«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Λίγα για την απάτη κλιματική αλλαγή.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ jpg

Αγαπητή Γκρέτα,

Αυτούς στους οποίους απευθύνεσαι  και οι οποίοι στηρίζουν την ανθρωπογενή υπόθεση της κλιματικής καταστροφής, είναι αυτοί που σε ενθαρρύνουν να ενημερώνεις και να ετοιμάζεις τον κόσμο για να δεχθούν απάνθρωπα μέτρα.

Για να σε βοηθήσω για την κλιματική αλλαγή: Το ανθρωπογενές CO2 ουδεμία σχέση έχει με την υπερθέρμανση της ατμόσφαιρα και την καταστροφή του κλίματος.

Σου προτείνω να μελετήσεις την Γεωμηχανική του Κλίματος, τις επιδράσεις του HAARP, τους ψεκασμούς που γίνονται για να ελέγξουν το κλίμα κλπ και θα διαπιστώσεις ότι ο πλανήτης μας αυτή τη στιγμή δεν κινδυνεύει από το ανθρωπογενές CO2, αλλά από την απληστία των βλαμμένων ηγετών της ΝΤΠ.

Κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ, και ανάμεσα στις περιόδους 1962 και 1971, ο στρατός των ΗΠΑ ψέκασε 50.000.000 λίτρα από χημικά φυτοκτόνα και αυτοκαταστροφικές ουσίες. Εκτός από το Βιετνάμ, οι ουσίες ψεκάστηκαν επίσης και στο ανατολικό Λάος και σε μέρη της Καμπότζης, στα πλαίσια της επιχείρησης «Ranch Hand».

Στόχος αυτής της επιχείρησης ήταν η απογύμνωση των δέντρων στα δάση και τις αγροτικές περιοχές, περιοχές στις οποίες οι αντάρτες έβρισκαν κάλυψη και τροφή.

Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν να βάζουν στόχο τις καλλιέργειες τροφίμων τον Οκτώβριο του 1962, χρησιμοποιώντας κυρίως τον Μπλε Παράγοντα. Το 1965,  42 τοις εκατό των ψεκασμών ήταν αποκλειστικά σε καλλιέργειες τροφίμων.

Το αρχείο της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ δείχνει ότι τουλάχιστον 6.542 αποστολές ψεκασμού έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια της επιχείρησης «Ranch Hand».

Μέχρι το 1971, το 12% ολόκληρης της έκτασης του Νοτίου Βιετνάμ είχε εμποτιστεί με φυλλοκαταστροφικά χημικά. περίπου δέκα εκατομμύρια εκτάρια αγροτικής γης  καταστράφηκαν.

Σε μία περίοδο εννέα χρόνων, πάνω από το 20% των δασών του Βιετνάμ ψεκάστηκε τουλάχιστον μία φορά.

Αυτά τα πειράματα ξεκίνησαν με μια προσπάθεια να δημιουργηθεί μια τρύπα στο στρώμα του όζοντος με στόχο να προκληθεί κατάρρευση στη βιετναμέζικη γεωργία, προκαλώντας αφιλτράριστες κοσμικές ακτίνες που αποτελούνται από ακτίνες γάμμα, ακτίνες Χ, υπέρυθρες ακτίνες, ακτίνες UV ή ορισμένα άλλα microwaves.

Ανέπαφα (χωρίς τρύπες) στρώματα της ατμόσφαιρας, προστατεύουν τη γη, από αυτές τις βλαβερές αφιλτράριστες κοσμικές ακτίνες  (Bertell 2013, σελ. 230).

Τέλος, τις δεκαετίες του 1960 και του 1970, άρχισαν πειράματα με ηλεκτρομαγνητικά κύματα και η θέρμανση των ανώτερων στρωμάτων της ατμόσφαιρας, που ονομάζονται «ιονόσφαιρα», από ύψος 80 km, καθιστώντας το ηλεκτρομαγνητικά  φορτισμένο στρώμα επηρεασμένο από τη χρήση «ιονόσφαιρων θερμαντικών στοιχείων»

Η πιο γνωστή από αυτές τις «συσκευές θέρμανσης» είναι το HAARP (High-Frequency Active Auroral Research Project) στην Αλάσκα, το οποίο δημιουργήθηκε αργότερα τη δεκαετία του 1990, τεράστια συστήματα ραντάρ με κεραίες και ειδική παροχή ενέργειας.

