«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει την ίδρυση της Ομάδας Συγχρονισμού Αερομεταφερόμενων Αντικειμένων Αναγνώρισης και Διαχείρισης (AOIMSG)

Τα UFOs στοιχειώνουν τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ

Μια μικρή εισαγωγή. Τα (ΟΥΦΟ) νομίζω ότι μοιάζουν σαν την απάτη της κλιματικής αλλαγής;;; Μάλλον θα έχουμε νέους εξοπλιστικούς κανόνες και αγώνες από μικρά κράτη να ενταχτούν, αφού θα  έχουμε κάτι σαν το ΝΑΤΟ, όσοι θα ανήκουν δουλικά στον νέο οργανισμό θα έχουν την προστασία του από τους Εξογηνους???????????????????????????????????????????????????????????????????? Δεν είμαι σε θέσει να πω ναι η όχι για το θέμα αν μας έχουν υπόψη τους οι εξωγήινοι; Ούτε μπορώ να πω ότι μέσα από αυτό το συμπατικο υπερθέαμα δεν υπάρχουν άλλοι πολιτισμοί.  Ας έρθουν μωρέ να τους κεράσουμε και γλυκό του κουταλιού, καφεδάκι! ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Σήμερα, η Αναπληρώτρια Υπουργός Άμυνας Kathleen Hicks, σε στενή συνεργασία με τον Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, διεύθυνε τον υφυπουργό Άμυνας για θέματα Πληροφοριών και Ασφάλειαςνα ιδρύσει εντός του Γραφείου του USD(I&S) την Ομάδα Αερομεταφερόμενης Αναγνώρισης Αντικειμένων και Συγχρονισμού Διαχείρισης (AOIMSG) ως διάδοχο της Task Force Unidentified Aerial Phenomena του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ.

Το AOIMSG θα συγχρονίσει τις προσπάθειες σε όλο το Υπουργείο και την ευρύτερη κυβέρνηση των ΗΠΑ για τον εντοπισμό, τον εντοπισμό και την απόδοση αντικειμένων ενδιαφέροντος στον Εναέριο Χώρο Ειδικής Χρήσης (SUA) και για την αξιολόγηση και τον μετριασμό τυχόν σχετικών απειλών για την ασφάλεια των πτήσεων και την εθνική ασφάλεια.

Για την επίβλεψη του AOIMSG, ο Αναπληρωτής Γραμματέας έδωσε επίσης εντολή στο USD(I&S) να ηγηθεί ενός Εκτελεστικού Συμβουλίου Αερομεταφερόμενης Αναγνώρισης και Διαχείρισης Αντικειμένων (AOIMEXEC) που θα αποτελείται από μέλη του Υπουργείου Άμυνας και της Κοινότητας Πληροφοριών και να προσφέρει έναν τόπο για την αντιπροσωπεία της κυβέρνησης των ΗΠΑ .

Οι εισβολές οποιουδήποτε αερομεταφερόμενου αντικειμένου στο SUA μας θέτουν ανησυχίες για την ασφάλεια των πτήσεων και των επιχειρήσεων και μπορεί να θέτουν προκλήσεις εθνικής ασφάλειας.

Το DOD λαμβάνει πολύ σοβαρά υπόψη τις αναφορές για εισβολές – από οποιοδήποτε αερομεταφερόμενο αντικείμενο, αναγνωρισμένο ή άγνωστο – και ερευνά την καθεμία.

Αυτή η απόφαση είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών σχεδιασμού και της συνεργασίας που διεξήχθη από το OUSD(I&S) και άλλα στοιχεία του Υπουργείου Ανάπτυξης υπό την καθοδήγηση του Αναπληρωτή Γραμματέα Hicks , για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που σχετίζονται με την αξιολόγηση του UAP που εμφανίζεται εντός ή κοντά σε περιοχές εκπαίδευσης και εγκαταστάσεις DOD που επισημαίνονται στο προκαταρκτικό DNI έκθεση αξιολόγησης που υποβλήθηκε στο Κογκρέσο τον Ιούνιο του 2021.

Η έκθεση εντόπισε επίσης την ανάγκη να γίνουν βελτιώσεις στις διαδικασίες, τις πολιτικές, τις τεχνολογίες και την εκπαίδευση για να βελτιώσουμε την ικανότητά μας να κατανοούμε το UAP.

Τις επόμενες εβδομάδες, το Τμήμα θα εκδώσει οδηγίες εφαρμογής, οι οποίες θα περιέχουν περαιτέρω λεπτομέρειες για τον Διευθυντή του AOIMSG, την οργανωτική δομή, τις αρχές και τους πόρους.

https://www.defense.gov/News/Releases/Release/Article/2853121/dod-announces-the-establishment-of-the-airborne-object-identification-and-manag/

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>