ΜΑΖΙΚΗ ΨΥΧΩΣΗΠώς ολόκληρος ο παγκόσμιος πληθυσμός γίνεται ψυχικά άρρωστος

Έγγραφο του Ιδρύματος Ροκφέλερ που δημοσιεύθηκε το 2010 προέβλεψε πώς μια πανδημία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία για την εγκαθίδρυση παγκόσμια αυταρχική εξουσία

Το Ίδρυμα Rockefeller δημοσίευσε μια έκθεση τον Μάιο του 2010 σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Επιχειρηματικό Δίκτυο του μελλοντολόγου Peter Schwartz.

 Ονομάστηκε  Σενάρια για το Μέλλον της Τεχνολογίας και της Διεθνούς Ανάπτυξης. 

Το πρώτο σενάριο, με τίτλο «Lock Step», περιγράφει έναν κόσμο πλήρους κυβερνητικού ελέγχου και αυταρχικής ηγεσίας.

 Οραματίζεται ένα μέλλον όπου μια πανδημία θα επέτρεπε στους εθνικούς ηγέτες να ευθυγραμμίσουν την εξουσία τους και να επιβάλουν αυστηρούς κανόνες και περιορισμούς που θα παρέμεναν μετά την εξασθένιση της πανδημίας. 

Το πρώτο μισό αυτού του σεναρίου έχει ήδη εκτυλιχθεί.

 Θα συνεχίσει όπως είχε προβλεφθεί; 

Οι πληροφορίες για το Lock Step ξεκινούν περίπου στα δύο τρίτα του άρθρου. Μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρη την έκθεση Rockefeller  εδώ

[Η σημασία αυτού του εγγράφου δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί.] -GEG

Καθημερινά οι παγκόσμιες κύριες ειδήσεις αναφέρουν ότι περισσότεροι άνθρωποι σε περισσότερες χώρες έχουν διαγνωστεί «θετικοί» για την ασθένεια του κοροναϊού, που τώρα ονομάζεται COVID-19. 

Καθώς αυξάνονται οι αναφερόμενοι αριθμοί, αυξάνεται και η εκτεταμένη νευρικότητα, συχνά με τη μορφή πανικού για αγορές μάσκες, απολυμάνσεις, χαρτί υγείας, κονσέρβες.

 Μας λένε να δεχτούμε τα αποτελέσματα των δοκιμών ως επιστημονικά βασισμένα. 

Ενώ είναι σχεδόν αδύνατο να έχουμε μια πλήρη εικόνα του τι συμβαίνει στην Κίνα, το κέντρο της νέας καταιγίδας του ιού, υπάρχει μια διαδικασία που τροφοδοτείται από λογαριασμούς των mainstream μέσων και πραγματικό πανικό σε πληθυσμούς που δεν είναι ξεκάθαροι οι πραγματικοί κίνδυνοι. που έχει ανησυχητικές επιπτώσεις για το μέλλον μετά την πανδημία.

Την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου, το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα (ΚΚΚ) διέταξε ένα άνευ προηγουμένου λουκέτο σε μια ολόκληρη πόλη 11 εκατομμυρίων κατοίκων, τη Γουχάν, σε μια προσπάθεια να περιορίσει μια κατάσταση δημόσιας υγείας που είχε ξεφύγει από τον έλεγχο. 

Ποτέ άλλοτε στην ιστορία της σύγχρονης δημόσιας υγείας μια κυβέρνηση δεν είχε θέσει μια ολόκληρη πόλη σε καραντίνα επιβάλλοντας έναν υγιεινό κλοιό γύρω της. 

Αυτό το κλείδωμα επεκτάθηκε γρήγορα και σε άλλες πόλεις της Κίνας στο βαθμό που, τις τελευταίες εβδομάδες, ένα μεγάλο μέρος της δεύτερης μεγαλύτερης εθνικής οικονομίας του κόσμου έχει κλείσει. 

Αυτό με τη σειρά του επηρεάζει την παγκόσμια οικονομία.

