«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τα έθνη της G20 συναντώνται στη Ρώμη για να ξεκινήσουν την ομάδα εργασίας για την πανδημία για να εμβολιάσει το 70% του κόσμου έως τα μέσα του 2022

Μέχρι την πολυαναμενόμενη διάσκεψη για την κλιματική αλλαγή COP26 στη Γλασκώβη της Σκωτίας, οι αρχές υγείας και χρηματοδότησης από 20 κορυφαίες και σημαίνουσες οικονομίες του κόσμου (G20) συναντήθηκαν στη Ρώμη για να διασφαλίσουν ότι το 70% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει λάβει εμβόλιο για τον Covid. καλοκαίρι του 2022.

Αν και οι προτάσεις χρηματοοικονομικής διευκόλυνσης που υποβλήθηκαν από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ινδονησία δεν έγιναν δεκτές, η νεοσυσταθείσα ομάδα εργασίας δήλωσε ότι θα εργαστεί για να ανακατευθύνει τα κεφάλαια για να αυξήσει την ετοιμότητα για την πανδημία, την ανταπόκριση και την πρόληψη.

Για να βοηθήσουμε στην προώθηση των παγκόσμιων στόχων του εμβολιασμού τουλάχιστον του 40% του πληθυσμού σε όλες τις χώρες έως το τέλος του 2021 και του 70% έως τα μέσα του 2022 … θα λάβουμε μέτρα για να ενισχύσουμε την προσφορά εμβολίων και βασικών ιατρικών προϊόντων και εισροών αναπτυσσόμενες χώρες και να αρθούν οι σχετικοί περιορισμοί προσφοράς και χρηματοδότησης.

Δημιουργούμε μια Κοινή Ομάδα Οικονομικών και Υγείας της G20 με στόχο την ενίσχυση του διαλόγου και της παγκόσμιας συνεργασίας σε θέματα που σχετίζονται με την πρόληψη της πανδημίας, την ετοιμότητα και την αντιμετώπιση, την προώθηση της ανταλλαγής εμπειριών και βέλτιστων πρακτικών, την ανάπτυξη συντονιστικών ρυθμίσεων μεταξύ των υπουργείων Οικονομικών και Υγείας, την προώθηση της συλλογικής δράσης. αξιολόγηση και αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης για την υγεία με διασυνοριακό αντίκτυπο και ενθάρρυνση της αποτελεσματικής διαχείρισης των πόρων.

ανέφεραν σε δήλωσή τους οι υπουργοί της G20

Επιπλέον, η ειδική ομάδα δεσμεύτηκε να υποστηρίξει «όλες τις συλλογικές προσπάθειες» για την παροχή προσβάσιμων και οικονομικά αποτελεσματικών εμβολίων, άλλων θεραπευτικών, αναλυτικών δεδομένων, ΜΑΠ. ειδικά για οικογένειες κατώτερης και μεσαίας τάξης.

Και με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα εργασίας σχεδιάζει να επιτύχει αυτόν τον στόχο του 70% αυξάνοντας τις εισροές εμβολίων και ιατρικών προμηθειών από τις αναπτυσσόμενες χώρες, αφαιρώντας παράλληλα άλλους περιορισμούς για τη χρηματοδότηση και τις προμήθειες.

Ωστόσο, η ειδική ομάδα δεν διευκρίνισε αυτές τις λεπτομέρειες.

Ωστόσο, η ομάδα ζήτησε την ενίσχυση της ανθεκτικότητας των αλυσίδων εφοδιασμού ανά αυτοσχέδιες πύλες μεταφοράς τεχνολογίας, όπως οι νέοι σταθμοί mRNA στη Βραζιλία, την Αργεντινή και τη Νότια Αφρική.

Ωστόσο, για να μπορέσουν άλλα έθνη να παράγουν αυτήν την τεχνολογία mRNA απαιτείται η οικειοθελή μεταβίβαση των εγγράφων δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας σε αυτά τα έθνη, αλλά εξακολουθούν να κρατούνται στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου (ΠΟΕ).

Ο Μπιλ Γκέιτς λέει «Θα έχουμε γιγάντια εργοστάσια MRNA για την επόμενη πανδημία»

Το Reuters αναφέρει, «ο προηγούμενος στόχος ήταν ο εμβολιασμός του 70% του παγκόσμιου πληθυσμού μέχρι το φθινόπωρο του 2022».

«Η Global Citizen, μια διεθνής ομάδα υπεράσπισης, χαιρέτισε την προηγούμενη ημερομηνία-στόχο, αλλά είπε ότι ο κόσμος χρειάζεται «ένα σχέδιο μάχης» που να χαρτογραφεί πώς θα φτάσει εκεί, μεγαλύτερη διαφάνεια πόσες δόσεις παράγονται πού, πότε και για ποιον, και ξεκάθαρη κατανόηση του πού υπήρχαν κενά», αναφέρει η έκθεση του Reuters.

