμα

Αν δεν έχετε καταλάβει ακόμα πώς λειτουργούν οι προπαγανδιστικές ατζέντες του Big Lie, απλώς θυμηθείτε τι κατάφερε να κάνει στη Γερμανία ένας από τους πνευματικούς προκατόχους μας – Joseph Goebbels (Υπουργός Προπαγάνδας και Δημόσιου Διαφωτισμού του Χίτλερ).

Λέγοντας συνεχώς το Φασιστικό Μεγάλο ieέμα στο ραδιόφωνο 24/7, απαγορεύοντας ανεξάρτητες, εναλλακτικές ραδιοφωνικές εκπομπές, συντρίβοντας κάθε φιλελεύθερο τυπογραφείο στη Γερμανία και αποσιωπώντας τους μιλώντας για την αλήθεια, ο Γκέμπελς έκανε τους Γερμανούς να πιστέψουν ότι αντιφασίστες , αριστεροί, δημοκράτες, φιλελεύθεροι συντάκτες, ερευνητικοί δημοσιογράφοι, συνδικαλιστές, αντιπολεμικοί ακτιβιστές, σοσιαλιστές, κομμουνιστές και Εβραίοι άξιζαν να απειληθούν, να μπουν στη μαύρη λίστα, να απαγορευτούν, να απολυθούν από τη δουλειά τους, να φυλακιστούν, ακόμη και να εκτελεστούν.

Ο διαβόητος Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Τζόζεφ Μακάρθι έμαθε πολλά για το Μεγάλο Ψέμα από τους Ναζί.
Ο διαβόητος Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Τζόζεφ Μακάρθι έμαθε πολλά για το Μεγάλο Ψέμα από τους Ναζί

Εσείς οι αριστεροί αναρριχητές είστε απλώς καλοπροαίρετοι, αγκαλιάστες που φιλοδοξούν στην πραγματική δημοκρατία, όπου η αλήθεια και το κοινό καλό είναι πιο σημαντικά από την εθνική ασφάλεια, τα εταιρικά κέρδη και την οικοδόμηση αυτοκρατορίας.

Δεν συνειδητοποιείτε ότι η συμπόνια, η δικαιοσύνη, η συγχώρεση, η διαπραγμάτευση και η προσοχή για τον μικρό είναι για τους πολιτικούς ηττημένους;

Στην πραγματική πολιτική, καμία καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη.

Το κίνημά μας NeoConservative γνώρισε μια σειρά από αποτυχίες, συμπεριλαμβανομένης της αποτυχίας του φασιστικού πραξικοπήματος κατά του FDR το 1934, χάρη στα υψηλά ηθικά πρότυπα του στρατηγού Smedley Butler που τον ενέπνευσαν να μας ποντίσει.

Ένα από τα μεγάλα πισωγυρίσματα ήρθε κατά την εποχή του Νίξον, όταν οι απρόσεκτες προσπάθειές του να επιτύχει τον ολοκληρωτισμό απέτυχαν.

Προειδοποιήστε ότι είμαστε πιο προσεκτικοί τώρα.

Πήραμε μερικά πολύτιμα μαθήματα.

Έχετε μάθει πόσο ανίσχυροι είστε όταν δημιουργήσαμε με πονηριά “ζώνες ελευθερίας λόγου” όπου αντιφασίστες διαδηλωτές σαν εσάς θα φυλάσσονται κάθε φορά που κάποιος πολιτικός μας έρχεται να κάνει εκστρατεία στις περιφέρειές σας.

Παραδεχόμαστε ότι η Πρώτη Τροπολογία γίνεται κατάχρηση, αλλά λειτούργησε καλά για τις μυστικές ατζέντες μας που δεν θέλουμε να εκτεθούν.

Δεν μπορούμε να έχουμε δημόσιες εκφράσεις διαφωνίας που μπορεί να κάνουν τον Τύπο, ξέρετε.

Έχουμε ακούσει το αξίωμα για το πώς θα βγει τελικά η αλήθεια, αλλά, στην περίπτωση της 11ης Σεπτεμβρίου, θα καθυστερήσουμε την εμφάνισή της όσο το δυνατόν περισσότερο, κατά προτίμηση έως ότου πεθάνουμε.

