«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έχει μεγάλη σημασία ποιοι βοηθούν την Τουρκιά;;; Αυτοί που δήθεν ήταν εχθροί! Οι διπλωμάτες της Ελλάδος ασχολούνται με τις προδοσίες της εγκάθετης βουλής.

τελευταία στιγμή |  Τα ΗΑΕ διαθέτουν 10 δισεκατομμύρια δολάρια για επενδύσεις στην Τουρκία

Τα ΗΑΕ διαθέτουν 10 δισεκατομμύρια δολάρια για επενδύσεις στην Τουρκία

τελευταία στιγμή | Ο Mohamed Hasan Al Suwaidi, Πρόεδρος της Abu Dhabi Development Holding, δήλωσε: «Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν διαθέσει ένα ταμείο 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να επενδύσουν στην Τουρκία».

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021, 18:51

Ο Πρόεδρος του AKP, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν , συναντήθηκε στο Παλάτι με τον Πρίγκιπα διαδόχου του Άμπου Ντάμπι, Σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν , ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Τουρκία .

Συμφωνίες που αφορούν άμεσες επενδύσεις υπογράφηκαν μεταξύ της Τουρκίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ). Η συμφωνία που υπογράφηκε μεταξύ του Ερντογάν και του πρίγκιπα διαδόχου του Άμπου Ντάμπι Σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναχιάν περιλαμβάνει επενδύσεις σε ενέργεια, πετροχημικά, τεχνολογία, μεταφορές, υποδομές, υγεία, χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, υγεία, χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων επενδύσεων σε υπάρχοντα και νέα έργα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας έως και 3 GW στην Τουρκία Καλύπτει άμεσες επενδύσεις και συνεργασίες στην Τουρκία στους τομείς των τροφίμων και της γεωργίας.

Ο Mohamed Hasan Al Suwaidi , Πρόεδρος της Abu Dhabi Development Holding , δήλωσε : «Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχουν διαθέσει ένα ταμείο 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων για επενδύσεις στην Τουρκία .»

Κατά τη σημερινή επίσκεψη αξιωματούχων του Άμπου Ντάμπι στην Τουρκία, υπεγράφη μια σειρά επενδυτικών συμφωνιών, συμπεριλαμβανομένων των άμεσων επενδύσεων στην Τουρκία.

Οι σχέσεις μεταξύ της Τουρκίας και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), των οποίων οι σχέσεις έχουν διαλυθεί εδώ και χρόνια λόγω περιφερειακών προβλημάτων, διεξάγουν συνομιλίες πρόσφατα για να επικεντρωθούν στην ενίσχυση των οικονομικών τους δεσμών και στη μείωση των εντάσεων.

Ήταν η πρώτη φορά που υπογράφηκαν τέτοιες ολοκληρωμένες οικονομικές συμφωνίες μεταξύ των δύο χωρών μετά την ένταση.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