«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Δρ Φάουτσι είναι αρχιερέας της πανδημικής λατρείας και η Βασιλεία του Τρόμου πρέπει να τελειώσει

Δρ Άντονι ΦάουτσιΠισίνα / Getty ΚέβινΜπερκ Δευτ. 25 Οκτωβρίου 2021

LifeSiteNews ) – Καθώς ο Δρ. Anthony Fauci μιλούσε στη σχάρα από τον γερουσιαστή Rand Paul για τη γνώση της εμπλοκής της υπηρεσίας του στην «έρευνα κέρδους λειτουργιών» με κοροναϊούς σε κομμουνιστικά εργαστήρια της Κίνας, γίναμε μάρτυρες μιας αποκαλυπτικής εκδήλωσης του πεμπτουσίας του βάλτου του DC.   

Ένας επί πολλά χρόνια βετεράνος του γραφειοκρατικού βάλτου, και αγαπημένος των προοδευτικών φιλελεύθερων, ο Φάουτσι –κάτω από το εξωτερικό του γιατρού της Αμερικής και τη συγκλονιστική μαρτυρία του– βράζει από οργή.   

Ο Fauci ήταν απορριπτικός και συγκαταβατικός στην κατάθεσή του στον γερουσιαστή Paul σχετικά με το κέρδος της έρευνας λειτουργιών: «Sen. Παύλο, δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάς, ειλικρινά, και θα ήθελα να το πω επίσημα. Δεν ξέρεις για τι πράγμα μιλάς».

Τι σκεφτόταν πραγματικά ο Fauci; 

« Πώς τόλμησε αυτός ο αξιολύπητος, ασήμαντος γερουσιαστής να αμφισβητήσει την κρίση μου ή τις πράξεις μου;» 

Αυτός ο λαϊκός, υπεκφυγής γραφειοκράτης αντικατοπτρίζει επίσης την αυτάρεσκη εμπιστοσύνη ενός αφεντικού της μαφίας   «Δεν μπορείς να με αγγίξεις, είμαι πέρα ​​από τις δυνατότητές σου και προστατεύομαι από φίλους σε ψηλά μέρη».

Πληροφορίες που κυκλοφόρησαν πρόσφατα από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας του ίδιου του Φάουτσι αποκαλύπτουν ότι φυσικά έλεγε ψέματα στον γερουσιαστή Πολ και στο Κογκρέσο.  

 Να είστε βέβαιοι ότι ο Φάουτσι θα βρει έναν τρόπο να χρησιμοποιήσει τους συμμάχους του στον Τύπο και την κυβέρνηση για να αλλάξει την αφήγηση, να χειραγωγήσει τη γλώσσα και να εξηγήσει σε εμάς τους αδαείς αγρότες γιατί η αποτυχία του να πει την αλήθεια… δεν ήταν στην πραγματικότητα ψέματα.   

Πολλές από τις άρχουσες ελίτ μας μοιράζονται την προοδευτική-ολοκληρωτική νοοτροπία Fauci.  

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που διευθύνουν τα πανεπιστήμιά μας, ελέγχουν το mainstream και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι υπεύθυνοι για καταστροφικές, δαπανηρές στρατιωτικές περιπέτειες και ηγούνται των μεγαλύτερων εταιρειών μας.   

Βλέπουν τους εαυτούς τους πέρα ​​από τη δημόσια ευθύνη ή την επίπληξη.

  Και εργάζονται σκληρά για να εξασφαλίσουν ότι όποιος τους αμφισβητεί λογοκρίνεται, αποβάλλεται από τον δημόσιο λόγο και χαρακτηρίζεται ως πράκτορας «παραπληροφόρησης».   

Είναι ένα σημάδι των καιρών ότι ενώ το NIH του Fauci ήταν συνένοχος σε φρικιαστικούς ιατρικούς πειραματισμούς σε ζωντανά αποβλημένα μωρά και στη συγκάλυψη της   «έρευνας κέρδους λειτουργικότητας» στην προέλευση της πανδημίας, μπορεί να είναι το φρικτό βασανιστήριο σκύλων που θα τερματίσει επιτέλους τη βασιλεία του γιατρού Fauci-Stein. 

 Από τον συγγραφέα Leighton Woodhouse:

«Το Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων, το τμήμα των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας που διευθύνει ο Άντονι Φάουτσι, χρηματοδότησε ένα πρόσφατο πείραμα στην Τυνησία, στο οποίο τεχνικοί εργαστηρίου τοποθέτησαν κεφάλια ναρκωμένων λαγωνικών σε κλουβιά και επέτρεψαν σε πεινασμένες αμμόμυγες να τα γλεντήσουν. ζωντανός.” 

Ακούγεται σαν κάτι που θα ήθελε να κανονίσει ο Fauci για τον γερουσιαστή Rand Paul, αν μπορούσε να το ξεφύγει. 

Οι ερευνητές έκοψαν τις φωνητικές χορδές των Beagles για να σιωπήσουν τις απελπισμένες κραυγές πόνου τους.

Αυτό το βασανιστήριο αυτών των φτωχών πλασμάτων από το NIH του Fauci χρηματοδοτείται από εσάς και εγώ. 

Δυστυχώς, πολλοί από τους συμπολίτες μας θα εξοργιστούν περισσότερο από τα πειράματα με σκύλους, ενώ θα αγνοήσουν την έρευνα του Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ που χρηματοδοτήθηκε από το NIH, η οποία περιλαμβάνει το τριχωτό της κεφαλής γεννημένων ζωντανών αποβληθέντων μωρών για πειράματα με ποντίκια. 

Αλλά η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμαστε μια μεγάλη σκηνή για να συγκεντρώσουμε υποστήριξη και να πιέσουμε το Κογκρέσο να απομακρύνει τον Φάουτσι από την εξουσία.

Όποιο κι αν είναι το κίνητρό σας, είναι καιρός να πιέσετε το Κογκρέσο να ξεκινήσει μια διαδικασία έρευνας που θα οδηγήσει στην απομάκρυνση του ανθρώπου που χρησιμοποίησε τα φορολογικά μας δολάρια για να βασανίσει αβοήθητα μωρά και σκύλους.   

Είναι καιρός να καταργήσουμε τον Αρχιερέα της Πανδημικής Λατρείας και τη βασιλεία του στην ιατρική τυραννία που χαρακτηρίζει τις ολοκληρωτικές εντολές εμβολίων.   

Ακολουθεί ένας σύνδεσμος για πληροφορίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τηλεφώνου για να επικοινωνήσετε με το μέλος του Κογκρέσου σας.   Απαιτήστε να ενεργήσουν τώρα για να λογοδοτήσουν ο Φάουτσι και να τον απομακρύνουν από το δημόσιο αξίωμα. 

Και ας είναι αυτή η μόνη από τις πολλές νίκες σε μια ειρηνική, λαϊκιστική εξέγερση για να πάρει πίσω το έθνος μας από εκείνους τους δημόσιους αξιωματούχους που θέλουν να άρουν όλους τους περιορισμούς στις αμβλώσεις και να θεσπίσουν νομοθεσία και πολιτικές που θα καταστρέψουν τη μεγάλη μας Δημοκρατία. 

Ο Kevin Burke, LSW, είναι ποιμενικός συνεργάτης των Priests for Life και συνιδρυτής του Rachel’s Vineyard . Ειδικός σε θέματα ανδρών και απώλειας εκτρώσεων, είναι ο συγγραφέας του βιβλίου Tears of the Fisherman και συν-συγγραφέας του Rivers of Blood/Oceans of Mercy.

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>