«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι συγγραφείς ισχυρίστηκαν ότι ο αριθμός των ατόμων που υπέστησαν αυτόματη αποβολή (αποβολή) κατά τη διάρκεια της μελέτης ήταν 104 σε 827 ολοκληρωμένες εγκυμοσύνες, ισοδυναμώντας με κίνδυνο αποβολής 12,6%- 7 – 12% χαμηλότερο από τον κίνδυνο αποβολής στον γενικό πληθυσμό.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο

Οι επιστήμονες του CDC παραδέχονται ότι παραποίησαν τα δεδομένα της μελέτης για να δείξουν ότι τα εμβόλια Covid-19 είναι ασφαλή για τις έγκυες γυναίκες, καθώς οι ερευνητές ανακαλύπτουν ότι το 91% των κυήσεων κατέληξαν σε αποβολή μετά τον εμβολιασμό για Covid-19

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Τον Ιούλιο του 2021, το The Exposé αποκάλυψε αποκλειστικά πώς τα δεδομένα είχαν παραποιηθεί από τους επιστήμονες που διενεργούσαν μια πραγματική μελέτη για το CDC για να δείξουν ότι τα εμβόλια Covid-19 ήταν ασφαλή για χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

https://theexpose.uk/…/cdc-manipulated-study-data-to…/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8117969/#r15

Οι συγγραφείς ισχυρίστηκαν ότι ο αριθμός των ατόμων που υπέστησαν αυτόματη αποβολή (αποβολή) κατά τη διάρκεια της μελέτης ήταν 104 σε 827 ολοκληρωμένες εγκυμοσύνες, ισοδυναμώντας με κίνδυνο αποβολής 12,6%- 7 – 12% χαμηλότερο από τον κίνδυνο αποβολής στον γενικό πληθυσμό.

Ωστόσο, η ανάλυσή μας απέδειξε ότι αυτοί οι αριθμοί ήταν εξαιρετικά παραπλανητικοί λόγω του γεγονότος ότι από τις 827 ολοκληρωμένες εγκυμοσύνες, 700 / 86% των γυναικών είχαν λάβει δόση είτε του εμβολίου Pfizer είτε του εμβολίου Moderna Covid-19 κατά τη διάρκεια του τρίτου τριμήνου της εγκυμοσύνης, πράγμα που σημαίνει ότι ήταν αδύνατο να υποστούν αποβολή λόγω του γεγονότος ότι μπορεί να συμβεί μόνο πριν από την 20ή εβδομάδα της εγκυμοσύνης.

Αυτό σήμαινε ότι μόλις 127 γυναίκες έλαβαν είτε το εμβόλιο Pfizer είτε το εμβόλιο Moderna Covid-19 κατά τη διάρκεια του πρώτου/δεύτερου τριμήνου, με 104 από τις γυναίκες να χάνουν δυστυχώς το μωρό τους.

Ως εκ τούτου, το ποσοστό εμφάνισης αποβολής ήταν 82% και όχι 12,6%, όπως παρουσιάστηκε στα ευρήματα της μελέτης και οι συντάκτες της μελέτης παραδέχθηκαν έκτοτε ότι έκαναν λάθος, εκδίδοντας διόρθωση με καθυστέρηση έξι μηνών, επειδή η μελέτη χρησιμοποιήθηκε για να δικαιολογήσει τον εμβολιασμό με το Covid-19 εγκύων γυναικών και νέων μητέρων σε όλο τον κόσμο.

Τώρα όμως δύο ερευνητές από τη Νέα Ζηλανδία έχουν αναλύσει εκ νέου τη μελέτη και καλούν τις χώρες να σταματήσουν αμέσως τη χορήγηση εμβολίων Covid-19 σε έγκυες και θηλάζουσες γυναίκες λόγω των εξαιρετικά ανησυχητικών ευρημάτων.

