«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Διαδικασία τροποποίησης του καιρού

HAARP Υψηλής Συχνότητας Ενεργό Ερευνητικό Πρόγραμμα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΝΑΦΘΑΛΙΝΟ ΣΟΥΛΦΟΝΙΚΩΝ ΟΞΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΙΦΑΤΙΚΕΣ ΑΛΔΕΥΔΕΣ ΦΟΥΡΦΟΥΡΑΛΗΣ Ή ΕΝΩΣΕΩΝ ΙΣΧΥΩΝ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΛΔΕΥΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΗΡΕΣΗ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ,

Ταξινομήσεις

 A01G15/00 Συσκευές ή μέθοδοι για τον επηρεασμό των καιρικών συνθηκών

US3795626A

Ηνωμένες Πολιτείες

 Λήψη PDF  Βρείτε την προηγούμενη τέχνη  Παρόμοιος

Εφευρέτης

Σ Ρίτνερ

R Kuhne

H Τρύπα

Τρέχων Ανάδοχος

Hoechst AG

Εφαρμογές σε όλο τον κόσμο
Συμβάντα εφαρμογής
1974-03-05
Η αίτηση εγκρίθηκε
Προβλεπόμενη λήξη
Λήξη – Διάρκεια ζωής

 Παρόμοια έγγραφα

Προτεραιότητα και Συναφείς Εφαρμογέςεξωτερικοί σύνδεσμοιUSPTOΚέντρο ευρεσιτεχνίας USPTOΑνάθεση USPTOEspacenetΠαγκόσμιος ΦάκελοςΣυζητώ

 

Περιγραφή

United States Patent Olfice 3,795,626 Κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στις 5 Μαρτίου 1974 3,795,626 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ Rudolf Kuhne, Frankfurt am Main, Helmut Diery, Kelkheim, Taunus και Siegbert Rittner, Frankfurt am Main, Frankfurt am Main, Φρανκφούρτη επί του Μάιν, Γερμανία Χωρίς σχέδιο. Κατατέθηκε στις 31 Αυγούστου 1971, Ser. Αρ. 176.695 Προτεραιότητα αξιώσεων, αίτηση Γερμανία, 2 Σεπτεμβρίου 1970, P 43 519.2 Int. Cl. Bllld 17/00 ΗΠΑ. Cl. 252319 3 Αξιώσεις ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ Τα προϊόντα συμπύκνωσης ναφθαλινοσουλφονικών οξέων και αλειφατικών αλδεϋδών ή φουρφουράλης ή ενώσεων που μπορούν να απελευθερώσουν τέτοιες αλδεΰδες είναι αποτελεσματικά στην επίδραση του καιρού, δηλαδή αφαιρούν ομίχλη ή σύννεφα ή προκαλούν βροχή.

Η παρούσα εφεύρεση αναφέρεται σε μια διαδικασία και σε παράγοντες που επηρεάζουν τον καιρό.

Είναι γνωστό ότι οι φθινοπωρινοί και χειμερινοί μήνες είναι μια ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδος για την πολιτική εναέρια κυκλοφορία λόγω του σχηματισμού ομίχλης. Παρά τις πολλές προσπάθειες να διαλύσει την ομίχλη με φυσικά, χημικά και μηχανικά μέσα, δεν έχει βρεθεί ακόμη ικανοποιητική λύση αυτού του προβλήματος. Επιφανειοδραστικοί παράγοντες όπως περιγράφονται στο German Pat. Νο. 956.278 και σε Η.Π.Α. Ελαφρό κτύπημα. Νο. 2,962,450 δεν ήταν ούτε κατάλληλοι για την επίλυση του προβλήματος της διάλυσης της ομίχλης.

Τώρα, διαπιστώθηκε ότι τα υδατοδιαλυτά προϊόντα συμπύκνωσης του ναφθαλινοσουλφονικού οξέος και των αλειφατικών αλδεΰδων και της φουρφουράλης ή ενώσεις που μπορούν να διασπάσουν τέτοιες αλδεΰδες έχουν ιδιότητες που επηρεάζουν τον καιρό, πράγμα που σημαίνει εδώ ότι είναι κατάλληλα για πρόκληση βροχής, μείωση ή αφαίρεση νεφών και ειδικά για τη διάλυση της ομίχλης.