Σε αυτό το σημείο, καθώς τα κρούσματα και οι πρώτοι θάνατοι αναφέρονται σε χώρες εκτός Κίνας, ειδικά στη Νότια Κορέα, την Ιαπωνία, το Ιράν και την Ιταλία, το κύριο ερώτημα που έχουν όλοι είναι πόσο επικίνδυνος είναι αυτός ο ιός

Το φιάσκο με το CDC των ΗΠΑ, όπου τα υποτιθέμενα τεστ για τον νέο ιό αποδείχθηκαν ελαττωματικά, υπογραμμίζει το γεγονός ότι οι δοκιμές για τον ονομαζόμενο πλέον ιό, SARS-CoV-2, που λέγεται ότι προκαλεί την ασθένεια που ονομάζεται COVID-19, είναι οτιδήποτε.  

αλλά 100% αξιόπιστο .

 Παρόλα αυτά, επηρεασμένοι από μια σταθερή ροή εικόνων από τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης με άδεια ράφια καταστημάτων στην Ιταλία, από αστυνομικούς κλοιούς γύρω από οίκους ευγηρίας στην πολιτεία της Ουάσιγκτον που λέγεται ότι φιλοξενούν αρκετούς υποτιθέμενους ασθενείς με κορωνοϊό, από φωτογραφίες ιρανικών νοσοκομείων γεμάτες με σακούλες, εκατομμύρια πολίτες είναι κατανοητό. να ανησυχεί και να φοβάται.

Αυτό που γίνεται σε πόλη μετά από πόλη και χώρα σε χώρα είναι η ακύρωση μεγάλων εκδηλώσεων όπου συγκεντρώνονται πολλοί άνθρωποι. 

Αυτό περιλαμβάνει το Καρναβάλι της Βενετίας, μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις, εμπορικές εκθέσεις στην Ελβετία και αλλού που ακυρώθηκαν. 

Οι μεγάλες αεροπορικές εταιρείες καταστρέφονται οικονομικά καθώς άνθρωποι σε όλο τον κόσμο ακυρώνουν πτήσεις διακοπών, όπως και οι εταιρείες κρουαζιερόπλοιων. 

Η Κίνα διατάζει την καύση χαρτονομισμάτων με τον ισχυρισμό ότι μπορεί να είναι μολυσμένα. 

Το γαλλικό Λούβρο ανοίγει ξανά αλλά δεν δέχεται μετρητά, μόνο κάρτες, καθώς το χαρτί μπορεί να είναι μολυσμένο. 

Ο ΠΟΥ προειδοποιεί για τον κίνδυνο μετάδοσης του χαρτονομίσματος.

 Οι χώρες εισάγουν νόμους όπως στο Ηνωμένο Βασίλειο που επιτρέπουν τη νόμιμη κράτηση πολιτών που μπορεί να έχουν ιό. 

Η αυξανόμενη προώθηση των μέσων ενημέρωσης στα δυτικά των ράφια των καταστημάτων χωρίς καθημερινά απαραίτητα, όπως ρύζι, ζυμαρικά, χαρτί υγείας τροφοδοτεί τον πανικό των αγορών.

Ερωτήσεις σχετικά με το ποσοστό θανάτου

Είναι σημαντικό να έχουμε μια προοπτική για τους εμφανείς θανάτους που αποδεδειγμένα οφείλονται στον COVID-19.

 Εδώ τα γεγονότα γίνονται πολύ ανακριβή.

Από τις 3 Μαρτίου 2020, σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή του ΠΟΥ Τέντρος Αντάνομ, σε όλο τον κόσμο υπήρχαν συνολικά 90.893 κρούσματα COVID-19, με 3.110 να οδήγησαν σε θάνατο. 

Στη συνέχεια, ονόμασε αυτό το ποσοστό θνησιμότητας 3,4%, ένα ποσοστό που αμφισβητείται ιδιαίτερα από άλλους ειδικούς στον τομέα της υγείας. 