Σύμφωνα με την Bertell, η περιοχή της Αρκτικής υποβλήθηκε σε μια σκόπιμη διαδικασία απόψυξης μέσω της χρήσης κυμάτων EM-ELF (κύματα εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας), για τα οποία φαίνεται ότι συμφώνησαν η πρώην Σοβιετική Ένωση και οι Ηνωμένες Πολιτείες το 1974 στο Βλαδιβοστόκ.

Πρόκειται για ένα είδος έρευνας αιχμής, καθώς μεγάλο μέρος αυτής της γνώσης παραμένει εκτός του γνωστού επιστημονικού λόγου.

Ουσιαστικά κανείς δεν γνωρίζει αυτή τη νέα επιστήμη, παρόλο που έχουν περάσει σχεδόν 40 χρόνια.

Αντίθετα, εσύ Γκρέτα  μαζί με τον ΟΗΕ που ελέγχεται από τη ΝΤΠ, με ορισμένους επιστήμονες (;) ερευνητές (;) οδηγείται το ευρύ κοινό να πιστεύει ότι οι εκπομπές αερίων θερμοκηπίου από την πολιτική βιομηχανία είναι η αιτία της ταχείας απόψυξης της περιοχής της Αρκτικής και ενδείξεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη από το CO2 γενικότερα! (Storr στο Bertell 2013, σελ. 533).

Η τρέχουσα κινδυνολογία για την υπερθέρμανση του πλανήτη
αποτελεί μια ελάχιστα εύλογη υπόθεση. Είκοσι χρόνια επανάληψης και κλιμάκωσης των ισχυρισμών δεν την καθιστά πιο εύλογη. Το αντίθετο μάλιστα, η αποτυχία να στοιχειοθετηθεί η υπόθεση για 20 χρόνια την κάνει ακόμη λιγότερο εύλογη, και σε αυτό συμβάλλουν και τα στοιχεία από το Climategate και τις άλλες περιπτώσεις κατάφωρης εξαπάτησης

Κλιματική Αλλαγή : Πολλοί μύθοι, λίγες αλήθειες (brainchange.gr)

https://www.brainchange.gr/climate-change

«Η ανθρωπότητα ζει σε μια εικονική πραγματικότητα που έχει διαμορφωθεί από διάφορα συμφέροντα και εξουσίες που κυριαρχούν στο πλανήτη. Ψέματα σε όλα τα επίπεδα.»

« Η εργαλειοποίηση της επιστήμης από την πολιτική, εκτός από  τα βιολογικά εμβόλια τύπου Φρανγκεστάιν,  μας έφερε και το παραμύθι της κλιματικής αλλαγής, χάρις εις το οποίο η ανθρωπότης θα πληρώνει χαράτσια στους παραγωγούς υδρογονανθράκων, θα καταστρέφει το περιβάλλον με αντιοικονομικές ΑΠΕ, θα αδειάζει τόνους αερολυμάτων από ρινίδια μετάλλων και διαφόρους ρύπους, θα συνεχίσει να εμβολιάζεται, θα χάνει τις ελευθερίες της, τις αξίες της, θα μειώνεται ο πληθυσμός της, ενώ η μετακίνηση πληθυσμών  από την Αφρική και Ασία προς τον Δυτικό Κόσμο με χρηματοδότηση της ΝΠΤ ή της Παγκόσμιας Μαφίας, θα επιταχύνει την  μαζικοποίηση των λαών και τον ενταφιασμό του Δυτικού πολιτισμού»

Δεν είναι σωστό ο Πρόεδρος του ΟΗΕ να αγνοεί 500 επιστήμονες και να ακούει μόνο την άποψη σου.

Οι μεγάλες αποφάσεις του ΟΗΕ θα πρέπει να λαμβάνονται από σοφούς ανθρώπους και ποτέ με το συναίσθημα.

Ουδείς δεν διαμαρτυρήθηκε όταν ο Παπανδρέου προώθησε την κάνναβη που μαστουρώνει την νεολαία.