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8117969/#r15

Η διόρθωση έλυσε ορισμένα από τα προβλήματα, αλλά υπάρχουν ακόμη περισσότερα, σύμφωνα με τον Dr. Simon Thornley, ανώτερο λέκτορα στον Τομέα Επιδημιολογίας και Βιοστατιστικής του Πανεπιστημίου του Όκλαντ, και τη Dr. Aleisha Brock, άλλη μια ερευνήτρια στη Νέα Ζηλανδία.

https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMx210016…

Σύμφωνα με τον Dr Thronley: «τα συμπεράσματα του άρθρου δεν έχουν αλλάξει ουσιαστικά, όπως πιστεύουμε ότι δικαιολογείται από την εκ νέου ανάλυσή μας της συσχέτισης που σχετίζεται με την πρώιμη έκθεση στο εμβόλιο κατά την εγκυμοσύνη, η οποία υποδεικνύει σημαντικά αυξημένο κίνδυνο από το ιστορικό».

Οι Thornley και Brock ξανά-ανέλυσαν τα δεδομένα και υπολόγισαν ότι η συχνότητα των αποβολών στο πρώτο τρίμηνο ήταν στην πραγματικότητα 82% (όπως είχε συμπεράνει προηγουμένως το The Exposé) έως 91% σε ένα άρθρο (δείτε εδώ) που δημοσιεύθηκε στο Science, Public Health Policy, and the Law.

https://theexpose.uk/…/cdc-manipulated-study-data-to…/

Πηγή εικόνας: https://cf5e727d-d02d-4d71-89ff-9fe2d3ad957f.filesusr.com…

Από τις 827 εγκυμοσύνες που αναφέρθηκαν μέσω του μητρώου V-Safe, το οποίο λειτουργεί από το CDC, οι 712 κατέληξαν σε ζωντανή γέννηση. Σχεδόν όλες από αυτές αφορούσαν γυναίκες που εμβολιάστηκαν στο τρίτο τρίμηνο. Από τις υπόλοιπες εγκυμοσύνες, οι 104 κατέληξαν σε αποβολή. Οι περισσότερες από αυτές συνέβησαν πριν από τις 13 εβδομάδες κύησης.

Χρησιμοποιώντας δεδομένα από τη μελέτη και διάφορες εκτιμήσεις, οι Νεοζηλανδοί ερευνητές υπολόγισαν ότι οι αυτόματες αποβολές συνέβησαν στο 81,9% έως 91,2% των γυναικών που εμβολιάστηκαν πριν από την 20ή εβδομάδα κύησης.

Οι Thornley και Brock καταλήγουν στην ανάλυσή τους στο συμπέρασμα ότι: «αμφισβητούν τα συμπεράσματα της μελέτης Shimabukuro et al. για την υποστήριξη της χρήσης του εμβολίου mRNA στην πρώιμη εγκυμοσύνη, η οποία έχει πλέον ενσωματωθεί εσπευσμένα σε πολλές διεθνείς κατευθυντήριες γραμμές για τη χρήση του εμβολίου, συμπεριλαμβανομένης της Νέας Ζηλανδίας».‘Η υπόθεση ότι η έκθεση στην ομάδα του τρίτου τριμήνου είναι αντιπροσωπευτική της επίδρασης της έκθεσης καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι αμφισβητήσιμη και αγνοεί την εμπειρία του παρελθόντος με φάρμακα όπως η θαλιδομίδη. Η απόδειξη της ασφάλειας του προϊόντος όταν χρησιμοποιείται στο πρώτο και το δεύτερο τρίμηνο δεν μπορεί να τεκμηριωθεί μέχρις ότου αυτές οι κοόρτες παρακολουθηθούν τουλάχιστον μέχρι την περιγεννητική περίοδο ή μέχρις ότου προσδιοριστεί η μακροπρόθεσμη ασφάλεια για οποιοδήποτε από τα μωρά που γεννήθηκαν από μητέρες που εμβολιάστηκαν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης», προσθέτουν.