Ο Τέντρος δήλωσε: «Παγκοσμίως, περίπου το 3,4% των αναφερόμενων περιπτώσεων COVID-19 έχουν πεθάνει. 

Συγκριτικά, η εποχική γρίπη σκοτώνει γενικά πολύ λιγότερο από το 1% των μολυσμένων».

Το πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν μπορεί να πει με ακρίβεια ποιο είναι το πραγματικό ποσοστό θνησιμότητας. 

Αυτό συμβαίνει επειδή σε παγκόσμιο επίπεδο δεν έχουμε δοκιμάσει όλους όσοι μπορεί να έχουν ήπια κρούσματα του ιού και η ακρίβεια αυτών των τεστ κάθε άλλο παρά 100% είναι σίγουρη. 

Αλλά μια δήλωση σχετικά με το ποσοστό θνησιμότητας που υπερβαίνει το τριπλάσιο από αυτό της εποχικής γρίπης προκαλεί πραγματικό πανικό, αν ισχύει.

Η πραγματικότητα είναι πολύ πιθανό μια πολύ χαμηλότερη αληθινή θνησιμότητα σύμφωνα με τους ειδικούς της επιδημίας.

 «Δεν αναφέρουμε όλα τα κρούσματα», λέει ο καθηγητής John Edmunds του Κέντρου για τη Μαθηματική Μοντελοποίηση Λοιμωδών Νοσημάτων στο London School of Hygiene & Tropical Medicine. 

«Στην πραγματικότητα, συνήθως αναφέρουμε μόνο ένα μικρό ποσοστό από αυτά. 

Εάν υπάρχουν πολλά περισσότερα κρούσματα στην πραγματικότητα, τότε το ποσοστό θνησιμότητας θα είναι χαμηλότερο». 

Ο Έντμουντς συνέχισε λέγοντας, «Αυτό που μπορείτε να πείτε με ασφάλεια […] είναι ότι αν διαιρέσετε τον αριθμό των αναφερόμενων θανάτων με τον αριθμό των αναφερόμενων περιπτώσεων [για να λάβετε την αναλογία θνησιμότητας], σχεδόν σίγουρα θα λάβετε τη  λάθος απάντηση ».

 Ο ΠΟΥ υπό τον Τέντρος φαίνεται να κάνει λάθος με τη διάδοση του πανικού.

Ο ΠΟΥ και το CDC των ΗΠΑ άλλαξαν πριν από μερικά χρόνια τον ορισμό των θανάτων από εποχική γρίπη σε «θάνατους από γρίπη ή πνευμονία». 

Το CDC υπολογίζει μόνο έναν κατά προσέγγιση αριθμό θανάτων από τη γρίπη αθροίζοντας τα πιστοποιητικά θανάτου που υποβλήθηκαν σε επεξεργασία και αναφέρουν την «πνευμονία ή γρίπη» ως την υποκείμενη ή την αιτία θανάτου. 

Το CDC υπολογίζει 45 εκατομμύρια κρούσματα γρίπης και 61.000 θανάτους που ονομάζουν επιδέξια «σχετιζόμενες με τη γρίπη» την περίοδο γρίπης των ΗΠΑ 2017-2018. 

Πόσοι ήταν ηλικιωμένοι με πνευμονία ή άλλες πνευμονικές παθήσεις δεν είναι ξεκάθαρο. 

Φυσικά οι αριθμοί βοηθούν στη διάδοση του φόβου και στην πώληση εμβολίων για την εποχική γρίπη των οποίων η θετική επίδραση  κάθε άλλο παρά αποδεδειγμένη είναι . 

Σε όλο τον κόσμο, το CDC υπολόγισε σε μια μελέτη το 2017 ότι «μεταξύ 291.000 και 646.000 άνθρωποι παγκοσμίως πεθαίνουν από αναπνευστικές ασθένειες που σχετίζονται με την εποχική γρίπη  κάθε χρόνο..”

Μόνο στην Κίνα η εκτίμηση για τους θανάτους που σχετίζονται με την εποχική γρίπη (συμπεριλαμβανομένης της πνευμονίας) ήταν περίπου 300.000 το 2018.