Κανείς δεν διαμαρτύρεται κατά του Covid 19 (που παρασκευάσθηκε σε εργαστήρια βιολογικού Πολέμου ) καθώς και του εμβολίου του Φρανγκεστάιν με το οποίο φοβίζουν, τραυματίζουν-σκοτώνουν τον κόσμο καθώανεμβολιάστωνς επίσης καταστρέφουν την οικονομία.

Αγαπητή Γκρέτα το επόμενο ψήφισμα να είναι κατά των ανεμβολίαστων…….

Κανείς δεν διαμαρτύρεται για το 5G, τον καρκίνο και ουδεμία οδηγία ή διαμαρτυρία ακούγεται.

Αγαπητή Γκρέτα δεν σε άκουσα να διαμαρτύρεσαι για την μικρή Γερμανίδα που φοβάται να πάει στην πλατεία να συναντήσει τις φίλες της. Ο φόβος από φανατικούς ισλαμιστές που επιτίθενται σε κορίτσια δεν ενδιαφέρει τη ΝΤΠ άρα δεν ενδιαφέρει και σένα.

Τέλος σου υπενθυμίζω ότι οι απαιτήσεις σε υδρογονάνθρακες-πετρέλαιο  για Πετροχημικά για  τα εμβληματικά έτη 2030 και 250 Πετροχημικά είναι ο άγνωστος Χ που επηρεάζει όλο το παιχνίδι. Όλους αυτούς τους νέους που καλείς να βοηθήσουν, θα είναι από τα θύματα των εμβολιασμών που θα συνεχισθούν λόγω της SYDEMY, ώστε να επιτευχθεί ο θάνατος της αγέλης

Στέργιος Σμυρλής

Γεια σου! Η Γκρέτα κι άλλοι νέοι ακτιβιστές και ακτιβίστριες βρίσκονται αυτή τη στιγμή στις συζητήσεις με τους ηγέτες του κόσμου. Ας φωνάξουμε την αλήθεια στην εξουσία, στηρίζοντας την επείγουσα έκκληση με 2 εκατομμύρια φωνές — κάθε υπογραφή μετράει! Λάβε μέρος με ένα πάτημα και διάδωσέ το παντού!Υπογραφω

Φίλες και φίλοι,

Η ανθρωπότητα αποτυγχάνει να σταματήσει την κλιματική κρίση. Πλέον η κατάσταση δεν είναι απλά επείγουσα — ο πλανήτης ουρλιάζει για βοήθεια.Αυτή τη στιγμή οι ηγέτες του κόσμου συζητούν για το κλίμα σε μια ιστορική συνάντηση κορυφής — αλλά δεν αρκούν πια δεσμεύσεις χωρίς ουσιαστική δράση. Χρειαζόμαστε γενναία ηγεσία, με όραμα, που θα κάνει επιτέλους ό,τι χρειάζεται για να αποφύγουμε την καταστροφή.

Βρίσκομαι στις συζητήσεις μαζί με νέους ακτιβιστές και ακτιβίστριες, όπως η Βανέσα Νακάτε κι η Ντομίνικα Λασότα. Συναντάμε προσωπικά δεκάδες κυβερνήσεις — είναι η τέλεια ευκαιρία να τους παραδώσουμε μια τεράστια έκκληση για επείγουσα δράση. Ένωσε τη φωνή σου με τη δική μας τώρα: υπόγραψε με ένα πάτημα και διάδωσέ το.

ΥΠΟΓΡΑΦΩ

Προς τους ηγέτες του κόσμου,«Προδοσία.»

Έτσι περιγράφουν οι νέες κι οι νέοι σε όλο τον κόσμο την αποτυχία των κυβερνήσεων να μειώσουν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Και δεν αποτελεί έκπληξη.

Ξεπερνάμε καταστροφικά το κρίσιμο όριο του 1,5°C υπερθέρμανσης, κι όμως οι κυβερνήσεις παντού εξακολουθούν να δαπανούν δισεκατομμύρια σε ορυκτά καύσιμα, επιδεινώνοντας την κρίση.