Οι ενώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν και είναι αποτελεσματικές μόνες ή μαζί με άλλες ενώσεις ικανές να απομακρύνουν την ομίχλη, ιδιαίτερα την ουρία.

Τα προϊόντα συμπύκνωσης και τα μίγματά τους χρησιμοποιούνται κατά προτίμηση σε μορφή σκόνης με μέγεθος σωματιδίων από περίπου 1 έως 50, ιδιαίτερα περίπου 5 έως 20,11.

Τα προϊόντα συμπύκνωσης που πρόκειται να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με την εφεύρεση λαμβάνονται με γνωστό τρόπο με την αντίδραση ναφθαλινοσουλφονικών οξέων και οι εν λόγω αλδεΰδες ή ενώσεις δίδουν αυτές τις αλδεΰδες σε ένα όξινο υδατικό μέσο σε θερμοκρασία εντός της περιοχής από περίπου 60 έως 200°C. Γ. χωρίς πίεση ή υπό πίεση, όταν χρησιμοποιούνται ανά mol ναφθαλινοσουλφονικού οξέος περίπου 0,5 έως 2,5 mols αλδεΰδης ή ισοδύναμης ποσότητας παράγοντα απόδοσης αλδεΰδης (βλ. Houben-Weyl, Methoden der organischen Chemie 4th edition, vol. XIV/ 2, σελίδες 304, 316).

Κατάλληλα ναφθαλινοσουλφονικά οξέα είναι, ειδικότερα, το por tat-ναφθαλινοσουλφονικό οξύ, αντίστοιχα ομόλογα όπως τα μεθυλ-ναφθαλινοσουλφονικά οξέα και τα ναφθαλινο δισουλφονικά οξέα.

Κατάλληλες αλδεΰδες και ενώσεις ικανές να διασπάσουν τέτοιες αλδεΰδες είναι κατά προτίμηση αυτές που περιέχουν έως και 6 άτομα άνθρακα στο μόριο. Μπορεί να αναφερθούν, πάνω απ’ όλα, φορμαλδεΰδη και ενώσεις που διασπούν τη φορμαλδεΰδη, όπως παραφορμαλδεΰδη, τριοξυμεθυλένιο (τριοξάνη) και εξαμεθυλενο-τετραμίνη, περαιτέρω ακεταλδεΰδη ή παραλδεΰδη, προπιοναλδεΰδη, βουτυραλδεΰδη, κροτοναλδεΰδη και φουρφουραλική, ιδιαίτερα η φουρφουραλική και η φουρφουραλική, ιδιαίτερα η φουρφουραλική και η κοραλδεΰδη. κατώτερες αλκανόλες.

Η αντίδραση συχνά των συστατικών διεξάγεται στο υδατικό σύστημα παρουσία οξέων, κατά προτίμηση ανόργανων οξέων, ιδιαίτερα θειικού οξέος, με το ρΗ του μίγματος αντίδρασης να είναι περίπου 0,2 έως 2,2. Εάν η αντίδραση διεξάγεται υπό πίεση, μπορεί να χρησιμοποιηθούν πιέσεις έως περίπου 15 ατμόσφαιρες μετρητή.