Σημειώστε ότι 3.000 θάνατοι που αποδίδονται στον κορωνοϊό, όσο τραγικοί κι αν είναι, είναι μόνο το 1% των «φυσιολογικών» ετήσιων θανάτων από πνευμονικά ασθένειες στην Κίνα, και λόγω της μικτής ή μεταβαλλόμενης λογιστικής στην

Κίνα, δεν είναι σαφές πόσοι από τους 3.000 θανάτους στην Κίνα είναι ακόμη και από εποχική πνευμονία. 

Αλλά λόγω των δραματικών βίντεο, μη επαληθεύσιμων, ανθρώπων που φέρονται να πέφτουν νεκροί στους δρόμους στην Κίνα, χωρίς αποδείξεις, ή των νοσοκομείων της Γουχάν γεμάτα στους διαδρόμους με σακούλες πτωμάτων προφανώς νεκρών από τον COVID-19, μεγάλο μέρος του κόσμου είναι κατανοητά ανήσυχο για αυτόν τον παράξενο εξωγενή εισβολέα.

Μέσα σε μια ξεκάθαρη σύγχυση μεταξύ πολλών καλοπροαίρετων αξιωματούχων υγείας και πιθανώς οπορτουνισμού από δυτικούς κατασκευαστές εμβολίων όπως η GlaxoSmithKline ή η Gilead και άλλοι, με ανησυχητική ταχύτητα ο κόσμος μας μεταμορφώνεται με τρόπους που μόλις πριν από μήνες δεν μπορούσαμε να φανταστούμε.

‘ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΒΗΜΑ’

Οτιδήποτε έχει συμβεί εντός της Κίνας σε αυτό το σημείο είναι σχεδόν αδύνατο να πούμε λόγω των αντικρουόμενων αντιδράσεων των αρχών του Πεκίνου και πολλών αλλαγών στους τρόπους καταμέτρησης των κρουσμάτων COVID-19. 

Το ερώτημα τώρα είναι πώς θα χρησιμοποιήσουν αυτή την κρίση οι αρμόδιες αρχές στη Δύση. 

Εδώ είναι χρήσιμο να επιστρέψουμε σε μια εξαιρετικά σχετική έκθεση που δημοσιεύθηκε πριν από μια δεκαετία από το Ίδρυμα Ροκφέλερ, έναν από τους κορυφαίους υποστηρικτές της ευγονικής στον κόσμο και μεταξύ άλλων δημιουργών ΓΤΟ.

Η εν λόγω έκθεση έχει τον ήπιο τίτλο, «Σενάρια για το μέλλον της τεχνολογίας και της διεθνούς ανάπτυξης». 

Εκδόθηκε τον Μάιο του 2010 σε συνεργασία με το Παγκόσμιο Επιχειρηματικό Δίκτυο του μελλοντολόγου Peter Schwartz. 

Η έκθεση περιέχει διάφορα φουτουριστικά σενάρια που αναπτύχθηκαν από τον Schwartz και την εταιρεία. 

Ένα σενάριο φέρει τον ενδιαφέροντα τίτλο, «LOCK STEP: Ένας κόσμος αυστηρότερου κυβερνητικού ελέγχου από πάνω προς τα κάτω και πιο αυταρχικής ηγεσίας, με περιορισμένη καινοτομία και αυξανόμενη απώθηση πολιτών». 

Εδώ γίνεται ενδιαφέρον όπως σε ό,τι ορισμένοι όροι προγνωστικός προγραμματισμός.

Το σενάριο Schwartz αναφέρει, «Το 2012, η ​​πανδημία που ο κόσμος περίμενε εδώ και χρόνια επιτέλους χτύπησε. 

Σε αντίθεση με τον H1N1 του 2009, αυτό το νέο στέλεχος γρίπης — που προέρχεται από άγριες χήνες — ήταν εξαιρετικά λοιμογόνο και θανατηφόρο. 