Δεν είναι ώρα για παιχνίδια. Ο πλανήτης μας βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Εκατομμύρια άνθρωποι θα υποφέρουν αν συνεχιστεί η καταστροφή — όμως μπορούμε να αποφύγουμε αυτό το τρομακτικό μέλλον, αν λάβετε τις σωστές αποφάσεις τώρα. Έχετε τη δύναμη να αποφασίσετε.

Ως πολίτες απ’ όλο τον κόσμο, σας ζητάμε να αντιμετωπίσετε την κλιματική κρίση ως έκτακτη ανάγκη. Όχι σε έναν χρόνο ή έναν μήνα. Τώρα:

Συνεχίστε να στοχεύετε στον 1,5°C ως το ανώτατο επιτρεπτό όριο, με τις πιο άμεσες και δραστικές ετήσιες μειώσεις εκπομπών άνθρακα που έγιναν ποτέ.

Σταματήστε αμέσως όλες τις επενδύσεις, επιδοτήσεις και νέα έργα ορυκτών καυσίμων, όπως και τις νέες αναζητήσεις κι εξορύξεις τους.

Σταματήστε τη «δημιουργική» λογιστική άνθρακα, δημοσιεύοντας τις συνολικές εκπομπές για όλους τους δείκτες κατανάλωσης, τις αλυσίδες εφοδιασμού, τη διεθνή αεροπορία και ναυτιλία, και την καύση βιομάζας.

Δώστε τα 100 δισ. που υποσχεθήκατε στις πιο ευάλωτες χώρες, με επιπλέον ενίσχυση για κλιματικές καταστροφές.

Θεσπίστε κλιματικές πολιτικές για την προστασία των εργαζομένων και των πιο ευάλωτων, και για τον περιορισμό όλων των ανισοτήτων.

Μπορούμε ακόμα να τα καταφέρουμε. Υπάρχει ακόμα χρόνος να αποφύγουμε τα χειρότερα αν αποφασίσουμε να αλλάξουμε. Θα χρειαστεί αποφασιστική ηγεσία με όραμα και θάρρος — αλλά να γνωρίζετε πως όταν ηγείστε, δισεκατομμύρια ακολουθούν.

ΥΠΟΓΡΑΦΩ

Μοιάζει αδύνατο το να ελπίζεις μπροστά σε τέτοια αδράνεια. Εγώ όμως αντλώ ελπίδα απ’ τους ανθρώπους — απ’ τα εκατ. ανθρώπων που αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον. Απ’ τις πορείες μας, την αποφασιστικότητά μας, κι απ’ τις τρεμάμενες φωνές μας καθώς φωνάζουμε την αλήθεια στην εξουσία. Η ελπίδα μου είναι ριζωμένη στη δράση και την τρέφει η αγάπη για την ανθρωπότητα και τον όμορφο πλανήτη μας. Αυτό είναι που μου δίνει σιγουριά ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και πρέπει να το κάνουμε. Μαζί.

Με ελπίδα,Γκρέτα – Σουηδία, με Βανέσα – Ουγκάντα, Ντομίνικα – Πολωνία, Μίτζι – Φιλιππίνες, νέους ακτιβιστές κι ακτιβίστριες απ’ όλο τον κόσμο, κι όλη την ομάδα του Avaaz

Περισσότερες πληροφορίες:COP26: Τι «σαμποτάρει» τη σημαντικότερη διάσκεψη των τελευταίων ετών για το κλίμα (Naftemporiki)

COP26: Γιατί είναι τόσο σημαντική η Διάσκεψη του ΟΗΕ COP26: Γιατί είναι τόσο σημαντική η Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα στη Γλασκώβη (iefimerida)

Αγγλικά:

Έκθεση αναφέρει: Ο κόσμος αποτυγχάνει να κάνει τις αλλαγές που απαιτούνται για την αποφυγή της κλιματικής κατάρρευσης (The Guardian)

Ήρθε η ώρα για το COP26. Δες που στεκόμαστε. (New York Times)

Οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στους 1,5C, 2C και παραπέρα (Carbon Brief)

Ο ΟΗΕ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις χαμένες υποσχέσεις για το κλίμα (Reuters)

Σχόλιο;

Η κλιματική αλλαγή είναι απάτη. Αφού είναι φυσικά επαναλαμβανόμενα μέσα στα χιλιάδες χρόνια μας το λένε οι επιστήμονες παρακάτω!

