«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Ο όλεθρος προσπερνά την φρίκη/ και λέγετε τεχνική νοημοσύνη.

Getty / Futurism

Ο στρατός των ΗΠΑ τρομοκρατείται από τον κινεζικό στρατό που ξοδεύει χρήματα για την ίδια ακριβώς βλακεία που κάνουν και οι Αμερικανοί!

Φαίνεται ότι η πηγή όπλων της Κίνας «Ημέρα της Κρίσης» μπορεί να είναι πιο αμερικανικός από όσο φροντίζουν να παραδεχτούν οι επικριτές του.

Σε μια νέα πολιτικο op-ed , Georgetown στρατιωτικός ερευνητής Ryan Fedasiuk αποκάλυψε ότι ένα μεγάλο μέρος της ανησυχίας του για τις εξορμήσεις του κινεζικού στρατού στην τεχνητή νοημοσύνη είναι λανθασμένη, διότι, όπως αποδεικνύεται, η βάση για την τεχνολογία τους είναι Αμερικάνικη.

Χρησιμοποιώντας αρχεία ανοιχτού κώδικα, ο Fedasiuk και η ομάδα του στο Κέντρο Ασφάλειας και Αναδυόμενης Τεχνολογίας του Τζορτζτάουν δημοσίευσαν πρόσφατα τα ευρήματα μιας ετήσιας μελέτης που εξέταζε ακριβώς ποιες τεχνολογίες αγοράζει ο κινεζικός στρατός – και, ίσως πιο χαρακτηριστικό, τις δαπάνες του για στρατιωτική έρευνα τεχνητής νοημοσύνης.

«Ίσως το πιο σημαντικό για τους υπεύθυνους χάραξης πολιτικής των ΗΠΑ», έγραψε ο ερευνητής, «η έρευνά μας για τις αγοραστικές συνήθειες του [Λαϊκού Απελευθερωτικού Στρατού] δείχνει πώς η κινεζική πρόοδος στη στρατιωτική τεχνητή νοημοσύνη καθοδηγείται, εν μέρει, από την πρόσβαση στην αμερικανική τεχνολογία και κεφάλαιο».

Αυτή η αποκάλυψη έρχεται μετά από μια σπάνια δημόσια ενημέρωση από τον Μάικλ Ορλάντο, τον ασκούντα καθήκοντα επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Αντικατασκοπείας και Ασφάλειας , ο οποίος προειδοποίησε σοβαρά ότι οι ΗΠΑ «δεν έχουν την πολυτέλεια να χάσουν» την υπεροχή της Κίνας και ότι αν το κάνουν, οι συνέπειες θα να είσαι «σοβαρός».

Ενώ οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες στριφογυρίζουν και διαφωνούν δημόσια για την απόκτηση και χρήση όπλων τεχνητής νοημοσύνης από την Κίνα, οι ΗΠΑ έχουν αρχίσει αθόρυβα να ρυθμίζουν – αντί να απαγορεύουν εντελώς – τη χρήση αυτόνομων ρομπότ που έχουν την ικανότητα να σκοτώνουν .

Επιπλέον, σημείωσε ο Fedasuik, είναι ότι «η Κίνα δεν φαίνεται να επικεντρώνεται σε θανατηφόρα αυτόνομα όπλα ή στην αυτοματοποιημένη πυρηνική εκτόξευση, όπως έχουν προτείνει ορισμένοι».

Πράγματι, η έρευνα των ερευνητών του Gerogetown σε περισσότερες από 66.000 κινεζικές προμήθειες από τον Απρίλιο έως τον Νοέμβριο του 2020 διαπίστωσε ότι αυτού του είδους η τεχνολογία αγοράστηκε λιγότερο στο σύνολο δεδομένων που εξέτασαν, ενώ η τεχνητή νοημοσύνη ή τα αυτόνομα οχήματα αποτελούσαν το ένα τρίτο όλων των προμηθειών.

Εν ολίγοις, ο ερευνητής διαπίστωσε ότι παρόλο που αυτός και η ομάδα του «διαπίστωσαν ότι ο κινεζικός στρατός «ευφυΐζει» τον πόλεμο αγοράζοντας συστήματα τεχνητής νοημοσύνης για κάθε είδους εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των αυτόνομων οχημάτων, της ανάλυσης πληροφοριών, της υποστήριξης αποφάσεων, του ηλεκτρονικού πολέμου και των επιχειρήσεων στον κυβερνοχώρο.

Υπάρχει επίσης «λόγος να είμαστε δύσπιστοι για τις πιο δυσοίωνες προβλέψεις σχετικά με τις προσπάθειες της Κίνας να αυτοματοποιήσει πλήρως τον πόλεμο μέσω όπλων που μοιάζουν με την ημέρα της μοίρας».

Για να μην ξεχνάμε ότι επρόκειτο για έναν ερευνητή της Τζορτζτάουν που δημοσίευε στην αγαπημένη εφημερίδα του Capitol Hill, ο Fedasuik δήλωσε επανειλημμένα ότι οι ΗΠΑ θα έπρεπε να κάνουν περισσότερα για να καταπνίξουν και όχι να προωθήσουν την Κίνα στον υποτιθέμενο «αγώνα εξοπλισμών για την τεχνητή νοημοσύνη».

 «Ακόμη και όταν οι Ηνωμένες Πολιτείες προσπαθούν να αποσυνδέσουν τις αλυσίδες εφοδιασμού από την Κίνα όσον αφορά τα αμερικανικά προϊόντα», έγραψε, «πρέπει επίσης να εξετάσουν νέες στρατηγικές για να αποτρέψουν την αμερικανική τεχνογνωσία να τροφοδοτήσει ακούσια τις τεχνολογικές εξελίξεις της Κίνας».

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να υποστηρίξουμε ότι στην αναζήτηση της παγκόσμιας ηγεμονίας, οι ΗΠΑ και η Κίνα έχουν εισέλθει σε έναν ψυχρό πόλεμο υψηλής τεχνολογίας .

Αλλά αν η μία πλευρά έχει ήδη τα χρήματα και την τεχνογνωσία για να κατασκευάσει αυτού του είδους τα ρομπότ δολοφόνων, δεν είναι ειρωνικό να φρικάρουν όταν τα θέλει και η άλλη πλευρά;

Περισσότερα για τα έξυπνα όπλα της Αμερικής: « Ο Στρατός των ΗΠΑ ετοιμάζει ρομπότ τανκς εξοπλισμένα με Chaingun, εκτοξευτές πυραύλων »

Διαβάστε περισσότερα:  «Η Κίνα ανέπτυξε κρυφά αυτόνομα υποβρύχια ρομπότ δολοφόνων »
Ενδιαφέρεστε για την υποστήριξη της υιοθέτησης καθαρής ενέργειας; Μάθετε πόσα χρήματα (και πλανήτη!)

θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε μεταβαίνοντας στην ηλιακή ενέργεια στο UnderstandSolar.com . 

Με την εγγραφή σας μέσω αυτού του συνδέσμου , το Futurism.com ενδέχεται να λάβει μια μικρή προμήθεια.

https://futurism.com/us-military-horrified-chinese-military-spending

Την επιμέλεια έκανε ο ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