Ακόμη και τα πιο προετοιμασμένα για πανδημία έθνη συντρίφθηκαν γρήγορα όταν ο ιός εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο, μολύνοντας σχεδόν το 20 τοις εκατό του παγκόσμιου πληθυσμού και σκοτώνοντας 8 εκατομμύρια σε μόλις επτά μήνες…» Συνεχίζει, «Η πανδημία είχε επίσης θανατηφόρο αποτέλεσμα στις οικονομίες: Η διεθνής κινητικότητα τόσο των ανθρώπων όσο και των αγαθών σταμάτησε, εξουθενώνοντας βιομηχανίες όπως ο τουρισμός και σπάζοντας τις παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού. 

Ακόμη και σε τοπικό επίπεδο, τα κανονικά πολυσύχναστα καταστήματα και κτίρια γραφείων έμειναν άδεια για μήνες, χωρίς  υπαλλήλους και πελάτες. 

«  Ακούγεται τρομερά οικείο.

Στη συνέχεια, το σενάριο αποκτά πολύ ενδιαφέρον: «Κατά τη διάρκεια της πανδημίας, οι εθνικοί ηγέτες σε όλο τον κόσμο λύγισαν την εξουσία τους και επέβαλαν αεροστεγείς κανόνες και περιορισμούς, από την υποχρεωτική χρήση μάσκας προσώπου έως τους ελέγχους θερμοκρασίας σώματος στις εισόδους σε κοινόχρηστους χώρους όπως σιδηροδρομικούς σταθμούς και σούπερ μάρκετ. .

 Ακόμη και μετά το ξεθώριασμα της πανδημίας, αυτός ο πιο αυταρχικός έλεγχος και εποπτεία των πολιτών και των δραστηριοτήτων τους κόλλησε και μάλιστα εντάθηκε.

 Προκειμένου να προστατευθούν από την εξάπλωση ολοένα και πιο παγκόσμιων προβλημάτων — από πανδημίες και διακρατική τρομοκρατία έως περιβαλλοντικές κρίσεις και αυξανόμενη φτώχεια — οι ηγέτες σε όλο τον κόσμο έλαβαν πιο σταθερό έλεγχο της  εξουσίας .»

Ένα σχετικό ερώτημα είναι εάν ορισμένοι κακοί ηθοποιοί, και υπάρχουν μερικοί σε αυτόν τον κόσμο, χρησιμοποιούν ευκαιριακά τους διαδεδομένους φόβους γύρω από τον COVID-19 για να προωθήσουν μια ατζέντα κοινωνικού ελέγχου «κλειδώματος» από πάνω προς τα κάτω, που θα περιλαμβάνει αυστηρά όρια στα ταξίδια. , ίσως αντικατάσταση των μετρητών με «υγειονομικά» ηλεκτρονικά μετρητά, υποχρεωτικός εμβολιασμός παρόλο που οι μακροπρόθεσμες παρενέργειες δεν είναι αποδεδειγμένα ασφαλείς, απεριόριστη επιτήρηση και περιορισμός των προσωπικών ελευθεριών, όπως πολιτικές διαμαρτυρίες με τη δικαιολογία ότι θα επιτρέψει την «αναγνώριση ατόμων που αρνούνται να ελεγχθεί ή να εμβολιαστεί», και αμέτρητους άλλους περιορισμούς. Μεγάλο μέρος του σεναρίου Rockefeller 2010 είναι ήδη προφανές. 

Ο φόβος δεν είναι ποτέ ένας καλός οδηγός για την ορθή λογική.

Ο F. William Engdahl είναι σύμβουλος στρατηγικών κινδύνων και λέκτορας, έχει πτυχίο στην πολιτική από το Πανεπιστήμιο του Πρίνστον και είναι συγγραφέας με τις μεγαλύτερες πωλήσεις για το πετρέλαιο και τη γεωπολιτική, αποκλειστικά για το διαδικτυακό περιοδικό  «New Eastern Outlook».

https://thealterofdeceit.net/2020/05/09/rockefeller-foundation-paper-published-in-2010-lockstep/