Οι ποσοτικές αναλογίες των αρχικών συστατικών μπορεί να ποικίλλουν εντός ευρέων ορίων. Έτσι είναι δυνατόν να αντιδράσουμε ανά 1 mol ναφθαλινο σουλφονικού οξέος περίπου 0,2 έως 2,5 mol αλδεΰδης ή ισοδύναμης ποσότητας ένωσης που διασπά την εν λόγω αλδεΰδη. Ιδιαίτερα αποτελεσματικοί παράγοντες μπορούν να παρασκευαστούν όταν χρησιμοποιούνται περίπου 0,5 έως 1,2 mol φορμαλδεΰδης ανά mol ναφθαλινοσουλφονικού οξέος. Οι περίοδοι συμπύκνωσης εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την αλδεΰδη που αντιδρά. Έτσι, περίοδοι αντίδρασης περίπου 30 λεπτών είναι επαρκείς όταν χρησιμοποιείται φορμαλδεΰδη υπό πίεση. Για αντιδράσεις με άλλες αλδεΰδες, απαιτούνται περίπου 1 έως 10 ώρες για να ολοκληρωθεί η συμπύκνωση. Τα προϊόντα συμπύκνωσης που λαμβάνονται ως υδατικά διαλύματα μπορούν εύκολα να κονιοποιηθούν μετά από εξουδετέρωση με υδροξείδια μετάλλων αλκαλίων, υδροξείδια μετάλλων αλκαλικών γαιών ή αμμωνία με γνωστές μεθόδους, για παράδειγμα στέγνωμα με ψεκασμό ή ρολό. Τα προϊόντα ουδέτερης συμπύκνωσης μπορούν επίσης να ψεκαστούν ως υδατικά διαλύματα μαζί με άλλες ουσίες ικανές να απομακρύνουν την ομίχλη, για παράδειγμα ουρία.

Οι ενώσεις που θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με την εφεύρεση διακρίνονται, επιπλέον, από το γεγονός ότι είναι μη τοξικές και μη διαβρωτικές έναντι των μεταλλικών κραμάτων που χρησιμοποιούνται στα αυτοκίνητα και κυρίως στην κατασκευή αεροπλάνων.

Όταν χρησιμοποιούνται οι ενώσεις σε ανάμιξη με άλλες ουσίες που έχουν επίδραση στον καιρό και, ιδιαίτερα με εκείνες που είναι ικανές να διαλύουν την ομίχλη, το τμήμα των ενώσεων της εφεύρεσης μπορεί να επιλεγεί εντός της περιοχής από περίπου 10 έως κατά προτίμηση, ένα μείγμα περίπου Χρησιμοποιείται το 20 έως 80% των ενώσεων σύμφωνα με αυτή την εφεύρεση με άλλα συστατικά, ιδιαίτερα ουρία.

Στη συνέχεια, εξηγείται η παρασκευή των προϊόντων συμπύκνωσης σύμφωνα με την εφεύρεση και η χρήση τους. τα μέρη και τα ποσοστά είναι κατά βάρος, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.

ΠΡΟΪΟΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 1 2000 μέρη ναφθαλίνης σουλφονώθηκαν στους 155-160 C. για 4/2 ώρες με 2000 μέρη θειικού οξέος 98%. Στη συνέχεια το διάλυμα αραιώθηκε με 1000 μέρη νερού, προστέθηκαν σε αυτό 1050 μέρη υδατικής φορμαλδεΰδης 30% και το μίγμα θερμάνθηκε στους C. για 40 λεπτά υπό αυτογενή πίεση. Στη συνέχεια, μετά από ψύξη, το συμπύκνωμα αραιώθηκε με 2000 μέρη νερού και ρυθμίστηκε σε τελικό ρΗ 7,0 έως 8,0 με 2000 μέρη διαλύματος υδροξειδίου του νατρίου 50%. Στη συνέχεια, το διάλυμα μετατράπηκε σε λεπτή σκόνη με ξήρανση με ψεκασμό.

ΠΡΟΪΟΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 1000 μέρη του ναφθαλινοσουλφονικού οξέος που χρησιμοποιήθηκε για την παρασκευή του προϊόντος συμπύκνωσης 1 θερμάνθηκαν στους C. υπό αυτογενή πίεση με 500 μέρη νερού και 140 μέρη 98% ακεταλδεΰδης προστέθηκαν επί 3 ώρες, ενώ αναδεύονταν. Στη συνέχεια το συμπύκνωμα διατηρήθηκε στους 135 C. για άλλες 3 ώρες, στη συνέχεια αραιώθηκε με 1000 μέρη νερού, εξουδετερώθηκε με 540 μέρη διαλύματος υδροξειδίου του νατρίου 50% και διαχωρίστηκε από τις στερεές ακαθαρσίες με διήθηση. Μια λεπτή σκόνη ελήφθη με ξήρανση με ψεκασμό του διηθήματος.

ΠΡΟΪΟΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 800 μέρη Β-ναφθαλινο σουλφονικού οξέος θερμάνθηκαν στους 115-120 C. για 3 ώρες σε αυτόκλειστο με 300 μέρη νερού και 55 μέρη κροτοναλδεΰδης. Το υδατικό συμπύκνωμα αραιώθηκε με 2000 μέρη νερού, εξουδετερώθηκε με 310 μέρη διαλύματος υδροξειδίου του νατρίου 50% που διαχωρίστηκαν από μικρές ποσότητες αδιάλυτων ακαθαρσιών 3 με διήθηση και το διήθημα τελικά μετατράπηκε σε λεπτή σκόνη μέσω ξήρανσης με ψεκασμό.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ : ΠΡΟΪΟΝ 1 ΚΑΙ ΟΥΡΙΑ (ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ 1) 40 μέρη του προϊόντος συμπύκνωσης 1 διαλύθηκαν πλήρως σε νερό με 60 μέρη ουρίας και μετατράπηκαν σε υδατικό διάλυμα 40% μέσω ξήρανσης με ψεκασμό στους 90 C. σε λεπτή σκόνη που είχε ουσιαστικά μέγεθος σωματιδίων από έως 30 1..

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 2 ΚΑΙ ΟΥΡΙΑΣ (ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ 2) 50 μέρη του προϊόντος συμπύκνωσης 2 αναμίχθηκαν επιμελώς με 50 μέρη ουρίας και αλέστηκαν σε μύλο με πίδακα αέρα (τύπου Micronizer) με απόδοση kg. ανά ώρα με τέτοιο τρόπο ώστε ένα προϊόν που έχει μέγεθος σωματιδίων 10-20 p. Αποκτήθηκε.

Τα προϊόντα συμπύκνωσης και οι συνδυασμοί τους που περιγράφονται στα παραδείγματα δείχνουν εξαιρετική αποτελεσματικότητα ως προς την απομάκρυνση της ομίχλης.

Η διάδοση του προϊόντος συμπύκνωσης της εφεύρεσης ή των συνδυασμών τους στον ομιχλώδη χώρο για την απομάκρυνση της ομίχλης μπορεί να ποικίλλει εντός σχετικά ευρέων ορίων από περίπου 1 mg/m. έως 100 mg/m. Είναι περιεκτικό, ωστόσο, ότι πρέπει να βρεθεί η αποτελεσματικά απαιτούμενη ποσότητα, ανάλογα με την περίπτωση, με βάση μετεωρολογικές παραμέτρους, για παράδειγμα την ταχύτητα του ανέμου.

Για τη διεξαγωγή της διαδικασίας σύμφωνα με την εφεύρεση μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαφορετικοί εξοπλισμοί. Για παράδειγμα, ένα ή περισσότερα ελικόπτερα ή μικρά αεροπλάνα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον ψεκασμό των προϊόντων της εφεύρεσης στην ομίχλη. Εναλλακτικά, τα σωματίδια μπορούν να εισαχθούν ή να εκτοξευθούν στην ομίχλη από το έδαφος, για παράδειγμα με μεγάλου μεγέθους αναπνευστήρες ή συσκευές εκτόξευσης. Περαιτέρω, πεπιεσμένα αέρια όπως πεπιεσμένος αέρας, CO N ή φθοριούχοι υδρογονάνθρακες χαμηλού μοριακού βάρους μπορούν επίσης να χρησιμεύσουν ως προωθητικά για τις ενώσεις της εφεύρεσης.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1 5 γρ. του προϊόντος του συνδυασμού 1 εισήχθησαν σε μια φυσική ομίχλη στην οποία τοποθετήθηκαν σημειωμένα μπαστούνια κατά μήκος ενός άξονα, η ορατότητα ήταν 3 m. (πυκνότητα ομίχλης 2-3 γρ./μ. και θερμοκρασία 10 0., η λειτουργία αυτή πραγματοποιήθηκε από υψόμετρο 10 μ. ξεκινώντας από το πρώτο ραβδί προς την κατεύθυνση του άξονα των ραβδιών μέσω συσκευής ψεκασμού χρησιμοποιείται επίσης στη γεωργία για ψεκασμό εντομοκτόνων.Μέσα σε περίπου 10 λεπτά, επιτεύχθηκε βελτίωση της ορατότητας στην ομίχλη έως και 18 μ. περίπου.