, όπως αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Αθανάσιος Γκανάς, κύριος ερευνητής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, δημιουργώντας νέα σεισμολογικά δεδομένα, υψηλής ποιότητας.

Οι μεταβολές αυτές αποκαλύπτουν, σε μεγάλο βαθμό, τις κλιματικές αλλαγές που σημειώθηκαν ανά τους αιώνες στη Γη, αλλά δίνουν και πολλές άλλες πληροφορίες στις επιστήμες της Γεωλογίας, της Αρχαιολογίας και της Γεωδυναμικής.

η ομότιμη Καθηγήτρια του Τμήματος Γεωλογίας του ΑΠΘ Δέσποινα Κοντοπούλου, στη διάρκεια διάλεξής της, με θέμα: «Το Μαγνητικό Πεδίο της Γης

Επισήμανε χαρακτηριστικά ότι σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από επιστημονικές μελέτες δεδομένων, συνολικά εμφανίζονται καθαρά τέσσερις τέτοιες “ανωμαλίες” από κλιματικές αλλαγές.

Δύο το στο 800 π.Χ. και το 200 μ. Χ. και δύο στο 800 μ.Χ. και 1.400 μ. Χ.

«Οι κλιματικές αλλαγές εκτός από την εξάρτησή τους από την τροχιά της γης γύρο από τον ήλιο εμφανίζονται και σε μικρότερη κλίμακα δεκάδων ή εκατοντάδων χρόνων.

Π.χ. 1550 μ.Χ., 1850 μ.Χ. (μικρή παγετώδης περίοδος) και 900 – 1300 μ.Χ. (θερμή περίοδος του Μεσαίωνα).

Αυτές συνδέονται με μεταβολές της ηλιακής δραστηριότητας (αριθμός ηλιακών κηλίδων και aurorae).

Θεωρείται ότι το κλίμα ήταν ψυχρότερο σε περιόδους μικρότερης ύπαρξης κηλίδων και aurorae και το αντίστροφο.

Παρά το ότι ο συσχετισμός είναι ακόμη υπό έρευνα, υπήρξε επιτυχής σε αρκετές περιπτώσεις», σημείωσε η ομότιμη καθηγήτρια.

Να τονίσω εγώ εδώ με τα λεγόμενα της επιστήμονος, ότι όσα έχω αναφέρει για την κλιματική αλλαγή, είναι σκέτη απάτη

Αγαπητέ Κώστα,

Τα ερωτήματά σου εύλογα και η καλύτερη απάντηση μου είναι:

« Η εργαλειοποίηση της επιστήμης από την πολιτική, εκτός από  τα βιολογικά εμβόλια τύπου Φρανγκεστάιν,  μας έφερε και το παραμύθι της κλιματικής αλλαγής, χάρις εις το οποίο η ανθρωπότης θα πληρώνει χαράτσια στους παραγωγούς υδρογονανθράκων, θα καταστρέφει το περιβάλλον με αντιοικονομικές ΑΠΕ, θα αδειάζει τόνους αερολυμάτων από ρινίδια μετάλλων και διαφόρους ρύπους, θα υπερθερμαίνει την ιονόσφαιρα με το ΗΑΑRP, θα συνεχίσει να εμβολιάζεται, θα χάνει τις ελευθερίες της, τις αξίες της, θα μειώνεται ο πληθυσμός της, ενώ η μετακίνηση πληθυσμών  από την Αφρική και Ασία προς τον Δυτικό Κόσμο με χρηματοδότηση της ΝΠΤ ή της Παγκόσμιας Μαφίας, θα επιταχύνει την  μαζικοποίηση των λαών και τον ενταφιασμό του Δυτικού πολιτισμού»

Δεν θα ήταν σωστό να μην υπενθυμίσουμε μερικά από  τα μεγάλα εγκλήματα της ΝΤΠ, η οποία χρησιμοποιώντας τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, τους Πράσινους, ημίαιμα κάθε εθνικότητος τύπου Κίσινγκερ, διέπραξαν και διαπράττουν πολλά και μεγάλα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Η ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

