«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ»

Μας απειλούν με «παιχνίδια πείνας Α

Είναι Πολιτεία κοινός απατεών!

Νομίζομε ότι η έκφρασις «έλλειψη εμπιστοσύνης» υποβαθμίζει την πραγματικότητα!

Πράγματι, ο Έλλην σήμερον αισθάνεται ενδομύχως ―διότι και δέν έχει εύρει ακόμη τον κατάλληλον τρόπον να τήν εκφράση δημοσίως― βαθείαν αποστροφήν, μίσος και οργή, δι’ αυτήν την Αθέμιστον Πολιτείαν!

Διατί η ελληνική Πολιτεία είναι Αθέμιστος;;

Ένα παράδειγμα:

Είπε χθές ο κ. πρωθυπουργός ότι θα δώση στους χαμηλοσυνταξιούχους βοήθημα 250 ευρώ, προσθέτοντας ότι δέν είναι τόσα όσα αξίζουν αλλά όσα δύναται να δώση!

Ας ήμεθα εξηγημένοι, οι συνταξιούχοι δέν είναι επαίτες διά να αξίζουν βοήθημα από την μεγαλοθυμία του Χαλίφη!

Οι συνταξιούχοι ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ αυτά τα οποία συνυπέγραψαν με το κράτος και τα ασφαλιστικά του ταμεία και κατέβαλον εισφορές!

Αυθαιρέτως και ανηθίκως και ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ, το κράτος τούς αφήρεσε την σύνταξιν την οποίαν ελάμβανον μειώνοντάς την τόσον ώστε την έφθασε στο 1/3 της αρχικής!

Συγχρόνως τους εκοπάνισε και τον ΕΝΦΙΑ, να πληρώνουν ενοίκιο στο κράτος για το σπιτάκι τους (το Χαράτσι της Τουρκοκρατίας ακριβώς) και συνάμα τούς εστέρησε και την χρυσοπληρωμένη υγειονομική τους ασφάλεια κλείνοντας το ΙΚΑ.

Εάν τα έπραττε αυτά μία ΙΔΙΩΤΙΚΗ ασφαλιστική εταιρεία τότε ο ιδιοκτήτης της θα ήτο στην φυλακή, όπως είναι ο ιδιοκτήτης της «Λαϊκής» (διά την πτώχευσή του πάλι η Πολιτεία πταίει)!

Όμως εδώ η Πολιτεία μένει ακλόνητη και ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ, διατί;

Διότι ενάντι ημών των πολιτών διαθέτει δύο τινα που εμείς δέν διαθέτομε: το Κράτος και την Βία!

Όμως μία Πολιτεία που χρησιμοποιεί κατά των ιδίων των πολιτών της το Κράτος και την Βία, είναι Αθέμιστος, ανήθικος, ληστρική, τυραννική, δέν αξίζει ούτε σεβασμού, ούτε υπολήψεως!

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Το μείζον θέμα πίσω από τις αρνήσεις των διαφορετικών ομάδων είναι n έλλειψη εμπιστοσύνης όχι απλώς στην κυβέρνηση ή σε κάθε κυβέρνηση, αλλά στην πολιτεία, λένε οι ειδικοί."

Είναι Πολιτεία κοινός απατεών!