Με ανάλογο τρόπο, το προϊόν του συνδυασμού 2 έδειξε παρόμοια καλά αποτελέσματα.

4 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2 Με ανάλογο τρόπο όπως περιγράφεται στο Παράδειγμα 1, 5 g. του προϊόντος συμπύκνωσης 1 με μέγεθος σωματιδίων από 10 έως 20 ψεκάστηκαν σε φυσική ομίχλη με ορατότητα 3 m. (πυκνότητα ομίχλης 23 g./m. και θερμοκρασία 10 C. Μέσα σε περίπου 10 λεπτά η ορατότητα στην ομίχλη βελτιώθηκε έως περίπου 12 m. Τα προϊόντα συμπύκνωσης 2 και 3 με μέγεθος σωματιδίων 10-20 έδειξαν παρόμοια καλά αποτελέσματα .

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 3 Το προϊόν του συνδυασμού 2 ψεκάστηκε από ένα αεροπλάνο μέσω ενός συστήματος ψεκασμού σύμφωνα με την αρχή του Venturi σε ένα σωρευτικό σύννεφο έως m. πάχους σε υψόμετρο περίπου 1000 m. Μέσα σε λίγα λεπτά εμφανίστηκε ένας αεροδιάδρομος κατά μήκος της διαδρομής πτήσης και λίγο αργότερα το σύννεφο διαλύθηκε εντελώς.

Διεκδικούμε:

1. Μια διαδικασία για την απομάκρυνση της ομίχλης ή των νεφών, η οποία περιλαμβάνει την επαφή της ομίχλης ή των νεφών με ένα υδατοδιαλυτό προϊόν συμπύκνωσης ενός ναφθαλινοσουλφονικού οξέος ή ενός κατώτερου αλκυλοναφθαλινοσουλφονικού οξέος με μια αλειφατική αλδεΰδη από 1 έως 6 άτομα άνθρακα, παραφορμαλδεΰδη, τριοξυμεθυλένιο, εξαμεθυλένιο-τετραμίνη, παραλδεΰδη, φουρφουράλη ή ημι-ακετάλη της εν λόγω αλδεΰδης με κατώτερη αλκανόλη σε ανάμειξη με περίπου 10 έως περίπου του βάρους της ουρίας.

2. Η διεργασία όπως ορίζεται στην αξίωση 1 όπου το μείγμα έχει μέγεθος σωματιδίων στην περιοχή από περίπου 1 έως περίπου 3. Μια διαδικασία όπως ορίζεται στην αξίωση 1 όπου η ομίχλη ή τα σύννεφα έρχονται σε επαφή με ένα υδατοδιαλυτό προϊόν συμπύκνωσης ένα ναφθαλινο σουλφονικό οξύ ή ένα κατώτερο αλκυλοναφθαλινο σουλφονικό οξύ με φορμαλδεΰδη.

Παραπομπές που αναφέρονται Διπλώματα Ευρεσιτεχνίας Ηνωμένων Πολιτειών 2.155.326 3/1939 OBrien 8-79 3.595.477 7/1971 Wollin 239 – 2 2962450 11/1960 Előd et al 252-319 αλλοδαπών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας 777700 6/1967 Μεγάλη Βρετανία 252-319 ΑΛΛΕΣ Τροποποίησης Καιρού, Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών , Seventh Ann. Rpt. 30 Ιουνίου 1969 σελ. 86, and Eighth Ann. Rpt. 30 Ιουνίου 1966 σελ. 63.

JOHN D. WELSH, Primary Examiner US. Cl. XR 239-2
Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>