«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δεν τους πιστεύω!

ΚΕΝΘΟΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ

Η Προπαγάνδα είναι το τρομερότερο πολεμικό όπλο στα χέρια εκείνου που ξέρει να την χρησιμοποιεί. Αυτή τα διαποτίζει όλα, τα παραμορφώνει όλα, αυτή κανονίζει τη σκέψη μας, τις αντιδράσεις μας, τις δραστηριότητές μας.

Σήμερα δυστυχώς, ζούμε τη σύγχρονη βασιλεία της Προπαγάνδας, με την χρησιμοποίηση των παντοδύναμων ΜΜΕ στην συνεχή 24ωρη ροή των πληροφοριών.

Ο βασικός «δρόμος» της Προπαγάνδας είναι η Υποβολή, δηλαδή η διείσδυση ιδεών στο υποσυνείδητο των ανθρώπων. Αν στο υποσυνείδητο καρφωθεί μια ιδέα, γίνεται χίλιες φορές πιο ισχυρή από ότι η πειθώ στο συνειδητό.

Η ιδέα τότε μετατρέπεται σε αυταπόδεικτη αλήθεια και οδηγεί ασυναίσθητα, ασυνείδητα και αυθόρμητα σε ενέργειες. Έτσι επηρεάζονται και καθοδηγούνται οι μάζες.

Επιπλέον, είναι αποδεδειγμένο ότι οι μάζες δεν έχουν μνήμη.

Για το λόγο αυτό απαιτείται η συνεχής επανάληψη της προπαγανδιστικής ιδέας.

Η επανάληψη είναι ικανή να μετατρέψει και ένα ψέμα σε αλήθεια.

Επιπλέον, επιτυγχάνεται ο «Μιθριδατισμός» των μαζών, δηλ. ένα είδος ανοσίας απέναντι σε άλλες ιδέες και λογικά επιχειρήματα, έστω κι αν αυτά περιέχουν λογική και αλήθεια.

Στη σημερινή εποχή του κορωνοϊού, υφιστάμεθα μια άνευ προηγουμένου πλύση εγκεφάλου, μέσω μιας απίστευτης προπαγάνδας την οποία καθοδηγούν οι ισχυροί της γης. Γιατί άραγε εφαρμόζεται τόση προπαγάνδα; Οι λογικοί άνθρωποι υπακούουν στους νόμους με την λογική και την πειθώ, όχι με την προπαγάνδα, την βία και τον εκβιασμό.

Ως λογικός λοιπόν άνθρωπος «νουν έχων και γράμματα γνωρίζων», επιθυμώ τα ΜΜΕ να με ενημερώνουν με σοβαρότητα, με διαφάνεια, με αντικειμενικότητα και με σεβασμό προς την νοημοσύνη μου.

Δεν τους πιστεύω λοιπόν!

Είναι δυνατόν να πιστέψω ότι είναι φυσιολογικά όλα αυτά που βιώνουμε από ένα ιό και μάλιστα σε παγκόσμια κλίμακα, αφού μάλιστα πριν από χρόνια κάποιοι πρωταγωνιστές είχαν προβλέψει ως προφήτες την έλευσή του και επιπλέον είχαν προβεί σε ασκήσεις προσομοίωσης της λεγόμενης «πανδημίας»;

Είναι δυνατόν να τους πιστέψω όταν χρησιμοποιούν σε μέγιστο βαθμό αυτή την σταλινικού και χιτλερικού τύπου προπαγάνδα για να «γονατίσουν» τους λαούς και να τους αναγκάσουν σε μαζικό εμβολιασμό με μία νέου τύπου πειραματική «ένεση» που δεν έχει δοκιμασθεί για μεσοχρόνιες και μακροχρόνιες παρενέργειες;

Δεν τους πιστεύω!

Είναι δυνατόν οι μεγάλοι και πλούσιοι της γης, που διαχρονικά είναι εχθροί των λαών,  να μας αγάπησαν, να μας λάτρεψαν ξαφνικά και να θέλουν να μας σώσουν με το ζόρι από ένα ιό με χαμηλή θνησιμότητα;

Είναι δυνατόν να τους πιστέψω όταν «δεν τους καίγεται καρφί» για τα εκατομμύρια θανάτους που συμβαίνουν κάθε χρόνο; Γιατί δεν νοιάζονται για τα 5,5 εκατ. ανθρώπων που πεθαίνουν από πείνα, τα 2,5 εκατ. νεογνά που χάνουν τη ζωή τους από διάφορες ασθένειες, τα 45 εκατ. θανάτων από εκτρώσεις, τα 2 εκατ. που πεθαίνουν από aids και τα 10 εκατ. θανάτων ετησίως από καρκίνο;

Δεν τους πιστεύω!

Θα τους πίστευα αν δεν κήρυσσαν «πανδημία» πριν καλά-καλά εμφανιστεί ο ιός, αν δεν άλλαζαν όλους σχεδόν τους ορισμούς (τι σημαίνει πανδημία, τι είναι εμβολιασμός, τι είναι ανοσία αγέλης) και αν δεν φόρτωναν έντεχνα το μείζον των θανάτων στον ιό αυτόν.

Θα τους πίστευα αν αντί να εκβιάζουν τον κόσμο για να εμβολιαστεί χρησιμοποιούσαν τα φάρμακα που ήδη κυκλοφορούν, αν αντί να αιχμαλωτίζουν τους εμβολιασμένους με συνεχείς δόσεις τελείωναν την υπόθεση με μια φορά, αν δεν κέρδιζαν οι εταιρείες που προμηθεύουν τα εμβόλια εκατοντάδες δις δολάρια/ευρώ.

Θα τους πίστευα αν τα χρήματα που έδωσαν στα ΜΜΕ τα έδιναν για την ενίσχυση του συστήματος υγείας, αν είχαν τη δυνατότητα με ειλικρίνεια και αγάπη και χωρίς βία και εκβιασμούς να με πείσουν για το καλό μου, και πόσα άλλα «αν, αν, αν…».

Δεν τους πιστεύω!

Νικόλαος Ταμουρίδης                                                                                                               Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>