Και όσο μιλάμε για την Πρώτη Τροπολογία που εγγυάται την ελευθερία του λόγου, παραδεχόμαστε ελεύθερα ότι έχουμε επιλέξει τους μεγάλους διοργανωτές της πολιτικής συζήτησης να απαγορεύουν ερωτήσεις σχετικά με 1) τις ανωμαλίες της 11ης Σεπτεμβρίου, 2) την προσιτότητα (ή σοφία) ) της ανεξέλεγκτης παγκόσμιας στρατιωτικοποίησης της Αμερικής, 3) της οικονομικής αποικίας της Αμερικής (οιονεί υποδούλωση), 4) του εταιρικού ελέγχου των μέσων ενημέρωσης ή 5) της αδίστακτης εταιρικής εκμετάλλευσης των αναπτυσσόμενων φυσικών πόρων του κόσμου.

Αυτός ο κατάλογος ερωτήσεων με ταμπού είναι, φυσικά, ελλιπής.

Όσοι από εμάς βρίσκονται σε θέσεις πολιτικής ή οικονομικής δύναμης στα 400 περίπου αμερικανικά δεξιόστροφα think tank, θέλουν εσείς τους λάθος λάτρεις των αντιφασιστών να καταλάβουν ότι οι τυφλωμένοι, υπερβολικά πατριωτικοί τύποι τόσο συνηθισμένοι στην κοινωνία μας κινητοποιούνται εύκολα για τους σκοπούς μας. κυματίζοντας απλώς τη σημαία, ειδικά όταν διατυπώνονται ισχυρισμοί εθνικής ασφάλειας.

Επομένως, μπορείτε επίσης να εγκαταλείψετε την αντίθεσή σας.

Αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν να γνωρίζουν περισσότερα για την 11η Σεπτεμβρίου από ό, τι θέλουν να γνωρίζουν οι ελίτ.

Εσείς οι χαμηλοί αριστεροί δεν μπορείτε να κερδίσετε σε αυτό, ειδικά όταν η πλειοψηφία των ψηφοφόρων της Αμερικής αγνοεί εντελώς δυσάρεστες αλήθειες (όπως αυτό που συνέβη πραγματικά στις 11 Σεπτεμβρίου).

Τα περισσότερα από αυτά θα προτιμούσαν να μείνουν χωρίς αμφισβήτηση από ΚΑΜΙΑ νέα πραγματικότητα που θα τους έκανε να νιώσουν άβολα.

Μιλήστε για τη γνωστική σας ασυμφωνία.

Ακόμα κι εσείς, μπορείτε να καταλάβετε τι ισχυρό κίνητρο είναι η πραγματικότητα της γνωστικής ασυμφωνίας.

Βασιζόμαστε σε αυτό πολύ.

Οι άνθρωποι που δεν έχουν πολύ καλές δεξιότητες κριτικής σκέψης αισθάνονται άγχος όταν έρχονται αντιμέτωποι με μια νέα αλήθεια που έρχεται σε αντίθεση με τις πεποιθήσεις τους.

Και έτσι αρνούνται προφανείς αλήθειες ή κλείνουν τα αυτιά τους ή κλείνουν τα μάτια τους για να αποφύγουν τη συναισθηματική ταλαιπωρία που προέρχεται από την παραδοχή ότι μπορεί να είχαν άδικο.

Σε αυτό το σημείο, επειδή έχουμε ήδη κερδίσει στο δικαστήριο της κοινής γνώμης, είμαι πρόθυμος να παραδεχτώ ότι τα ευρήματα των ατόμων που αναζητούν την Αλήθεια της 11ης Σεπτεμβρίου είναι αληθή και ότι έχετε διαψεύσει τα Μεγάλα iesέματα για την 11η Σεπτεμβρίου.

Αλλά δεν θα σας κάνει καλό. θα συνεχίσουμε να αρνούμαστε ότι είπα κάτι τέτοιο.

Έχοντας κατά νου την πρόθεσή μου να αρνηθώ αυτό που είναι προφανές ακόμη και στον τυχαίο παρατηρητή, επιτρέψτε μου να περάσω από την αδύνατη-τεκμηριωμένη, πράγματι παράλογη, Θεωρία Συνωμοσίας του Λευκού Οίκου (ένα αποδεδειγμένα ψεύτικο μεγάλο ψέμα).