Η Pfizer, σημειώνεται, αναφέρει στην ετικέτα του εμβολίου της ότι τα διαθέσιμα δεδομένα για το εμβόλιο «που χορηγείται σε έγκυες γυναίκες είναι ανεπαρκή για την ενημέρωση σχετικά με τους κινδύνους που σχετίζονται με το εμβόλιο κατά την εγκυμοσύνη».

http://labeling.pfizer.com/ShowLabeling.aspx?id=15623

Οι ερευνητές του CDC κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι τα ευρήματά τους δεν έδειξαν εμφανή σήματα ασφαλείας μεταξύ των εγκύων γυναικών που έλαβαν τα εμβόλια Pfizer ή Moderna. Είπαν ότι τα ευρήματά τους δεν αντιπροσωπεύουν απαραίτητα τη θέση του CDC, αλλά ο οργανισμός παραπέμπει στη μελέτη στον ιστότοπό του και τη χρησιμοποίησε για να προωθήσει τον εμβολιασμό σε έγκυες γυναίκες.

Οι Dr. Brock και Dr. Thornley διαφωνούν κάθετα και δηλώνουν ότι λαμβάνοντας υπόψη τα στοιχεία που παρουσιάζονται στην ανάλυσή τους, ότι προτείνουν την «άμεση απόσυρση της χρήσης εμβολίων mRNA στην εγκυμοσύνη (κατηγορία Χ)[41] και σε όσες θηλάζουν, παράλληλα με την απόσυρση των εμβολίων mRNA σε παιδιά ή σε όσες βρίσκονται σε αναπαραγωγική ηλικία στον γενικό πληθυσμό, μέχρι να τεκμηριωθούν πιο πειστικά στοιχεία σχετικά με την ασφάλεια και τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις στη γονιμότητα, την εγκυμοσύνη και την αναπαραγωγή στις ομάδες αυτές».

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δεδομένα της Βρεταννικής Κίτρινης Κάρτας της MHRA, τα οποία περιλαμβάνουν αναφορές ανεπιθύμητων ενεργειών στα εμβόλια Covid-19 (εκτιμάται ότι αναφέρθηκαν 1-10% των ανεπιθύμητων ενεργειών) που υποβλήθηκαν έως τις 28 Οκτωβρίου 2021, συνολικά 623 γυναίκες ανέφεραν ότι υπέστησαν αποβολή ως ανεπιθύμητη ενέργεια σε ένεση Covid-19.

Αυτό περιλαμβάνει 369 αναφορές που έγιναν κατά της ένεσης mRNA της Pfizer.

Πηγή εικόνας: https://assets.publishing.service.gov.uk/…/Pfizer…

Διακόσιες δεκαπέντε αναφορές που έγιναν κατά της ένεσης ιικού φορέα της AstraZeneca.

Πηγή εικόνας: https://assets.publishing.service.gov.uk/…/AZ_CORRECT.pdf

Τριάντα επτά κατά της ένεσης mRNA της Moderna.

Πηγή εικόνας: https://assets.publishing.service.gov.uk/…/Unspecified.pdf

Και 2 όπου η μάρκα του εμβολίου Covid-19 δεν προσδιοριζόταν στην αναφορά.

Πηγή εικόνας: https://assets.publishing.service.gov.uk/…/Unspecified.pdf

Το ερώτημα είναι, πόσες από αυτές τις αυτόματες αποβολές υπέστησαν μετά τη χρήση μιας μελέτης στην οποία οι επιστήμονες του CDC παραποίησαν τα δεδομένα για να δικαιολογήσουν την ασφάλεια της χορήγησης εμβολίου Covid-19 κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

Δικτυογραφία:

CDC Scientists admit they did manipulate study data to show the Covid-19 Vaccines are safe for Pregnant Women as researchers discover 91% of pregnancies resulted in miscarriage following Covid-19 Vaccination – The Expose

https://theexpose.uk/…/cdc-scientists-admit-they-did…/

Πηγή μεταφρασμένου κειμένου: telegra.ph

Ο χρήστης John Kapsimalis είναι με το χρήστη John Kapsimalis.

 

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>