Δεν είναι πλέον ώρα για δηλώσεις προθέσεων. Τώρα είναι η ώρα να δράσουν οι ηγέτες μας.

Friederike Roder, Αντιπρόεδρος της ομάδας

Οι επιστήμονες αναπτύσσουν τροφές MRNA για να αντικαταστήσουν τις ενέσεις

Επίσης, στη συνάντηση της G20 στη Ρώμη, οι υπουργοί και άλλοι ηγέτες θα συζητήσουν τα βήματα για την ομαλή λειτουργία των διεθνών οικονομιών από ό,τι είναι τώρα, βλάβες στην αλυσίδα εφοδιασμού, ενεργειακά τέλματα και πολλά άλλα.

Οι ηγέτες αναμένεται επίσης να υπογράψουν έναν συμφωνημένο παγκόσμιο φόρο 15% για τις μεγάλες εταιρείες.

Αλλά ένα άλλο μεγάλο θέμα που θα αποτελέσει προοίμιο για το COP26 είναι τα πολλά ζητήματα έκτακτης ανάγκης για το κλίμα και πώς να προχωρήσουμε στην επίλυση αυτών των προβλημάτων.

Ηγέτες από την Κίνα, τη Ρωσία, την Ιαπωνία, τη Σαουδική Αραβία και το Μεξικό ακύρωσαν τα σχέδιά τους να παρευρεθούν σε αυτή τη συνάντηση, αλλά ο Ρώσος Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Κινέζος Σι Τζινπίνγκ σχεδιάζουν να προσθέσουν στη συνομιλία μέσω βίντεο προβολής συζήτησης.

Η DW – ένα γερμανικό μέσο – αναφέρει ότι πολλές διαδηλώσεις έχουν προγραμματίσει διαφορετικές συγκεντρώσεις σε όλη τη Ρώμη, μερικές από τις οποίες ξεκίνησαν σήμερα.

Μεταξύ 5.000-6.000 αστυνομικοί και 500 στρατιωτικοί στρατιώτες έχουν κληθεί για να διασφαλίσουν ότι οι διαδηλώσεις θα παραμείνουν ειρηνικές και δεν θα ξεφύγουν από τον έλεγχο.

Ο Μπιλ Γκέιτς, οι ΗΠΑ, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και άλλες εταιρείες υπόσχονται δισεκατομμύρια στην πρώτη σύνοδο κορυφής για τα συστήματα τροφίμων

Γυναίκες με πόρπες και μικρόβια: η πίεση για να ξεφύγουμε από τα βράγχια με αυτό το εξαιρετικά αποτελεσματικό εμβόλιο θανάτου θα αυξηθεί.

Περισσότερες απολύσεις, περισσότεροι περιορισμοί, περισσότερη κοροϊδία, πιθανές συλλήψεις, κλείσιμο τραπεζικών λογαριασμών, διακοπή του διαδικτύου, φαγητό και νερό – πείτε το, όλα είναι στο τραπέζι και μην είστε συνετοί να σκεφτείτε το αντίθετο.

Αντιστέκομαι.

Επιπλέον, αυτή η κλιματική βλακεία που θα συζητήσουν και κατά τη διάρκεια του COP26, είναι απλώς μια ακόμη παράσταση για σκύλους και πόνυ: αυτές οι αποφάσεις και οι πραγματικές έχουν ήδη ληφθεί και αποφασιστεί.

Αυτά είναι τα ψίχουλα που μας δίνουν.

Ωστόσο, το The WinePress έκανε σχολαστικά αναφορές για το πού οδεύει το μέλλον.

 Μπορείτε να τα διαβάσετε παρακάτω:

Το «Φτιάξτε πίσω καλύτερα» σημαίνει ότι «πρέπει» να θάψουν ό,τι έχει απομείνει και μετά να εφαρμόσουν τους απαίσιους αντιχριστικούς στόχους τους.

Ατζέντα 2030: Δεν θα κατέχετε τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι

Ατζέντα Απόλυτο Μηδέν: Θα είσαι σκλαβωμένος και θα είσαι ευτυχισμένος

Ο πρώην Πρόεδρος της Τράπεζας του Βατικανού προωθεί τη «μεγάλη επαναφορά» για να διορθώσει τα «λάθη» του κόσμου και να ελέγξει τα ποσοστά γεννήσεων

Πείτε γεια στο “Metaverse:” Η Κυβερνο Νέα Παγκόσμια Τάξη που θα Ελέγχει τα Μυαλά των Μαζών

Το FBI, η NSA και η CISA προειδοποιούν για κυβερνοεπιθέσεις σε συστήματα τροφίμων και νερού στην Αμερική – Τώρα αποτελεί «απειλή για την εθνική ασφάλεια»

Η παγκοσμιοποίηση όλου του γενετικού υλικού εκπληρώνεται

https://winepressnews.com/2021/10/29/g20-nations-meet-in-rome-to-initiate-pandemic-task-force-to-vaccinate-70-of-the-world-by-mid-2022/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>