 Αυτή η θεωρία συνωμοσίας λέει ότι 19 νεαροί τρομοκράτες της Σαουδικής Αραβίας που δεν είχαν μάθει ποτέ πώς να πετούν σε ένα εμπορικό τζετ αεροπλάνο (ακατόρθωτα) hi-jacked (με κόπτες κουτιών, όχι λιγότερο!)

Και στη συνέχεια (απίθανα) συνέτριψαν δύο τέτοια αεροπλάνα σε (αδύνατα) υψηλές ταχύτητες σε δύο μαζικά ενισχυμένους με χάλυβα ουρανοξύστες 110 ορόφων στη Νέα Υόρκη (που σχεδιάστηκαν για να αντέχουν σε περισσότερους από έναν τέτοιους κρακ).

Η συντριβή λέγεται ότι προκάλεσε (πολύ σύντομες) πυρκαγιές καυσίμων τζετ που (απίθανα) προκάλεσαν και τους δύο πύργους να αυτο-κονιορτοποιηθούν σε λεπτή σκόνη (εκτός από χαρτί και τακτοποιημένα τμήματα μήκους 30 ποδιών).

Τρεις ουρανοξύστες εκείνη την ημέρα (απίθανα) κατέρρευσαν στα δικά τους ίχνη μέσα σε 15 δευτερόλεπτα ο καθένας.

Όλα αυτά συνέβησαν λόγω των σύντομων πυρκαγιών καυσίμων τζετ που κάηκαν μέσα σε λίγα λεπτά.

Η θεωρία συνωμοσίας του Λευκού Οίκου υποστήριξε επίσης ότι ένα από τα τέσσερα αεροσκάφη με γρύλους έπεσε στο Πεντάγωνο και ένα δεύτερο (απίθανα) εξαφανίστηκε σε μια μικρή σχισμή καπνίσματος σε ένα χωράφι στην Πενσυλβάνια, κανένα από τα οποία δεν άφησε ούτε ίχνη 100.000 λιρών. από αλουμίνιο (αδύνατο).

Κάνοντας την ιστορία ακόμη πιο απίστευτα αδύνατη ήταν το γεγονός ότι κανένα φτερό αεροπλάνου, κανένα τμήμα ουράς, κανένας τεράστιος κινητήρας τιτανίου, κανένα μαύρο κουτί, κανένα σώμα, καμία αποσκευή δεν ανακτήθηκαν ούτε στο λεγόμενο σημείο της συντριβής!

Και δεν έγινε καμία προσπάθεια να ερευνήσουμε τη σχισμή και να προσπαθήσουμε να σώσουμε επιζώντες – γιατί οι «διασώστες» γνώριζαν ότι κανένα αεροπλάνο δεν είχε συντριβεί εκεί.
Ακολουθούν μερικοί ακόμη λόγοι για τους οποίους εσείς οι ιδεαλιστές πρέπει απλώς να εγκαταλείψετε την προσπάθεια να πείσετε το κοινό για την αλήθεια της 11ης Σεπτεμβρίου, παρόλο που συμφωνούμε και οι δύο ότι η επίσημη θεωρία συνωμοσίας είναι απάτη και το γεγονός της συνωμοσίας σας είναι πράγματι γεγονός.

Πρώτον, υπάρχουν 36.000.000 οπαδοί του αμερικανικού ποδοσφαίρου που ξοδεύουν τεράστιο χρόνο και ενέργεια (και χρήματα) παίζοντας Fantasy Football.

Πολλοί περνούν μεγάλο μέρος των μη ωρών εργασίας τους σκεπτόμενοι, σχεδιάζοντας, ποντάροντας και στη συνέχεια παρακολουθώντας περισσότερα από ένα παιχνίδια NFL της Κυριακής.

Στη συνέχεια, υπάρχει όλος ο χρόνος που αφιερώνεται στην παρακολούθηση ποδοσφαίρου Δευτέρας νύχτας, ποδοσφαίρου νύχτας Πέμπτης, αγώνων γυμνασίου της Παρασκευής και περισσότερων αγώνων ποδοσφαίρου κολλεγίων το Σάββατο.

Μερικοί από αυτούς τους οπαδούς σπαταλούν ολόκληρες εβδομάδες ως πατάτες καναπέ.

