«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στο δρόμο προς την καταστροφή

Του Βόλφγκανγκ Μπίτνερ

Στα σύνορα της Λευκορωσίας,  εδώ και αρκετό καιρό στην και ανατολική Ουκρανία, καίει το φιτίλι για έναν μεγάλο πόλεμο που θα σήμαινε το τέλος της Ευρώπης.

Η Πολωνία και οι χώρες της Βαλτικής, οι οποίες, ως υποτελείς των ΗΠΑ, ταράζουν συνεχώς εναντίον των ανατολικών γειτόνων τους, δεν θα έπρεπε ποτέ να γίνουν δεκτές στο ΝΑΤΟ.

Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησής σας σφυροκοπούν τη Ρωσία εδώ και χρόνια και διαδίδουν φήμες για επίθεση, αν και η Ρωσία βρίσκεται σε άμυνα και προσπαθεί εδώ και δεκαετίες να είναι ειρηνικοί γείτονες.(1) Μάταια, η πίεση από τις ΗΠΑ είναι συντριπτική.

Ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ ήθελε ήδη να αποτρέψει μια τέτοια εξέλιξη το 1990, όταν έβαλε τον τότε Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους και τον Υπουργό Εξωτερικών του Τζέιμς Μπέικερ να του δώσουν μια διαβεβαίωση ότι το ΝΑΤΟ δεν θα επεκταθεί πέρα ​​από το Όντερ.

Τα πρωτόκολλα το αποδεικνύουν αυτό, (2) ακόμα κι αν το αρνούνται οι αμερικανοί πολεμιστές και οι Ευρωπαίοι τεχνίτες τους.

Οι ΗΠΑ επιδιώκουν αταλάντευτα τη μονοπολική μακροπρόθεσμη στρατηγική τους.

 Η Ρωσία πρέπει να υποταχθεί στη δυτική συμμαχία και στα κεφαλαιουχικά της συμφέροντα.

Διαφορετικά, θα πρέπει να τιμωρηθεί μέχρι εξαντλήσεως ή, αν παρουσιαστεί η ευκαιρία, να καλυφθεί με πόλεμο.

Ανεξάρτητα από τα γεγονότα που μιλούν από μόνα τους, όποιος το ξεκαθαρίσει θα χαρακτηριστεί, θα δυσφημιστεί ή θα εξαλειφθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ως θεωρητικοί συνωμοσίας, προπαγανδιστές του Κρεμλίνου ή αντιαμερικανοί.

Αφού η Ουκρανία αποσταθεροποιήθηκε συστηματικά και οδηγήθηκε στο δυτικό στρατόπεδο, η Λευκορωσία πρόκειται τώρα να ακολουθήσει.

Αν και η συντριπτική πλειοψηφία των Λευκορώσων είναι λίγο πολύ ικανοποιημένοι με τη σοσιαλιστική κυβέρνησή τους.

Η θέα περνάει στη δύστυχη Ουκρανία, ένα αποτυχημένο κράτος υπό την κηδεμονία των ΗΠΑ.

Αλλά ό,τι φαίνεται έστω και εξ αποστάσεως σοσιαλιστικό πρέπει να καταστραφεί σύμφωνα με το κρατικό δόγμα των ΗΠΑ, όπου η λεγόμενη παράπλευρη ζημία δεν παίζει ρόλο.

Πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι πολλοί άνθρωποι στην Ανατολική Ευρώπη οραματίζονται αυτό που ονομάζεται δυτική δημοκρατία ή κοινότητα αξιών ως ιδανικό, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για μια εξαιρετικά επικίνδυνη, άκρως εγκληματική ένωση, με επικεφαλής μια παγκόσμια δύναμη που θεωρεί τον εαυτό της ως το μόνο απαραίτητο, εξαιρετικό έθνος («απαραίτητο» και «Εξαιρετικό»).

Ο επιθυμητός στόχος είναι – εκτός από τα προσωπικά πλεονεκτήματα – ο αμερικανικός τρόπος ζωής , ο οποίος ανέκαθεν συνίστατο στη δημιουργία ευημερίας σε βάρος των άλλων και ατομικής ελευθερίας μέσω του πλούτου.

 Γι’ αυτό υπάρχει ίντριγκα, ψέματα και φόνοι.

Ξαφνικά 4.000 μετανάστες είναι «όπλο» αν θέλουν να έρθουν στη Δυτική Ευρώπη μέσω Λευκορωσίας, σύμφωνα με πολιτικούς της ΕΕ, ειδικά από την Πολωνία και τη Γερμανία. (3) Αλλά όχι οι εκατοντάδες χιλιάδες στους οποίους η Άνγκελα Μέρκελ άνοιξε τα σύνορα το 2015.