  Η αφορμή για την μεγάλη επιχείρηση της ΝΤΠ για την δημιουργία του σεναρίου «της κλιματικής αλλαγής» δόθηκε όταν ο πλανήτης έπρεπε να χρησιμοποιήσει τους ορυκτούς υδρογονάνθρακας για την παραγωγή πετροχημικών, δηλαδή υλικών εκτεταμένης χρήσεως και στρατηγικής, πλανητικής σημασίας 

Για τους επαΐοντες ήταν γνωστό εδώ και 60 χρόνια ότι η χρήση των ορυκτών υδρογονανθράκων ως καύσιμο κίνησης , θέρμανσης, παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, δεν ήταν ότι καλύτερο για τον μέλλον του πλανήτη καθόσον οι υδρογονάνθρακες ήταν και είναι η στρατηγική πρώτη ύλη για την παραγωγή πετροχημικών.

  1. Το νέο αστέρι στις αγορές λέγεται ΠΕΤΡΟΧΗΜΙΚΑ

Σχετικά με τα πετροχημικά, δηλαδή  τα προϊόντα που παράγονται από το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο και που χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων καθημερινής χρήσης, όπως τα πλαστικά, τα λιπάσματα, οι συσκευασίες, τα είδη ένδυσης, οι ψηφιακές συσκευές, ο ιατρικός εξοπλισμός, τα απορρυπαντικά, τα ελαστικά κλπ, αυτά μετατρέπονται σε βασικό πυλώνα της παγκόσμιας ζήτησης πετρελαίου, υποσκελίζοντας τα αεροπλάνα, τα αυτοκίνητα και τα φορτηγά, σύμφωνα πάντα με σημαντική μελέτη του Διεθνούς Οργανισμού Ενέργειας

Τα εργοστάσια παραγωγής πετροχημικών αυξάνονται ενώ η Kίνα καθίσταται ένας πολύ μεγάλος παραγωγός πετροχημικών.

https://energy

 

 

  1. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ

Σύμφωνα με τη Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή (IPCC), η παγκόσμια κατανάλωση πετρελαίου και φυσικού αερίου πρέπει να μειωθεί κατά 34,3% και 26,2% αντίστοιχα έως το 2030, καθώς και 83 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα έως το 2050, ώστε να μειώσουμε τις εκπομπές του CO2  και να συγκρατήσουμε την αύξηση της παγκόσμιας θερμοκρασίας κάτω από το ασφαλές όριο του 1,5 βαθμού Κελσίου.

  1. Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Κατόπιν Συμφωνίας της Παγκόσμιας Επιτροπής Ενέργειας με τους παραγωγούς πετρελαίου-Υδρογονανθράκων οι απαιτήσεις πετρελαίου – υδρογονανθράκων για την παραγωγή πετροχημικών το 2030 και το 2050, θα υποχρεώσει την μείωση της παγκόσμιας κατανάλωσης πετρελαίου και φυσικού κατά 34,3% και 26,2% αντίστοιχα έως το 2030, καθώς και 83 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα υδρογονανθράκων έως το 2050, προκειμένου να ικανοποιήσει την βιομηχανία παραγωγής Πετροχημικών.

Από: Stergios [esmu42@otenet.gr]

Στάλθηκε: Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2021 5:41 μμ

Προς: Stergios

Θέμα: FW: ΑΓΑΠΗΤΗ ΓΚΡΕΤΑ

Τόσα χρόνια η ΝΤΠ μέσω πολέμων, χρησιμοποιώντας τις Αμερικανικές Ένοπλες Δυνάμεις, το ΝΑΤΟ και όχι μόνο, αποκτούσε την κυριότητα  σε πηγάδια, κοιτάσματα στο Κόσσοβο, Μέση Ανατολή κλπ.

Σήμερα διεκδικούν όλο τον πλανήτη δολοφονώντας Λαούς και καταστρέφοντας το DNA.

Ο Πρωθυπουργός πλέει σε πελάγη ευτυχίας γιατί οι μεγάλοι στόχοι της ΝΤΠ για την Ελλάδα επιτυγχάνονται……

Με τους θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς

Στέργιος Σμυρλής