Και αυτή είναι μόνο η ενέργεια που ασκείται κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Πολλαπλασιάστε τον εθισμό στο ποδόσφαιρο από τα άλλα αθλήματα θεατών (χωρίς να αναφέρω τα αθλήματα στα οποία συμμετέχουν πολλοί) όπως το μεγάλο πρωτάθλημα, το μπάσκετ κολέγιο και το γυμνάσιο, το χόκεϊ, το μπέιζμπολ και το ποδόσφαιρο και μπορείτε να δείτε το πρόβλημά σας.

Πιστεύετε ότι θα ενδιαφέρετε πολλούς από αυτήν την ομάδα να εκπαιδεύσουν τον εαυτό τους ή να επικοινωνήσουν με τους βουλευτές τους ή να βγουν στους δρόμους ζητώντας αλήθεια και δικαιοσύνη, ακόμη και με τη σημασία που έχει το συγκεκριμένο ζήτημα που έχει επηρεάσει τόσο σοβαρά τη ζωή και το μέλλον των παιδιών τους και ο πλανήτης; Μην απατάς τον εαυτό σου.

Επαναλαμβάνω, εσείς οι φιλελεύθεροι loonies μπορεί επίσης να εγκαταλείψετε τις προσπάθειές σας για την αλήθεια και την αναζήτηση της αλήθειας.

Εμπιστέψου με; δεν θα σου βγει.

Πάρα πολλοί Αμερικανοί μικρής προσοχής είναι εθισμένοι σε ασήμαντες αναζητήσεις όπως βιντεοπαιχνίδια, τυχερά παιχνίδια, πορνογραφία, ψυχαγωγία, απόκτηση, κατάποση ή πώληση νόμιμων και παράνομων ναρκωτικών που αλλάζουν τον εγκέφαλο για να δώσουν οποιαδήποτε προσοχή στη χαμένη σας υπόθεση.

Πάρα πολλοί ψηφοφόροι (και τα παιδιά τους) παρακολουθούν τα προσεκτικά επιλεγμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης 8 ώρες ΚΑΘΕ ημέρα ή/και αγωνίζονται να επιβιώσουν με λιγότερους από τους μισθούς.

Η προσπάθεια να οργανώσω μια βασική προσπάθεια για την 11η Σεπτεμβρίου Η αλήθεια με αυτή την πραγματικότητα στο μυαλό μου φαίνεται ανόητη.

Παράτησέ τα.

Ακόμα και με τις συντριπτικές αποδείξεις της ενοχής μας που μου έχετε αποδείξει, εξακολουθείτε να χάνετε.
Πιο αληθινά αποσπάσματα από ορισμένους ιστορικούς δασκάλους του μεγάλου ψέματος

Εν κατακλείδι, επιτρέψτε μου να σας παραθέσω μερικές αληθινές δηλώσεις από δύο άλλους πνευματικούς μας προγόνους, τον Χέρμαν Γκέρινγκ, τον # 2 του Χίτλερ, μέλος του ναζιστικού ισοδύναμου των Αμερικανών Αρχηγών Επιτελείου και ένας συνάδελφος του φιλελεύθερου μισητού Γκέμπελς.

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών της Νυρεμβέργης, ο Γκέρινγκ εξέφρασε με ειλικρίνεια αυτό που κάθε πολιτικός και πολεμιστής στρατιωτικός γνωρίζει ότι είναι αλήθεια.

«Γιατί φυσικά ο κόσμος δεν θέλει πόλεμο.

Γιατί κάποιος φτωχός βλάκας σε ένα αγρόκτημα να θέλει να διακινδυνεύσει τη ζωή του σε έναν πόλεμο, όταν το καλύτερο που μπορεί να βγάλει από αυτόν είναι να επιστρέψει στο αγρόκτημά του σε ένα κομμάτι;

Φυσικά οι απλοί άνθρωποι δεν θέλουν πόλεμο. ούτε στη Ρωσία, ούτε στην Αγγλία, ούτε στην Αμερική, ούτε στη Γερμανία.

Αυτό είναι κατανοητό.

Αλλά τελικά, οι ηγέτες της χώρας είναι αυτοί που καθορίζουν την πολιτική, και είναι πάντα απλό θέμα να παρασύρουμε τους ανθρώπους, είτε πρόκειται για δημοκρατία, είτε για φασιστική δικτατορία, είτε για κοινοβούλιο, είτε για κομμουνιστική δικτατορία.