Ο Λευκορώσος Πρόεδρος Λουκασένκο κατηγορείται, ανεξέλεγκτα, ότι οδήγησε βίαια αεροπορικούς ταξιδιώτες από την Τουρκία στα πολωνικά σύνορα για να βλάψει την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 Και όταν ο Λευκορωσικός και ο Ρώσος στρατός κινητοποιούνται μετά τη συγκέντρωση πολωνικών και λιθουανικών στρατευμάτων στα σύνορα, φέρεται να αποτελεί πρόκληση και απειλή για την ευρωπαϊκή ασφάλεια, κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσει το ΝΑΤΟ. Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο!

Η γερμανική κυβέρνηση είναι στη διάθεσή σας, πρώτα και κύρια η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, όπως έγινε ξεκάθαρα και πάλι πρόσφατα στην εκστρατεία κατά της Λευκορωσίας (4), αλλά και στις υποθέσεις για τον διπλό κατάσκοπο Σκριπάλ και τον παράγοντα επιρροής Ναβάλνι.

Οι άνθρωποι είναι εξοργισμένοι, μηνύουν για ανθρώπινα δικαιώματα τα οποία αγνοούν οι ίδιοι, και στην πραγματικότητα πιέζουν για μια επιθετική πολιτική κατά της Ρωσίας.

 Μόνο σταδιακά γίνεται γνωστό στο κοινό ότι ένα μεγάλο μέρος των κορυφαίων δυτικοευρωπαίων πολιτικών ελέγχεται από την Ουάσιγκτον και ότι τα κορυφαία δυτικά μέσα εκπροσωπούν τα συμφέροντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αν ανοίξετε την εφημερίδα, ανοίξετε την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο, θα μάθετε σχεδόν αποκλειστικά τι ταιριάζει στην ιδέα.

Όλα τα άλλα κρατούνται κρυφά ή επανερμηνεύονται, βιάζονται, ψεύδονται και προκαλούνται.

Ποιος ξέρει ότι υπάρχουν περισσότεροι από εκατό καλά χρηματοδοτούμενοι οργανισμοί στη Γερμανία που ασκούν επιρροή στην πολιτική και τα μέσα ενημέρωσης προς όφελος των ΗΠΑ; (5) Ή ότι προγράμματα και σεμινάρια «Young Leader» για «παγκόσμιους ηγέτες» διαρκούν αρκετούς μήνες σε πανεπιστήμια ελίτ των ΗΠΑ «Θα λάβει χώρα στην οποία ανερχόμενοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι από άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας, εκπαιδεύονται όσον αφορά την πολιτική των ΗΠΑ;

Παραδείγματα είναι οι Arsenij Jazenjuk, Dalia Grybauskaite, Alexej Navalny, Micheil Saakaschwili ή Juan Gaidó, για να αναφέρουμε μόνο μερικά ονόματα από αυτόν τον στρατό των πρακτόρων.

Η αντιπολίτευση Svetlana Tichanowskaja, που έχει δημιουργηθεί ως Λευκορώσος «προσωρινός πρόεδρος», είναι επίσης ένας παράγοντας επιρροής, ο οποίος υποτίθεται ότι θα επιφέρει αλλαγή καθεστώτος – εάν δεν προκύψει άλλη λύση.

Για αυτό, ειδικά στην Πολωνία και τις χώρες της Βαλτικής, οι πολεμοχαρείς Ατλαντιστές χτυπούν δυναμικά το τύμπανο του πολέμου.

Ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Δρ. jur. Ο Wolfgang Bittner ζει στο Göttingen. Τον Μάρτιο κυκλοφόρησε το βιβλίο «Γερμανία – προδομένη και πουλημένη. Ιστορικό και Ανάλυση».

Πηγές:

(1) www.bundestag.de/kulturundgeschichte/geschichte/gastredner/putin/putin_wort/244966

(2) Wolfgang Bittner, «Γερμανία – προδομένη και πουλημένη. Υπόβαθρο και αναλύσεις », εκδοτικός οίκος Zeitgeist 2021, σελ. 49 επ.

(3) Υπουργός Εξωτερικών της ΕΕ για τη Λευκορωσία: «Η μετανάστευση ως όπλο» | tagesschau.de

(4) Albrecht Müller, https://www.nachdenkseiten.de/?p=77974

(5) Wolfgang Bittner, «The New West-East Conflict. A staging ”, Verlag zeitgeist 2019, σ. 51 επ. Με περισσότερες πληροφορίες

Πρώτη δημοσίευση: https://www.nachdenkseiten.de/?p=78066

https://www.world-economy.eu/nachrichten/detail/auf-dem-weg-in-den-untergang/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>