Φωνή ή καθόλου φωνή ο λαός μπορεί πάντα να προσφερθεί στις προσφορές των ηγετών.

Αυτό είναι εύκολο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τους πείτε ότι δέχονται επίθεση και να καταγγείλετε τους ειρηνιστές για έλλειψη πατριωτισμού και έκθεση της χώρας σε κίνδυνο.

Λειτουργεί το ίδιο σε οποιαδήποτε χώρα ».

Δεν μπορείτε να αγκαλιάσετε αυτή τη στρατηγική.

Μια άλλη από τις εμπνεύσεις μας ήταν ο Αδόλφος Χίτλερ. Knewξερε για τι μιλούσε όταν είπε:

«Τι καλή τύχη για όσους είναι στην εξουσία που οι άνθρωποι δεν πιστεύουν … Μας δίνει μια πολύ ιδιαίτερη, μυστική ευχαρίστηση να δούμε πόσο αγνοούν οι άνθρωποι γύρω μας αυτό που πραγματικά τους συμβαίνει … Μέσα από έξυπνη και συνεχή εφαρμογή της προπαγάνδας, οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν να βλέπουν τον παράδεισο ως κόλαση, και επίσης το αντίστροφο, να θεωρούν το πιο άθλιο είδος ζωής ως παράδεισο ».

Ο Φύρερ είπε :

«Το φασιστικό κράτος δεν πρέπει να ξεχνά ότι όλα τα μέσα πρέπει να εξυπηρετούν τους σκοπούς.

Δεν πρέπει να συγχέεται με την παρανομία για τη λεγόμενη ελευθερία του Τύπου … πρέπει να διασφαλίσει ότι (τα μέσα ενημέρωσης) τίθενται στην υπηρεσία του κράτους ».

Προτείνεται ο καθένας να παρακολουθεί ένα ή περισσότερα από τα υπέροχα ντοκιμαντέρ στο YouTube, ίσως αρχίζοντας με “9/11: Εκρηκτικές αποδείξεις – οι ειδικοί μιλούν”.

Ο Δρ Kohls είναι συνταξιούχος γιατρός που άσκησε ολιστική φροντίδα ψυχικής υγείας την τελευταία δεκαετία της καριέρας του.

Έχει εμπλακεί σε θέματα ειρήνης και δικαιοσύνης για δεκαετίες και συνεχίζει να μιλάει ενάντια στον ολοκληρωτισμό, τον φασισμό, τον κορπορατισμό, τον μιλιταρισμό, τον ρατσισμό και άλλα αντιδημοκρατικά κινήματα.

Είναι μέλος Ιατρικών Επαγγελματιών για την 9/11 Truth.

Μια σειρά από τις στήλες του που έχουν ασχοληθεί με την αναζήτηση της αλήθειας για την 11η Σεπτεμβρίου μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση http://duluthreader.com/articles/categories/200_Duty_to_Warn , όπου μπορείτε να βρείτε αναφορές σε πολυάριθμους ιστότοπους που καταρρίπτουν συντριπτικά τον Λευκό Οίκο Cheney/Bush Θεωρίες συνωμοσίας για την 11η Σεπτεμβρίου.
Σχόλιο: Δεδομένου ότι έχει αποδειχθεί ότι η αμερικανική κυβέρνηση και το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα και τα κύρια μέσα ενημέρωσης και οι υπηρεσίες πληροφοριών είναι όλοι ένοχοι για τη διαιώνιση ενός τόσο τεράστιου και φρικτού ψέματος για να δικαιολογήσουν όλα όσα ήρθαν από τότε, φανταστείτε τι άλλο μπορούν να κάνουν Το

Για μια βαθιά εξερεύνηση των γεγονότων εκείνης της μοιραίας ημέρας, διαβάστε την ασύγκριτη 11/9: Η απόλυτη αλήθεια

NORAD  CIA, της IRS, της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ, της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και άλλων επιφανών κυβερνητικών και τραπεζικών ιδρυμάτων

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ   PNAC, η πραγματική συνωμοτική ομάδα που πρέπει να κλητευθεί

ο βόρειος πύργος του εμπορικού κέντρου κατέρρευσε και τα συντρίμμια ισοπέδωσαν το παρακείμενο κτίριο του 5 Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου και έθαψαν το διοικητήριο της NYFD στη West Street, σκοτώνοντας πολλούς ανώτερους αξιωματούχους.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΓΕΝΕΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ – η διαιώνιση του ψέματος χωρίς την αναφορά πόσων εκατομμυρίων αθώων μουσουλμάνων η κυβέρνησή τους δολοφόνησε και ανάπηρε και πόσες μουσουλμανικές χώρες κατέστρεψαν σε μανία εκδίκησης για ένα έγκλημα που δεν διέπραξαν.

Το μόνο που ταιριάζει είναι ότι το Ιράκ και το Αφγανιστάν πρέπει επίσης να χτίσουν μνημεία στη μνήμη των εκατομμυρίων νεκρών που δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ από τον άξονα Ισραήλ/ΗΠΑ/ΝΑΤΟ σε μια τυφλή απάντηση στην 11η Σεπτεμβρίου. Εάν γενιές Αμερικανών τρέφονται με ψέματα.

Οι μουσουλμάνοι θα είναι ηθικά υποχρεωμένοι να επαναλαμβάνουν την αλήθεια για όσο χρειαστεί.

Και οι 83 δομικές, κάθετες στήλες στήριξης, όπως σημείωσαν αρχιτέκτονες και μηχανικοί από τη Νέα Ζηλανδία , θα έπρεπε να έχουν αποκοπεί ταυτόχρονα για να επιβληθεί μια τέτοια κατάρρευση.

Αν οι εκθέσεις κατέληγαν στο συμπέρασμα ότι το κτίριο 7 έπεσε στο έδαφος επειδή οι πυρκαγιές γραφείων ήταν πραγματικά ακριβείς, ο πύργος Grenfell – που καταναλώθηκε με έντονες φλόγες, που εκτιμάται μεταξύ 700 και 1.000 βαθμών Κελσίου, για πάνω από μία ημέρα – θα έπρεπε να είχε μια παρόμοια τύχη, πέφτοντας στο δικό του αποτύπωμα, 24 ορόφους συνθλίβονται μεταξύ τους στο δρόμο προς το έδαφος.

Αν οι εκθέσεις κατέληγαν στο συμπέρασμα ότι το κτίριο 7 έπεσε στο έδαφος επειδή οι πυρκαγιές γραφείων ήταν πραγματικά ακριβείς, ο πύργος Grenfell – που καταναλώθηκε με έντονες φλόγες, που εκτιμάται μεταξύ 700 και 1.000 βαθμών Κελσίου, για πάνω από μία ημέρα – θα έπρεπε να είχε μια παρόμοια τύχη, πέφτοντας στο δικό του αποτύπωμα, 24 ορόφους συνθλίβονται μεταξύ τους στο δρόμο προς το έδαφος. περισσότερες πιθανότητες έκανε ένα συγκεκαλυμμένης, ελεγχόμενη κατεδάφιση μπορεί να φαίνεται ευνοϊκό για αλουμινόχαρτο καπέλα, το γεγονός WTC 7 δεν φάνηκε να βιώσουν σημαντικές δομικές ζημιές, πριν από την κατάρρευση, δεν έχει επαρκώς εξηγηθεί, σε αυτήν την ημέρα.»

Αυτό έχει μπερδεύτηκα, καθώς η εξήγηση της έλλειψης δομικής βλάβης πριν από την ελεύθερη πτώση δεν έχει καμία σχέση με την ίδια την πραγματική ελεύθερη πτώση και δεν θα βοηθήσει στην εξήγησή της.

Η παρακολούθηση βίντεο με ελεγχόμενες κατεδαφίσεις κτιρίων και στη συνέχεια η παρακολούθηση WTC 7, θα σας βοηθήσει να το εξηγήσετε

PNAC –

Η διαδικασία του μετασχηματισμού –  ακόμα κι αν φέρνει επαναστατική αλλαγή είναι πιθανό να είναι μακρύ – απουσία κάποιου καταστροφικού και καταλυτικού γεγονότος.

Σαν ένα Νέο Περλ Χάρμπορ.

(Βασικά, ζητούσαν ένα New Pearl Harbor … για να επιταχύνουν τα σχέδιά τους).

Και λίγα περί Χίτλ Ποιοι βοήθησαν τον Χίτλερ να καταλάβει την εξουσία;

Ποιοι αποτελούσαν τον στενό κύκλο του; Ποιοι του ασκούσαν τη μεγαλύτερη επιρροή;

Ποια προνόμια απολάμβαναν;

Τι απέγιναν μετά το τέλος του πολέμου;

Η ιστορικός Heike B. Görtemaker καταρρίπτει τον μύθο του «μοναχικού» Χίτλερ.

Παρουσιάζει άγνωστα μέχρι σήμερα ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι ήδη από τη δεκαετία του 1920 ο Χίτλερ είχε πάντα ανθρώπους που φρόντιζαν την εικόνα του και του εξασφάλιζαν χρήματα και «υψηλούς» συμμάχους σε διάφορες χώρες.

Μας μεταφέρει στο πολυτελές ορεινό καταφύγιό του και παρακολουθεί την καθημερινότητα της «Αυλής» του.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον ρόλο των γυναικών της «Αυλής», στην πανίσχυρη Μάγκντα Γκέμπελς, στην αδελφή του Νίτσε, στην κόρη του Βάγκνερ και στις πολύ νεαρές ερωμένες του «Φύρερ»: από την ανιψιά του μέχρι την Εύα Μπράουν.ερ

Σημερα εμαθα και αυτό 10-9-2021

Στρατηγικός Διαγωνισμός] JADC2! Η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ προωθεί την ανάπτυξη δυνατοτήτων τεχνολογίας για την «Κοινή Παγκόσμια Διοίκηση και Έλεγχο» σε μεγάλη κλίμακα

Παρατήρηση Αεροπορικής και Διαστημικής Άμυνας2020-06-09 09:53Θέση

Στις 29 Μαΐου, το 2020, το Κέντρο Διαχείρισης ΗΠΑ Πολεμικής Αεροπορίας Κύκλου Ζωής ανακοίνωσε την απονομή των μη προγραμματισμένη παράδοση / απροσδιόριστη συμβάσεων ποσότητα με ένα μέγιστο ποσό των ΗΠΑ 950 εκατομμύρια $ το καθένα με 28 εταιρείες να χρησιμοποιούν ανοικτό σχεδιασμό του συστήματος και σύγχρονο λογισμικό και ο αλγόριθμος ανάπτυξης ενδυνάμωση Η ιδέα του “Joint Global Command and Control” (JADC2) πραγματοποιεί την ωριμότητα, την επίδειξη και την επέκταση των δυνατοτήτων μεταξύ πλατφορμών και μεταξύ τομέων.

Αυτές οι συμβάσεις αφορούν την ανάπτυξη και λειτουργία συστημάτων σε ένα σύμπλεγμα συστημάτων ανοικτής αρχιτεκτονικής (που υποστηρίζουν πολλαπλές δυνατότητες υλοποίησης πλατφόρμας) ως σύστημα που εκτείνεται σε όλους τους τομείς (αέρας, γης, θάλασσα, ουρανός, δίκτυο και ηλεκτρομαγνητικό φάσμα) Λειτουργία ενοποιημένων στρατευμάτων.

Όλες οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν πριν από τις 28 Μαΐου 2025.

http://mp.ofweek.com/ai/a345693424866

https://duckduckgo.com/?q=JADC2&t=opera&iax=images&ia=images&iai=http%3A%2F%2Fmp.ofweek.com%2FUpload%2FNews%2FImg%2Fmember4662%2F202006%2Fwx_article_20200608100607_2sYogB.jpg

[JADC2] Ο αμερικανικός στρατός σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα «κοινό παγκόσμιο σύστημα διοίκησης και ελέγχου» βασισμένο στην «αρχιτεκτονική του εθνικού χώρου ασφαλείας»

Ταχτοποιούν την παγκοσμία κυριαρχία!

Πηγή: Electric Division Defense

Στις αρχές Μαΐου 2020, ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Διαστημικής Ανάπτυξης του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ δήλωσε στο σεμινάριο C4ISR ότι ο Υπουργός Άμυνας ζήτησε από όλες τις υπηρεσίες να δώσουν προσοχή στην Αρχιτεκτονική Εθνικής Ασφάλειας του Διαστήματος (NDSA) που αναπτύσσεται από την και να βασιστείτε σε αυτήν την αρχιτεκτονική για να συνδέσετε τα συστήματα εντολών και ελέγχου των διαφόρων υπηρεσιών.,

Για να δημιουργήσετε ένα σύστημα “κοινής παγκόσμιας εντολής και ελέγχου” (JADC2).

Την 1η Μαΐου, η Υπηρεσία Διαστημικής Ανάπτυξης (SDA) μόλις εξέδωσε αίτημα για προτάσεις για τους πρώτους 10 δορυφόρους στο επίπεδο μεταφοράς της “Εθνικής Αρχιτεκτονικής Διαστημικής Ασφάλειας”.] ]

Ο σύνδεσμος δεδομένων LINK 16 που χρησιμοποιείται ευρέως από διάφορες υπηρεσίες και συμμαχικές δυνάμεις συνδέει το διάστημα -βασισμένοι αισθητήρες και εδάφους.

  1. Το αμερικανικό στρατιωτικό σύστημα «κοινής παγκόσμιας διοίκησης και ελέγχου»

Προς το παρόν, τα συστήματα διοίκησης και ελέγχου των διαφόρων υπηρεσιών του αμερικανικού στρατού είναι σχετικά ανεξάρτητα.

Οι πλατφόρμες όπλων σε διαφορετικούς τομείς, ακόμη και οι πλατφόρμες όπλων στον ίδιο τομέα, δεν έχουν ακόμη πραγματοποιήσει πλήρως την επικοινωνία πληροφοριών και δεν υπάρχει απλή και ασφαλής μηχανισμός ανταλλαγής δεδομένων μεταξύ διαφόρων υπηρεσιών.

Προκειμένου να επιλυθούν αυτά τα προβλήματα, ο αμερικανικός στρατός πρότεινε το 2019 τη δημιουργία ενός συστήματος «κοινής παγκόσμιας διοίκησης και ελέγχου», το οποίο θα συνδέει τους αισθητήρες σε όλους τους τομείς με τους σκοπευτές σε σχεδόν πραγματικό χρόνο, επιτρέποντας την απρόσκοπτη επικοινωνία εντός και μεταξύ των υπηρεσιών και τη διοίκηση μέσω εντολή βασισμένη στην αποστολή.

Η πρόθεση του υπαλλήλου.

Το βασικό όραμα του “Joint Global Command and Control” είναι η σύνδεση όλων των κατανεμημένων αισθητήρων και σκοπευτών σε σχεδόν πραγματικό χρόνο, για την εκτέλεση εντολών και ελέγχου σε όλους τους τομείς.

Η βασική πλατφόρμα τεχνολογίας βασίζεται στο “Advanced Combat Management System” της Πολεμικής Αεροπορίας. (ABMS).

Το στρατιωτικό οικοσύστημα IoT χρησιμοποιεί την ανωτερότητα της πληροφορίας για να δημιουργήσει σχετικά πλεονεκτήματα που υποστηρίζουν τις παγκόσμιες επιχειρήσεις και η μετατροπή των αποφάσεων σε ενέργειες ταχύτερα από τους αντιπάλους είναι ένας σημαντικός τρόπος για την επίτευξη “κοινής παγκόσμιας εντολής και ελέγχου”.

http://www.i-zb.com/21093.html

Πληροφορίες συνέλεξα από τους παρακάτω συνδέσμους.

9/11 Truth: De-Bunking the Neocon 9/11 αφήγηση και τα έργα της “Big Lie Propaganda”

Dr. Gary G. Kohls
Global Research

https://theresearchrabbitwhole9-11edition.blogspot.com/2014/05/pnac-project-for-new-american-century.html?_escaped_fragment_=/2014/05/pnac-project-for-new-american-century.html

https://duckduckgo.com/?q=The+9%2F11+lie+that+changed+the+world&t=opera&ia=web

https://duckduckgo.com/?q=The+9%2F11+lie+that+changed+the+world&t=opera&iax=images&iai=https%3A%2F%2Fwww.sott.net%2Fimage%2Fs13%2F266504%2Ffull%2Fcrop_big_lie_cover_72_dpi.jpg&ia=images

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>